NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
הוקיץ' כתב:
אין ספק, בהפועל חייבים מאמן זקן כי הפועל זה לא כמו כל מועדון אחר וצריך מאמן קשוח שיעמיד את השחקנים במקום וידע לנהל את התקשורת ויבין מה המשמעות של המועדון וידע לחסל קופסת סיגריות במחצית.
כמה קלישאות אלוהים ישמור.
מאמנים שפתחו את העונה ובנו את הקבוצה מאז שנות ה-90:
קבוצה 1: קשטן, שום, אלי כהן, גוטמן - עונות שרובן הסתיימו בצמרת ועם תארים.
קבוצה 2: סיני, לנדאו, רב"ש, דומב, לוזון - עונות שהסתיימו במקרה הטוב במרכז הטבלה ובמקרה הרע בקריסה ומאבקי תחתית.
אבל כן, קלישאות
רב"ש סיים מקום 3 או 4. אלי כהן סיים מקום 6.
יתר הדוגמאות שלך בקורלציה גבוהה עם תקציב. כשהיה מאמן צעיר וחסר ניסיון, גם התקציב שלנו נראה ככה. הייתי בוחר בפקטור הזה כיותר הגיוני להיות הגורם המסביר.
יש מאמנים צעירים בקבוצות אחרות שהצליחו, אז אם אתה לא ממשיחי הDNA של המועדון, זה אמור להספיק כדי להפריך את זה.
1. רב"ש סיים מקום 4 תוך כדי שהפועל (עם תקציב ענק, אפרופו "קורלציה לתקציב") מציגה עונה עלובה שנגמרה עם הדחות מביכות מאירופה ומהגביע, איבוד עניין מהיר בליגה, כדורגל עלוב והשפלות בלי סוף (והאמת שאני עדיין מתרגש מהגביע שאלי כהן הביא לנו באותה עונה שהזכרת, למרות שזה הישג קטן יותר מהאליפות שהוא כמעט הביא לנו עונה לפני נגד התקציב פי 2 של בית"ר).
2. כמה כיף שהקרדיט שרב"ש קיבל לאור האליפות המקרית שהוא הביא בזכות איזי לק"ש מתחיל להגמר והוא סוף סוף מוצא את עצמו במקומות שמתאימים לו.
3. תקציב לא קשור לפה. ראיתי איזה קבוצות רב"ש ולוזון הצעירים והמודרניים הרימו לנו עם עשרות מליונים.
4. קבוצות אחרות לא מעניינות אותי.
5. יש כזה דבר DNA של מועדון.
6. אין פה מה להפריך. יש לך מול העיניים עובדות שמדברות בעד עצמן כבר 30 שנה. המועדון הזה מצליח רק עם מאמנים מנוסים שכבר עברו דבר או שניים בכדורגל ועבדו (
ושרדו, ראה ערך רב"ש במכבי) במועדונים עם לחץ ועם אוהדים לפני שהגיעו אלינו. והאמת, אפילו לא מעניין אותי מה הסיבות לזה..לפעמים אפשר סתם לזרום עם דברים שהצליחו לנו בעבר מבלי לנסות הפוך בכוח.