תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שינוי במבנה הארגוני של הקבוצה
הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 12:06 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:
בוא נגיד שאתה ממשיך להגיד כלום ולזרוק סיסמאות ואחרי הקמפיין שלך נגד אברהמי אני לא חושב שאתה יכול להגיד שיש לך עצות טובות.

אתה מדבר שטויות.
אין סיכוי שהג'יהאדו-מכביסט הזה לא צודק!
הוא בסופו של יום מבין הכי טוב בהכל.
והוא חלאה.

אני חתיכת יצור שלא מבין מתי עושים עלי טרולינג אחושילינג
עד שמוסיפים משתמש לפורום, זה הדרעק שמביאים לפה?

ושמת לב שהליצן הזה הופיע פה זמן קצר אחרי שנעלם מפה משתמש אחר עם סגנון דומה?

שמתי לב.

אני יכול להתחייב וגם להוכיח לכם, שלא היה לי משתמש לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 19:08 
אגב, לגופו של עניין אני מצדד בעמדתו של אהרלה, אנחנו קבוצה מקצוענית, גם ככה יש לנו מיליון בעיות, אז מצידי שלא יחליף מילה עם אף אוהד, העיקר שהיה מביא תוצאות, ובלי קשר הוא עד עשה רושם של חרא בן אדם ואני עם חארות לא מדבר.
לגבי הסגנון, אהרלה יש לך כינוי חמוד כזה, אז ניתן ומומלץ בכל זאת להגיב בסגנון אחר

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 21:06 
tadmored כתב:
אגב, לגופו של עניין אני מצדד בעמדתו של אהרלה, אנחנו קבוצה מקצוענית, גם ככה יש לנו מיליון בעיות, אז מצידי שלא יחליף מילה עם אף אוהד, העיקר שהיה מביא תוצאות, ובלי קשר הוא עד עשה רושם של חרא בן אדם ואני עם חארות לא מדבר.
לגבי הסגנון, אהרלה יש לך כינוי חמוד כזה, אז ניתן ומומלץ בכל זאת להגיב בסגנון אחר

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

תעשה לי ילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
שאלה, אפשר כמה מילים על ידידיה רפפורט?
אני לא מכיר את האיש, ובאמת שאין לי שום דבר נגדו. אני גם לא אגיד שאני לגמרי נגד האוהדים שנותנים טיפה יותר וקצת מקבלים להחליט, אבל רק לי זה מרגיש שבכל פרשה "בעייתית" שנקשרה אלינו הוא מככב? החוזה של דיז'ון תומפסון, הלחץ שלו על פיטורים של אברהמי ועכשיו החוזה עם האוול.
באמת שאני לא רוצה לפקפק בכוונותיו או בתרומתו הכלכלית של האיש, אבל אם פעם הייתי מרגיש שאני יכול לסמוך על ההנהלה בעיניים עצומות שתעשה את הדבר הנכון לאוהדים, לאחרונה אני מרגיש שזה לא ככה, וזה לא משהו שהאוהדים יכולים לשנות עם בחירות.

אני חוזר ומדגיש - אני באמת לא מעורה מעבר לתקשורת בנעשה בקבוצה, אולי אחרים יתקנו אותי, אבל מהצד זה מרגיש שמשהו בהתנהלות נפגע מאז שהוא נהיה דומיננטי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 00:18 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שאלה, אפשר כמה מילים על ידידיה רפפורט?
אני לא מכיר את האיש, ובאמת שאין לי שום דבר נגדו. אני גם לא אגיד שאני לגמרי נגד האוהדים שנותנים טיפה יותר וקצת מקבלים להחליט, אבל רק לי זה מרגיש שבכל פרשה "בעייתית" שנקשרה אלינו הוא מככב? החוזה של דיז'ון תומפסון, הלחץ שלו על פיטורים של אברהמי ועכשיו החוזה עם האוול.
באמת שאני לא רוצה לפקפק בכוונותיו או בתרומתו הכלכלית של האיש, אבל אם פעם הייתי מרגיש שאני יכול לסמוך על ההנהלה בעיניים עצומות שתעשה את הדבר הנכון לאוהדים, לאחרונה אני מרגיש שזה לא ככה, וזה לא משהו שהאוהדים יכולים לשנות עם בחירות.

אני חוזר ומדגיש - אני באמת לא מעורה מעבר לתקשורת בנעשה בקבוצה, אולי אחרים יתקנו אותי, אבל מהצד זה מרגיש שמשהו בהתנהלות נפגע מאז שהוא נהיה דומיננטי.

ניחוש יגיד שהוא משמש כשעיר לעזעזאל, מאחר שהוא היחיד שבהנהלה על תוקף היותו משקיע ולא נבחר
לא בקטע שמפילים עליו, אלא כהחלטה של ההנהלה.
חוזים כפולים, אני מניח שיש בכל הליגה (והלאומית.), במיוחד בהתחשב בחוק המס של 108k.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 01:27 
אני גם לא מעורה, אבל לפי התקשורת והדינמיקה - אני בטוח שהוא האיש החזק, שקובע בסוף, בעל המשקולת הכי גדולה בהנהלה. ואני לא מת על זה, כי כבר כמה שנים שכל פעם צצה איזה סיטואציה לא טובה ומזיקה להפועל, ולפני שהוא היה זה לא קרה. לא היינו קבוצה מעולה, אבל לא היו דברים מסריחים שהתפוצצו בפנים של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 08:28 
לא יודע אם הנדרש הוא שינוי במבנה הארגוני, אבל חייב להיות שינוי בהתנהלות!
חייבים לחזור חזרה למקורות:
א. אנחנו הינו ונהייה קבוצת אוהדים שהם בעלי המועדון! לכן בתקנון קבענו שבכל מקרה של מכירה ל"משקיע" זה יהיה עד 49% ותמיד תהייה לנו זכות למילה אחרונה.
ב. התנהלות קודמת למקום בליגה, פליאוף, הישגים וכל. כן, אם הברירה היא בין עקרונות ובין פליאוף\גביע\אליפות אז העקרונות קודמים! שלא יהיה ספק, גם אני רוצה הישגים בדיוק כמו רבים כאן. סרוב לעלות ליגה על הנייר היה בעיני הישג העולה על אליפות!
עבירות טכניות כמו של ליונס לא יכולות לעבור בשתיקה! ויהיה זה השחקן הכי חשוב. חייב להיות עונש פומבי שייהיה מסר לכולם!
ג. אנחנו לא מכבי מעירנו ולא מכבי מההר. הקמת העמותה ועקרונותיה היו כדי להראות שניתן להיות קבוצת כדורסל מיקצוענית, בליגה הישראלית ללא כל הסחי הזוהמה הקומבינה ועם דגש גדול על היותנו קבוצה ישראלית! לא רוצה להיות הפעל ברונקס, או הפועל צפון קרולינה.
ד. הליכה ל 5 זרים היתה עוד קו אדום שחצינו! היכן נעצור? בעקבותיו גם היו כאן דיבורים שנשחק עם מתאזרח ועם 5 זרים! מדוע לא להמשיך הלאה ברמאות (שגם נטלנו בה חלק בשנות השמונים והביאה אותנו לפיפחת!) ולאזרח עוד 2 או שלשה אמריקאים?
ה. נכון שבליגה הזאת בסופו של דבר התקציבים קובעים, אבל אפשר וצריך ליצור מראש תלכיד לוחם שורט ובולדוגי!
אוהדים יקנו מנויים וימלאו כמעט את ההיכל גם אם לא נביא "כוכבים" . תעצרו ותלמדו מהכדורגל שם המחשבה של "כוכבים"=מכירת מנויים" הביאה כל מיני חדלי אישים שניהלו, לקבל החלטות שהרסו את המועדון ועשו נזק להרבה מאד שנים!

בשירת הים יש פסוק "ארדוף אשיג אחלק שלל" ממנו נשאב הפזמון של המנון של קבוצת כדורגל שפיתחה תחת שחצן והידרדרה "ארדוף ארוץ השיגה מקום ראשון בליגה" .
מקווה מאד שזאת לא תמשיך להיות דרכנו!מאחל לכולנו, ובעיקר להנהלה, להתעשת מהר ולחזור לעקרונות בסיס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני לא מסכים עם הרוב אבל איפה היו כל לוחמי העקרונות כשהחתמנו בלאומית את קורי קאר ושיחקנו עם שני זרים ומתאזרח ברמת זר בליגה שמותרים בה רק שני זרים?
או כשהחתמנו את וילי וורקמן הנסיך לפני שנתיים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: