Daniel כתב:
ChEGi כתב:
Daniel כתב:
שוב אני אומר לנסות לשכנע את רן בן שמעון זה המאמן כדורגל האמיתי היחיד בארץ מאמין שהוא מעדיף לקחת קבוצה גדולה ולעזוב את אשדוד.
נ.ב סיני לא יהיה בהפועל טה טה טה טה
אם אתה לא ציני איבדתי תקווה בפורום הזה, סיני בן שמעון, לחמן.. ואו זה לא לשאוף לבינוניות זה לשאוף לקריסה.
בקשר לבן שמעון גם לו יש חלק בקריסה נתנו לו קרדיט מלא לבנות קבוצה ולא רק שהוא בנה חרא בסכומים הזויים הוא עף בקלילות מול פנדורי מה שהכניס את הקבוצה למערבולת הכלכלית בגלל אי העפלה לאירופה.
ותודה לעידו חג'ג'.
תן לי מאמן ישראלי אחד שפנוי ויותר טוב ממנו כל אחד פה זורק תורג'מן ואף אחד לא יודע ממתי הוא נהיה מאמן בכלל.
אמרתי כבר בתחילת האשכול, אין לא רואה מאמן ישראלי פנוי שאני יכול לשים לו חוזה ביד לשנים קדימה וללכת איתו בראש שקט.
אבל בן שמעון? הוא זה שריסק אותנו מקצועית שהביא לקריסה הכלכלית הגדולה.
כל קבוצה שהיית לנו בשנים הקודמות היית עוברת את פנדורי בהליכה, נתנו לו קרדיט אין סופי ותקציב (על חשבון הלוואות) פתוח וזה מה שהוא עשה גרם לקריסה הגדולה, לקש האחרון.
דני עמוס במשכורת של סופרסטאר, ישראל זגורי שהתאבד עליו, זרים הזויים. הבנאדם חסר מושג כל מקום שהיה נכשל בו, מכבי, ביטר אנחנו. אז לקח אליפות בקש חסרת לחץ ששירצקי המאמן האמיתי וגם אותה הוא לקח בגלל טביב שהתעקש לעשות הכל כדי שאנחנו לא ניקח באותה עונה.
חוץ מהבלחה חד פעמית אין לו כלום, וכן אני מעדיף את קורצקי עליו, על סיני וכל שם קיקוני חסר מושג שנכנס לתודעה בגלל קשרים עם העיתונאים הנכונים ומתיקות לשון.