teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
פורום השדים ממשיכים להיות רואי החשבון של הפועל ת"א גם לשנת 2017/2018.
איזה כיף.
סליחה על האוף-טופיק, אבל לא מוזר לך קצת לכתוב את זה רגע אחרי שהתברר פחות או יותר שכל אותם רואי חשבון מושמצים בעצם צדקו לכל אורך הדרך ואם היו מקשיבים להם אז לא היינו יורדים ליגה?
והוא לא הראשון, יש פה אנשים שתהליך הפירוק אשכרה
חיזק להם את העמדה שהאוהדים לא צריכים לעשות חשבון ולשאול שאלות. שנים הם התקיפו אנשים שששאלו מאיפה הכסף או שהתחשבנו מתי מבזבזים פה כסף, זה הגיע עד לפירוק, ועכשיו הם הם ממשיכים להתקיף את השאלות האלה.
פארודיה.
מה?!
טקנו - העניין הזה שהפכנו לרואי חשבון + משפטנים שיודעים הכל על הליכי פירוק מלמד עד כמה המצב של הקבוצה עגום...
זה הכל.
הציעו למזרחי 70 אלף, 100 אלף או 50 אלף, לא כל כך אמור לעניין אותי כאוהד.
שורה תחתונה כן הגיע לא הגיע - זה אמור לעניין, לא למה.
הכול טוב ויפה, וזה באמת מלמד שהמצב עגום ונכון שבמצב פחות עגום לא היינו צריכים בכלל לחשוב על דברים כמו החשש שמבזבזים כסף שאין מה שיביא לפירוק ולירידת ליגה, אבל מה לעשות שהניסיון מלמד שהחשש הזה במקום ושאם המנהלים היו חוששים כמו אותם "רואי חשבון" אז היינו משחקים שנה הבאה בליגת העל?
דרך אגב, אני לא אחד מאלה שיודעים לעשות את כל החשבונות האלה, וגם אני בהתחלה הסתכלתי עקום על כל אלה שמחשבים כל שקל וחושבים שהם יודעים הכול, אבל מסתבר שגם בלי לדעת הכול הם צדקו, פשוט כי הגישה של המנהלים היתה מזעזעת והגישה של רואי החשבון שאתה מזלזל בהם כל כך היתה מאה אחוז במקום.
טכנו.
הבעיה היא לא בחישובים מאיפה הכסף ולמה מוציאים כל כך הרבה. אלא שכמו שהראו בנוגע לקורצקי החישובים הם על בסיס מידע שאני לא יכול לכמת את אמינותו.
אין בעיה אם אמירה של "אני מקווה מאוד שלא הולכים לשלם סכום כל נמוך למאמן". אבל זה קצת מגוכח ששנים שאלנו איפה הכסף, ואז מאיפה הכסף, ועוד להצדיק בזה את ראיית החשבון, ומנגד כאשר לא משקיעים הרבה להגיד למה לא משקיעים שישימו כסף.
העיסוק הזה בכסף ובראיית החשבון לא משנה מה קורה. הדיבור כאילו אנחנו המועדון וכל שבר צריך להיות בהתאם למבוקשינו הוא הבעייתי.