תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שינויים נוספים
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:49 
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:59 
צור ש. כתב:
הבעיה, לפחות לדעתי,
היא לא עם השחרורים אלא עם זה שהפועל עולה למשחק ליגה קריטי בלי סנטר מלבד רם אליאספור.

ומי היו הסנטרים שלנו מול בנק יהב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:05 
העניין הוא שבזמן שכל הליגה עושה כיוונים אחרונים לקראת הפלייאוף, בהפועל, לפני המשחק הכי חשוב העונה, מחפשים לי את השחקן המתאים כאילו אנחנו במחזור שישי. משדרים "התנהלות אחראית" כשבפועל משאירים את הקבוצה בלי קו קדמי לפני משחק כל כך חשוב. ושוב: בניגוד למכבי חיפה עם וויל גרייבס או הרצליה עם סטיבן דניס שנפצעו - פה מדובר בשני שחקנים שהמועדון שחרר ושהשחרור שלהם היה באוויר כבר שבועות. ועדיין, כמיטב המסורת, הפועל נתפסת לא מוכנה. משחררת את וויליאמס, שכבר חודש היה ברור שישוחרר, ולא מסוגלת להביא אף אחד במקומו למשחק ביום שבת.
שום דבר לא השתנה בהתנהלות המקצועית של הקבוצה העונה. כלום. בדיוק אותו הדבר כמו בעונה שעברה. ולפני שנתיים. העיקר שעל הפיי רול יש "מנהל מקצועי". כן, רואים באמת שיש למועדון הזה מנהל מקצועי. רואים. על הפיי רול יש מנהל מקצועי. ואפשר להגיד שיש מנהל מקצועי. פה זה בעצם נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
העניין הוא שבזמן שכל הליגה עושה כיוונים אחרונים לקראת הפלייאוף, בהפועל, לפני המשחק הכי חשוב העונה, מחפשים לי את השחקן המתאים כאילו אנחנו במחזור שישי. משדרים "התנהלות אחראית" כשבפועל משאירים את הקבוצה בלי קו קדמי לפני משחק כל כך חשוב. ושוב: בניגוד למכבי חיפה עם וויל גרייבס או הרצליה עם סטיבן דניס שנפצעו - פה מדובר בשני שחקנים שהמועדון שחרר ושהשחרור שלהם היה באוויר כבר שבועות. ועדיין, כמיטב המסורת, הפועל נתפסת לא מוכנה. משחררת את וויליאמס, שכבר חודש היה ברור שישוחרר, ולא מסוגלת להביא אף אחד במקומו למשחק ביום שבת.
שום דבר לא השתנה בהתנהלות המקצועית של הקבוצה העונה. כלום. בדיוק אותו הדבר כמו בעונה שעברה. ולפני שנתיים. העיקר שעל הפיי רול יש "מנהל מקצועי". כן, רואים באמת שיש למועדון הזה מנהל מקצועי. רואים. על הפיי רול יש מנהל מקצועי. ואפשר להגיד שיש מנהל מקצועי. פה זה בעצם נגמר.

בדיוק!
אין שום דבר מקצועי בהתנהלות שלנו בשתי העונות האחרונות ובזו בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
purvis short כתב:

בדיוק!
אין שום דבר מקצועי בהתנהלות שלנו בשתי העונות האחרונות ובזו בפרט.

עושים מהקבוצה שלנו צחוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה אתה רוצה, שנשקר לעצמנו שכל האירועים האחרונים מתוכננים מראש? שבכוונה אנחנו הולכים לעלות לאחד המשחקים החשובים של העונה בלי סנטרים? שזה שהיינו מועמדים רציניים לפיינל פור ונהיינו לקבוצה שאולי לא תהיה בפליאוף זה החלטה של הצוות המקצועי ?
אז חלילה לא לבקר כי זה לעשות צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:38 
זה הכל בגלל רמי הדר.
זה מאמן לירידת ליגה, והירידה הזאת רשומה על רמי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
זה הכל בגלל רמי הדר.
זה מאמן לירידת ליגה, והירידה הזאת רשומה על רמי כהן.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם פרוויס בעיקר במובן של - איפה אפי בכל הסיפור הזה? מה חלקו ב'החלטות הצוות המקצועי'? למה הוא לא מתבטא בנושא? לא הייתי ממהר להתבטא בצורת 'ביזיון' ו'בושה' אבל כל המהלך הזה של שחרור וויליאמס והאוול ואי הבאת מחליף מרגיש כמו כשל מקצועי ממדרגה ראשונה וזה מרגיש כאילו אפי הוא פשוט עציץ בתוך כל זה.

ובלי קשר, הגג הזה הוא אחד הפחות מצחיקים והיותר מעיקים נועם, ואתה הופך לאיטך לאלפקה בימיו הגרועים. השלב הבא הוא שאתה מתכתב עם עצמך שני עמודים רצוף על תוצאות משחים מאליפות סקנדינביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 00:18 
והסנטר היחיד של ראשון זה זלמנסון
המחליף של מקריי הוא כלל לא גבוה, תומאס כל השנה כבר משחק דונם מהסל ולא חסר מי שישמור עליו , כדיר לא 5 ודוסון גינת יכול להסתדר איתו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 00:35 
פרוויס ההתנהלות של הפועל השנה בהבאת זרים היא ממש לא ראויה לביקורות האלה.
שלושת הזרים שהחתימו בתחילת השנה אלו פגיעות, ההחתמה של בנקס לשנתיים עם נושא ההתאזרחות הוא מהלך גדול, ההחתמה של ליונס.
ההחתמות של לאומי וגינת, ההחתמה של ברנדווין בזמן כשרביב נפצע.

חיכית לאפריל כדי לשפוך הכל על ''מנהל מקצועי''?
אתה באמת משווה את ההתנהלות של חיפה עכשיו בנושא זרים לזו של הפועל בשנה הזו?
אתה לא יודע מה ההצע בשוק עכשיו , ואולי ההמתנה הזו של עוד משחק ללא גבוה עוד משחק תשתלם בסופו של דבר
מול אילת יהיה גבוה כנראה (אין ממש ברירה) ואז תכתוב מה שבא לך.
אתה פשוט מסרב לשפוט את הסיטואציה כשהיא שלמה, הכישלון עד עכשיו בעונה הזו הוא ממש לא בגלל מנהל מקצועי כזה או אחר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 00:54 
פרימו לוי כתב:
ובלי קשר, הגג הזה הוא אחד הפחות מצחיקים והיותר מעיקים נועם, ואתה הופך לאיטך לאלפקה בימיו הגרועים. השלב הבא הוא שאתה מתכתב עם עצמך שני עמודים רצוף על תוצאות משחים מאליפות סקנדינביה

אתה קצת מפספס את המטרה כאן, אבל אולי אני אשם בזה.
אני אשאיר את ההטרלה בקונטקסט המקורי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:

לא יודע אם מעליב

או מחמיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 01:17 
בוריס כתב:
המחליף של מקריי הוא כלל לא גבוה, תומאס כל השנה כבר משחק דונם מהסל ולא חסר מי שישמור עליו , כדיר לא 5 ודוסון גינת יכול להסתדר איתו.

אז מה?
אז אנחנו צריכים להגיע במצב גרוע כי גם המצב של ראשל"צ בגבוהים לא משהו?
אנחנו אמורים לחפש יתרונות על היריבה, לא איפה הם חלשים כמונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 08:31 
המצב מבאס,
קיוויתי שלמשחק מול ראשל"צ נהיה כבר עם שחקן

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 15:50 
בוריס, התנהלות מקצועית זה גם לדעת לנהל את הסגל ולנהל את המאמן. מעניין שרמי הדר אימן שנתיים בחיפה ולא היו עניינים כמו עם וויליאמס? מעניין שכשזרקו שם שחקנים זה היה אלן וסטיט בגלל סמים. אתה הרי יודע שמה שקורה בהפועל לא היה קורה בחיפה. שם המאמן היה נאלץ להסתדר עם וויליאמס כי היה יודע שלא יוחלף. ומראש לא היו מגיעים למצב הזה.
בהפועל אין את זה. אין ניהול מקצועי. אז הכל מתנקז למאמן. הוא חצי אלוהים. משחרר, מביא. מרגיש חופשי כמו ציפור. זה היה עם ארז, קטש, אברהמי (לו נתנו להביא את קונגר במקום באטל. כשכל אחד ראה שלהפועל אין קו אחורי) ועכשיו הדר.
כי יש ואקום. וכי אין פה ניהול מקצועי אמיתי. ושום דבר לא השתנה מהעונה שעברה. אותה התנהלות. אותו חוסר אונים. אותו ואקום. שוב הכל מתנקז למאמן. שוב הפועל עולה למשחק קריטי עם שניים ורבע זרים.
וזה שטאקר לפי הפרסומים לא ישחק מחר רק מדגיש את הכישלון העצום. 6 מחזורים לסיום ומחפשים לי שחקן מתאים. כן, בטח. פשוט התנהלות גרועה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שמבינים את גודל הביזיון בהתנהלות השבוע והסגל שעולה למשחק מחר.
זה משחק שאם אנחנו מפסידים אנחנו רגל וחצי מחוץ לפלייאוף. ואני לא רואה איך אנחנו מנצחים עם הסגל שאנחנו עולים מחר, עם קו קדמי של דוסון, גינת ונאור (גם טאקר לא משחק).
יש לנו עוד חמישה ימים משחק מול המקום ראשון בליגה (באולם שניצחנו בו פעם אחת בעשרים שנה) שאנחנו לא מנצחים בחיים ועוד משחק בירושלים שאנחנו לא מנצחים בחיים (באולם שיש לנו בו מאזן 0-8).
אנחנו בדרך לסיים את הליגה מקום 10-11.
שבוע שלם לא מצליחים להביא שחקן. וזה לא ש"לא מתפשרים" על שחקן. אפשר לחשוב איזה מבחר עצום של שחקנים יש בשלב הזה של העונה שצריך לבחון מי הכי מתאים. יש כמה שחקנים חופשיים שצריך לקחת אחד ולשלם לו את מה שצריך בשביל להביא אותו לפה. אלא שמתקמצנים על עוד אלפיים דולר ובדרך זורקים תקציב עונתי של עשרה מיליון שקל לפח.
שחררו את וויליאמס ביום ראשון לפני שהביאו לו מחליף. למה בדיוק? מה כל כך בער לשחרר אותו לפני שיש מחליף? מה הוא כבר עשה? רק כי רמי הדר רצה? איזה קרדיט נשאר לרמי הדר שחירב לנו את העונה, שצריך לאפשר לו לחרב עוד יותר?
הנהלה נורמלית ואחראית הייתה נותנת למאמן להתמודד עם הבעיות שהוא בעצמו יצר. ומכריחה אותו להסתדר עם וויליאמס או מביאה מאמן אחר שמסוגל להסתדר עם שחקנים.
הנהלה סבירה לפחות הייתה דואגת לשחקן שיגיע למשחק מחר.
ההנהלה שלנו לא עושה לא את זה ולא את זה.
מישהו הזכיר לי אתמול איך בעונה שעברה קטש רצה לזרוק את קאליף וואייט מאילת לקראת סוף העונה ולהביא במקומו את הכוכב טיילור באטל. כמובן שמוטי אמסלם לא הסכים בשום אופן להזיה הזאת והכריח את קטש להסתדר עם וואייט. והוא הסתדר. ומוטי אמסלם הוא לא מנהל מקצועי עד כמה שזכור לי. אבל לפחות הוא מנהל שלא נותן למאמן לעשות ככל העולה על רוחו על חשבון הקבוצה.

אנחנו בדרך לעונה הכי כושלת ביי פאר של המועדון בניהולו הנוכחי, והכל בגלל ההתנהלות החובבנית וחסרת האחריות בחודשים האחרונים, שהתחילה עם הפיטורים ההזויים של אברהמי (כנראה שלהנהלה שלנו לא מתאים מאמן חסר אגו שלא מסתכסך עם שחקנים וגומר את הסגל, שלא כופה הזיות ושיגעונות על כל המועדון. צריך מאמן עם "חזון" שיממש אותו על חשבון כל השאר), והמשיכה עם הגיבוי והעזרה לרמי הדר בפירוק הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 16:28 
tadmored כתב:
המצב מבאס,
קיוויתי שלמשחק מול ראשל"צ נהיה כבר עם שחקן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
יובל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
יובל :ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 19:56 
זה בהחלט נכון שלרמי הדר יש אחריות גדולה על המצב. אבל הכול מתחיל בניהול ובהתנהלות. כי בעונה הבאה יגיע לפה מאמן חדש ויהיה אותו דבר. הוא פתאום לא ירצה את איקס ויחליט שהוא רוצה קונספט וואי. ובמקום לנהל אותו ואת המועדון ילכו אחרי המאמן, בדרך לעוד עונה כושלת. והנה, הפלא ופלא, ארז אדלשטיין חתם במכבי למרות שהחתימו שחקנים לפניו. ועודד קטש מאמן באילת למרות שיש שם יושב ראש דומיננטי ומאוד מעורב. ורמי הדר אימן בחיפה שנתיים ולא היה כזה שישו ושמחו. רק בהפועל הניסים האלה קורים.
רק הפועל היא גן עדן למאמנים. ממש יכולים לשחק מנג'ר במציאות. כי המועדון הזה לא מתנהל מקצועית.
שוב, זה בסדר לשחרר את וויליאמס. במצב שנוצר לא הייתה ברירה (ופה אני חייב לומר שבמועדון שמנוהל המצב לא היה מגיע לכזה פיצוץ. במכבי חיפה בחיים לא היו מגיעים למצב הזה, וויליאמס היה נשאר והמאמן היה לומד להסתדר איתו), אבל צריך להגיד למאמן: וויליאמס משוחרר שניה אחרי שסוגר פה שחקן אחר.
אבל בהפועל ברור שזה לא יקרה. פה נותנים למאמן לעלות לחצי גמר גביע עם קאונסיל, לפתוח עונה עם ריון בראון ולמשוך חצי עונה עם ג'רון מיימון. נותנים לו להחתים את וולי ג'אדג', וכשצריך רכז במקום באטל נותנים למאמן להחתים את קונגר שהוא בכלל פורוורד.
וכל עוד משהו מהותי לא ישתנה - בעונה הבאה יהיה אותו דבר. רק עם מאמן אחר. כי העונה הזו היא בדיוק כמו העונה שעברה. רק שאין את נייט רובינסון שיציל את המערכת.
אה, כן, והעיקר שעל הפיי רול יש מנהל מקצועי. אז בעונה שעברה נכשלו כשלא היה על הפיי רול מנהל מקצועי והעונה נכשלים כשעל הפיי רול יש מנהל מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 14:02 
בתור בן אדם שמאוד חלק על הביקורת של פרוויס על ההתנהלות בשנים האחרונות (או לפחות על רובה), לצערי אני מסכים עם כל מילה.
כל מה שקורה בהפועל בתקופה האחרונה (למעשה מאז הפיטורים של אברהמי) זה פשוט ביזיון אחד גדול.
מעולם לא התאכזבתי כל כך מההתנהלות של הפועל וזו פעם ראשונה שאני מטיל ספק ביכולת של ההנהלה לנהל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:06 
ההיסטריה מנהלת את ההנהלה שלנו, ואני מנחש שידידיה הוא זה שמקבל (או לא מקבל) את רוב ההחלטות.
מרוב רצון, מביאים וחותכים אינספור שחקנים (לפני כמה עונות היינו בדיוק ההיפך מזה), ושוכחים שצריך פה גם חיבור
והתאמה וזה לא באמת משחק המחשב מנג׳ר.
לצערי זו העונה עם ההתנהלות הכי כושלת והכי מאכזבת עד כה (גם שנה שעברה היתה דומה, רק שאז נייט השכיח הכל), ואני לא רואה איך זה לא קורה גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:12 
בוריס כתב:

איפה אתה גאון הכדורסל שלנו? יש לך עוד משהו חכם לומר? חסר מושג. לך תכתוב בפורום הכדורגל, כי בכדורסל אין לך שמץ של מושג.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:15 
45:22 למכבי ראשון לציון בריבאונד.
תואר אחד לא יקחו לעולם להפועל תל אביב: ההתנהלות המקצועית הכי גרועה בליגת העל. כבר ארבע עונות ברציפות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
כן, תמשיך להמשיך את ידידיה בלי שום ביסוס. יורה חץ ומצייר מסביבו את המטרה.
מי שמנהל את הקבוצה ומקבל את ההחלטות הוא רמי כהן.
הרי הגישה הניהולית הכושלת, לתת למאמן לעשות כל העולה על רוחו בלי שום בקרה, לא השתנתה במשך כל השנים.
אז פעם היה את אדלשטיין שלא מסוגל להחתים שחקן ורמי כהן נתן לו להמשיך עם קאונסיל עונה שלמה, ופעם רמי הדר מסתכסך עם כל הזרים ומפרק לנו את הסגל בגיבוי של רמי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:21 
יובל כתב:
הגישה הניהולית הכושלת, לתת למאמן לעשות כל העולה על רוחו בלי שום בקרה, לא השתנתה במשך כל השנים.

זה כל הסיפור.
וכל עוד זה לא ישתנה - שום דבר לא ישתנה. חוץ מהשמות של המאמנים שנתאכזב מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:21 
גם אם זה נכון, את רמי כהן אפשר להחליף די בקלות בצורה דמוקרטית, ואת ידידיה לא. יותר קל להדיח את אסד. וזאת ההזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:26 
purvis short כתב:
45:22 למכבי ראשון לציון בריבאונד.
תואר אחד לא יקחו לעולם להפועל תל אביב: ההתנהלות המקצועית הכי גרועה בליגת העל. כבר ארבע עונות ברציפות!

אני חושב שגם בזה אנחנו מפסידים למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: