אבו-דגל כתב:
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא מבין עדיין למה יש אוהדי הפועל ששונאים אותו או שמחים לאידו.
בן כמה היית שהוא אימן אותנו ???
הבן אדם הוא התגלות הנרקיסיזים, מדבר בזלזול על הכל כאילו הוא אלוהים
היה בלתי נסבל ברמות בתקופה ההיא
הייתי מספיק בוגר, ואני עדיין לא מבין את השנאה.
גוטמן, למשל, עשה רק השנה דברים הרבה יותר גרועים ממנו, ועדיין מקבל כאן לבבות. שלא נדבר על לוזון בקדנציה הראשונה שלו, ואני בטוח שאם אני אחפש קצת יותר, אני איזכר בעוד כמה "פושעים" קצת יותר רציניים משום יצחק.
אין שום סיבה לשנאת החינם הזו.
עשה עונה טובה יחסית כולל הופעה מכובדת באירופה (הראשון שהוביל אותנו לשלב הבתים) והתגברות חלקה על הנטישה של שמעון גרשון.
עוד מיתוס משונה של הפורום שיימשך עוד שנים רבות בלי סיבה שאומר על הפורום יותר מאשר על המבוקר.
לא נכון.
הגיע אחרי קשטן עם שלד שחקנים טוב מאוד (שסיים מקום שני עם גביע עונה לפני כן עם קשטן).
כל העונה רדפנו אחרי ביתר ולא היינו קרובים לקחת את זה מהם.
שום הגיע עם נאום ה4-3 ופוטר כשהיה במרחק 6 נקודות (אם הזכרון לא מטעה אותי זה היה המרחק מהמקום הראשון) ומי שהדריך אותנו בפועל היה ניר לוין שניצח את ריינג'רס בארץ לקח גביע וסיימנו במקום הרביעי שער אחד הבדל מהגרמנים אחרי שברדה בדקה ה90 החליט לנגוח לשום מקום מ5 מטר בדרבי שהיינו צריכים לנצח יותר מ3-0.
הפסיד מול 10 שחקנים של ביתר בטדי, הציג כדורגל רע ובעיקר התחיל רע עם הקהל עם הנאום הטיפשי של ה4-3 והמשיך להיות יצחק שום קלאסי.
הבן אדם לא עושה אימון אחד טקטי או עבודה ושיפור שחקנים, הוא עושה משחקונים בלבד של 4X4 ודברים מהסוג הזה משהו שהוא לא מקובל בשום אקדמיה או מועדון בעולם אבל בזה הוא מאמין לצד התנהלות בעייתית.
לגבי מדדי השנאה לא יודע, לא היה איש הנכון אף פעם לשום קבוצה אבל לא עשה סבוטאז' זה שום וככה הוא החבר הכי טוב של שלמה שרף, איכס...
הוא עשה בדיוק מה שאמר. אימן התקפה, לא אימן הגנה.
היו לנו תרגילים יפים בהתקפה באותה עונה, אבל לא הצלחנו במשחקים בהם היריבה התבנקרה. עם חרא הגנה, גם חטפנו סתם.
כך שהיו לנו גם נצחונות גדולים ויפים וגם בזיונות.
גם באירופה עלינו משלב הבתים רק בזכות משחק אחד. אחרי משחקים מזויעים נגד קבוצות פח, ניצחנו בפריז 4-2 וזה העלה אותנו.
אז זה לא התאים לסטנדרטים שלנו, להיות סתם קבוצת צמרת שלא מצליחה לקחת אליפות.
אחרי שרשרת המאמנים הדפוקים שלנו בשנים האחרונות, אני חושב שאנחנו כן צריכים להתגעגע קצת לשום. אצלו לפחות כן היו נצחונות מרשימים. אני כבר לא זוכר מתי היה לנו כזה בפעם האחרונה.