deep red כתב:
א.ב כתב:
אין בעיה בשיחה אם האוהד בא כמו שצריך (מה שלא קרה בדיוק) וזה בסדר מבחינת הצד השני.
גם אין בעיה שלא יתאים לבעל המקצוע (מאמן/מנהל מקצועי/שחקן), זכותו לא לעצור ולנהל את השיחה הזאת. זה לא מחויבות שלו ושאר הדברים שהמצאתם שם ("התחנפות זו מחויבות" פחחח)
אתה זה שעשית מזה ביג פאקינג דיל כאילו זאת הבעיה של הפועל. לדעתי אוהדים שחושבים שבגלל שהם חברי עמותה אז הם יכולים לעשות שכונה כמו שהייתה בכדורגל בשנים האחרונות זאת בעיה הרבה יותר גדולה.
אתה והאהרל'ה לוקים בהבנת הנקרא?
הבהרתי באנגלית מה הייתה הכוונה במשפט שנכתב.
טמבל'ה גם שינה את המילה מחויבות להתחייבות כדי שיתאים יותר לשופכין שלו.
אם לי בעיה להתווכח (אפילו נהנה), אבל לפחות תבינו על מה אתם מתווכחים.
נכתב שם שבניגוד לקבוצות אחרות בהן צריך להתחנף לבעלים, אצלנו בקבוצה אנחנו הבעלים וצורת החנופה היא מחוייבות.
The required form of flattery is commitment
לא יודע מנדרינית.
אז שב רגע, קח מילון, תבקש מאמא לקרוא איתך ותחזור.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
אני לא שיניתי מילה, אולי התבלבלתי בקריאה שלה (יש לי איזושהיא בעיה, לא דיסקלטיות.), במידה וכן, מתנצל.
אבל בכל מקרה, אתה לא מעניין אותי. צ'ה מי שמרגיז אותי פה.
צור ש. כתב:
אהרל'ה כתב:
צור ש. כתב:
מעדיף אדם כמו רמי כהן שמבין שראוי שאחרי משחק כזה הוא יקשיב וידבר עם האוהדים, כי הוא מבין שהם אלו שבחרו בו.
מעדיף אדם כמו אפי שלא חייב לאוהדים דבר אך נראה לו ראוי להקדיש ל-15 מהם זמן קצר כדי להקשיב ולשמוע את כאבם. גם אם יבחר שלא לעשות דבר עם מה שנאמר לו. מעדיף את שניהם על אנשים כמו רמי הדר - מתנשאים, שחצנים שלא מבינים איפה הם נמצאים.
אם נראה לכם שבגלל רמי כהן ואפי, השחקנים של רמי הדר התבזו,
אחלה. יופי של מציאות יצרתם לעצמכם.
אגב, פעם הבאה שמאות אוהדים מחכים לשחקנים אחרי ניצחון בדרבי,
אני אשמח לשמוע אתכם מתלוננים על השכונה, עד עכשיו זה לא קרה.
ואני מעדיף שתפסיק לקשקש בפורום.
תגיד צ'ה גווארה, יא מנהיג אומות עולם, יא כריזמה מהלכת, למה אתה לא נרשמת לבחירות? למה באסיפות לא שומעים את הקול שלך?
כי אני חושב שהבעיה בהפועל היא יותר מקצועית מניהולית, אין לי בעיה עם ההנהלה. א.ב,
אין צורך שרמי הדר יבוא להתחנף לאוהדים, גם אפי לא מתחנף.
לא רואה בעיה בשיחה אישית של בעל מקצוע עם אוהדים, בטח כשמדובר באמת בשיחה ולא בקללות.
ובאחריות מי החלק המקצועי? יש לך בעיה עם המאמן? עם המנהל המקצועי? בבקשה, תרוץ להנהלה, תשפיע שם.
הרי אדם עם כריזמה כמו שלך יכול לסחוף את ההמונים.