תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכירת כרטיסים דרך המועדון
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 15:12 
להראל אחזקות בע"מ היה חוזה של 10 שנים למכירת המנויים והכרטיסים דרך 'לאן'.
מייד אחרי הפירוק כתבתי שזו הזדמנות היסטורית לעבור למכירה דרך המועדון. ראיתי שעכשיו שוב הנושא צף דרך אחד הבעלים.
יש פה רווח כפול - חיסכון של 10% עמלה שהמועדון שילם ל'לאן' על כל מנוי וכרטיס שנמכרו, וחיסכון בעמלות לאוהדים.
על הדרך תופסק ההתקשרות עם ארגון תעב בצע ותיפסק ההתעמרות הקבועה בנו. שהכסף לתרופות של מסינג יגיע ממקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכירת כרטיסים דרך המועדון
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 15:49 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 15:50 
:ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:01 
הלוואי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
דווקא השנה זה אפשרי והזדמנות טובה להריץ את הנושא.
1. לא צריכים כסף גדול לתחילת עונה כדי להפקיד בבקרה ( החוזה עם לאן כלל הכנסה בטוחה של 8 מליון בתחילת השנה).
2. כנראה יהיו פחות מנויים ככה שיהיה יותר קל לתפעל.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אם יורשה לי להציג דעה שונה:
בעבר, 'לאן' היו זוועה, קטסטרופה.
בשנתיים-שלוש האחרונות הם למדו לעבוד, והיום הם נותנים, רוב הזמן, שירות מצויין (אם נתעלם לרגע מעניין העמלות, שאני לא מתעלם ממנו).
'לאן' כבר יודעים כיצד להיערך לחלוקת כרטיסים, כמה מוכרים להביא, כיצד לתזמן מכירה, ויש להם אתר אינטרנט שיחסית מסוגל לעמוד בעומסים.
לצערי, ראיתי איך זה עובד במועדונים אחרים, וליד חלקם - 'לאן' הם מלאכים.
רק להזכיר לכם את הפועל כפר סבא, שעשתה מכירת כרטיסים עצמאית שכמעט הסתיימה באסון ליד הקופות, כשהם לא הצליחו לחלק 2,500 כרטיסים לאוהדי קבוצת החוץ (אנחנו), ואחר כך, כך שמעתי, זה קרה שוב גם לאוהדי מכבי.
ולגבי העמלות - צריך לראות מה עושים, וכיצד ניתן להפחית אותן. אבל לא הייתי ממהר להכריז על פרידה מהם.
(הבהרה: אין ולא היה לי שום קשר עם 'לאן', עיסקי, חברי או אחר. אפילו את לוריא (שכבר לא עובד שם) אני מכיר רק בפנים :) ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:30 
חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
לפי האתרים זאב גרינברג יוזם איזהשהו מהלך כזה..
זהו צעד גדול שכדי לעמוד בסטנדרטים שלאן הציבו בשנים האחרונות (מסכים עם yos) דרושה עבודה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:54 
ציטוט:
מבין הרעיונות שהועלו בנוגע למכירת הכרטיסים והמנויים לעונה הבאה, דובר על כך שמחירם ינוע סביב 800 שקלים והצפי של בעלי הפועל ת"א הוא למכור לפחות 5,000.

ברור, איזו שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל יהיה פה שיפור עצום לקהל, דבר שני רווח כספי משמעותי מאוד להנהלה שעושה דבר כזה ויש המון מקומות שעלו על השיטה.
דבר שלישי העמלות ההזויות שלהם יפסקו, השקר הזה על כמות כרטיס שעושים לך אשליה של מלא, ומשחררים עוד כרטיסים שתהיה לחוץ. זוכרים שאשקלון היה ממש קשה למצוא כרטיס ובסוף היה הרבה מקומות פנויים? שעה לפני נכנסתי לאתר והיו 3 יציעים שאפשר להזמין אליהם! מי שרוצה אני אעלה תמונה ואנשים קנו בחוץ במחירים אסטרונומים מספסרים.
כמה כרטיסים כאלו היו שהקבוצה הפסידה עליהם ואנשים קנו בסכומים הזויים סתם.

גם הכרטיסי נוער, אתם לא מדפיסים פנקסים אז מה זה משנה כמה כרטיסי נוער יש? מישהו פעם הלך לסרט אמרו לו לקנות כרטיס מבוגר כי נגמר החייל/סטודנט וכו'?
בנוסף על הזמנה באינטרנט את חוסך למשרד עצמו יותר כסף במיוחד אם מדפיסים בבית, אז למה זה עולה תוספת של רבע ממחיר הכרטיס?
אני גם אמרתי את זה מיד אחרי הפירוק שחייבים להיפרד למרות שאני יודע מה הכוח הכלכלי שלאן יכולה להפעיל ובגלל זה לדעתי זה לא יקרה.
אבל צריך להבין שהרווח פה יהיה גבוהה גם לקבוצה גם לקהל.

ואני מסכים שיש שיפור לגבי התורים, אבל זה ממש לא משהו ששווה לסבול את כל השאר בשבילו בטח אם תהיה לך אפשרות להדפיס כרטיס בבית בהזמנה מראש בתוסף סמלית.

נערך לאחרונה על ידי ChEGi בתאריך 21 מאי 2017, 17:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 17:08 
אבירמוס כתב:
לפי האתרים זאב גרינברג יוזם איזהשהו מהלך כזה..
זהו צעד גדול שכדי לעמוד בסטנדרטים שלאן הציבו בשנים האחרונות (מסכים עם yos) דרושה עבודה רבה.

ולכן עדיף להתגלח על זה בליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 17:56 
אתם באמת חושבים שמועדון שלא מסוגל להרים חנות אינטרנט במשך עשור יצליח בזמן קצר להרים שירות של הפצה ומכירה, ולעשות את זה ברמה יותר טובה מלאן (שהיא לפחות ממספר אחת בניסיון בתחום אם לא בשירות), שזו רמה שהפועל לא הפגינה בשום תחום אחר?? אני חושב שזו נאיביות (בטח שלאן גם מגדילה ונותנת להם כסף בתחילת העונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל יכולים להקים את זה? לא.
אבל יכולים לשכור חברה שתקים מערך כזה בשבילנו לנהל. השאלה היא האם העלות של לקחת חברה כזו הוא באזור החיסכון שנחסוך על לאן או הרבה יותר גבוהה, ואז זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אבל יכולים לשכור חברה שתקים מערך כזה בשבילנו לנהל. השאלה היא האם העלות של לקחת חברה כזו הוא באזור החיסכון שנחסוך על לאן או הרבה יותר גבוהה, ואז זה לא יקרה.

זה לא במה שאתה חוסך אחלה במה אתה מרוויח, והמועדון ירוויח מזה.
ברוב העולם זה עובד ככה, בארץ גם הרבה מועדונים עושים את זה בעיקר בליגות הנמוכות.
אז בהתחלה לוקחים חברה פרטית ואז מכניסים אגף חדש למועדון מחלקת מכירה שתעסוק בעיקר בכרטיסים עם אנשי מקצוע 'משרד מכירות פרטי כזה' גם העניין הכלכלי פה גדול מעבר לכרטיסים ברגע שמקימים מערך כזה.
מעניין כמה זמן יש לחוזה של מכב* איתם כי מדברים על זה שעונה הבאה הם ישחקו עם מדים של המותג שהם המציאו MTA כדי למקסם רווחים אחרי שחברות ההלבשה לוקחות להם חלק ענק ברווחים (לא זוכר בדיוק אבל משהו מטורף של 70% לפחות).

כרגע זו הזדמנות טובה וצריך לנצל אותה, זה שלאן משרד רציני וגדול זה אחלה אבל המחירים האסטרונומים ביחס לקופות והשירות הנוראי זה משהו שאי אפשר לקבל.
אני אומר שוב, לפני המשחק מול אשקלון אנשים קנו כרטיסים ב300₪ ומעלה בחוץ, למה? כי יצרו אשליה שהכל מלא שיקנו בלחץ וכל פעם הוציאו עוד קצת כרטיסים ועוד קצת.
ואז הגיע המשחק ונשארו הרבה מאוד יחסית אז פתחו הכל למכירה, אמרתי לאנשים בחוץ תקנו עכשיו באתר ואספו בקופות, יש לי צילומים של הזמנה שנעשתה שעה לפני ומקומות פנויים בכל יציע שתבחר.
כמה כסף המועדון הפסיד מזה?
כמה הפסידו אוהדים תמימים שקנו מספסרים?
וזה לא שזה היה חד פעמי, כל שנה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 18:51 
ChEGi כתב:
red in blood כתב:

זה לא במה שאתה חוסך אחלה במה אתה מרוויח, והמועדון ירוויח מזה.
ברוב העולם זה עובד ככה, בארץ גם הרבה מועדונים עושים את זה בעיקר בליגות הנמוכות.
אז בהתחלה לוקחים חברה פרטית ואז מכניסים אגף חדש למועדון מחלקת מכירה שתעסוק בעיקר בכרטיסים עם אנשי מקצוע 'משרד מכירות פרטי כזה' גם העניין הכלכלי פה גדול מעבר לכרטיסים ברגע שמקימים מערך כזה.
מעניין כמה זמן יש לחוזה של מכב* איתם כי מדברים על זה שעונה הבאה הם ישחקו עם מדים של המותג שהם המציאו MTA כדי למקסם רווחים אחרי שחברות ההלבשה לוקחות להם חלק ענק ברווחים (לא זוכר בדיוק אבל משהו מטורף של 70% לפחות).

כרגע זו הזדמנות טובה וצריך לנצל אותה, זה שלאן משרד רציני וגדול זה אחלה אבל המחירים האסטרונומים ביחס לקופות והשירות הנוראי זה משהו שאי אפשר לקבל.
אני אומר שוב, לפני המשחק מול אשקלון אנשים קנו כרטיסים ב300₪ ומעלה בחוץ, למה? כי יצרו אשליה שהכל מלא שיקנו בלחץ וכל פעם הוציאו עוד קצת כרטיסים ועוד קצת.
ואז הגיע המשחק ונשארו הרבה מאוד יחסית אז פתחו הכל למכירה, אמרתי לאנשים בחוץ תקנו עכשיו באתר ואספו בקופות, יש לי צילומים של הזמנה שנעשתה שעה לפני ומקומות פנויים בכל יציע שתבחר.
כמה כסף המועדון הפסיד מזה?
כמה הפסידו אוהדים תמימים שקנו מספסרים?
וזה לא שזה היה חד פעמי, כל שנה מחדש.

חבר אתה מתבלבל בזמן שאחד הבעלים מדבר על עונה ותקציב בלי כסף מהבית, אין כסף במועדון.
עלות הקמת מערך סליקה, תפעול ושירות הוא גבוה יותר בטווח המיידי. זה לא הזמן לעשות פעולות כאלה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא יכניס כסף לטווח הארוך וככה אנשי עסקים חושבים.
אם היו מתנהלים רק מעכשיו לעכשיו, מי היה משקיע בנדל"ן? הרי למה להרים בניינים וקניונים זה הוצאה גדולה ולוקח שנים לכסות אותה (בעיקר בקניונים). אבל עושים את זה.
אם אני לא טועה הם גם מתעסקים בנדל"ן ככה שזה צריכה להיות צורת החשיבה והם גם הצהירו שהם הולכים לבנות פה משהו יציב לשנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 18:58 
אני אשמח שהאנשים האלו יתחילו בפשוט לנהל את הקבוצה במאזן חיובי, בלי לבנות פרוייקטים לעתיד ולהמציא חטיבות עיסקיות. את זה שישאירו למי שמתכוון באמת להיות פה הרבה זמן ולקצור את הפירות.
לא שאני לא אשמח, להיפך, אבל השלב זה אני לא משוכנע שהם בכלל מסוגלים *רק* לנהל את הפועל כמו שצריך, כמו יתר הבעלים בליגה הראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אני אשמח שהאנשים האלו יתחילו בפשוט לנהל את הקבוצה במאזן חיובי, בלי לבנות פרוייקטים לעתיד ולהמציא חטיבות עיסקיות. את זה שישאירו למי שמתכוון באמת להיות פה הרבה זמן ולקצור את הפירות.
לא שאני לא אשמח, להיפך, אבל השלב זה אני לא משוכנע שהם בכלל מסוגלים *רק* לנהל את הפועל כמו שצריך, כמו יתר הבעלים בליגה הראשונה

מקבל מה שאתה אומר וזה חשיבה נכונה, קודם להבריא אחר כך לתכנן.
רק צריך לשים לב לא להיכנס לחוזה דרקוני מולם כי הם יכולים בקלות לפתות אותך בהלוואה נוחה על חשבון התחייבות לשנים.
כמו שקרה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:11 
ChEGi כתב:
בר קולמוסא כתב:

מקבל מה שאתה אומר וזה חשיבה נכונה, קודם להבריא אחר כך לתכנן.
רק צריך לשים לב לא להיכנס לחוזה דרקוני מולם כי הם יכולים בקלות לפתות אותך בהלוואה נוחה על חשבון התחייבות לשנים.
כמו שקרה כבר.

לדעתי בהקשר הזה קודם הבעלים הכניסו אותנו לחוב, אחרי זה הם מישכנו את העתיד תמורת הכסף. אבל אולי קוטלר ידע להגיד מה באמת קרה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות, לא מתיימר לדעת מה היה שם.
רק צריך לשים לב לא להיכנס לזה שוב כי הפוטנציאל גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אתם באמת חושבים שמועדון שלא מסוגל להרים חנות אינטרנט במשך עשור יצליח בזמן קצר להרים שירות של הפצה ומכירה

בדיוק מה שחשבתי.
יכול להיות צחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:50 
תפעול האתר והשרתים
העסקת אנשי מקצוע
חברת סליקה
ועוד הרבה

לטווח הארוך אולי זה חיסכון אבל דורש השקעה כספית

לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
השקעה גדולה מאוד אבל משתלם בהחלט לטווח הארוך להקים מערך מכירות כולל.
עוד כמה שנים ההם מעבר לכביש יעשו את זה, בנוסף למערך המכירות הענקי שלהם שמכניס הרבה ורק מתפתח ואנחנו נהיה בחוזה מול לאן וכולם יגידו איך זה לא קורה גם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 23:29 
הנקודה של פותח האשכול היא סופר נכונה אבל כמו שהזכירו פה, זו משימה גדולה למנהלים רציניים בהרבה.
אנחנו באמת לא רוצים שהאנשים האלה ימשיכו לנהל את הפועל. הם לא מסוגלים ומתאימים, פיננסית ומחשבתית.
הם עשו מעשה אדיר כשהגיעו לעזור בשעה הקשה של הקבוצה, וייצאו גדולים עוד יותר אם יעבירו לבעלים ראוי. זה ממש מדאיג ועצוב שהפסקנו לשמוע על כיוון בכלל של למכור את הקבוצה.
לא השתנה כלום מאז ינואר, המועדון הזה מחזיק בשחקני נוער בעיקר וממתין לרוכש מפירוק. חבל לי שזה כאילו כבר לא הלך הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אתם באמת חושבים שמועדון שלא מסוגל להרים חנות אינטרנט במשך עשור יצליח בזמן קצר להרים שירות של הפצה ומכירה, ולעשות את זה ברמה יותר טובה מלאן (שהיא לפחות ממספר אחת בניסיון בתחום אם לא בשירות), שזו רמה שהפועל לא הפגינה בשום תחום אחר?? אני חושב שזו נאיביות (בטח שלאן גם מגדילה ונותנת להם כסף בתחילת העונה)

מעבר לנאיביות, זה לוקח את היתרון הכי גדול שיש להתקשרות עם לאן - היכולת לקבל מקדמות (לשנה ולשנים קדימה למרבה הצער) שמונעת קשיים תקציביים. לאור המצב הכלכלי של המועדון אני מאד אתפלא אם יוותרו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:
הנקודה של פותח האשכול היא סופר נכונה אבל כמו שהזכירו פה, זו משימה גדולה למנהלים רציניים בהרבה.
אנחנו באמת לא רוצים שהאנשים האלה ימשיכו לנהל את הפועל. הם לא מסוגלים ומתאימים, פיננסית ומחשבתית.
הם עשו מעשה אדיר כשהגיעו לעזור בשעה הקשה של הקבוצה, וייצאו גדולים עוד יותר אם יעבירו לבעלים ראוי. זה ממש מדאיג ועצוב שהפסקנו לשמוע על כיוון בכלל של למכור את הקבוצה.
לא השתנה כלום מאז ינואר, המועדון הזה מחזיק בשחקני נוער בעיקר וממתין לרוכש מפירוק . חבל לי שזה כאילו כבר לא הלך הרוח.

זה נכון, אבל כל עוד לא מוכרים אותה, המשימה שלהם זה להביא את הקבוצה למצב שיהיה יותר קל למכור אותה. מערך כרטיסים עצמאי זה כלי מעולה לזה, ומראה אפיקי הכנסה אפשריים, ולחלוטין עדיף בעיני רוכשים על מצב שבו רווחים עתיידים כבר נלקחו כמקדמות, כמו שקורה עם לאן.

אני לא אומר שזה בהכרח מה שצריך לעשות עכשיו, הכל תלוי במספרים עצמם, אבל לחלוטין שווה לבדוק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
זה נראה שאנשים לא קולטים שאין תור של "בעלים ראויים" שמחכים לרכוש את הקבוצה.
מה שיש זה מה שיש כי לא הייתה אופציה אחרת ממה שיש ועדיין אין אופציה אחרת ממה שיש. מי שרוצה אופציה אחרת ממה שיש שיביא את האופציה האחרת ממה שיש ושידאג שזה לא יהיה מטיפוס כבירי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 10:50 
מוזר לי שאנשים חושבים שלהקים מערך למכירת כרטיסים או חנות מוצרים אינטרנטית נורמאלית לצורך העניין זה איזשהו פרוייקט מורכב ומסובך.
כל מה שצריך זה בנאדם (בשכר ורצוי עם ניסיון, ויש כאלה בישראל) שזאת האחריות שלו לנהל את זה ותקציב מתאים.
אפשר להתווכח האם הניסנובים או כל אחד אחר מוכנים סלאש יכולים לשים תקציב לזה, אבל ברמת הפרוייקט מדובר במשימה פשוטה מאוד. כל הפלטפורמות האלה כבר מוכנות ונמכרות באינטרנט מא' עד ת'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
מוזר לי שאנשים חושבים שלהקים מערך למכירת כרטיסים או חנות מוצרים אינטרנטית נורמאלית לצורך העניין זה איזשהו פרוייקט מורכב ומסובך.
כל מה שצריך זה בנאדם (בשכר ורצוי עם ניסיון, ויש כאלה בישראל) שזאת האחריות שלו לנהל את זה ותקציב מתאים.
אפשר להתווכח האם הניסנובים או כל אחד אחר מוכנים סלאש יכולים לשים תקציב לזה, אבל ברמת הפרוייקט מדובר במשימה פשוטה מאוד. כל הפלטפורמות האלה כבר מוכנות ונמכרות באינטרנט מא' עד ת'.

אבל גרינברג אמר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: