תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 03:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עימות בין שחקני הפועל ת"א לשוטרים
הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 02:18 
ברור שזה לא רציונלי. ו"לא נלחמים" זה שיט מטומטם.
אבל, קשה לצפות מאוהדים של מועדון גדול שיורד ליגה לא להגיב ככה (לא מדבר על האלימות הפיזית שזה חציית קו, מדבר על ייאוש וכעס). זה פשוט טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 06:30 
Berger כתב:
לירון האדום כתב:
Berger כתב:
Maor7 כתב:
חייב לומר שאני לא נוטה לשרוק בוז אך ה"אימה" שהטיל הקהל בסיום המשחק הקודם הייתה יותר מבמקום.

אישית אני לא מסכים..הרי אם גוטליב היה למשל נוגח את הכדור לרשת ולא לחוץ, השחקנים היו נהדרים, לוחמים ואהובים, ובמקום זאת הם קיבלו מטר של קללות בסוף המשחק.
אפשר להתווכח על האיכות של השחקנים, אבל אישית אני חושב שהם נלחמים לאורך כל התקופה האחרונה.
זה נהיה קל מאוד לפרש תוצאות שליליות על המגרש בחוסר לחימה,אבל צריך להבין שהם נמצאים גם במצב מאוד לחוץ.
עובדתית, פעם היינו אחרת. כיום צריך להתרכז יום לפני המשחק בדברים מביכים מסביב שלא קשורים לכדורגל.

אי אפשר בשום קונסטלציה לעודד שחקנים שמורידים את המועדון ליגה!
אח אפשר לעודד שחקנים שחתומים על התבוסה הכי גדולה בדרבי בשנים האחרונות.
אי אפשר לעודד שחקן שמיד אחרי משחק בו אתה כמעט בוודאות ירדת ליגה הולך לאכול סושי
במסעדה.

יש גבול

הדבר היחיד שאני מסכים הוא בקשר לדרבי, שם חלק מהשחקנים לא נלחמו מספיק לקראת סוף המשחק על מנת לסיים אותו בתוצאה מכובדת יותר, אבל רובם כבר לא איתנו יותר,אז אני לא מבין איך זה רלוונטי.
לא מגיע עידוד לדגני? להרוש? לברשצקי? לרייכרט? לשיש? לורטה? לעמית ביטון? לאביחי ידין? לגנדה? לשחר הירש? כל השחקנים הללו נותנים 100 אחוז בכל רגע שלהם על הדשא ובמשחק האחרון הם שמעו קללות במקום עידוד.
לעודד קבוצה רק כי היא מצליחה(גם אם ההצלחה כאן היא בסה"כ הישארות בליגה) זה לא חוכמה. העידוד צריך להיות פונקציה של גישה למשחק ומאמץ על הדשא ולא של התוצאה בסיום.
אישית הלכתי אחרי המשחק לאכול פיצה אצל חבר(שגם היה איתי במשחק) ולראות את המשחק של באר שבע נגד מכבי. זה לא אומר שלא היינו מבואסים מהתוצאה אז אני לא מבין מה הטענה הזאת באה להוכיח בדיוק.

יפה שהצלחת לבלות אחרי המשחק בו ירדת ליגה.
ולא לא מגיעה מילה אחת טובה למי שהוריד אותך ליגה!
זה לא היה סתם הפסד, למה שנעודד שחקנים שהורידו אותנו ליגה ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 07:02 
אדום נחמד כתב:
אתם פשוט לא קולטים.
אם זה היה קורה במכבי לא היה אכפת לנו אם השחקנים צודקים או האוהדים צודקים. היינו פשוט מתפקעים מצחוק.

וזה מה שאנחנו היום. בדיחה. וכולנו לוקחים בה חלק.
זה יותר מביך מהכל.
אפשר לרדת ליגה בראש מורם. אנחנו יורדים ליגה כמו ליצנים עלובים.

אולי טוב שאנחנו יורדים ליגה. יש הרבה חרא לנקות במועדון הזה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אני מנסה להבין את הקשר המדומיין בין ירידת ליגה לבין ניקוי החרא, דווקא רואה עוד העמקה של החרא בליגה לאומית

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 07:22 
בדיוק. האוהדים חרא שהלכו מכות אלו לא אוהדים שמפסיקים להגיע בלאומית. זה חלק מאיתנו והמעגל תמיכה שם עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 08:22 
עונה מייאשת
אשכול מייאש
מועדון מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 08:31 
Gili כתב:
"השחקנים לא נלחמים" זאת טענה רווחת כל פעם שקבוצה נקלעת לסיטואציה רעה. בתכל'ס היא נובעת מתסכול של אוהדים שקשה להם לקבל את המציאות.
החומר האנושי בהפועל תל אביב לא שונה מהותית מהחומר האנושי בקבוצות אחרות, ולכן אין סיבה באמת להניח שיש משהו ספציפי בחבורת השחקנים הזאת שגורם לה לא להלחם או לא להיות מקצוענים ביחס לשחקנים אחרים (בטח כשלוקחים בחשבון את העובדה שאותה חבורה לא לוחמת השיגה 8 נקודות יותר מאשקלון,ו-9 יותר מכפר סבא).
הטענה הזאת היא די ילדותית ולרוב מסתמכת על לא יותר מתחושה כללית שלא מגובה בעובדות אמיתיות (כמו למשל "לא יורדים לגליץ'"), ורוב הזמן אין איתה בעיה אמיתית כל עוד היא נכתבת בפורומים או בפייסבוק. הבעיה מתחילה כשחבורה של מטומטמים שלא מסוגלים להתנתק מהרציונל הילדותי שלהם מחליטה שמדובר באיזו עובדה מדעית, ומשתמשת בה בתור לגיטימיציה אמיתית בשביל לפגוע בקבוצה.
כל ההתעסקות הזאת באיפה שחקן הולך לאכול אחרי משחק, או איזה הבעת פנים(מה?) יש לו בזמן אימון היא כל כך ילדותית ומפגרת שקשה להאמין שהיא באמת מהווה שיקול של בן-אדם שעבר את גיל 13. נשבע לכם שאני לא מבין את זה. תתבגרו כבר.

טוב זה קצת דמגוגי.
ברור שהם רוצים לנצח ומנסים,זה מובן.
העניין הוא שכדי שזה יקרה הם צריכים לתעל את מלוא הכשרון שלהם-להשקיע שעות אקסטרה באימונים,לעבוד על נקודות החולשה המקצועיות שלהם,לראות וידאוים נוספים ולנסות להבין את פורצים בונקר כמו זה שהיה נגד אשקלון.ראיתי שכן היתה הכנה פסיכולוגית נגד בזבוזי הזמן שלהם,השחקנים לא נגררו לפרובוקציות.תמיד הרחיקו את מי שכן והיתה עבודה מנטאלית אין ספק.אבל מקצועית,לא נראה שהשקיעו המון אימונים ומחשבה באיך לשים גול.
וזה ממש לא רק המאמן.לשחקן צריכה להיות טיפה אינטואיציה,אם שום קרן של ברשצקי לא עוברת את השחקן הראשון(וזאת גם אחראיות שלו) אז תרוץ לקחת קצרה.
להגיד "הם מנסים" זה קל.השאלה כמה מהם באמת נתנו את כל כולם כדי שנשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
כשלקחתי בפעם הראשונה את הילדה שלי לבלומפילד, לפני שש שנים בערך, אמרתי לה:
"אנחנו הפועל. אנחנו תומכים בשחקנים שלנו, ובגלל זה כל שחקן רוצה להגיע להפועל".
אחר כך, הגיעו שבע השנים הרעות, ופתאום קללות הן נורמה.
פתאום שומעים שיר (שנגנז אח"כ, ובצדק), שאומר:
"אנחנו אוהבים אתכם, אבל נשרוף אתכם חיים.
אם לא תביאו דרבי - אתם מתים."
משהו התקלקל אצלנו, וזה עוד הרבה לפני גוטליב ואלטמן, וסיפורי הסושי והחיוכים באימונים.
אתם יודעים כמה חשוב לשחקן כמו ברשצקי לשמוע צעקה מהיציע: "יופי, מוטי, לא נורא..."?
- הרבה יותר מכל מפגני הקונפטי, האבוקות, הדגלים והשלטים.
העונה הזאת כבר אבודה. תיגמר איך שתיגמר.
אבל לקראת העונה הבאה צריך לחזור ליסודות - פשוט לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 08:58 
yos כתב:
כשלקחתי בפעם הראשונה את הילדה שלי לבלומפילד, לפני שש שנים בערך, אמרתי לה:
"אנחנו הפועל. אנחנו תומכים בשחקנים שלנו, ובגלל זה כל שחקן רוצה להגיע להפועל".
אחר כך, הגיעו שבע השנים הרעות, ופתאום קללות הן נורמה.
פתאום שומעים שיר (שנגנז אח"כ, ובצדק), שאומר:
"אנחנו אוהבים אתכם, אבל נשרוף אתכם חיים.
אם לא תביאו דרבי - אתם מתים."
משהו התקלקל אצלנו, וזה עוד הרבה לפני גוטליב ואלטמן, וסיפורי הסושי והחיוכים באימונים.
אתם יודעים כמה חשוב לשחקן כמו ברשצקי לשמוע צעקה מהיציע: "יופי, מוטי, לא נורא..."?
- הרבה יותר מכל מפגני הקונפטי, האבוקות, הדגלים והשלטים.
העונה הזאת כבר אבודה. תיגמר איך שתיגמר.
אבל לקראת העונה הבאה צריך לחזור ליסודות - פשוט לעודד.

איזה שטויות !
כל העונה הזאת אנחנו מושפלים והשחקנים מקבלים עידוד אחרי משחקים !!!
זה שיש 5-15 מתוך 6,000 איש שמקללים זה כלום ושום דבר וזה בכל קבוצה ככה.
זה בסדר להביע ביקורת על אלו שאתמול השתתפו בקטטה אבל חלאס להפוך את זה לכל הקהל
של הפועל ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
תמיד טענתי ש- 50 המטומטמים שאוהדים את עצמם וכשיש אלימות מהם היא יוצאת אינם הבעייה.
הבעייה היא אותם מאות משמחבקים אותם ונותנים להם תמיכה ובעיקר מוכנים להבין את התנהגותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי ששכח בקהל המטומטם הזה, שחקנים לא משחקים בשביל הקהל.
הם משחקים בשביל דבר אחד בלבד וקוראים לזה כסף.
גם הרוש, גם ברשצקי, גם טוטו, גם ידין. כסף.
מקווה שתבינו שהדבר הכי רע שאפשר לעשות זה לקלל אותם, בטח להרביץ להם.
תהיו אוהדי הפועל, תפסיקו לאהוד את עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 09:41 
קשקוש לירון. כולנו נמצאים ביציע. מתוך 6000 אוהדים 4500 מקללים כל המשחק. זה לא ביחד כשיר אבל זה נשמע טוב מאוד.

הטענה הזאת של לא נלחמים היא ילדותית ומביכה, והשנה השחקנים שלנו עושים יותר קילומטרים מהשנים שעברו.
אנחנו קהל פח אשפה, והשיא זה עכשיו כשקוראים את התירוצים האלה למכות עם שחקנים כי גוטליב זרק בקבוק מים. זה מוציא לי את החשק לבוא ולעודד פי 100 יותר מלהפסיד 7-0 בדרבי.
אם נדבר ת'כלס, מי שמוביל את הקהל נשאר עם מנטליות של גנון והאנשים הטובים שהיו פה והכניסו הגיון כבר הרבה זמן לא בשער 5, הכיוון ברור.
גועל נפש מה שקורה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 10:55 
100%anti beitar כתב:
אבל, קשה לצפות מאוהדים של מועדון גדול שיורד ליגה לא להגיב ככה (לא מדבר על האלימות הפיזית שזה חציית קו, מדבר על ייאוש וכעס). זה פשוט טבעי.

איפה זה בדיוק דבר נורמלי וטבעי להיכנס למתחם אימונים בשביל להכות שחקנים? מה זה ההנחות האלה "קשה לצפות לא להגיב ככה"?
אלה אוהדים ערסים ועבריינים שרק מחפשים סיבה להיכנס לתגרות כאלה. לאוהדי בית"ר ומכבי לא הייתם עושים הנחות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון,

אני אולי אוכל להסכים איתך ששחקנים שהיכו אוהדים צריכים לעוף מהקבוצה.
האם אתה תהיה בעד הרחקתם מהיציע וממתחם האימונים ל-10 שנים של כל מי שירד לדשא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 12:38 
NARKOTIKA כתב:
קשקוש לירון. כולנו נמצאים ביציע. מתוך 6000 אוהדים 4500 מקללים כל המשחק. זה לא ביחד כשיר אבל זה נשמע טוב מאוד.

הטענה הזאת של לא נלחמים היא ילדותית ומביכה, והשנה השחקנים שלנו עושים יותר קילומטרים מהשנים שעברו.
אנחנו קהל פח אשפה, והשיא זה עכשיו כשקוראים את התירוצים האלה למכות עם שחקנים כי גוטליב זרק בקבוק מים. זה מוציא לי את החשק לבוא ולעודד פי 100 יותר מלהפסיד 7-0 בדרבי.
אם נדבר ת'כלס, מי שמוביל את הקהל נשאר עם מנטליות של גנון והאנשים הטובים שהיו פה והכניסו הגיון כבר הרבה זמן לא בשער 5, הכיוון ברור.
גועל נפש מה שקורה אצלנו.

קשקוש, לא שמעתי קללות באשדוד וגם לא בסמי עופר וגם לא במושבה.
בטח לא 4,500 מתוך 6,000 !
בסוף משחק לרוב הגרעין הקשה מעודד את השחקנים ומוחא להם כפיים.
יש לנו קהל מלטף לעומת קבוצות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 12:39 
אדום אופטימי כתב:
לירון,

הפתרון הוא ענישה פלילית, שיקבלו הרחקה לעונה, שיקבלו קנס כספי.
שיקבלו עבודות שירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 12:56 
על הדרך תקנוס את כל המחבקים והמכילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 13:30 
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

גועל נפש מה שקורה אצלנו.

איזה שקר
היו המון קללות באשדוד. אני בכלל לא מדבר על המושבה במשחק האחרון שם כמות הקללות שברה שיאים. לידי היו 3 אוהדי הפועל שהעזו למחוא כפיים וכמעט קיבלו מכות מאוהדים מתוסכלים רק על זה שמחאו כפיים. רק על זה שהם לוקחים דברים בפרופורציות.
יש לנו קומץ מסריח ואוגואיסט שגרוע לא פחות מהלה פמיליה. אל תספר לעצמך סיפורים.
מה שהיה אתמול הוציא כמעט לכל מי שקשור למועדון הזה את החשק ואת התקווה. כל מי שהיה שותף לזה הוא אדם קטן ואגואיסט שטובת הקבוצה זה הדבר האחרון שמעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 13:34 
אדום כתב:
100%anti beitar כתב:

איפה זה בדיוק דבר נורמלי וטבעי להיכנס למתחם אימונים בשביל להכות שחקנים? מה זה ההנחות האלה "קשה לצפות לא להגיב ככה"?
אלה אוהדים ערסים ועבריינים שרק מחפשים סיבה להיכנס לתגרות כאלה. לאוהדי בית"ר ומכבי לא הייתם עושים הנחות כאלה.

אני לא חושב שזה נורמלי וטבעי להכות שחקנים, אני חושב שזה נורא, חסר כל הצדקה וכתבתי שזה חציית קו. התכוונתי לחוסר ההבנה שהייתה כאן לכעס על השחקנים באופן כללי, שלדעתי גם אם אי אפשר למצוא לו צידוק רציונלי יש לו בסיס כי ואללה הם מורידים את פאקינג הפועל תל אביב ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
לירון,

הפתרון הוא ענישה פלילית, שיקבלו הרחקה לעונה, שיקבלו קנס כספי.
שיקבלו עבודות שירות.

איני חושב שאיזשהו שופט בבית המשפט הפלילי יעניש אוהד שפרץ למגרש אימונים.
גם לא חושב שהמשטרה והפרקליטות יגישו כתב אישום.
גם אופתע אם ההנהלה תגיש בכלל תלונה במשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 13:54 
100%anti beitar כתב:
אדום כתב:
100%anti beitar כתב:

אני לא חושב שזה נורמלי וטבעי להכות שחקנים, אני חושב שזה נורא, חסר כל הצדקה וכתבתי שזה חציית קו. התכוונתי לחוסר ההבנה שהייתה כאן לכעס על השחקנים באופן כללי, שלדעתי גם אם אי אפשר למצוא לו צידוק רציונלי יש לו בסיס כי ואללה הם מורידים את פאקינג הפועל תל אביב ליגה.

כשאתה מוצא לזה ביסוס רציונלי אתה למעשה הופך את זה ללגיטימי. אז לא, גם אם השחקנים גרועים ולא מתאמצים, עדיין אין לזה שום הגיון לאלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לירון,

אל תדאג הם ממילא "עפים" מהקביצה עוד 8 שעות.
לכולםםםםם יש חוזה באיזה קבוצה מפנקת בליגת העל שנה הבאה ,
רק אנחנו האוהדים נשאר עם החרא של ליגה 2

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:05 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

גועל נפש מה שקורה אצלנו.

איזה שקר
היו המון קללות באשדוד. אני בכלל לא מדבר על המושבה במשחק האחרון שם כמות הקללות שברה שיאים. לידי היו 3 אוהדי הפועל שהעזו למחוא כפיים וכמעט קיבלו מכות מאוהדים מתוסכלים רק על זה שמחאו כפיים. רק על זה שהם לוקחים דברים בפרופורציות.
מה שהיה אתמול הוציא כמעט לכל מי שקשור למועדון הזה את החשק ואת התקווה. כל מי שהיה שותף לזה הוא אדם קטן ואגואיסט שטובת הקבוצה זה הדבר האחרון שמעניין אותו.

הרוב מקלל?? באמת? בזמן משחק לרוב שומעים קללות?
אני יושב במערבי במושבה- אני שומע רק עידוד מהמזרחי, לדעתי זה גם מה שהשחקנים שומעים בזמן משחק.
אחרי המשחק? אחרי ההפסדים שלהם שילכו להזדיין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:24 
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

גועל נפש מה שקורה אצלנו.

איזה שקר

הרוב מקלל?? באמת? בזמן משחק לרוב שומעים קללות?
אני יושב במערבי במושבה- אני שומע רק עידוד מהמזרחי, לדעתי זה גם מה שהשחקנים שומעים בזמן משחק.
אחרי המשחק? אחרי ההפסדים שלהם שילכו להזדיין!

באמת שאני מרחם על גישה כזאת. תמצאו חיים. אני אקלל (ולצורך ההשוואה הנכונה-אכה) את מי שיפגע באישתי ובילדות שלי. לא את אלטמן וגוטליב. פשוט חוסר חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:27 
אדום נחמד כתב:
אתם פשוט לא קולטים.
אם זה היה קורה במכבי לא היה אכפת לנו אם השחקנים צודקים או האוהדים צודקים. היינו פשוט מתפקעים מצחוק.

וזה מה שאנחנו היום. בדיחה. וכולנו לוקחים בה חלק.
זה יותר מביך מהכל.
אפשר לרדת ליגה בראש מורם. אנחנו יורדים ליגה כמו ליצנים עלובים.

אולי טוב שאנחנו יורדים ליגה. יש הרבה חרא לנקות במועדון הזה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אף אחד לא יורד ליגה בראש מורם, תמיד ובמיוחד בקבוצות ״גדולות״ זה הזמן שהחרא נוטה לצוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:48 
נדודה איזה גישה? של לקלל שחקנים אחרי משחקים?
זה הכדורגל בכל העולם, יש כאלו שלוקחים ללב ויש כאלו שלא.
יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:54 
אתה מבין שזה תינוקייה? בגלל שאתה מקלל אתה לוקח ללב יותר מאחרים?
אם אני ארצח את השחקנים אז אני יותר אוהד ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 14:57 
ועדיין גלש. אין לי כוונה להתייפיף, גם לי פעם בכמה זמן יוצא לקלל בזמן משחק. משם ועד לחכות ולקלל אישית שחקנים שלא עשו שום דבר בכוונה זה מנטליות של ילדים בגן חובה.
הם לא נלחמו עאלק. איזה פח אשפה של אינטליגנציה, מוכן לשים כסף שזה אנשים שלא רואים כדורגל בשום שנייה בחיים שלהם מעבר להפועל ורק זורקים סיסמאות לאוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 15:01 
NARKOTIKA כתב:
אתה מבין שזה תינוקייה? בגלל שאתה מקלל אתה לוקח ללב יותר מאחרים?
אם אני ארצח את השחקנים אז אני יותר אוהד ממך?

מי אמר שאם אני מקלל אני יותר אוהד ממך?!
כל מה אני רוצה להגיד זה שיש מגוון של אוהדים לטוב ולרע.
מה כולם מופתעים מזה??
למה נדודה צריך לכתוב תמצאו חיים ושהוא מרחם עליהם?
יש כאלו ויש כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 15:03 
NARKOTIKA כתב:
ועדיין גלש. אין לי כוונה להתייפיף, גם לי פעם בכמה זמן יוצא לקלל בזמן משחק. משם ועד לחכות ולקלל אישית שחקנים שלא עשו שום דבר בכוונה זה מנטליות של ילדים בגן חובה.
הם לא נלחמו עאלק. איזה פח אשפה של אינטליגנציה, מוכן לשים כסף שזה אנשים שלא רואים כדורגל בשום שנייה בחיים שלהם מעבר להפועל ורק זורקים סיסמאות לאוויר.

גם אני לא רואה כדורגל חוץ מהפועל, זה לא נותן לי קרדיט להתנהג כמו מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אני סתם שאלה...

לירון עלה בדעתך שגוטליב הגיב כמו שהגיב בגלל שגם הוא לוקח ללב את מצב הקבוצה?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: