תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:30 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
כמה עסקאות עשית בחיים שלך שאתה חושב שהפועל יציבה בליגת העל עם בסיס מנויים גבוה היא עסקה אטרקטיבית יותר מהפועל ת"א השבורה שמשחקת בליגה הלאומית בלי הכנסות? לחובות מאופ"א יש טווח. בשביל זה יש אנשי מקצוע שיודעים להעריך אותו. לא החובות מאופ"א יפילו עסקה, אלא האם יש מי שימכור ומה המחיר.
אם יש זמן טוב לקחת מועדון ענק כמו הפועל ת"א עבור אנשי עסקים, זה בדיוק הזמן. לא כשנחזור למימדים הטבעיים שלנו

נהדר, רק כלפי מי אתה מפנה את הטענות שלך בענין? לך תביא קונה שיתן הצעה טובה. מה אתה רוצה מהניסנובים?

טוב עם זה אני חצי מסכים. אני מצפה מהם לחפש משקיע, ולא להפסיק עד שמוצאים. מישהו צריך לעבוד בזה.

תקרא את התגובה המצויינת שמעליך, מסכמת את הכל בצורה הכי מדוייקת שיש.

הדבר האחרון שהניסנובים צריכים לעשות כרגע זה לחפש משקיע. הם כרגע צריכים לבנות מחדש את המועדון, לפתור את כל הזנבות שנותרו כולל חובות לאופ"א, להעמיד את המועדון על הרגליים, ורק אחרי שכל זה יקרה, יוכלו להתחיל לחשוב על מכירת המועדון. זה עוד רחוק מאד מלקרות.

קנו קבוצות במצב יותר גרוע משלנו. כל מה שכתוב שם לא חופף בכלום. לחפש משקיע לא צריך לעצור את שאר הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
נו, מה אנחנו יודעים.
אנשים לוקחים על עצמם חברות עם גרעון של מאות מיליונים, אבל לקחת זכויות ניהול בקבוצת כדורגל בישראל עם כמה מיליוני שקלים חוב לאופ"א? השתגעתם? בלתי כשיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:32 
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
כמה עסקאות עשית בחיים שלך שאתה חושב שהפועל יציבה בליגת העל עם בסיס מנויים גבוה היא עסקה אטרקטיבית יותר מהפועל ת"א השבורה שמשחקת בליגה הלאומית בלי הכנסות? לחובות מאופ"א יש טווח. בשביל זה יש אנשי מקצוע שיודעים להעריך אותו. לא החובות מאופ"א יפילו עסקה, אלא האם יש מי שימכור ומה המחיר.
אם יש זמן טוב לקחת מועדון ענק כמו הפועל ת"א עבור אנשי עסקים, זה בדיוק הזמן. לא כשנחזור למימדים הטבעיים שלנו

אתה רציני? ברור שהפועל יציבה עם בסיס מנויים גבוהה היא עסקה טובה יותר מהפועל מרוסקת, בלי נכסים, בלי סגל ובלי הכנסות לקבל. לא מצליח להבין איך זה לא נכון (ולשאלתך - עשיתי די הרבה עסקאות בחיים שלי).

והמחיר הוא אותו מחיר לשני המוצרים?

איך אפשר לענות על שאלה כזו? בכל יום מתבצעות עסקאות על פעילויות עם נכסים. על בסיס הגישה שלך, העסקאות הללו לא היו מתבצעות, וכולם היו רוכשים פעילויות בלי נכסים, בתמורה לסכום אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:34 
Eros Ramazzotti כתב:
נו, מה אנחנו יודעים.
אנשים לוקחים על עצמם חברות עם גרעון של מאות מיליונים, אבל לקחת זכויות ניהול בקבוצת כדורגל בישראל עם כמה מיליוני שקלים חוב לאופ"א? השתגעתם? בלתי כשיר!

נו, לך תקח.
מה עוצר אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:35 
Eros Ramazzotti כתב:
נו, מה אנחנו יודעים.

קדימה תמצא קונה אני מחזיק אצבעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

נהדר, רק כלפי מי אתה מפנה את הטענות שלך בענין? לך תביא קונה שיתן הצעה טובה. מה אתה רוצה מהניסנובים?

טוב עם זה אני חצי מסכים. אני מצפה מהם לחפש משקיע, ולא להפסיק עד שמוצאים. מישהו צריך לעבוד בזה.

תקרא את התגובה המצויינת שמעליך, מסכמת את הכל בצורה הכי מדוייקת שיש.

הדבר האחרון שהניסנובים צריכים לעשות כרגע זה לחפש משקיע. הם כרגע צריכים לבנות מחדש את המועדון, לפתור את כל הזנבות שנותרו כולל חובות לאופ"א, להעמיד את המועדון על הרגליים, ורק אחרי שכל זה יקרה, יוכלו להתחיל לחשוב על מכירת המועדון. זה עוד רחוק מאד מלקרות.

קנו קבוצות במצב יותר גרוע משלנו. כל מה שכתוב שם לא חופף בכלום. לחפש משקיע לא צריך לעצור את שאר הדברים.

אז תחפש. איזו סיבה יש לניסנובים כרגע להשקיע בזה אנרגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נו, מה אנחנו יודעים.

נו, לך תקח.
מה עוצר אותך?

הנה, עוד חוכמולוג. אתה כזה מגניב.
כמו החברים האלה בתיכון שכשהיית אומר על שחקן כדורגל שהוא לא משהו והיו עונים לך "הוא לא רואה אותך ממטר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:38 
Eros Ramazzotti כתב:
Noam כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נו, מה אנחנו יודעים.

נו, לך תקח.
מה עוצר אותך?

הנה, עוד חוכמולוג. אתה כזה מגניב.
כמו החברים האלה בתיכון שכשהיית אומר על שחקן כדורגל שהוא לא משהו והיו עונים לך "הוא לא רואה אותך ממטר".

אני לא לגמרי מבין מה אתה רוצה.
סבבה, כולנו רוצים שהפועל תהיה קבוצה גדולה עם בעלים מיליארדר.
אין כזה.
מה אתה מציע לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:41 
ציטוט:
תשובה של תינוק נועם. לא מתאים לך.
אם הייתי מכיר אנשים ברמה הזאת הייתי מחפש ועוד איך. יש להם להשקיע בזה אנרגיה כי זאת הדרך היחידה להחזיר את המועדון לצמרת הגבוהה.
כל מי שרואה בעצמו אוהד הפועל צריך לפעול בכיוון הזה אם יש לו את היכולת.
ושוב, זה לא סותר משאר הפעולות שהם מתכננים. 'להשקיע בזה אנרגיה', כאילו יש להם לו"ז עם חוגים. זה אנשי עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
ואחר כך יש אנשים שבוכים כשמישהו מעז להגיד את האמת שהאוהדים הם אלה שהביאו את הפועל למקום שבו היא נמצאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
opheaaa כתב:

קיצורי דרך? יש שלבים שצריך לעבור בדרך למציאת רוכש?
קבוצה בריאה כלכלית זאת אחלה סיסמא, אבל מה זה אומר? לא להוציא יותר ממה שמכניסים? כנראה שכן. הרי הסיכוי לסיים ברווח תפעולי קבוצה בישראל, על אחת כמה וכמה כזאת שלא משחקת באירופה הוא קלוש ביותר. נגיד שמוציאים מה שמכניסים ולא נכנסים לגרעונות, איך זה אמור לעזור בעתיד הרחוק? הסיבה שהגענו ללאומית היא שלא היה כסף והמועדון הוציא כספים שאין לו ושיעבד את ההכנסות שלו, חיפוש אחרי רוכש היא ממש לא הסיבה שירדנו ללאומית.
המטרה היא למצוא אנשים שמוכנים לקחת את המועדון הזה קדימה, זאת מטרה הרבה יותר חשובה מלעלות ליגה ולרדת שוב.

כשאתה רוצה למכור משהו, אז לפני שאתה צריך קונה ומוכר, אתה צריך שיהיה מה למכור ומה לקנות.
חיפוש אחרי רוכש לא בא לידי ביטוי רק בלצאת ולחפש אותו. הוא בא לידי ביטוי בזה שאתה עושה מהמוצר שלך מוצר שהוא כשיר למכירה .
חיים רמון ואמיר כבירי היו באותו ראש של חלק מהמשתמשים ההזויים פה- שאנחנו הפועל ת"א ועל הזין כל העולם אנחנו נעמיד קבוצה לאליפות.
התוצאה של מה שהם עשו היא לא רק חורבן כלכלי ומקצועי, אלא גם הפכו את המועדון למוצר שהוא לא כשיר למכירה.
אין לך היום בכלל מה למכור, למעט מותג פגום, סגל של שחקני ליגה לאומית, וחובות, המון חובות.
לכן, בשנתיים הקרובות לפחות, יש לך מטרות שאתה צריך לעמוד בהן לפני שאתה יוצא לחיפושים אחר מליארדר שיזרים מאות מליונים וייתן בראש למכבי:
1. להחזיר את הקבוצה למציאות כלכלית נורמלית, כולל זה שאנחנו מפסיקים לפתוח עיתון כל בוקר ולקרוא על גרעונות, תביעות וכו'.
2. להרים קבוצה שסוף סוף תהיה דומה לקבוצת כדורגל, אפילו ביחס לליגה לאומית (כי כבר שנים שכדורגל אנחנו לא רואים מהפועל).
3. לעלות ליגה.
4. לרוץ עוד שנה-שנתיים לפחות בליגת העל כשאנחנו במצב נורמלי ושפוי ומשחקים כדורגל ניתן לצפיית אדם.

אחרי כל זה, כשהפועל תחזור להתנהל כמו מועדון נורמלי, יהיה אפשר להתחיל לדבר על רוכשים, כסף והתמודדות על תארים.
כרגע אנחנו רחוקים מאוד משם ולפחות בעניין הזה אני דיי מעודד מההתנהלות של הניסנובים שבניגוד לשני בעלי הבית הקודמים שהיו פה, הם מהתחלה לא שידרו פאניקה, הראו שהם מחוברים למציאות וכבר מתחילים לעבוד על שנה הבאה בלי יותר מידי חשבון ורגשנות יתר.

לנעוץ ולנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
ומי אמר שהם לא מחפשים? לא אומר שמחפשים, אבל יש הוכחה שהם לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:45 
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
בינואר לא הייתה קבוצה נקיה מחובות והיה לוח זמנים מטורף. אם הניסנובים היו פה רק בגלל פילנטרופיה ולהציל אותנו כבר היו מוכרים אותנו אחרי שהעסק התייצב והתבהר שהחובות לאופא הם בסדר גודל בינוני ומטה. גם רמון הגיע להציל אותנו ולמכור ישר, מישהו זוכר איך זה הסתיים? אז הם לא, וגם הם פה בגלל אינטרס והם לא יחפשו רוכש עד שאותו אינטרס ימוצה.

בינואר היה אך ורק את החובות הזרים. ידעו לתחם את זה בסכום של כמה עשרות מיליונים לכל היותר עם סיכון מאוד נמוך שזה יגיע לסכומים האלה. הפועל הייתה הייתה על המדף במצב הכי טוב לרוכש מאז שסגול שם אותה על המדף. לא היה אפילו צריך לשים כסף מזומן על הקבוצה, אלא לכל היותר לשלם סכום (שקרוב לוודאי שייגמר בסך נמוך בהרבה מהחשיפה המקסימאלית) בפריסת תשלומים שתוסדר על פני שנים רבות.

כן, רק את החובות הזרים. רק שאלה נופחו למימדים של עשרות מיליונים והשד יודע כמה עוד. איזה אדם רציני ייכנס לכזו הרפתקאה לא ברורה עם קבוצה בפירוק וכשיש לוח זמנים כזה צפוף? מי שדאג שייצאו כתבות על 100 מיליון שקל חובות ( פחחח ) דאג גם שייצאו כתבות על חובות לא ברורים. כשהקבוצה תעמוד למכירה בצורה רגועה ומסודרת, עם חובות ברורים של אופ"א וגם אז לא יגיע רוכש, נדבר. אני סמוך ובטוח שבצורה כזו הפועל תהיה להיט, בטח ובטח כשאנחנו לפני חזרה לבלומפילד ועל האצטדיון בבת ים - שהוא כל הסיפור כאן- כבר לא מדבר. הפועל היא נכס ופוטנציאל אדיר בכלום כסף.
נחכה שנתי יביא את ההוא מלונדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:49 
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
תשובה של תינוק נועם. לא מתאים לך.
אם הייתי מכיר אנשים ברמה הזאת הייתי מחפש ועוד איך. יש להם להשקיע בזה אנרגיה כי זאת הדרך היחידה להחזיר את המועדון לצמרת הגבוהה.
כל מי שרואה בעצמו אוהד הפועל צריך לפעול בכיוון הזה אם יש לו את היכולת.
ושוב, זה לא סותר משאר הפעולות שהם מתכננים. 'להשקיע בזה אנרגיה', כאילו יש להם לו"ז עם חוגים. זה אנשי עסקים.

תשובה הכי עניינית שיש. למה אתה חושב שמה שמעניין את הניסנובים כרגע זה לרוץ לחפש רוכש? אם אני הייתי במקומם לא הייתי משקיע בזה כרגע בדל מיותר של אנרגיה.

או בוא נאמר שבסדר העדיפויות זה היה נדחק כרגע הצידה, לתחתית רשימת ה"דברים לטפל בהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:50 
pogi כתב:
opheaaa כתב:

קבוצה בריאה כלכלית זאת אחלה סיסמא, אבל מה זה אומר? לא להוציא יותר ממה שמכניסים? כנראה שכן. הרי הסיכוי לסיים ברווח תפעולי קבוצה בישראל, על אחת כמה וכמה כזאת שלא משחקת באירופה הוא קלוש ביותר. נגיד שמוציאים מה שמכניסים ולא נכנסים לגרעונות, איך זה אמור לעזור בעתיד הרחוק? הסיבה שהגענו ללאומית היא שלא היה כסף והמועדון הוציא כספים שאין לו ושיעבד את ההכנסות שלו, חיפוש אחרי רוכש היא ממש לא הסיבה שירדנו ללאומית.
המטרה היא למצוא אנשים שמוכנים לקחת את המועדון הזה קדימה, זאת מטרה הרבה יותר חשובה מלעלות ליגה ולרדת שוב.

כשאתה רוצה למכור משהו, אז לפני שאתה צריך קונה ומוכר, אתה צריך שיהיה מה למכור ומה לקנות.
חיפוש אחרי רוכש לא בא לידי ביטוי רק בלצאת ולחפש אותו. הוא בא לידי ביטוי בזה שאתה עושה מהמוצר שלך מוצר שהוא כשיר למכירה .
חיים רמון ואמיר כבירי היו באותו ראש של חלק מהמשתמשים ההזויים פה- שאנחנו הפועל ת"א ועל הזין כל העולם אנחנו נעמיד קבוצה לאליפות.
התוצאה של מה שהם עשו היא לא רק חורבן כלכלי ומקצועי, אלא גם הפכו את המועדון למוצר שהוא לא כשיר למכירה.
אין לך היום בכלל מה למכור, למעט מותג פגום, סגל של שחקני ליגה לאומית, וחובות, המון חובות.
לכן, בשנתיים הקרובות לפחות, יש לך מטרות שאתה צריך לעמוד בהן לפני שאתה יוצא לחיפושים אחר מליארדר שיזרים מאות מליונים וייתן בראש למכבי:
1. להחזיר את הקבוצה למציאות כלכלית נורמלית, כולל זה שאנחנו מפסיקים לפתוח עיתון כל בוקר ולקרוא על גרעונות, תביעות וכו'.
2. להרים קבוצה שסוף סוף תהיה דומה לקבוצת כדורגל, אפילו ביחס לליגה לאומית (כי כבר שנים שכדורגל אנחנו לא רואים מהפועל).
3. לעלות ליגה.
4. לרוץ עוד שנה-שנתיים לפחות בליגת העל כשאנחנו במצב נורמלי ושפוי ומשחקים כדורגל ניתן לצפיית אדם.

אחרי כל זה, כשהפועל תחזור להתנהל כמו מועדון נורמלי, יהיה אפשר להתחיל לדבר על רוכשים, כסף והתמודדות על תארים.
כרגע אנחנו רחוקים מאוד משם ולפחות בעניין הזה אני דיי מעודד מההתנהלות של הניסנובים שבניגוד לשני בעלי הבית הקודמים שהיו פה, הם מהתחלה לא שידרו פאניקה, הראו שהם מחוברים למציאות וכבר מתחילים לעבוד על שנה הבאה בלי יותר מידי חשבון ורגשנות יתר.

בחייאת, אין ספור חברות פשטו רגל ונקנו מחדש עם ניהול אחר, זה חרטא. אז מישהו מתייחס אליהן כאילו הבעלים הקודמים עדיין שם? הם כבר עכשיו החזירו את הפועל לניהול נורמלי הרי, אז מה הסיפור? מה זה ד.נ.א של מועדון שחייב להיות ניהול גרוע שצריך להתרפא? השתנה הניהול וזהו. אלונה קנתה את באר שבע בליגה לאומית, נתניה נקנתה בשנה שעברה, הכל פשוט תירוצים. אין זמן טוב יותר לבעלים חדש מלקבל דף חלק בלי ציפיות ובלי צורך להשקיע ישר הון תועפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 15:53 
pogi כתב:
opheaaa כתב:

3. לעלות ליגה.

מסכים עם כל מה שאתה אומר, מלבד הרעיון הבסיסי.
כל מה שכתבת צריך לקרות במידה ולא יימצא רוכש, האם הסיכוי לרוכש גבוה יותר כאשר הקבוצה תהיה בליגת העל? יכול להיות. אבל שוב, כל מה שכתבת צריך לקרות במידה ולא נמצא רוכש מתאים. אני באמת לר חושב שאיכות הכדורגל שהקבוצה משחקת או איכות הסגל אמור להיות פקטור, אם זה יהיה פקטור משמעותי, כנראה ניפול על מישהו שיבוא להרוויח כסף על חשבון הסגל שיהיה. הסיבה העיקרית שיש לקנות מועדון היא ממש לא איכות הכדורגל ואני גם לא חושב שזה באמת משנה אם קבוצה משחקת בליגה השנייה או הררשונה. יכול להיות שאחרי הפעולות האלו הסיכוי למצוא רוכש יהיה 20 אחוז וכרגע הוא 5 אחוז. בכל זאת צריך לנסות ולמצות את הסיכוי של ה5 אחוז שיש כרגע, זה לא צריך לבוא על חשבון שאר הדברים.
המצב הוא לא או רוכש עכשיו או גרעונות עתידיים.
המטרה מספר 1 של הקבוצה כרגע היא להבריא כלכלית וניהולית, לא עדיף לנסות לעשות את זה על ידי נסיון למציאת מישהו עם יכולות כלכליות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 16:19 
הדבר היחיד שהם להתרכז בו הוא לפתור את נושא החובות הבינלאומיים כי רק ככה הפועל תהיה יכולה להיות על המדף, כמובן תוך כדי זה שהם לא מכניסים את הקבוצה לשקל גירעון. חוץ מזה שום דבר לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 16:39 
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
"אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם"
ה"אוהד" תאומים

ביום שסמי סגול שלח את עורכי הדין שלו ורואי החשבון שלו לפתוח את הספרים בוולפסון והבין את מה באמת קורה שם באותו הרגע הוא סגר את הברז
מאותו הרגע השעון התחיל לתקתק
גם כשהבריחו את לב לבייב לא הבנתם
מקנא בכם, תמימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני חושב שהחובות הם לא חסם לרוכשים,
אבל אף אחד בעולם לא קונה קבוצת כדורגל בחינם, וסכום החובות היום, שהוא בערך 7-10 מיליון דולר, הוא סכום נמוך ביחס להשקעה שתצטרך לבוא לאחר מכן.
מן הסתם, אנשים כמו מוני הראל, טביב, מני ויצמן וגם האחים ניסנוב, בחיים לא יקנו קבוצה עם חובות כאלו. פשוט כי אין להם כסף נזיל ברמה הזו.
גולדאהר למשל, לא קיבל חובות, אך הוא התחייב להשקיע בעונה הראשונה 100 מיליון שקל. שזה בערך 25 מיליון דולר. איך זה בשביל חובות?
על הדרך, הוא שרף מעל חצי מיליארד שקל, רק בשביל שזהבי, שבכלל רצה לחזור להפועל, יציל למנג'ר המטומטם שלו את התחת.

הסיפור של רוכש הוא אך ורק למצוא בן אדם/קבוצה בעל אניטרס אמיתי להשקיע את הכסף.
אני חושש שכל אלו ש"חיפשו" רוכשים, חיפשו במקום לא נכון, ניסו למכור מוצר עם היסטוריה, קהל, הישגים. כל זה מעניין לרוב הרוכשים את התחת.
גולדאהר קנה את מכבי בגלל סיפור השואה של אמא, ארקדי רצה להיבחר לראשות העיר ירושלים, ואלונה רצתה לעזור למקופחים.
ממש לא עניין אותם אם לקבוצה היו תארים או לא, זה רק תוסף, שאותו כבר יש לנו, ולא צריך יותר מויקיפדיה כדי לגלות את זה.

אני טוען, וזה נכון לבערך מהיום שתאומים ושות' עזבו את הפועל, שאף בעלים לא רצה למכור את הפועל.
לצערי, שמעתי המון דברים שמאששים את הטענה הזו. לצערי הרב עוד יותר, הניסנובים נראים לי דיי מבסוטים מהסטטוס החדש שלהם.

ולא, זה לא תלוי בקהל, בכמה בלאגן נעשה, את מי נקלל ואת מי לא.
כל צעד שנעשה נגד ההנהלה/בעלים, ישמש רק עוד תירוץ ללמה לא מצליחים למכור.
בגלל הקהל, בגלל האלימות, בגלל פואד. הכל שקרים.

נערך לאחרונה על ידי האדס בתאריך 15 מאי 2017, 16:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
"אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם "
ה"אוהד" תאומים

ביום שסמי סגול שלח את עורכי הדין שלו ורואי החשבון שלו לפתוח את הספרים בוולפסון והבין את מה באמת קורה שם באותו הרגע הוא סגר את הברז
מקנא בכם, תמימים

תרחיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 17:07 
opheaaa כתב:

מסכים עם כל מה שאתה אומר, מלבד הרעיון הבסיסי.
כל מה שכתבת צריך לקרות במידה ולא יימצא רוכש, האם הסיכוי לרוכש גבוה יותר כאשר הקבוצה תהיה בליגת העל? יכול להיות. אבל שוב, כל מה שכתבת צריך לקרות במידה ולא נמצא רוכש מתאים. אני באמת לר חושב שאיכות הכדורגל שהקבוצה משחקת או איכות הסגל אמור להיות פקטור, אם זה יהיה פקטור משמעותי, כנראה ניפול על מישהו שיבוא להרוויח כסף על חשבון הסגל שיהיה. הסיבה העיקרית שיש לקנות מועדון היא ממש לא איכות הכדורגל ואני גם לא חושב שזה באמת משנה אם קבוצה משחקת בליגה השנייה או הררשונה. יכול להיות שאחרי הפעולות האלו הסיכוי למצוא רוכש יהיה 20 אחוז וכרגע הוא 5 אחוז. בכל זאת צריך לנסות ולמצות את הסיכוי של ה5 אחוז שיש כרגע, זה לא צריך לבוא על חשבון שאר הדברים.
המצב הוא לא או רוכש עכשיו או גרעונות עתידיים.
המטרה מספר 1 של הקבוצה כרגע היא להבריא כלכלית וניהולית, לא עדיף לנסות לעשות את זה על ידי נסיון למציאת מישהו עם יכולות כלכליות?

בוא נעשה רגע סדר
קודם כל, איכות הכדורגל היא לא בשביל הרוכש, היא בשבילי כאוהד שרוצה לראות סוף סוף קבוצה שמשחקת כדורגל, ובשביל זה אתה לא חייב בעלים מולטי מליונר.
מליונר ששם המון כסף זה דבר נחמד מאוד, אבל צריך לזכור שאפשר להסתדר גם בלי, ואת העונות הכי יפות שלנו עשינו כשהתקציבים שלנו לא הכי גבוהים בליגה.
במילים אחרות- בעלים מולטי מליונר הוא אמצעי רציני מאוד- אבל הוא לא מטרה.

דבר שני- יש סיכוי לא מבוטל, שהניסנובים רואים בעצמם ככאלה שיכולים לנהל את הפועל בעצמם ולהוביל אותנו להישגים.
חשוב להבין שכל עוד הם הבעלים יש להם את הזכות לעשות את זה, כל עוד הם לא לוקחים על עצמם התחייבויות מעל היכולות שלהם ויוצרים חובות למועדון.
יכול להיות שעוד 3 שנים נראה שאנחנו דורכים במקום ללא שום התקדמות וזה באמת לא עובד איתם ואז נדבר. הבעיה היא שכבר עכשיו יש כאן כאלה שמצפים מהם לשפוך כספים, להביא כוכבים, לשחק באצטדיונים הכי גדולים ולא לעשות שום חשבון לכסף אחרת שילכו הביתה. למה? כי אנחנו הפועל ואנחנו צריכים בעלים שיפזרו כסף בלי הכרה. זה לא עובד ככה.

דבר אחרון- כמו שציינתי קודם, מאמץ להביא רוכש לא מתבטא בהכרח בראיון בעיתון שבו הבעלים מצהיר שהוא מוכר/ לא מוכר. המאמץ מתבטא גם בפעולות שנעשות במועדון. אצל חיים רמון המועדון לא היה למכירה בשנתיים הראשונות. איך אני יודע? כי הבנאדם הנחית פה 60-70 שחקנים, החליף מאמנים, הימר על הישגים באירופה ולקח התחייבויות על חשבון המועדון. ככה לא מתנהג מי שרוצה למכור. בשנה השלישית שכבר נגמר לו הכסף והמועדון היה חצי מת הוא בכה בכל מקום ש"אף אחד לא רוצה לקנות". כנ"ל לגבי כבירי כשאצלו התהליך היה מזורז יותר. להחזיר את המועדון הזה לשפיות זה צעד רציני מאוד בפני עצמו כדי למכור אותו. וכל עוד הניסנובים פועלים בדרך הזאת, זו תהיה אינדיקציה שהמועדון נמצא על המדף, גם אם לא אמרו במפורש בעיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 17:10 
האדס כתב:
חתול אדום כתב:
"אני וסמי סגול חיפשנו מישהו שייקח ולא מצאנו אדם שייקח את זה בחינם "
ה"אוהד" תאומים

מקנא בכם, תמימים

תרחיב.

אין לו מה להרחיב. זה דמיון.
אם סמי סגול היה רואה שגנבו לו כסף הוא היה זורק את האנשים האלה לבית משפט ולא נשאר חבר שלהם.
סמי סגול מעולם לא טען שאכפת לו מהפועל ומכדורגל. זה היה עניין של זמן עד שהוא יפסיק להשקיע. גם בשנים שהשקיע, הוא לא שפך סכומים כאלה גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 17:34 
אני ארחיב. כי הוא אף פעם לא מרחיב.
סמי סגול התחייב לתת 2.5 מיליון שקל בשנה אז. בסוף כל שנה דובר שהוא נאלץ לתת קצת יותר מזה,
בתוספת שאר מחזיקי המניות הקטנים (עגיב אורנשטיין וכו') וההכנסות הטבעיות, הפועל העמידה תקציב יחסית גבוהה,
שתואם אם ההצלחות שהייתה לנו באותה תקופה.

מילא, נגיד, היה לנו תקציב, היו מביאים לנו שחקנים זבל, או שחקנים טובים ומשאירים אותנו עם חובות. אבל זה לא המקרה.
התקציבים אז זה לא מה שהיה היום. 30 מיליון שקל הייתה קבוצה מועמדת לאליפות.
איכשהו הוא גם השקיע מיליונים בודדים, גם קנינו שחקנים, גם לא השאירו חובות, וגם היה כסף של עשרות מיליונים שהתגלגלו עם מפעלות החינוך וזרמו לחשבונות עלומים באירופה. קסם. אחרי שהוא פתח את הספרים כמובן.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 מאי 2017, 17:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 17:34 
כאשר המפרק פרסם את המכרז למכירת הפועל אמרתי לעצמי: "לפחות דבר אחד טוב יצא מזה, לא נשמע יותר מאנשי ה'לא רוצים למכור'".

מתברר שאלו הם כמו ג'וקים ו"לא נחתו על הירח". אפילו שואה גרעינית לא תספיק בשביל להפטר מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 19:23 
בתקופתו, סמי סגול, שם סה"כ בהפועל תל אביב לפחות 100 מיליון שקלים
אבל הכל זה דימיון
לפי חלוקת האחוזים שאר השותפים היו צריכים לשים אותו סכום. ביחד 200 מיליון שקלים.
וזה לא כולל את שאר ההכנסות (מנויים, כרטיסים, טוטו)

"זו היתה אמורה להיות הירושה של הבנות שלי, וזה לא יהיה‭"
ה"אוהד" מושיק תאומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 19:28 
חתול אדום כתב:
אבל הכל זה דימיון

ה"אוהד" מושיק תאומים

אין ספק שאצל סגול התקציב היה גבוה ומישהו שם כסף,היו שחקנים בכירים בהפועל
אבל גם אצל הראל וטביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 19:48 
מזל שהיית שם להפוך שולחנות שסגול הבין מה שתאומים עשה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 20:36 
מה שפוגי אמר

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 21:44 
ההגיון היחיד שאני יכול למצוא בטענה שהקבוצה לא במצב למכירה היא שרוכש ששקל לקנות את הפועל מקוטלר ידע שהוא יצטרך לסגור את התביעות והחובות לאירופה ושמאחר ויש לו ״כיסים עמוקים״ הוא יאלץ לסגור אותם במחיר גבוה בהרבה מזה שרוכש זמני לכאורה כמו הניסנובים יסגור, כי הם יגיעו לפשרות במחירים נמוכים יותר על בסיס ההבנה שאין להם יכולת לשלם יותר. ולכאורה אז הקבוצה באמת יותר כדאית לקניה.
גם זה כלעצמו טיעון בעייתי, וממילא יתר ההסבר פשוט מופרך, הזמן הכי טוב לקנות עסק (נניח ) עם פוטנציאל זה כשהוא רחוק ממימוש הפוטנציאל שלו, כשהמחיר שלו הכי נמוך (כפי שהיה אצל קוטלר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2017, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
אבל הכל זה דימיון

ה"אוהד" מושיק תאומים

ומי קבע שהרכב בעלות של חברה חייב להיות מורכב מהשקעה זהה?
לא שאני מצדיק את מה שהלך שם, אבל לי אין מושג מה תאומים וסגול סגרו שהם נכנסו לסיפור הזה,
אני כן יכול לחשוב שחלוקת התפקידים הייתה ברורה בין הארבעה, ולאו דווקא שכולם היו צריכים להשקיע מכיסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: