Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
בינואר לא הייתה קבוצה נקיה מחובות והיה לוח זמנים מטורף. אם הניסנובים היו פה רק בגלל פילנטרופיה ולהציל אותנו כבר היו מוכרים אותנו אחרי שהעסק התייצב והתבהר שהחובות לאופא הם בסדר גודל בינוני ומטה. גם רמון הגיע להציל אותנו ולמכור ישר, מישהו זוכר איך זה הסתיים? אז הם לא, וגם הם פה בגלל אינטרס והם לא יחפשו רוכש עד שאותו אינטרס ימוצה.
בינואר היה אך ורק את החובות הזרים. ידעו לתחם את זה בסכום של כמה עשרות מיליונים לכל היותר עם סיכון מאוד נמוך שזה יגיע לסכומים האלה. הפועל הייתה הייתה על המדף במצב הכי טוב לרוכש מאז שסגול שם אותה על המדף. לא היה אפילו צריך לשים כסף מזומן על הקבוצה, אלא לכל היותר לשלם סכום (שקרוב לוודאי שייגמר בסך נמוך בהרבה מהחשיפה המקסימאלית) בפריסת תשלומים שתוסדר על פני שנים רבות.
כן, רק את החובות הזרים. רק שאלה נופחו למימדים של עשרות מיליונים והשד יודע כמה עוד. איזה אדם רציני ייכנס לכזו הרפתקאה לא ברורה עם קבוצה בפירוק וכשיש לוח זמנים כזה צפוף? מי שדאג שייצאו כתבות על 100 מיליון שקל חובות ( פחחח ) דאג גם שייצאו כתבות על חובות לא ברורים. כשהקבוצה תעמוד למכירה בצורה רגועה ומסודרת, עם חובות ברורים של אופ"א וגם אז לא יגיע רוכש, נדבר. אני סמוך ובטוח שבצורה כזו הפועל תהיה להיט, בטח ובטח כשאנחנו לפני חזרה לבלומפילד ועל האצטדיון בבת ים - שהוא כל הסיפור כאן- כבר לא מדבר. הפועל היא נכס ופוטנציאל אדיר בכלום כסף.
נחכה שנתי יביא את ההוא מלונדון...
אני לא יכול להביא אותו.כי אני לא מכיר אותו.