תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 12:47 
כבר אמרתי, אני חושב שזה היה אפילו לפני הבחירות, שדווקא טראמפ יכול להיות מצוין לישראל.
בזה שהוא לא דופק חשבון, הוא מסוגל לאלץ את ישראל לעשות את מה שברור לכולם (אפילו לכמה ישראלים) שהיא צריכה לעשות, ומה שהיא ממילא תיאלץ לעשות בסופו של דבר. הלוואי והוא יחסוך את נהרות הדם שיזרמו כאן עד שזה יקרה מתוך הכרה יהודית בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 12:51 
Officer Barbrady כתב:
הוא לא נמנה על חסידי מדינת ישראל, לפחות לא מהדיווחים שזרמו כשהוא היה ראש הסגל של אובמה. גייסון גרינבלט הוא אוהב ישראל וזה למרות ובגלל שהוא לוחץ על הסכם שלום ונסיגה מהשטחים ומאמץ חלק מהנרטיב הפלשתינאי. אולי חלק מהשמאל הישראלי והאמריקאי יכולים ללמוד ממנו.

לא רק חסיד, אלא אחד הגדולים ביותר.
צריך מאוד להתאמץ כדי למצוא חסיד גדול ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
כבר אמרתי, אני חושב שזה היה אפילו לפני הבחירות, שדווקא טראמפ יכול להיות מצוין לישראל.
בזה שהוא לא דופק חשבון, הוא מסוגל לאלץ את ישראל לעשות את מה שברור לכולם (אפילו לכמה ישראלים) שהיא צריכה לעשות, ומה שהיא ממילא תיאלץ לעשות בסופו של דבר. הלוואי והוא יחסוך את נהרות הדם שיזרמו כאן עד שזה יקרה מתוך הכרה יהודית בלבד.

לגמרי. בהתחלה פחדתי שהשילוב ביבי-טראמפ יביא לסוף מדינת ישראל. עכשיו טראמפ מוכיח שאולי דווקא הוא יביא בשורה (בהנחה שהוא יישאר נשיא).

נעם, אני מבין שאימצת את הרטוריקה של טראמפ. ;)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 13:01 
זה הוא שאימץ את הרטוריקה שלי.
הבעיה איתו היא שהוא לא טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 13:56 
הפועל כתב:
הוושיגטון פוסט מפרסם שטראמפ חשף מידע מודיעיני חסוי בפגישה עם בכירים רוסים. פגישה שרק התקשורת הרוסית אגב הורשתה לסקר, עיתונאים אמריקאים לא. שמח

והוא מודה בזה בטוויטר לפני שעה קלה. על הדרך עשה צחוק מהיועץ ביטחון לאומי שלו שהכחיש מוקדם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
בסוף מה שיהיה זה שטראמפ יהיה היחיד שיגיע קרוב להסכם שלום
ואז, שניה לפני שעושים הסכם
יעשו לו אימפיצ'מנט בארה"ב והכל יעצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 16:34 
zink כתב:
הפועל כתב:
...על הדרך עשה צחוק מהיועץ ביטחון לאומי שלו שהכחיש מוקדם יותר.

או שבכלל לא טרחת לקרוא את תגובותיהם או שאנגלית זה לא הצד החזק שלך...
בשני המקרים אני לא מבין למה היית צריך להגיב. זה סתם מוציא אותך באור מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
היועץ לבטחון לאומי אמר שהדיווח על חשיפת מידע רגיש ע"י טראמפ היה false. אני חושב שzink דווקא קורא אנגלית לא רע בכלל.
עכשיו הוא כמובן מתפתל.

ובינתיים הוא מתפתל גם בקשר לכותל המערבי ומסרב לאמר שזה שטח ישראלי. מזלו שזה מאהבת יראל ושהוא לא משרת תחת חוסיין אובמה הכושון, אחרת ואי ואי מה היו עושים לאנטישמי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 20:09 
חחח יא מצחיקים, טראמפ יביא שלום?

טראמפ האדם שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לאיזה כתב רכילות שהוא אוהב לגעת לנשים בכוס?
טראמפ שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לשגריר הרוסי שהוא גם מרגל סודות מודיעין מהדרגה הראשונה?
טראמפ שבשניה שראש הבולשת עצבן אותו הוא חיפש סיבה לפטר אותו מבלי להבין את ההשלכות?
הילד הקטן הזה שלפי הדיווחים ראשי המודיעין במדינה לא מצליחים לגרום לו לקרוא אפילו דף אחד של תדריכים כי זה משעמם אותו?

הוא יביא שלום?

מיליארד נשיאים חכמים ומוכשרים לא הצליחו והאינפנטיל הזה שהוא בדיחה גלובלית מהלכת יביא שלום?

צאו מהסרט שרק בגלל שהוא מיוחד הוא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ובינתיים הוא מתפתל גם בקשר לכותל המערבי ומסרב לאמר שזה שטח ישראלי. מזלו שזה מאהבת יראל ושהוא לא משרת תחת חוסיין אובמה הכושון, אחרת ואי ואי מה היו עושים לאנטישמי הזה.

דובר הבית הלבן מבהיר בינתיים ש"ברור שהכותל בירושלים" (clearly in Jerusalem למתקשים באנגלית). אפשר להירגע!

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:26 
הפועל כתב:
הפועל כתב:

דובר הבית הלבן מבהיר בינתיים ש"ברור שהכותל בירושלים" (clearly in Jerusalem למתקשים באנגלית). אפשר להירגע!

יצאתי לבדוק, אדווח בעוד מספר שעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:27 
הפועל כתב:
היועץ לבטחון לאומי אמר שהדיווח על חשיפת מידע רגיש ע"י טראמפ היה false. אני חושב שzink דווקא קורא אנגלית לא רע בכלל.

נו באמת...מה הראת לי כאן, שאתה יודע לתרגם את המילה FALSE? באמת כל הכבוד. אם גם אתה לא מבין שיש הבדל
בין "the story that came out tonight as reported is false" שזה ציטוט ישיר של שהוא אמר,
לבין "this story/report/information is false" שזה מה שאתם מבינים מזה, אז אני מצטער, יש לכם בעיה.

אבל תאחלס, מה אני מנסה להוכיח פה...מצטער שהתפרצתי למסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:29 
יש יותר but her emails מהתגובה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הפועל כתב:

זה לא קשור לישראל, זה קשור לעובדה שספייסר וכל הבית הלבן לא מתפקדים בערך מאז ה-20 לינואר. איך אפשר באמת לטעון שטראמפ והממשל שלו אנטי ישראלים? הוא כולו מוקף יהודים אורתודוקסים או רפובליקנים אוונגליסטים. רם עמנואל הרחק בשיקגו, אפשר להיות רגועים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

טראמפ האדם שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לאיזה כתב רכילות שהוא אוהב לגעת לנשים בכוס?
טראמפ שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לשגריר הרוסי שהוא גם מרגל סודות מודיעין מהדרגה הראשונה?
טראמפ שבשניה שראש הבולשת עצבן אותו הוא חיפש סיבה לפטר אותו מבלי להבין את ההשלכות?
הילד הקטן הזה שלפי הדיווחים ראשי המודיעין במדינה לא מצליחים לגרום לו לקרוא אפילו דף אחד של תדריכים כי זה משעמם אותו?

הוא יביא שלום?

מיליארד נשיאים חכמים ומוכשרים לא הצליחו והאינפנטיל הזה שהוא בדיחה גלובלית מהלכת יביא שלום?

הישראלים והערבים מבינים רק כוח. טראמפ הוא מנהיג מערבי (החשוב בעולם) שמדבר בשפת הכוח, אז אולי יש סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:45 
אני אוהב שמנסים לייחס לממשל טראמפ אג׳נדות ותכנונים.
כאילו מישהו שם יש לו משנה סדורה לגבי מה לעשות עם המזרח התיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הפועל כתב:

מבחינתם ירושליים כולה היא שטח כבוש, לא? (זאת הסיבה שהשגרירות נמצאת בת"א ולא בחלק הלא-כבוש של ירושליים, כי מבחינתם אין כזה)
יוצא שהוא פשוט חזר על העמדה הרשמית של ארה"ב (ושל רוב עצום מקרב מדינות העולם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:46 
Officer Barbrady כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

הוא יביא שלום?

הישראלים והערבים מבינים רק כוח. טראמפ הוא מנהיג מערבי (החשוב בעולם) שמדבר בשפת הכוח, אז אולי יש סיכוי.

הדבר הזה

תמונה

אחראי על להביא שלום למזרח התיכון

לא יודע, לא משדר לי הרבה כוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
הפועל כתב:

זה לא קשור לישראל, זה קשור לעובדה שספייסר וכל הבית הלבן לא מתפקדים בערך מאז ה-20 לינואר. איך אפשר באמת לטעון שטראמפ והממשל שלו אנטי ישראלים? הוא כולו מוקף יהודים אורתודוקסים או רפובליקנים אוונגליסטים. רם עמנואל הרחק בשיקגו, אפשר להיות רגועים.

יום אחד אולי תבין שההנחה שאתה יודע הכול על מישהו רק כי אתה יכול לתייג אותו לאיזו קטגוריה ("רפובליקני אוונגליסטי" וכדומה) היא טעות קשה שלא תוביל אותך רחוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
במקרה אני יודע מה מייק פנס חושב על ישראל, אתה יכול להיות רגוע. אני אצטט אותך בפעם הבאה שתזכיר משהו על מתנחלים.

In other news, המידע שטראמפ הדליף היה של ישראל וכנראה הגיע לאיראן. מתארגנת מסיבה אצל ברק ח אובמה, תגיעו (ללא אלכהול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
הפועל כתב:

נו באמת...מה הראת לי כאן, שאתה יודע לתרגם את המילה FALSE? באמת כל הכבוד. אם גם אתה לא מבין שיש הבדל
בין "the story that came out tonight as reported is false" שזה ציטוט ישיר של שהוא אמר,
לבין "this story/report/information is false" שזה מה שאתם מבינים מזה, אז אני מצטער, יש לכם בעיה.

אבל תאחלס, מה אני מנסה להוכיח פה...מצטער שהתפרצתי למסיבה.

לא יודע מה ניסית, אבל אין ספק שהוכחת שאתה מתפתל לא פחות טוב ממקמאסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. במקרה אני יודע מה מייק פנס חושב על ישראל, אתה יכול להיות רגוע. אני אצטט אותך בפעם הבאה שתזכיר משהו על מתנחלים.

2. In other news, המידע שטראמפ הדליף היה של ישראל וכנראה הגיע לאיראן. מתארגנת מסיבה אצל ברק ח אובמה, תגיעו (ללא אלכהול).

1. נדמה לי שמעולם לא אמרתי דבר על מתנחלים באשר הם, מלבד בהקשר של חלקם בכיבוש ובדיכוי (שקיים מעצם הגדרתם כקבוצה, אגב, אחת הקבוצות היחידות בעולם שאינן דמיוניות ושאפשר למנות את חבריהן).
2. אז טראמפ מדליף מידע מודיעיני ישראלי שמגיע לאיראן, ובסוף אתה איכשהו זוקף את כל הסיפור לחובתו של אובמה? באמת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:18 
איך יכול להיות שהכל דולף, כמה שונאים יש לטראמפ במעגל הקרוב שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
1. במקרה אני יודע מה מייק פנס חושב על ישראל, אתה יכול להיות רגוע. אני אצטט אותך בפעם הבאה שתזכיר משהו על מתנחלים.

2. In other news, המידע שטראמפ הדליף היה של ישראל וכנראה הגיע לאיראן. מתארגנת מסיבה אצל ברק ח אובמה, תגיעו (ללא אלכהול).

1. נדמה לי שמעולם לא אמרתי דבר על מתנחלים באשר הם, מלבד בהקשר של חלקם בכיבוש ובדיכוי (שקיים מעצם הגדרתם כקבוצה, אגב, אחת הקבוצות היחידות בעולם שאינן דמיוניות ושאפשר למנות את חבריהן).
2. אז טראמפ מדליף מידע מודיעיני ישראלי שמגיע לאיראן, ובסוף אתה איכשהו זוקף את כל הסיפור לחובתו של אובמה? באמת?

1. אז אוונגליסטים אי אפשר לאמוד? ומה זה "מתנחלים"? האם משפחה שמתגוררת בשייח ג'ראח עוד מלפני העלייה הציונית הראשונה היא מתנחלת? האם נצר ליהודי חברון שגורש לפני 80+ שנים וחזר לגור שם הוא מתנחל?
2. זאת כמובן הייתה הלצה. אחרי ירח הדבש של ביבי וטראמפ והצהלת של מירי "מי זה אובמה?" רגב ושות', אובמה בוודאי לא מזיל דמעה על מה שקורה עכשיו. (ואני לא מאשים אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
איך יכול להיות שהכל דולף, כמה שונאים יש לטראמפ במעגל הקרוב שלו?

כלום לא דולף יא מצחיק אחד. זה הכל מתוכנן, הם צוחקים עליך יא לא מבין אנגלית אחד

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 16 מאי 2017, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אז אוונגליסטים אי אפשר לאמוד? ומה זה "מתנחלים"?

אתה יכול לנסות לאמוד מישהו על סמך זה שהוא אוונגליסט, אבל להניח שאתה יכול להקיש מזה על כל שאר העמדות שלו זה קצת מוגזם.
ומתנחלים, בפועל, הם אזרחי ישראל שחיים מחוץ לגבולותיה הריבוניים תחת חסותו של משטר דיכוי צבאי, ובגדול זה לא משנה איך ומתי הם הגיעו לשם - גם אם כוונותיהם טהורות מאין כמותן, הם מהווים הצדקה וכוח מניע למפעל הדיכוי הישראלי בשטחים.
תסלח לי שאין לי כוונה להיכנס איתך לוויכוח על זכויות אלוהיות וכדומה, אני מעדיף לדבר על המציאות.

אם נחזור רגע לנושא ההבדל שבין קבוצת המתנחלים לבין קבוצת האוונגליסטים - אם תחשוב על זה קצת, קל מאוד למנות את המתנחלים, כי קל להגדיר מי הוא מתנחל (גם אם אתה לא מקבל את ההגדרה שלי, קל למצוא הגדרה). לעומת זאת לא קל להחליט מי הוא אוונגליסט ומי לא (אם אתה מתקשה להבין למה, אני מוכן לספק לך כמה סיבות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
1. לאמוד אוונגליסטים זה כמו לאמוד חרדים. בד"כ יש הגדרה מקובלת (למד בישיבה\מעיד על עצמו שהוא אוונגליסט ו-או מבקר בכנסייה אוונגליסטית פעם בשבוע).
2. זה לא משנה כי דיברנו על פוליטיקאים ואנשי ממשל, הם מגדירים את עצמם לבד עוד לפני שתשאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לאמוד אוונגליסטים זה כמו לאמוד חרדים. בד"כ יש הגדרה מקובלת (למד בישיבה\מעיד על עצמו שהוא אוונגליסט ו-או מבקר בכנסייה אוונגליסטית פעם בשבוע).

יופי, אז נגיד שיש מישהו שהוא חרדי.
אתה יכול להסיק מזה מה דעתו על הציונות, על שירות בצבא, על קבלת כספים מהמדינה, על השתתפות בניהול המדינה וכו'?
אני מניח שאתה מודע לעובדה שכל השאלות האלה שנויות במחלוקת בקרב מי שמקובל להגדירם כחרדים.
אתה באמת לא מבין שגם אצל האוונגליסטים זה יכול להיות ככה? שאדם יכול לבקר כל שבוע בכנסייה אוונגליסטית ובכל זאת לא לרצות להעביר את שגרירות ארה"ב לירושלים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
ברור. זה כמו להגיד שאי אפשר להגיד שאין מתנחלים שמאלנים שוחרי שלום. אני לא מבין מה אתה מנסה לטעון, אני דיברתי על אנשי ממשל שדיעותהם ודתם ידועים. וכן, כשאני אומר רפובליקני אוונגליסט אני בהחלט מתכוון לרמוז שהוא אוהד ישראל, גם אם יש אחוז לא מבוטל של רפובליקנים אוונגליסטים שהם לא פרו ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כשאני אומר רפובליקני אוונגליסט אני בהחלט מתכוון לרמוז שהוא אוהד ישראל, גם אם יש אחוז לא מבוטל של רפובליקנים אוונגליסטים שהם לא פרו ישראל.

אם אתה יודע שמדובר ב"אוהד ישראל" למה אתה לא כותב פשוט שהוא אוהד ישראל? (אתה יכול אפילו להסביר למה אתה חושב ככה)
למה לתלות את זה בשטות חסרת שחר כמו "הוא אוונגליסט", שלא מעידה עליו דבר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: