שחר כתב:
בר קולמוסא כתב:
מה שמצחיק הוא שאנשים דופקים את הראש על פרדי דוד כאילו מי ישמע איזה שפל זה יהיה (בתוך השפל האין סופי שלנו) כשהאלטרטיבה היא ״מאמן צעיר ורעב״ כמו בני בן זקן, שעד שלא אמרתם את השם שלו חמש פעמים לא טרחתי לבדוק אם לא המצאתם פה שם, או איווניר, שאולי הוא לא נעל בית אבל מאמן כושל הוא כמעט בטוח. נראה לי שצריך להפנים, לא תהיה פה בניה, לא ירדנו כדי לבנות יסודות, את הפועל הניסינובים צריכים כולה להחזיר לליגת העל, בהשקעה מינימלית גם כדי לא להישחק, ובעדיפות להחזיר את החובות. וכן, גם פרדי דוד, שלא האמנתי לאיזה שפל הגענו כשהוא חתם בהפועל לראשונה, גם הוא יכול לקחת קבוצה עם סגל ככל הנראה עדיף מאד על הליגה ולהעלות אותה ליגה. אפשר לחשוב איזה טקטיקה ויסודות רצים בליגה הזו, חצי מליגת העל זה חבורת שחקנים שלא יודעת לסגור או לפתוח משחק.
להגיד לכם שאני מת על זה? לא, אבל אין לי איזה אלטרנטיבה נהדרת ולבני בן זקן אני מוכן לתת להתגלח על הזקן שלי כשנבלה איזו עונה משעממת בליגת העל בתקווה בעתיד.
כבר חמש שנים שאני שומע את ה"אפשר לחשוב" הכל כך ישראלי והיהיר הזה.
ראינו לאן זה הוביל אותנו.
ממש מקווה שהבעלים של המועדון (שאין לי באמת מושג מי הוא) לא חושב כמוך שליגה לאומית זה סך הכל טיול בדרך חזרה לליגת העל.
חוץ מזה, אם אתה כל כך בטוח שמאמן כמו פרדי דוד יכול להעלות אותנו ליגה בכזו קלות, למה בכלל קורצקי פוטר + פיצויים לעוד עונה?
לא יודע מי אמר במשך חמש שנים אפשר לחשוב בהקשר הזה, אני זוכר שדווקא דיברו תמיד על מה חשוב להשקיע בעמדת המאמן (מנהל מקצועי, מנג׳ר, וואטאבר).
אני לא בטוח שפרדי דוד יכול להעלות אותנו בכזו קלות, אבל אני בטוח כמו כל מאמן אופציונלי אחר. עם מי אתה בדיוק יותר בטוח?
ואם להגיד את האמת, אני גם לא בטוח שצריך לפטר את קורצקי אם הכסף לחוץ, עדיף להשקיע בשני חלוצים שיודעים לשים גולים, זו ליגה שלא יודעת להעמיד מלכודת נבדל מהמעט שראיתי.
אני יודע שזה נשמע יהיר, אבל אני חושב שהתפקיד של מאמן בליגה הזו הוא יותר סמכות וניסיון, פחות להמציא שיטות אימון ומשחק