אני חושב שהרבה מהסגל שלנו סביר ללאומית. צריך לצאת מהסרט הזה של לבנות קבוצה שלמה מחדש, אחרת בפעם המי יודע כמה בשנים האחרונות נראה כמו אסופת "שחקנים" שנפגשה בדרך למגרש.
שוערים: - הרוש לא ישאר לליגה השניה, או אפילו הראשונה בתקציב המינימלי שיש לנו. ממליץ לו להישאר הרבה זמן באותה קבוצה (הלוואי ואצלנו). - חתוכה. שוער שני טוב. לא מספיק לשוער ראשון. - דודי אלון. הבנתי שהוא משחק טוב בנוער. אם לא יכול להמשיך שם אולי עונת השאלה. * הייתי הולך על להחזיר את אריק ינקו, כמו שציינו לפני.
בלמים: - עמית ביטון. הייתי מנסה להמשיך איתו. מבחינתו - שיצבור עוד דקות לפני שחוזר לב"ש, שם הוא לא יקבל דקות. היה טוב יחסית לעובדה שהרגע עלה מהנוער. היו לו עליות ומורדות כמו לכל שחקן צעיר אבל לדעתי ישתפר. אולי גם יתחבר למועדון ונוכל להשאירו לעתיד. - דגני. רבות פה דובר בשבחו ונגדו. אם יש תקציב אני בעד שישאר. שחקן טוב. מהבלמים הטובים בליגת העל ברוב העונה. - גוטליב יימכר. מקווה שלקבוצה לא צהובה, למרות שאיכשהו פחות מזיז לי איתו. - טגניה לא עשה רושם יותר מדי. אם לא יכול לשחק בנוער, יכול להישאר כבלם רביעי או להיות מושאל.
מגנים: - שיש מגן טוב. צריך להישאר. - שולמייסטר הראה ניצוצות. לדעתי צריך להיות בסגל כמחליף ושישתפר עם הקבוצה. אם יגאל נשאר, שיקח אותו כפרוייקט או משהו (לא בסגנון ספורי, שיתחיל offline באימונים) - משומר, אם לא יקר מדי, הוא מגן טוב. גם אם נחלש קצת במשחקים האחרונים. - ורטה. היה לו שיפור גדול במהלך העונה. אנחנו חייבים עומק בספסל, גם בלאומית, וורטה קלאסי לתפקיד הזה ומספיק חזק גם לפתוח.
קשרים אחוריים: - ידין מעולה. מוביל, קפטן ומאמן שני (ראשון אם בחוץ יש את קורצקי). היה הברומטר שלנו בחלקים גדולים של העונה ואחת הסיבות שלא ירדנו כבר בפברואר. צריך להישאר ולהעלות אותנו ליגה. - רייכרט דילמה. לא מתחבר לברוטאליות והטמטום שלו. כן מתחבר לאהבה האמיתית שלו למועדון ולנחישות שלו. מקווה שישאר וילמד להיות בנאדם. שמישהו יסדר לו אל הראש. יכול לשחק יותר קדמי, כמו בעונה שהושאל להפועל ואולי שם יהיה יותר אפקטיבי ויקבל פחות צהובים (למרות שלרוב לא מקבל על עבירות) - אבו-זייד. תודה, שלום. - אור אוסטווינד. שאלה טובה. במשחק היחיד ששיחק הראה שיש לו כדורגל. אני אופטימי וחושב שהייתי משאיר אותו. - לקס. חוזר מהשאלה. שיחק טוב בסכנין. צריך להישאר. פוטנציאל להיות שחקן מפתח בקבוצה. - אליאס. לדעתי צריך להישאר, בטח אם רייכרט עוזב או משחק יותר קדימה. - רז שלמה - אם כבר לא יכול לשחק בנוער, השאלה לקבוצה אחרת לצבור דקות נשמעת טוב עבורו. לא יודע מספיק על שאר הקשרים מהנוער. אשמח לשמוע דעתכם.
קשרים קדמיים: - צ'יבויקה שיכול לשחק במגוון עמדות צריך להישאר לדעתי. זר סבבה ללאומית (ואולי צריך להפסיק עם אמירות כאלו, בטח אם מתכננים לעלות ליגה מיד) - גנדה. עושה רושם טוב. צעיר, רענן, רץ, רוצה. צריך להישאר - ברשצקי. ההחתמה הכי טובה בינואר. חתום ומן הסתם ישאר. - אלטמן הולך לחיפה. מעריך את העובדה שעשה הכל כדי לשחק עם כל ענייני הביטוח (לעומת גוטליב). לא מעריך את האגואיזם (פעולות לקלטת ביצועים). שיחק לא רע במשחקים בהם בחר למסור. בכל זאת, מלך השערים שלנו. לסיכום, היה טוב וטוב שהיה. - בנבנישתי. קצת למלמ. לדעתי אפשר למצוא שחקנים יותר תורמים.
חלוצים: - דודו ביטון. תודה ושלום. משום מה זכור לי שבמסגרת נזיד העדשים שהציעו לו בינואר חתם לעונה וחצי. אם כן, אפשר להשאיל לקבוצות מתחרות. - טוטו. לניינטי ניין יש לב גדול וריאות קטנות. היה החלוץ הכי טוב שלנו העונה, מלבד שוינפלד. עם זאת, לא מספיק טוב יחסית למשכורת שלו. השתפר מינואר עד עכשיו אבל לא מספיק. אם מקצץ במשכורת יכול להיות חלוץ מחליף סביר. - שחר הירש. דילמה. היה בינוני בסה"כ. אולי בלאומית יצליח יותר. אפשר להחליט לתת לו צ'אנס עד ינואר אם לא מוצאים חלוץ אחר. לא צריך להיות החלוץ המוביל שלנו כל עוד לא הוכיח את עצמו. - עריכה: שכחתי את מייקל סיטון. לא חושב שבאמת היתה לו הזדמנות. בר"ג קרע רשתות. יש לי הרגשה שנתחרט על שחרור שלו. - יהונתן לוי. לא ממש שיחק. יכול להישאר בסגל הרחב או לצאת להשאלה. * הייתי מנסה להחזיר את מאהרן לאלא ואולי גם עדן שרם, שהיתה לו עונה טובה בלאומית.
מאמן - קורצקי הוכיח שוב שהוא קבלן ירידות די מוצלח (גם אם בנס נישאר). צריך ללכת. * הלוואי שנצליח להביא את דראפיץ'
_________________ כפיר אדום יאללה הפועל!
"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר" - דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009
נערך לאחרונה על ידי כפיר אדום בתאריך 13 מאי 2017, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
|