תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמיר כבירי
הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 11:33 
יוחנן כתב:

צ'ימפ, כל ההשוואה שלך מעוותת לגמרי. כשטביב לקח את הבמבי וקיבל את הקבוצה לבד בקיץ 2011 המועדון היה במצב אחר לחלוטין.
קבוצת צמרת ששיחקה את הכדורגל הכי טוב ואחרי הופעה מרשימה בצ'מפיונס (עם ההכנסות הגדולות שהיא הביאה איתה), ושנה אחרי דאבל.
קבוצה משופעת כוכבים שחלקם נמכרו בסכומים גדולים. לכל ההישגים האלה היתה לטביב תרומה, לא ניקח לו את זה, אבל אל תשכח לרגע את מוני הראל.
ושלא ישתמע שאני חושב שהניהול המשותף של שניהם היה אידאלי. הוא היה שערורייתי לא פחות. החל מהקומבינה המסריחה על השחקנים מכפר סבא,
דרך ההימור על הצ'מפיונס במשחקים נגד זלצבורג (גם הם בדיוק כמו רמון בנו את התקציב על הכנסות לא בטוחות מאירופה, ואם היינו עפים
אני לא רוצה לחשוב בכלל על מהומת האלוהים שהיתה פורצת ביניהם ולאן זה היה לוקח את המועדון). אף אחד מהם לרגע אחד
לא התכוון לשים כסף מהכיס שלו על המועדון. אבל התפלק להם. ובשורה התחתונה בקיץ 2011 המועדון היה במצב כלכלי איתן לכל הפחות,
שעם עוד פוש קטן של השקעה, עוד טיפה של חזון ומחשבה קדימה והחלטות ניהוליות נכונות, של שימור רוב הסגל והצוות המקצועי
וחיזוק נקודתי איפה שצריך - יכול היה לבסס שושלת של הצלחה ושליטה בכדורגל הישראלי.
(תראה את באר שבע עכשיו. תראה את אלונה. אפילו בלי התקציב הכי גדול בליגה, אבל עבודה נכונה. בחירה נכונה של צוות ניהולי ומקצועי.
בחירה נכונה של שחקנים)

במקום זה קיבלת בעלים נכלולי שעשה הכל כדי לתקוע מקלות בגלגלים לשותף שלו, הבריח את גוטמן, הסתכסך כמעט עם כל גורם במועדון
עד השחקנים עצמם (זהבי, טוטו), מכר את כל הכוכבים במכה והביא פחות טובים במקומם (חוץ מדמארי), פיטר את קשטן באמצע העונה כשאנחנו במקום שני
רק כי הוא לא הסכים להיות הביץ' שלו, הפסיד אליפות לפאקינג עירוני קריית שמונה (!) כשחיפה מדשדשת ומכבי עוד לא בתמונה, הזניח את המועדון, את המתחם,
את הנוער, שם את הבת שלו להיות בובה בחודורוב במקומו כשהוא נכנס למוד "חפשו אותי" ובורח למיאמי, והכי חמור- הלך ראש בראש עם הקהל
(שנתן לו קרדיט בהתחלה, תיזכר בהודעה של האולטראס ישר אחרי הבמבי) על שום דבר ואז איים שימכור את הכל וייפרק את הקבוצה.
ואני כבר לא מדבר על עשרות המיליונים מהצ'מפיונס שכנראה לא נדע לעולם מה עלה בגורלם.

מחרפן אותי שאנשים לא זוכרים מה היה כאן. המועדון אולי לא היה על מסלול התרסקות מיידי אבל דשדוש כואב לקראת מוות איטי ביסורים בהחלט כן.
הוא לא היה מביא אותך לעוד תארים. שכח מזה. שכחת איך הוא השאיר את כפר סבא כשהוא עזב אותם.
שכחת איך הוא השאיר אותנו. קופה ריקה, ועוד סחט מיליונים מרמון והעמותה ומאיתנו רק שיסכים ללכת, הנבלה.
השאיר אותנו בלי כסף וכמעט בלי שחקנים. וכן, גם עם חובות. אני לא מתיימר להיות הרואה חשבון של המועדון אבל זה רק ממה שהתפרסם.
חובות למס הכנסה, חובות של מוני שהוא היה אמור לקח על עצמו בבמבי ולא עשה את זה, ועוד כאלה שאולי יתבררו רק עכשיו.
מעניין באמת למה כל מי שבא אחריו היה צריך לבנות הכל מחדש.

אז אתה תוקף אותנו עכשיו על זה שהעזנו אז בזמן אמת לבקש משהו יותר טוב מהחרא הזה?
וזה רק על סמך חוכמת הבדיעבד לאור זה שכל מי שבא אחריו היה אפילו יותר דרעק ודירדר אותנו לתהום יותר מהר?

חוכמה קטנה מאוד, אבל לך על זה. לא אגיד לך מה לעשות

אתה מבזבז אנרגיות לשווא יקירי.
כל מה שאתה כותב פה הוא מרתק, החל מתרבות הניהול של טביב, דרך מעללי היחסים עם מוני הראל, סוגיית הבמבי המרתקת, הריסת ההזדמנות להפוך למועדון מוביל, מינוי הבת למנהלת, הויכוח הנצחי האם טביב שם או לא שם כסף מהכיס, וההשערות "מה היה קורה אם לא היינו עולים לאלופות" וכו' וכו'.

אם הדיון היה עוסק בשאלה: "למה בשנת 2012 הפועל ת"א לא ניצלה את המומנטום והפכה למועדון הבכיר בישראל"- 99% מהאשמה הייתה על טביב והטיעונים שלך היו תופסים.

אבל הדיון פה עוסק בשאלה "למה בשנת 2017 הגעת לפירוק, למה הגעת לחובות של עשרות מליונים ולמה אתה כנראה יורד ליגה"
התשובה פה היא פשוטה מאוד (ואני רשום אותה כבר בפעם ה100):
כי בחמש השנים האחרונות המועדון נקלע למצב שהוא מבזבז טונות של כסף + סובל מכשלון מקצועי קיצוני.
זה קרה כי גם רמון וגם כבירי הם גם בלי מספיק כסף לעמוד בהתחייבויות שהם עצמם יצרו וגם כי הם מנהלים גרועים בצורה קיצונית וניהול גרוע+חוסר בכסף=קריסה.
כמו שציינתי בעבר- טביב עזב את הפועל ת"א כשהמצב הוא לא יותר גרוע מהמצב ערב הגעתו בעונת 2007-8 (גם אז היינו במצב כלכלי לא פשוט אבל רחוק מאוד מהמצב ההזוי של היום).
לכן בקריסה שלנו אתה לא יכול להאשים אותו אלא את אלה שבאו אחריו.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 09 מאי 2017, 11:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יוחנן, אני לא תוקף את האוהדים, אני תוקף אוהדים שאריגנו את כל ההשתלטות של רמון ולא היו מספיק שקופים. אני הרי הייתי שם בהפגנות והייתי חלק פעיל, אז כמובן שאני לא תוקף אוהדים מהשורה שהצטרפו.

האנשים שהביאו את רמון\וייצמן (בהנחה שווייצמן לא היה האחראי גם על טביב, כבר אין לדעת) היו מספיק חכמים וערמומיים לשמור את הקלפים קרוב לחזה, ולשלוף אותם רק אחרי שטביב כבר היה חצי בדרך החוצה.
גם אז הם היו מספיק ערמומיים ומתוחכמים כדי למכור את זה לקהל כאיזו בשורה משיחית עם עמותה ועם חיים רמון אוהד הפועל בראש הדיררקטוריון או משהו כזה. (את השלב הזה אני פחות מכיר כי לא אהבתי את רעיון העמותה ועוד יותר לא אהבתי את חיים רמון, אז כבר לא התעניינתי)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 11:46 
מוני הראל היה בשבת במשחק. כנראה מרגיש בנוח לבוא אחרי שכבירי עשה יותר נזק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 11:59 
pogi כתב:
יוחנן כתב:

צ'ימפ, כל ההשוואה שלך מעוותת לגמרי. כשטביב לקח את הבמבי וקיבל את הקבוצה לבד בקיץ 2011 המועדון היה במצב אחר לחלוטין.
קבוצת צמרת ששיחקה את הכדורגל הכי טוב ואחרי הופעה מרשימה בצ'מפיונס (עם ההכנסות הגדולות שהיא הביאה איתה), ושנה אחרי דאבל.
קבוצה משופעת כוכבים שחלקם נמכרו בסכומים גדולים. לכל ההישגים האלה היתה לטביב תרומה, לא ניקח לו את זה, אבל אל תשכח לרגע את מוני הראל.
ושלא ישתמע שאני חושב שהניהול המשותף של שניהם היה אידאלי. הוא היה שערורייתי לא פחות. החל מהקומבינה המסריחה על השחקנים מכפר סבא,
דרך ההימור על הצ'מפיונס במשחקים נגד זלצבורג (גם הם בדיוק כמו רמון בנו את התקציב על הכנסות לא בטוחות מאירופה, ואם היינו עפים
אני לא רוצה לחשוב בכלל על מהומת האלוהים שהיתה פורצת ביניהם ולאן זה היה לוקח את המועדון). אף אחד מהם לרגע אחד
לא התכוון לשים כסף מהכיס שלו על המועדון. אבל התפלק להם. ובשורה התחתונה בקיץ 2011 המועדון היה במצב כלכלי איתן לכל הפחות,
שעם עוד פוש קטן של השקעה, עוד טיפה של חזון ומחשבה קדימה והחלטות ניהוליות נכונות, של שימור רוב הסגל והצוות המקצועי
וחיזוק נקודתי איפה שצריך - יכול היה לבסס שושלת של הצלחה ושליטה בכדורגל הישראלי.
(תראה את באר שבע עכשיו. תראה את אלונה. אפילו בלי התקציב הכי גדול בליגה, אבל עבודה נכונה. בחירה נכונה של צוות ניהולי ומקצועי.
בחירה נכונה של שחקנים)

במקום זה קיבלת בעלים נכלולי שעשה הכל כדי לתקוע מקלות בגלגלים לשותף שלו, הבריח את גוטמן, הסתכסך כמעט עם כל גורם במועדון
עד השחקנים עצמם (זהבי, טוטו), מכר את כל הכוכבים במכה והביא פחות טובים במקומם (חוץ מדמארי), פיטר את קשטן באמצע העונה כשאנחנו במקום שני
רק כי הוא לא הסכים להיות הביץ' שלו, הפסיד אליפות לפאקינג עירוני קריית שמונה (!) כשחיפה מדשדשת ומכבי עוד לא בתמונה, הזניח את המועדון, את המתחם,
את הנוער, שם את הבת שלו להיות בובה בחודורוב במקומו כשהוא נכנס למוד "חפשו אותי" ובורח למיאמי, והכי חמור- הלך ראש בראש עם הקהל
(שנתן לו קרדיט בהתחלה, תיזכר בהודעה של האולטראס ישר אחרי הבמבי) על שום דבר ואז איים שימכור את הכל וייפרק את הקבוצה.
ואני כבר לא מדבר על עשרות המיליונים מהצ'מפיונס שכנראה לא נדע לעולם מה עלה בגורלם.

מחרפן אותי שאנשים לא זוכרים מה היה כאן. המועדון אולי לא היה על מסלול התרסקות מיידי אבל דשדוש כואב לקראת מוות איטי ביסורים בהחלט כן.
הוא לא היה מביא אותך לעוד תארים. שכח מזה. שכחת איך הוא השאיר את כפר סבא כשהוא עזב אותם.
שכחת איך הוא השאיר אותנו. קופה ריקה, ועוד סחט מיליונים מרמון והעמותה ומאיתנו רק שיסכים ללכת, הנבלה.
השאיר אותנו בלי כסף וכמעט בלי שחקנים. וכן, גם עם חובות. אני לא מתיימר להיות הרואה חשבון של המועדון אבל זה רק ממה שהתפרסם.
חובות למס הכנסה, חובות של מוני שהוא היה אמור לקח על עצמו בבמבי ולא עשה את זה, ועוד כאלה שאולי יתבררו רק עכשיו.
מעניין באמת למה כל מי שבא אחריו היה צריך לבנות הכל מחדש.

אז אתה תוקף אותנו עכשיו על זה שהעזנו אז בזמן אמת לבקש משהו יותר טוב מהחרא הזה?
וזה רק על סמך חוכמת הבדיעבד לאור זה שכל מי שבא אחריו היה אפילו יותר דרעק ודירדר אותנו לתהום יותר מהר?

חוכמה קטנה מאוד, אבל לך על זה. לא אגיד לך מה לעשות

אתה מבזבז אנרגיות לשווא יקירי.
כל מה שאתה כותב פה הוא מרתק, החל מתרבות הניהול של טביב, דרך מעללי היחסים עם מוני הראל, סוגיית הבמבי המרתקת, הריסת ההזדמנות להפוך למועדון מוביל, מינוי הבת למנהלת, הויכוח הנצחי האם טביב שם או לא שם כסף מהכיס, וההשערות "מה היה קורה אם לא היינו עולים לאלופות" וכו' וכו'.

אם הדיון היה עוסק בשאלה: "למה בשנת 2012 הפועל ת"א לא ניצלה את המומנטום והפכה למועדון הבכיר בישראל"- 99% מהאשמה הייתה על טביב והטיעונים שלך היו תופסים.

אבל הדיון פה עוסק בשאלה "למה בשנת 2017 הגעת לפירוק, למה הגעת לחובות של עשרות מליונים ולמה אתה כנראה יורד ליגה"
התשובה פה היא פשוטה מאוד (ואני רשום אותה כבר בפעם ה100):
כי בחמש השנים האחרונות המועדון נקלע למצב שהוא מבזבז טונות של כסף + סובל מכשלון מקצועי קיצוני.
זה קרה כי גם רמון וגם כבירי הם גם בלי מספיק כסף לעמוד בהתחייבויות שהם עצמם יצרו וגם כי הם מנהלים גרועים בצורה קיצונית וניהול גרוע+חוסר בכסף=קריסה.
כמו שציינתי בעבר- טביב עזב את הפועל ת"א כשהמצב הוא לא יותר גרוע מהמצב ערב הגעתו בעונת 2007-8 (גם אז היינו במצב כלכלי לא פשוט אבל רחוק מאוד מהמצב ההזוי של היום).
לכן בקריסה שלנו אתה לא יכול להאשים אותו אלא את אלה שבאו אחריו.

לא באתי לרגע אחד להמעיט בחלקם של רמון וכבירי בקריסה שלנו. למעשה מסכים איתך על הכל.
אני רק טוען שגם אם טביב היה נשאר היית ממשיך לדעוך כמועדון אבל מסיבות אחרות לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
ItaiH6 כתב:
בהתחשב בזה שהתחליף היה רמון ועמותת המחריבים אז סביר לגמרי שאנשים יתחרטו על זה שהיו שותפים על לא עוול בכפם להבאה שלהם.

זה שהסרטן הלך ובמקומו הגיעו בזה אחר זה שבץ מוחי והתקף לב-
עדיין לא אומר שהסרטן לא היה צריך ללכת

האנלוגיה היותר מתאימה היא שחיסלנו את הסרטן באמצעות זה שירינו לעצמנו בראש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 12:25 
ItaiH6 כתב:
יוחנן כתב:
ItaiH6 כתב:
בהתחשב בזה שהתחליף היה רמון ועמותת המחריבים אז סביר לגמרי שאנשים יתחרטו על זה שהיו שותפים על לא עוול בכפם להבאה שלהם.

זה שהסרטן הלך ובמקומו הגיעו בזה אחר זה שבץ מוחי והתקף לב-
עדיין לא אומר שהסרטן לא היה צריך ללכת

האנלוגיה היותר מתאימה היא שחיסלנו את הסרטן באמצעות זה שירינו לעצמנו בראש.

יפה, אז ככה או ככה היינו מתים בסוף? אחלה. סוף האנלוגיה.
אפשר לסכם ולומר ש- כל הבעלים שעברו במועדון שלנו אחרי סמי סגול
היו כולם צואת כלבים איש איש בדרכו ולהמשיך הלאה בחיינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 12:35 
chimpfive כתב:
לא שיש לי כוח לדוש בנושא השחוק הזה, אבל לירון טביב התנגש עם הקהל על אבוטבול וזה שהוא לא נתן חוזי עתק לשחקנים, אחר כך בא המהלך של רמון / אוהדים וההפגנות ומשם זה עוד יותר התפוצץ.

עכשיו מה שאתה מתאר, כמציאות לא רצויה, זה אחד לאחד מה שהולך להיות עם הניסנובים, זה הם אמרו לפני שבוע בראיון, לא אני. רק שהם באמת אוהדי הקבוצה, בניגוד לטביב, וזה ממש הוכיח את עצמו כמשהו שעוזר במשהו, הלוואי ויהיה להם כישרון לבנות קבוצות כמו טביב, ושיהיה להם יכולות להתנתק מהקהל.

ואין שום בעיה בחוכמה בדיעבד, צריך לבחון תוצאות ולהסיק מסקנות במיוחד לאור התוצאות הטרגיות. מי שרוצה להיות עיוור ולחשוב שהמהלך הוכיח את עצמו, או שהמניעים היו טהורים בלי להסתכל על העובדות שיבושם לו, רק שלא יתנשא וירסס לי האשטגים ציניים ולא מתוחכמים במיוחד.

אתה טועה, טביב סגר את שער 5 לכמה משחקים.
טביב יצא נגר שער 5 ונגד שירי השואה, טביב יצא נגדל הקהל בעניין השלט של לא מייצגים את ישראל.
אבוטבול זאת היתה תוספת בדיוק כמו שהוא עשה בבית"ר עם אצילי ועכשיו עם איבינדר.
טביב איש חכם מאד, טביב הבין שהדרך שלו לעזוב את הכדורגל עם כסף היא לגרום לקהל לצאת כנגדו !
עשה זאת אצלנו יעשה זאת בבית"ר.

היתי מעדיף מישהו עם כיס עמוק על חשבון ניסנוב, אבל כנראה שאין כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 14:24 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לא שיש לי כוח לדוש בנושא השחוק הזה, אבל לירון טביב התנגש עם הקהל על אבוטבול וזה שהוא לא נתן חוזי עתק לשחקנים, אחר כך בא המהלך של רמון / אוהדים וההפגנות ומשם זה עוד יותר התפוצץ.

עכשיו מה שאתה מתאר, כמציאות לא רצויה, זה אחד לאחד מה שהולך להיות עם הניסנובים, זה הם אמרו לפני שבוע בראיון, לא אני. רק שהם באמת אוהדי הקבוצה, בניגוד לטביב, וזה ממש הוכיח את עצמו כמשהו שעוזר במשהו, הלוואי ויהיה להם כישרון לבנות קבוצות כמו טביב, ושיהיה להם יכולות להתנתק מהקהל.

ואין שום בעיה בחוכמה בדיעבד, צריך לבחון תוצאות ולהסיק מסקנות במיוחד לאור התוצאות הטרגיות. מי שרוצה להיות עיוור ולחשוב שהמהלך הוכיח את עצמו, או שהמניעים היו טהורים בלי להסתכל על העובדות שיבושם לו, רק שלא יתנשא וירסס לי האשטגים ציניים ולא מתוחכמים במיוחד.

טביב יצא נגר שער 5 ונגד שירי השואה, טביב יצא נגדל הקהל בעניין השלט של לא מייצגים את ישראל.
טביב איש חכם מאד, טביב הבין שהדרך שלו לעזוב את הכדורגל עם כסף היא לגרום לקהל לצאת כנגדו !

אוקי, נכון זה התחיל עם שער 5 ושירי שואה, אישית אין לי בעיה בסיפור הזה, התבגרתי, וגם ככה בסוף שירי השואה עשו נזק לקבוצה.
טביב יצא נגד הקהל בסיפור הזה, וכל עוד זה פגע בקבוצה, אני דווקא מעריך את זה, יותר מאשר אוהד כמו כבירי שלא החזיר גילי בגלל שהוא גבר גבר אוהד הפועל. פה אנחנו נמצאים בדעות חלוקות שאי אפשר לגשר עליהן, אז בוא נתקדם.

טביב מכר כשהמהלך נגדו צבר תאוצה ברגע שרמון והעמותה הצטרפו, לא כי הוא מומלח גדול שתיכנן את זה ברגע שקיבל את הקבוצה ממוני.

כן, טביב פיספס הזדמנות להפוך אותנו לאימפריה, אז הסתפקנו באירופה וגביעים.

הייתי מעדיף מישהו עם כיס עמוק, לא אוהד, בא תהליך הפירוק והבהיר שאין כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 14:27 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
יוחנן, אני לא תוקף את האוהדים, אני תוקף אוהדים שאריגנו את כל ההשתלטות של רמון ולא היו מספיק שקופים. אני הרי הייתי שם בהפגנות והייתי חלק פעיל, אז כמובן שאני לא תוקף אוהדים מהשורה שהצטרפו.

האנשים שהביאו את רמון\וייצמן (בהנחה שווייצמן לא היה האחראי גם על טביב, כבר אין לדעת) היו מספיק חכמים וערמומיים לשמור את הקלפים קרוב לחזה, ולשלוף אותם רק אחרי שטביב כבר היה חצי בדרך החוצה.
גם אז הם היו מספיק ערמומיים ומתוחכמים כדי למכור את זה לקהל כאיזו בשורה משיחית עם עמותה ועם חיים רמון אוהד הפועל בראש הדיררקטוריון או משהו כזה. (את השלב הזה אני פחות מכיר כי לא אהבתי את רעיון העמותה ועוד יותר לא אהבתי את חיים רמון, אז כבר לא התעניינתי)

וגם מספיק חכמים להעלם דקה אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 14:49 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:

אוקי, נכון זה התחיל עם שער 5 ושירי שואה, אישית אין לי בעיה בסיפור הזה, התבגרתי, וגם ככה בסוף שירי השואה עשו נזק לקבוצה.
טביב יצא נגד הקהל בסיפור הזה, וכל עוד זה פגע בקבוצה, אני דווקא מעריך את זה, יותר מאשר אוהד כמו כבירי שלא החזיר גילי בגלל שהוא גבר גבר אוהד הפועל. פה אנחנו נמצאים בדעות חלוקות שאי אפשר לגשר עליהן, אז בוא נתקדם.

טביב מכר כשהמהלך נגדו צבר תאוצה ברגע שרמון והעמותה הצטרפו, לא כי הוא מומלח גדול שתיכנן את זה ברגע שקיבל את הקבוצה ממוני.

עזוב צ'ימפ, זה ויכוח עקר לגמרי. דיברת קודם על "אוהדים שבוחרים להתעלם מעובדות ומציירים סיפורים לפי איך שנוח להם",
כשבכל ההודעות האחרונות שלך כאן אתה עושה את אותו הדבר באבו-אבוה ואפילו בהרבה יותר מביך, כי החלטת להיות הסניגור של טביב בכל מחיר.
רק היה חסר שתתחיל לצטט טורי דעה בוואן ואת אופירה אסייג ולהגיד שגירשנו את המסכן בגלל שאנחנו גזענים נאלחים
(ובחיי שמאתמול אני מתווכח עם אוהדי הפועל צדקניים ומתחסדים במיוחד שמתחילים להגיד עכשיו בדיוק את זה)

אז סבבה, נסכים שלא להסכים לגביו, אתה רשאי בכיף להתגעגע אליו, לבתו החמודה ליהי, לדנה אשכנזי ולתינוקת שכבר חמש שנים בת שנתיים,
לרימונים ליד הבית שלו (וכל העולם מאשים אותנו), ל-"אין לי עסקים בישראל", ל-"חפשו אותי במיאמי עד סוף שנה הבאה ובינתיים תתפוצצו",
לדורון אוסידון, ולשקיות החלב בוולפסון.

אני אמשיך לחשוב שאתה סובל מאמנזיה קלה, שכמה טוב ששאלתיאל דאוד כבר לא קשור אלינו בשום צורה,
(כמו גם כל הלא יוצלחים הכושלים וההרסניים שבאו אחריו, אין שום סתירה!),
ושאחרי שהניסנובים יצליחו לבצע את מה שהם אמורים לעשות ואמרו שיעשו - לייצב את המועדון כלכלית ולנקות את השולחן סופית -
בליגת העל או בליגה הלאומית, זה ממש לא משנה כבר -
יגיע סוף סוף משקיע הגון וראוי לשמו ויצעיד אותנו סוף סוף לדרך חדשה, ונוכל לחזור להיות אוהדים שקונים מנוי והולכים לראות משחקים בכיף
ולא משלמים אלף שקל דמי חבר לשום עמותה.
אמן כן יהי רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 17:26 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:

לטביב לא היו כוונות להפוך אותנו לאימפריה זוללת תארים, מה שקרה זה מה שהוא רצה שיקרה.
גם אני קיוויתי שיבוא מישהו עם כיס עמוק, גם עכשיו בפירוק קיוויתי, אבל כנראה שאין אנשים כאלו שרוצים את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 18:10 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:

לטביב לא היו כוונות להפוך אותנו לאימפריה זוללת תארים, מה שקרה זה מה שהוא רצה שיקרה.
גם אני קיוויתי שיבוא מישהו עם כיס עמוק, גם עכשיו בפירוק קיוויתי, אבל כנראה שאין אנשים כאלו שרוצים את הפועל

פעם אחת בחיים שלי, פעם אחת, אני רוצה לראות מה יקרה ביום שהקבוצה תעמוד רשמית למכירה, על אמת וברצינות,
בלי עסקנים, בלי בוחשים בקלחת, בלי אנשי צללים, בלי "האיש החזק במועדון", בלי "גורם בכיר"
וכל הדוחות והספרים שלה יהיו אמינים, גלויים ושקופים לכל מתעניין, ונקיים לחלוטין מחובות עבר. לגמרי, רשמית,
ללא כחל ושרק וללא עוררין.
פעם אחת אני רוצה לראות את זה קורה.
כי זה מצב שלא קרה אף פעם עד היום. בטח לא אחרי שעברנו לידיים פרטיות אחרי שנות ההסתדרות.
וכשזה יקרה, אם אז! עדיין לא יבוא אף רוכש סביר אחד לפחות (אפילו לא מיץ' אבל לפחות אלונה ברקת סטייל)
ויסגור עניין עוד לפני שיבינו בתקשורת מה קורה-
אני ארים ידיים סופית ואצטרף למקהלת המקוננים ואגיד שקללה מונחת על ראשינו ואין לנו תקנה ואנחנו סמולנים וכולם שונאים אותנו
וכל ה-ידה ידה ידה.
עד אז הכל דיבורים באוויר.
ואני אגיד את זה שוב. אתם מתעסקים פה בירידה או בהישארות בליגה כאילו זה החיים או המוות שלנו כמועדון.
המועדון שלנו עדיין משחק עם חרב על הצוואר שלו שהיא כל החובות הבינלאומיים. יש המון הסדרי חוב שעדיין חייבים להיעשות
כדי שנוכל לחזור יום אחד להיות קבוצה לגיטימית שמשחקת באחת מהליגות האירופאיות.
לשם צריכה להיות מופנית תשומת הלב שלנו. מה הניסנובים עושים בגיזרה הזאת ואיך ומתי הם מתכוונים להגיע למצב בו הם
מעמידים את המועדון שוב למכירה כשהוא נקי. הם בעצמם הצהירו שהם לא כאן להרבה זמן. האם הם באמת מנקים את האורוות.
אם לומר את זה קצת יותר בקיצוניות- כמעט שאפילו לא מעניין אותי אם נישאר בשבת או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 18:19 
טוב, אני מוכן להתחייב אפריורית לזה שאני אסכים עם כל מילה שהמשתמש "יוחנן" יכתוב בעתיד.
יוחנן :ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 19:32 
יוחנן כתב:
המועדון שלנו עדיין משחק עם חרב על הצוואר שלו שהיא כל החובות הבינלאומיים. יש המון הסדרי חוב שעדיין חייבים להיעשות כדי שנוכל לחזור יום אחד להיות קבוצה לגיטימית שמשחקת באחת מהליגות האירופאיות.
לשם צריכה להיות מופנית תשומת הלב שלנו. מה הניסנובים עושים בגיזרה הזאת ואיך ומתי הם מתכוונים להגיע למצב בו הם
מעמידים את המועדון שוב למכירה כשהוא נקי. הם בעצמם הצהירו שהם לא כאן להרבה זמן. האם הם באמת מנקים את האורוות.

ביום ראשון ברדיו שאלו את איציק ניסנוב על זה, הוא ענה שאין לו מושג, שיש עורך דין שמטפל בזה ושהוא לא מתעסק בעניין. נשמע מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 19:51 
נשמע שלוחצים על העורך דין לסיים את העניין מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
יוחנן כתב:
המועדון שלנו עדיין משחק עם חרב על הצוואר שלו שהיא כל החובות הבינלאומיים. יש המון הסדרי חוב שעדיין חייבים להיעשות כדי שנוכל לחזור יום אחד להיות קבוצה לגיטימית שמשחקת באחת מהליגות האירופאיות.

ביום ראשון ברדיו שאלו את איציק ניסנוב על זה, הוא ענה שאין לו מושג, שיש עורך דין שמטפל בזה ושהוא לא מתעסק בעניין. נשמע מוזר.

לא נשמע טוב, אבל אולי באמת העורך דין מטפל בזה ואין מה לעדכן בנתיים. אני מאמין שאם הוא עובד בשכר פר עבוד זה לא יישכח ממנו ויכול להיות שזה דברים שלוקחים זמן.
בנושא של לא פה להרבה זמן זה לא מדויק, אמרו שהם פה לנהל בתקציב שפוי ובלי הרפתקאות הרסניות עד שלא יבוא איש עשיר מאוד שירצה לקנות.
ככה שאת עניין הזמן תסיק לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 20:52 
pogi כתב:
טביב לא קיבל מקדמות ממשרד הכרטיסים

לדעתי השיעבוד ללאן ל-10 שנים (?) תמורת כסף לפתיחת העונה דווקא כן היה צעד שלו וזה בהחלט אינדיקציה לזה שעניין אותו בעיקר להוציא כסף מהמועדון ולא להשקיע בו.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 21:16 
מושקוביץ כתב:
pogi כתב:

לדעתי השיעבוד ללאן ל-10 שנים (?) תמורת כסף לפתיחת העונה דווקא כן היה צעד שלו וזה בהחלט אינדיקציה לזה שעניין אותו בעיקר להוציא כסף מהמועדון ולא להשקיע בו.

אני ממש לא בטוח ובאופן כללי לא זכורות לי בתקופת טביב בעיות של "לפתוח את העונה"
אשמח לדעת אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
מושקוביץ כתב:
pogi כתב:

אני ממש לא בטוח ובאופן כללי לא זכורות לי בתקופת טביב בעיות של "לפתוח את העונה"
אשמח לדעת אם אני טועה

ב- 2010 דובר על מכירת כל הסגל אם לא נעבור את אקטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבתי במקום אחר.
אם טביב או כל בעלים צריך להראות בתחילת כל שנה שיש לו הכנסות של 30 מליון שקל לפחות אחת הדרכים לעשות את זה היא לחתום על חוזה ארוך טווח עם לאן על הכנסה קבועה מידי שנה של 8 מליון עם תחילת על חשבון מכירת הכרטיסים והמנויים.
במצב הזה הבעלים לא צריך לשים ערבות אישית כי יש לו כסף ביד לכמה שנים קדימה ותמיד הוא יוכל להיכנס לגרעון על חשבון ההכנסות המובטחות לשנה הבאה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 22:48 
אני אולי סובל מאמנזיה, ותודה על ההשוואה לוואן, אני לא סניגור שלו, אבל המנטרות שאתה יורה שמעתי כבר והקאתי אותם כמוך, הן גם חביבות ועושות נעים בבטן לאוהדי הפועל, אותי זה פחות מרשים. כתבתי את דעתי בענייני הנכלוליות של טביב, מהלכים שנראים לי אז וגם היום לא נכלוליים בגזרה של השחקנים המסכנים שלנו הגיבורים זהבי, שכטר, שי לב לב, גילי, תמוז.

טביב היה שכונה כמו כל הבעלים לפניו ואחריו, גם כבירי היה נכלול לא קטן, רק שהוא היה נכלול כושל, כמו הנכלול רמון שלנו, והנכלול תאומים והחבר המתחבא הנכלול ויצמן.

בנוגע לחובות ולדאגה לעתיד המועדון, כאן אתה סוף סוף כותב ניתוח מדויק של הדברים, ואני מסכים שזה האתגר הגדול, לא בטוח שאני כל כך אופטימי שהניסנובים יכולים להביא לך שולחן נקי מחובות. ואם יביאו, בוא נראה כמה הם ירצו על המותג המרוסק הזה וכמה קופצים יזנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2017, 08:42 
יוחנן כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:

פעם אחת בחיים שלי, פעם אחת, אני רוצה לראות מה יקרה ביום שהקבוצה תעמוד רשמית למכירה, על אמת וברצינות,
בלי עסקנים, בלי בוחשים בקלחת, בלי אנשי צללים, בלי "האיש החזק במועדון", בלי "גורם בכיר"
וכל הדוחות והספרים שלה יהיו אמינים, גלויים ושקופים לכל מתעניין, ו נקיים לחלוטין מחובות עבר . לגמרי, רשמית,
ללא כחל ושרק וללא עוררין.
פעם אחת אני רוצה לראות את זה קורה.
כי זה מצב שלא קרה אף פעם עד היום. בטח לא אחרי שעברנו לידיים פרטיות אחרי שנות ההסתדרות.
וכשזה יקרה, אם אז! עדיין לא יבוא אף רוכש סביר אחד לפחות (אפילו לא מיץ' אבל לפחות אלונה ברקת סטייל)
ויסגור עניין עוד לפני שיבינו בתקשורת מה קורה-
אני ארים ידיים סופית ואצטרף למקהלת המקוננים ואגיד שקללה מונחת על ראשינו ואין לנו תקנה ואנחנו סמולנים וכולם שונאים אותנו
וכל ה-ידה ידה ידה.
עד אז הכל דיבורים באוויר.
ואני אגיד את זה שוב. אתם מתעסקים פה בירידה או בהישארות בליגה כאילו זה החיים או המוות שלנו כמועדון.
המועדון שלנו עדיין משחק עם חרב על הצוואר שלו שהיא כל החובות הבינלאומיים. יש המון הסדרי חוב שעדיין חייבים להיעשות
כדי שנוכל לחזור יום אחד להיות קבוצה לגיטימית שמשחקת באחת מהליגות האירופאיות.
אם לומר את זה קצת יותר בקיצוניות- כמעט שאפילו לא מעניין אותי אם נישאר בשבת או לא.

זה כל הסיפור. זה לא קרה בינואר ( בכוונת מכוון ) אבל אם זה יקרה, גם בלי כל מיני דברים שהיו יכולים לא רק למשוך בעלים אלא להריץ אלינו עדר של מתעניינים, הכל ייראה שונה. הפועל מוכיחה גם העונה את העוצמה האדירה שלה, וכשנחזור לבלומפילד חדש עוד שנה וחצי הפוטנציאל רק יגבר, רק צריך שפעם ראשונה בחיינו הפועל תנוקה מאינטרסנטים ו'אוהדים' ותעמוד נקיה על המדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 13:46 
הוסרו שני צווי איסור יציאה מהארץ, שביקשו הבקרה התקציבית ואריק איזיקוביץ' (ביט"ר טוברוק).
מהדיון בביהמ"ש:
עורך הדין עדי בראונשטיין המייצג את כבירי הוסיף: “החלום של מרשי עליו הוא מצהיר כל הזמן, הוא להמשיך לטפל ולהזרים כספים להפועל תל אביב”.

http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 13:50 
לא, האיש הזה פשוט מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 13:59 
הוא תלוש מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 14:02 
כל כך מקווה שהוא לא יעשה לעצמו (ולהפועל) יותר נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
לאשפז במוסד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
לאשפז במוסד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
הכוונה פה היא רק לנושא האיצטדיון החדש. לא מדובר על כוונות להיות "מימון חיצוני" לדודי תירם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: