Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
ככה זה שמעדכנים רק את הכותרת והשורות הראשונות. חבר שהיה שם אומר שלה פמיליה יש גם באדום. בשום מצב אסור להיות אלימים.
איזה חבר? ההוא ששמע את הכרוז של נקבוצה עושה תאי גזים?
אתה שייך לאותה קבוצת לה פמיליה באדום. כבר שלחת להם פרחים? לך תשיר שירי שואה.
אממ.. לא, אתה פשוט שקרן וחרא של אוהד.
.
בניגוד אליך, לא מתייפייף ומחפש למצוא חן בעיניי כולם ולא מתבייש להגיד שיש לנו בתוך הקהל גם אנרכיסטים וחרא אוהדים.
אני עם מנוי קבוע והספקתי להיות ולבקר בליגה הלאומית ומלווה את הקבוצה לכל משחק (למרבה האירוניה בלינק שצירפת רשמת שלא היית אז במשחקים).
חלק מהקהל שלנו (וזה קורה כמעט בכל הכדורגל הישראלי) הפך לאלים בסגנון של הקהלים ברוסיה/ אנגליה של פעם (מגיעים למגרש שתויים או מעושנים).
שים לב שחלק מהקהל שלנו מצליח תמיד להתעמת עם המשטרה/ כוחות אבטחה.
מעדיף את הקהל של פעם, הפחות אלים ופחות מאוהב בעצמו. מי זוכר שפעם בדרבים היו יציעים מעורבים ויכולת לשבת עם חבר שלך באותו יציע ולראות משחק. עם הקהל של היום, מי ייקח את הילד שלו למגרשים?
בעיני מי אני מנסה למצוא חן?
יש לנו בקהל אנרכיסטים (וזה לכשלעצמו לא אמור להפריע לך) וחרא אוהדים.
יש כאלה שזורקים חפצים למגרש, יש כאלה שמרביצים לשחקני היריבה, יש כאלה שמרביצים לשחקנים שלנו ויש כאלה שמסיתים באינטרנט ומתעקשים שבעל תפקיד במועדון (ולא אנרכיסט מטורלל משער 5!) כרז לאוהדי מכבי טססס כאילו תאי גזים.
ואחרי כמה שעות שכתבת את החרא המטונף הזה עלתה כתבה (וואן או וויינט, לא זוכר) שהשתמשה במילים המדוייקות שכתבת כדי להפיץ את השקר הזה. וזה לא שלא יכולת לחזור בך! אז אתה קצת פחות גרוע ממי שהפעיל אלימות פיזית, אבל אתה תרמת להסתה שממילא כבר קיימת כנגד אוהדי הפועל!
היציעים תמיד היו מקום אלים. עד היום צובט לי בלב כשאני נזכר שגם אני שרתי "אהובה תומר מתה" או "הקצין רצח קצינה" בקולי קולות או "אפילו מוני התאבד..". פשוט עכשיו הקבוצה חרא אז החרא צף. זה הכל.
האלימות שעוברת כל גבול ולעולם תהיה בלתי נסבלת ובלתי מקובלת היא אלימות פיזית (זאת שהדגשתי שאני מתנגד שתחטוף, ביום ההוא שכתבת את הטינופת הזאת על הכרוז).
ותשתדל לא לקטלג יותר מדי כן? אבל הייתי מורחק מהיציעים תקופה קצרה, ולכן לא הגעתי. אבל לא התעמתתי עם אף אחד. מקווה שדעתי לא פסולה מראש.