תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עימות בין שחקני הפועל ת"א לשוטרים
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
8ronb8 כתב:
כן זרק קרח לא זרק קרח
בשורה התחתונה מהרגע שקרה מה שקרה אבד לנו כל סיכוי שעוד איכשהו היה קיים.
הקדמנו את הירידה ביום

קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עימות בין שחקני הפועל ת
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:40 
עומר מ. כתב:
kobster כתב:
לירון, מצטער שזה ככה בפורום פתוח אבל כל מה שכתבת בנושא הזה זו בושה אחת גדולה.
אין שום הצדקה לאלימות של אוהדים כלפי שחקנים. לא הדרבי, לא מי מגיע יותר או פחות למשחקים, לא המצב שלנו בטבלה, לא האדישות של חלק מהשחקנים למצב של הפועל. מה שקרה היום זה כתם שישאר איתנו עוד שנים קדימה ובמקום שהחלאות שפרצו היום לאימון יקבלו עונש ויוקעו מקרב הקהל שלנו, יש אנשים כמוך שעוד מגנים עליהם פה ובפייסבוק.
מקווה בשבילך שהאנשים שאתה מתחנף אליהם מעריכים את זה כי אחרת אתה עושה מעצמך צחוק גדול, וחבל.

כל מילה.
לירון אתה חנפן ולקקן, לא רציתי לענות לך בפייסבוק כי זה היה מביך אבל המשכת עם השטות של הגעה למשחקים גם פה. אני רוב חיי גר ליד לבנון ומוכן להתערב שהייתי במשחקים שאפילו לא חשבת ללכת אליהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יכולת לענות לי בפייסבוק, רק עכשיו דרך אגב אני מבין מי אתה.
למי אני בדיוק מתחנף ומלקק?? לאנשים שאין לי מושג איך קוראים להם?
לאנשים שאני לא אומר להם אפילו שלום במשחקים?
לאלו שאני מכיר רק כי הם פרצוף מוכר מהמשחקים?
לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מוכן להתערבות - ב 15 שנה האחרונות לא היית ביותר
משחקים ממני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:45 
kobster כתב:
לירון, מצטער שזה ככה בפורום פתוח אבל כל מה שכתבת בנושא הזה זו בושה אחת גדולה.
אין שום הצדקה לאלימות של אוהדים כלפי שחקנים. לא הדרבי, לא מי מגיע יותר או פחות למשחקים, לא המצב שלנו בטבלה, לא האדישות של חלק מהשחקנים למצב של הפועל. מה שקרה היום זה כתם שישאר איתנו עוד שנים קדימה ובמקום שהחלאות שפרצו היום לאימון יקבלו עונש ויוקעו מקרב הקהל שלנו, יש אנשים כמוך שעוד מגנים עליהם פה ובפייסבוק.
מקווה בשבילך שהאנשים שאתה מתחנף אליהם מעריכים את זה כי אחרת אתה עושה מעצמך צחוק גדול, וחבל.

זה בסדר קובי, מהות הפורום היא העברת דעות לפה ולפה.
כל מה שאמרת נכון ותקף גם לצד השני.
אין שום הצדקה לאלימות של שחקנים כלפי אוהדים.
מי שלא רוצה להיות בהפועל שלא יהיה פה ושלא יגיב לקהל!
אני מצפה מקצוען להתנהג כמקצוען.
לצפות מאותו גרעין קשה לא להגיב שזורקים עליו בחזרה דברים זה אחלה.
אבל את גוטליב ואלטמן היום צריכים לעוף מהמועדון היום!
גוטליב עוד מאיים לא להגיע?! שכח מי משלם לו משכורת...
אפס ואתה תומך בו.
שום מילת גנאי לשחקנים האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:47 
8ronb8 כתב:
כן זרק קרח לא זרק קרח
הקדמנו את הירידה ביום

בשורה התחתונה הם נתנו לך ולשחקנים את התירוץ להאשים את האוהדים
ולא את עצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עימות בין שחקני הפועל ת"א לשוטרים
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:56 
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
ככה זה שמעדכנים רק את הכותרת והשורות הראשונות. חבר שהיה שם אומר שלה פמיליה יש גם באדום. בשום מצב אסור להיות אלימים.

איזה חבר? ההוא ששמע את הכרוז של נקבוצה עושה תאי גזים?

אתה שייך לאותה קבוצת לה פמיליה באדום. כבר שלחת להם פרחים? לך תשיר שירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:07 
לירון האדום כתב:
8ronb8 כתב:
כן זרק קרח לא זרק קרח
הקדמנו את הירידה ביום

בשורה התחתונה הם נתנו לך ולשחקנים את התירוץ להאשים את האוהדים
ולא את עצמם

זה לא קשור לתירוץ.
אני כן בטוח ויודע שלפחות לחלק מהאוהדים שהיו היום באימון הפועל כן חשובה. לקרוא להם עבריינים או שונאי הפועל זה לדעתי מאוד לא הוגן וגם לא נכון. אבל וזה אבל גדול, השחקנים הם בני אדם, בעולם אידיאלי אולי הם צריכים לא לענות ולהתעסק רק בכדורגל אבל כשמקללים אותך, כשאתה באימון ועם דופק גבוה ולחוץ לקראת מחר אפשר להבין למה חלקם איבדו עשתונות. בכלל, זה מצחיק שאנשים שמקללים שחקנים וזורקים עליהם דברים פתאום כל כך נפגעים כשעונים להם.
השחקנים אחרי אירוע כמו היום לא יצליחו לגייס את האנרגיה והמוטיבציה הנדרשת לקראת מחר לדעתי, אני לא רואה אותם עולים למגרש רעבים ורוצים לתת את הכל לקהל ואני גם יכול להבין אותם, לדעתי היום ירדנו ליגה סופית.
הלוואי ואתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון, המכות היו בתחומי המגרש, כלומר האוהדים הם אלו שחצו את הגבול בין היציע לבין הדשא. מי הקניט, מי קילל ומי זרק מה לא ממש משנה.
בשורה התחתונה היתה אלימות של אוהדים כלפי השחקנים שלהם בתוך הדשא במגרש האימונים, וזה מה שכולם יזכרו בעתיד.
מה שקרה היום זה כתם על כולנו כאוהדים ועוד כתם על המועדון הזה בעונה הארורה הזו, כל ניסיון להצדיק את המעשה המביש הזה רק גורם לכתם הזה להיות יותר כהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:13 
שלא ישחקו בשביל הקהל!
שיהיו מקצוענים ושישחקו בשביל לנצח.
אתה מצפה מקרית שמונה לא להפסיד מחר בשביל הקהל שאין להם ?!
מה זאת השטות הזאת לא ירצו להתאמץ? למה ששחקני קרית שמונה כן יתאמצו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
ככה זה שמעדכנים רק את הכותרת והשורות הראשונות. חבר שהיה שם אומר שלה פמיליה יש גם באדום. בשום מצב אסור להיות אלימים.

אממ.. לא, אתה פשוט שקרן וחרא של אוהד.
מזמין אותך לקרוא את דעתי על אירוע שהיה הרבה יותר בקונצנזוס מאשר האירוע הנוכחי

viewtopic.php?f=4&t=115417&hilit=האלימות+הגואה+בקרב

ואם כבר, מזמין את כולם לקרוא את התגובות ולהתרשם מהמגמה שאנחנו עדים לעוד הסלמה שלה.
בינתיים אופטימי עושה לנו "נחיה ונראה" לא רע בכלל, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:38 
kobster כתב:
לירון, המכות היו בתחומי המגרש, כלומר האוהדים הם אלו שחצו את הגבול בין היציע לבין הדשא. מי הקניט, מי קילל ומי זרק מה לא ממש משנה.
בשורה התחתונה היתה אלימות של אוהדים כלפי השחקנים שלהם בתוך הדשא במגרש האימונים, וזה מה שכולם יזכרו בעתיד.
מה שקרה היום זה כתם על כולנו כאוהדים ועוד כתם על המועדון הזה בעונה הארורה הזו, כל ניסיון להצדיק את המעשה המביש הזה רק גורם לכתם הזה להיות יותר כהה.

בסופו של יום ראיתי גם שחקן דופק אגרוף ובעיטה לאוהד...
אבל זה בסדר כי הוא האוהד התחיל.
האוהד הלך לגוטליב לאחר שגוטליב זרק עליו (או על מישהו אחר) משהו
זה לא בסדר.
אחד מקבל הרבה כסף כדי להיות מקצוען ולא להיגרר לפרובוקציות
השני אוהד שבא להוציא עצבים קצת בחוץ בקללות וצעקות.
על מי תכעס יותר?
למה טועמה אף פעם לא עלה ליציע להביא מכות לאוהדי מכבי שקיללו אותו?
למה גוטליב הבליג לקללות עד היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:50 
עצוב מה שנהיה מהקהל שלנו. אני עדיין אוהד צעיר יחסית לחלק מהאנשים כאן, ואפילו אני זוכר בעבר הלא מאוד רחוק שפעם היינו אחרת, שפויים יותר ותומכים יותר.
כיום אי אפשר ללכת למשחק בלי לשמוע קללות ללא סוף, ולצערי זה לא נעצר רק שם אלא תופעת ה'אני באולטרס וזה מגניב' מתרחבת ולא במובן הטוב כי הסטנדרט של האולטרס בעצמו הדרדר מאוד בשנים האחרונות, ונראה שזה משפיע על צעירים שמצטרפים/מנסים להצטרף אליו.
מה שהיה היום זה לה פמיליה באדום, המשך ישיר לשריקות הבוז מהמשחק הקודם וזריקת הכדור על קוואלס במשחק הכדורסל. פשוט עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר צודק לגמרי בקשר לקללות, לפני כמה שנים זה היה יחסית מחזה נדיר. היום בכל משחק יש את הכמה הקבועים שמכל פינה במקום לשיר משחק שלם מקללים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
חייב לומר שאני לא נוטה לשרוק בוז אך ה"אימה" שהטיל הקהל בסיום המשחק הקודם הייתה יותר מבמקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:02 
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:

.

בניגוד אליך, לא מתייפייף ומחפש למצוא חן בעיניי כולם ולא מתבייש להגיד שיש לנו בתוך הקהל גם אנרכיסטים וחרא אוהדים.
אני עם מנוי קבוע והספקתי להיות ולבקר בליגה הלאומית ומלווה את הקבוצה לכל משחק (למרבה האירוניה בלינק שצירפת רשמת שלא היית אז במשחקים).
חלק מהקהל שלנו (וזה קורה כמעט בכל הכדורגל הישראלי) הפך לאלים בסגנון של הקהלים ברוסיה/ אנגליה של פעם (מגיעים למגרש שתויים או מעושנים).
שים לב שחלק מהקהל שלנו מצליח תמיד להתעמת עם המשטרה/ כוחות אבטחה.
מעדיף את הקהל של פעם, הפחות אלים ופחות מאוהב בעצמו. מי זוכר שפעם בדרבים היו יציעים מעורבים ויכולת לשבת עם חבר שלך באותו יציע ולראות משחק. עם הקהל של היום, מי ייקח את הילד שלו למגרשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:03 
Maor7 כתב:
חייב לומר שאני לא נוטה לשרוק בוז אך ה"אימה" שהטיל הקהל בסיום המשחק הקודם הייתה יותר מבמקום.

אישית אני לא מסכים..הרי אם גוטליב היה למשל נוגח את הכדור לרשת ולא לחוץ, השחקנים היו נהדרים, לוחמים ואהובים, ובמקום זאת הם קיבלו מטר של קללות בסוף המשחק.
אפשר להתווכח על האיכות של השחקנים, אבל אישית אני חושב שהם נלחמים לאורך כל התקופה האחרונה.
זה נהיה קל מאוד לפרש תוצאות שליליות על המגרש בחוסר לחימה,אבל צריך להבין שהם נמצאים גם במצב מאוד לחוץ.
עובדתית, פעם היינו אחרת. כיום צריך להתרכז יום לפני המשחק בדברים מביכים מסביב שלא קשורים לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:06 
Berger כתב:
Maor7 כתב:

אישית אני לא מסכים..הרי אם גוטליב היה למשל נוגח את הכדור לרשת ולא לחוץ, השחקנים היו נהדרים, לוחמים ואהובים, ובמקום זאת הם קיבלו מטר של קללות בסוף המשחק.
אפשר להתווכח על האיכות של השחקנים, אבל אישית אני חושב שהם נלחמים לאורך כל התקופה האחרונה.
זה נהיה קל מאוד לפרש תוצאות שליליות על המגרש בחוסר לחימה,אבל צריך להבין שהם נמצאים גם במצב מאוד לחוץ.
עובדתית, פעם היינו אחרת. כיום צריך להתרכז יום לפני המשחק בדברים מביכים מסביב שלא קשורים לכדורגל.

אי אפשר בשום קונסטלציה לעודד שחקנים שמורידים את המועדון ליגה!
אח אפשר לעודד שחקנים שחתומים על התבוסה הכי גדולה בדרבי בשנים האחרונות.
אי אפשר לעודד שחקן שמיד אחרי משחק בו אתה כמעט בוודאות ירדת ליגה הולך לאכול סושי
במסעדה.

יש גבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:14 
Noam כתב:
לדעתי אני האוהד הכי אמיתי של הפועל ולכן מה שנכון זה רק מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אתם פשוט לא קולטים.
אם זה היה קורה במכבי לא היה אכפת לנו אם השחקנים צודקים או האוהדים צודקים. היינו פשוט מתפקעים מצחוק.

וזה מה שאנחנו היום. בדיחה. וכולנו לוקחים בה חלק.
זה יותר מביך מהכל.
אפשר לרדת ליגה בראש מורם. אנחנו יורדים ליגה כמו ליצנים עלובים.

אולי טוב שאנחנו יורדים ליגה. יש הרבה חרא לנקות במועדון הזה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:17 
לירון האדום כתב:
Berger כתב:
Maor7 כתב:

אי אפשר בשום קונסטלציה לעודד שחקנים שמורידים את המועדון ליגה!
אח אפשר לעודד שחקנים שחתומים על התבוסה הכי גדולה בדרבי בשנים האחרונות.
אי אפשר לעודד שחקן שמיד אחרי משחק בו אתה כמעט בוודאות ירדת ליגה הולך לאכול סושי
במסעדה.

יש גבול

הדבר היחיד שאני מסכים הוא בקשר לדרבי, שם חלק מהשחקנים לא נלחמו מספיק לקראת סוף המשחק על מנת לסיים אותו בתוצאה מכובדת יותר, אבל רובם כבר לא איתנו יותר,אז אני לא מבין איך זה רלוונטי.
לא מגיע עידוד לדגני? להרוש? לברשצקי? לרייכרט? לשיש? לורטה? לעמית ביטון? לאביחי ידין? לגנדה? לשחר הירש? כל השחקנים הללו נותנים 100 אחוז בכל רגע שלהם על הדשא ובמשחק האחרון הם שמעו קללות במקום עידוד.
לעודד קבוצה רק כי היא מצליחה(גם אם ההצלחה כאן היא בסה"כ הישארות בליגה) זה לא חוכמה. העידוד צריך להיות פונקציה של גישה למשחק ומאמץ על הדשא ולא של התוצאה בסיום.
אישית הלכתי אחרי המשחק לאכול פיצה אצל חבר(שגם היה איתי במשחק) ולראות את המשחק של באר שבע נגד מכבי. זה לא אומר שלא היינו מבואסים מהתוצאה אז אני לא מבין מה הטענה הזאת באה להוכיח בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:

.

בניגוד אליך, לא מתייפייף ומחפש למצוא חן בעיניי כולם ולא מתבייש להגיד שיש לנו בתוך הקהל גם אנרכיסטים וחרא אוהדים.
אני עם מנוי קבוע והספקתי להיות ולבקר בליגה הלאומית ומלווה את הקבוצה לכל משחק (למרבה האירוניה בלינק שצירפת רשמת שלא היית אז במשחקים).
חלק מהקהל שלנו (וזה קורה כמעט בכל הכדורגל הישראלי) הפך לאלים בסגנון של הקהלים ברוסיה/ אנגליה של פעם (מגיעים למגרש שתויים או מעושנים).
מעדיף את הקהל של פעם, הפחות אלים ופחות מאוהב בעצמו. מי זוכר שפעם בדרבים היו יציעים מעורבים ויכולת לשבת עם חבר שלך באותו יציע ולראות משחק. עם הקהל של היום, מי ייקח את הילד שלו למגרשים?

בעיני מי אני מנסה למצוא חן?
יש לנו בקהל אנרכיסטים (וזה לכשלעצמו לא אמור להפריע לך) וחרא אוהדים.
יש כאלה שזורקים חפצים למגרש, יש כאלה שמרביצים לשחקני היריבה, יש כאלה שמרביצים לשחקנים שלנו ויש כאלה שמסיתים באינטרנט ומתעקשים שבעל תפקיד במועדון (ולא אנרכיסט מטורלל משער 5!) כרז לאוהדי מכבי טססס כאילו תאי גזים.
ואחרי כמה שעות שכתבת את החרא המטונף הזה עלתה כתבה (וואן או וויינט, לא זוכר) שהשתמשה במילים המדוייקות שכתבת כדי להפיץ את השקר הזה. וזה לא שלא יכולת לחזור בך! אז אתה קצת פחות גרוע ממי שהפעיל אלימות פיזית, אבל אתה תרמת להסתה שממילא כבר קיימת כנגד אוהדי הפועל!
היציעים תמיד היו מקום אלים. עד היום צובט לי בלב כשאני נזכר שגם אני שרתי "אהובה תומר מתה" או "הקצין רצח קצינה" בקולי קולות או "אפילו מוני התאבד..". פשוט עכשיו הקבוצה חרא אז החרא צף. זה הכל.
האלימות שעוברת כל גבול ולעולם תהיה בלתי נסבלת ובלתי מקובלת היא אלימות פיזית (זאת שהדגשתי שאני מתנגד שתחטוף, ביום ההוא שכתבת את הטינופת הזאת על הכרוז).

ותשתדל לא לקטלג יותר מדי כן? אבל הייתי מורחק מהיציעים תקופה קצרה, ולכן לא הגעתי. אבל לא התעמתתי עם אף אחד. מקווה שדעתי לא פסולה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:18 
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:
Sadrik כתב:
Asafas כתב:

.

את הפואדים והשאקואים למיניהם זה לא מעניין. הם יבואו לקלל ולהכות את כל מי שלא נראה להם.
מה אכפת להם שכדורגל זה גם בילוי לילדים? מה אכפת להם שגם ילדים מסתכנים בקטטות,מעצרים ושאר דברים?

הם צריכים מקום לפרוק......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
Maor7 כתב:

אתה מחמיא להם יותר מדי. יש אולי 3 שחקנים שמתתחברים לדברים שכתבת.
השחקנים האלה לא נלחמים, זאת העבודה שלהם. לרוץ ולרדת לגליץ' זה המינימום של המקצוע שבו הם עוסקים. זו חבורה של אנשים מבזים שלא מבינים בכלל כמה גדולה החולצה שאותם הם לובשים, שלא מודעים בכלל לחשיבות של כל צעד, מחשבה ובחירת החלטה שלהם במהלך קיבינמאט כולה 90 דקות אחת לשבוע.

יש היום פער עצום בין הציפייה של האוהדים שמלווים את הקבוצה, משקיעים כסף וזמן רב, אוהבים בכל ליבם ומכורים לקבוצה בטירוף לבין האנשים המוזרים האלה שעולים כל משחק ופשוט עושים טובה שהם לובשים את המדים של הפועל וזזים קצת מצד לצד.
הקהל לא השתנה יותר מדי, הקבוצה גססה בעיקר במהות שלה, בזהות שלה ובאנשים שמייצגים אותה. השחקנים האלה הם באמת ברמה הכי פשוטה וקרה - זוועה מבחינה מקצועית.

אז היו היום 20 איש שקיללו ומתוכם 4.5 הרביצו. וכל זה קרה בנקודת שיא היסטורית של המועדון.
ביחס לקהל של מאות אלפים זה אחוז לא רע אם נשווה לקבוצות אחרות באוכלוסייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

לא מבין את הקלישאה החוזרת הזאת.
ירידת ליגה תעלים איכשהו את האוהדים שהיו היום באימון? אני די בטוח שהיא רק תעצים את ההתעסקות בחרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:41 
Maor7 כתב:
Berger כתב:
Maor7 כתב:

אתה מחמיא להם יותר מדי. יש אולי 3 שחקנים שמתתחברים לדברים שכתבת.
השחקנים האלה לא נלחמים, זאת העבודה שלהם. לרוץ ולרדת לגליץ' זה המינימום של המקצוע שבו הם עוסקים. זו חבורה של אנשים מבזים שלא מבינים בכלל כמה גדולה החולצה שאותם הם לובשים, שלא מודעים בכלל לחשיבות של כל צעד, מחשבה ובחירת החלטה שלהם במהלך קיבינמאט כולה 90 דקות אחת לשבוע.

יש היום פער עצום בין הציפייה של האוהדים שמלווים את הקבוצה, משקיעים כסף וזמן רב, אוהבים בכל ליבם ומכורים לקבוצה בטירוף לבין האנשים המוזרים האלה שעולים כל משחק ופשוט עושים טובה שהם לובשים את המדים של הפועל וזזים קצת מצד לצד.
הקהל לא השתנה יותר מדי, הקבוצה גססה בעיקר במהות שלה, בזהות שלה ובאנשים שמייצגים אותה. השחקנים האלה הם באמת ברמה הכי פשוטה וקרה - זוועה מבחינה מקצועית.

אז היו היום 20 איש שקיללו ומתוכם 4.5 הרביצו. וכל זה קרה בנקודת שיא היסטורית של המועדון.
ביחס לקהל של מאות אלפים זה אחוז לא רע אם נשווה לקבוצות אחרות באוכלוסייה.

ממש לא רק 20, בוא לא נתייפייף...השחקנים באו להודות לקהל וחזרו אחורה באמצע כי ראו שהקהל שיושב קרוב לדשא רוצה במקרה הטוב להמטיר עליהם קללות ובמקרה הפחות טוב לפרוץ את מעגל האבטחה. בנוסף אני ישבתי יחסית למעלה ורק באיזור הקרוב אליי קיללו יותר מ-20 אנשים. וזה לא התחיל מהמשחק ההוא, זה רק היה צורם יותר הפעם.
וכן, אין לי מושג איזה משחקים אנשים רואים פה ולאיזו רמה של משחק הם מצפים, אבל לדעתי השחקנים כן מנסים אבל הם פשוט לא מסוגלים.
זה גם נשמע לא הגיוני מה שאתה אומר, שכן בשביל מרבית השחקנים הישארות בליגה עם הפועל במצב הנוכחי שקול לאליפות בקבוצה אחרת והם קרוב לוודאי היו מאוד מעוניינים להיות שייכים לסיפור הצלחה שייזכר לשנים ולא לירידת ליגה שתיזכר ככתם בקריירה שלהם.
השחקנים שהזכרתי לא נלחמים לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:46 
"השחקנים לא נלחמים" זאת טענה רווחת כל פעם שקבוצה נקלעת לסיטואציה רעה. בתכל'ס היא נובעת מתסכול של אוהדים שקשה להם לקבל את המציאות.
החומר האנושי בהפועל תל אביב לא שונה מהותית מהחומר האנושי בקבוצות אחרות, ולכן אין סיבה באמת להניח שיש משהו ספציפי בחבורת השחקנים הזאת שגורם לה לא להלחם או לא להיות מקצוענים ביחס לשחקנים אחרים (בטח כשלוקחים בחשבון את העובדה שאותה חבורה לא לוחמת השיגה 8 נקודות יותר מאשקלון,ו-9 יותר מכפר סבא).
הטענה הזאת היא די ילדותית ולרוב מסתמכת על לא יותר מתחושה כללית שלא מגובה בעובדות אמיתיות (כמו למשל "לא יורדים לגליץ'"), ורוב הזמן אין איתה בעיה אמיתית כל עוד היא נכתבת בפורומים או בפייסבוק. הבעיה מתחילה כשחבורה של מטומטמים שלא מסוגלים להתנתק מהרציונל הילדותי שלהם מחליטה שמדובר באיזו עובדה מדעית, ומשתמשת בה בתור לגיטימיציה אמיתית בשביל לפגוע בקבוצה.
כל ההתעסקות הזאת באיפה שחקן הולך לאכול אחרי משחק, או איזה הבעת פנים(מה?) יש לו בזמן אימון היא כל כך ילדותית ומפגרת שקשה להאמין שהיא באמת מהווה שיקול של בן-אדם שעבר את גיל 13. נשבע לכם שאני לא מבין את זה. תתבגרו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:53 
אני בהלם שיש פה אוהדים שמנסים להתנער או להתעלם ממה שקרה היום ומחפשים דרכים להסביר את זה.
מה שקרה היום זאת חציית קוים אדומים של קהל, ואם לה פמיליה היו עושים את זה כולנו יודעים איך היינו מגיבים.

"האוהדים האלה מגיעים לכל המשחקים", "השחקנים לא נלחמים", בלה בלה בלה. פשוט מביך לתת תירוצים מטופשים במקום להודות שזה מעשה דוחה ומזיק.
בסופו של דבר האוהדים העבריינים האלה מרחיקים קהל צעיר מהמגרשים הרבה יותר מאשר המצב הכלכלי הלקוי של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 23:54 
Gili כתב:
"השחקנים לא נלחמים" זאת טענה רווחת כל פעם שקבוצה נקלעת לסיטואציה רעה. בתכל'ס היא נובעת מתסכול של אוהדים שקשה להם לקבל את המציאות.
החומר האנושי בהפועל תל אביב לא שונה מהותית מהחומר האנושי בקבוצות אחרות, ולכן אין סיבה באמת להניח שיש משהו ספציפי בחבורת השחקנים הזאת שגורם לה לא להלחם או לא להיות מקצוענים ביחס לשחקנים אחרים (בטח כשלוקחים בחשבון את העובדה שאותה חבורה לא לוחמת השיגה 8 נקודות יותר מאשקלון,ו-9 יותר מכפר סבא).
הטענה הזאת היא די ילדותית ולרוב מסתמכת על לא יותר מתחושה כללית שלא מגובה בעובדות אמיתיות (כמו למשל "לא יורדים לגליץ'"), ורוב הזמן אין איתה בעיה אמיתית כל עוד היא נכתבת בפורומים או בפייסבוק. הבעיה מתחילה כשחבורה של מטומטמים שלא מסוגלים להתנתק מהרציונל הילדותי שלהם מחליטה שמדובר באיזו עובדה מדעית, ומשתמשת בה בתור לגיטימיציה אמיתית בשביל לפגוע בקבוצה.
כל ההתעסקות הזאת באיפה שחקן הולך לאכול אחרי משחק, או איזה הבעת פנים(מה?) יש לו בזמן אימון היא כל כך ילדותית ומפגרת שקשה להאמין שהיא באמת מהווה שיקול של בן-אדם שעבר את גיל 13. נשבע לכם שאני לא מבין את זה. תתבגרו כבר.

פרח פרח פרח פרח פרח פרח פרח פרח
תודה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 01:00 
Gili כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2017, 02:00 
אדום נחמד כתב:
אתם פשוט לא קולטים.
אם זה היה קורה במכבי לא היה אכפת לנו אם השחקנים צודקים או האוהדים צודקים. היינו פשוט מתפקעים מצחוק.

וזה מה שאנחנו היום. בדיחה. וכולנו לוקחים בה חלק.
זה יותר מביך מהכל.
אפשר לרדת ליגה בראש מורם. אנחנו יורדים ליגה כמו ליצנים עלובים.

המוטו החדש.ירידת ליגה תעשה רק טוב.
מעניין אותי איך?
מה קשור ירידת ליגה לניקוי החרא?

נראה לי,ירידת ליגה תעשה רק טוב,היא האין החדש להרוח של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: