תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:52 
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
רק שלפי תוצאות וסגל שרון לא היה מאמן גרוע.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

כן, לפי הישגים וסגל גם קטש היה מעולה, בוא נחזיר אותו

קטש לקח אליפות ומוביל קבוצה למקום השלישי כרגע אחרי עוד ניצחון שלו על מכבי....

רק אומר.

בהפועל היה מדהים, רק אומר שאפשר לייחל למאמן ברמה שיביא אותך לגמר פליאוף ופחות להתגעגע למאמנים כושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
רק שלפי תוצאות וסגל שרון לא היה מאמן גרוע.

כן, לפי הישגים וסגל גם קטש היה מעולה, בוא נחזיר אותו

קטש לקח אליפות ומוביל קבוצה למקום השלישי כרגע אחרי עוד ניצחון שלו על מכבי....

רק אומר.

בהפועל היה מדהים, רק אומר שאפשר לייחל למאמן ברמה שיביא אותך לגמר פליאוף ופחות להתגעגע למאמנים כושלים.

בזה אני מסכים איתך.

אני אגיד לך עוד משהו. אני מייחל שרמי הדר יביא אותנו השנה לגמר פליאוף. חשבתי שבסיטואציה שהייתה לשרון אברהמי הייתה את האפשרות לעשות את זה כמו לכל מאמן אחר שהיה בנמצא בהתחשב ש 3 דברים שצריכים לקרות.
1. חזרה של רביב - קרה.
2. החתמה של גארד זר - קרה.
3. קבלת אזרחות לבנקס / האוול - קרה.

לצערי הרב אם חשבתי שבמידה ו3 אלו מתממשים יש לנו סיכוי טוב לכך עם שרון. כרגע אני בכלל לא בטוח שנהיה בפליאוף למרות ששלושתם התגשמו. ושוב אחזןץור על זה אני לא חושב שרמי הדר הוא האשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שידור?
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
בוודאי שהוא האשם, הוא זה שהוציא לכל הזרים את החשק לחיות עם משחקי אגו מפגרים ו/או פצע אותם עם אימונים מפרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בוודאי שהוא האשם, הוא זה שהוציא לכל הזרים את החשק לחיות עם משחקי אגו מפגרים ו/או פצע אותם עם אימונים מפרכים.

יובל אני חושב שזאת חוכמה קטנה.
וכמו שפרוויס כתב זה התעסקות במיקרו ולא במאקרו.

רמי הדר הוכיח בחיפה שהוא מאמן מוכשר. יכול להיות שהוא לא מתאים לסגל שיש בקבוצה ולכן ההתנהלות שלו מול הסגל רק הסבה נזק. יכול להיות שהוא לא מספיק גמיש מחשבתית או השד יודע מה. אבל אם זה המצב כנראה שהיה טעות למנות אותו לסגל שהוא לא טוב עבורו. אני בטוח ומשוכנע שרמי הדר רוצה בהצלחת הקבוצה לפחות כמונו. וכן ברור לי שנעשו טעויות שבוצעו על ידיו שהסבו נזק לקבוצה אבל בשביל זה אמורה להיות בהםועל מערכת מגוננת ותומכת. במערכת הזאת כשלה העונה יותר מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
מה חוכמה קטנה בזה?
הוא קיבל עבודה, לאמן חבורה של שחקנים להצלחות על הפרקט. כל הנתונים היו ידועים מראש. והוא גם קיבל את כל מה שהוא רוצה (קיבל פאקינג חמישה זרים, לא היה דבר כזה בהפועל). והוא נכשל כרגע מכל בחינה אפשרית.

וזה ממש לא התעסקות במיקרו. אפשר להתעסק במיקרו. במיקרו אני יכול להראות לך איך את בנקס הוא מייבש משחק שלם על זה שהוא אכל בק-דור, אבל כשבלאט אוכל בק-דור (ובאופן כללי לא שומר על עציץ) הוא לא עושה לו כלום. כי הוא שם לו למטרה להקטין את כל הזרים במשחקי אגו מחליאים. זה במיקרו. במאקרו הוא כישלון מוחלט. להגיד שאי אפשר לדבר על מאמן כי זה מיקרו זה הזוי. על מה ידברו בפורום כדורסל אם לא על עבודה של מאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
יובל אני מסכים שרמי הדר הוא כישלון. אני פשוט חושב שהאשמה היא מעבר אליו.
סתם דוגמא קטנה להגיע למשחק משמעותי עבורך כאשר שני הסנטרים שלך שומעים שההנהלה פועלה בשביל להעביר אותם בשבוע האחרון ואז לחטוף משני הקבוהים של היריב 50 נקודות זה מעבר למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 02:22 
סמל אישי של המשתמש
ולמה בדיוק ההנהלה רוצה להעביר את שני הגבוהים הזרים שלה? כי המאמן לא מצליח להוציא מהם כלום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים ישמור, על איזה הר נצטרך לעלות בשביל לקחת את האליפות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 22:40 
יובל כתב:
מה חוכמה קטנה בזה?
הוא קיבל עבודה, לאמן חבורה של שחקנים להצלחות על הפרקט. כל הנתונים היו ידועים מראש. והוא גם קיבל את כל מה שהוא רוצה (קיבל פאקינג חמישה זרים, לא היה דבר כזה בהפועל). והוא נכשל כרגע מכל בחינה אפשרית.

וזה ממש לא התעסקות במיקרו. אפשר להתעסק במיקרו. במיקרו אני יכול להראות לך איך את בנקס הוא מייבש משחק שלם על זה שהוא אכל בק-דור, אבל כשבלאט אוכל בק-דור (ובאופן כללי לא שומר על עציץ) הוא לא עושה לו כלום. כי הוא שם לו למטרה להקטין את כל הזרים במשחקי אגו מחליאים. זה במיקרו. במאקרו הוא כישלון מוחלט. להגיד שאי אפשר לדבר על מאמן כי זה מיקרו זה הזוי. על מה ידברו בפורום כדורסל אם לא על עבודה של מאמן?

די נו באמת? אתה מדבר על אג'נדות של אחרים?
הוא השאיר את בלאט על המגרש כי הרגיש שלא היתה לו ברירה. כששיחקנו עם בנקס, ליונס ורביב כל אחד עשה מה שבא לו על המגרש.
בלאט היה רע אבל בלעדיו נראינו מזעזע בדקות שלפני.
אם היה מכניס אותו איזה דקה או שתיים לפני אולי היינו במצב יותר טוב במשחק.
הוא ניהל את המשחק רע, אבל זו היתה החלטה שהיה חייב לקבל וחבל שלא קיבל אותה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
אה? איזו אגנ'דה יש לי בדיוק? יש לי משהו נגד רמי הדר או בלאט? תבדוק מה המשמעות של מילה לפני שאתה משתמש בה.
ובכלל לא הבנתי מה אתה רוצה. נגד קריית גת, בנקס (השחקן שהכי מתאמץ על המגרש בחודש האחרון) קיבל בק-דור ברבע השני, ורמי הדר ספסל אותו עד סוף המשחק. נגד נהריה, תמיר בלאט קיבל בק-דור, ורמי הדר לא עשה כלום. זה מאמן שהולך נגד הזרים בכוונה כדי להראות להם שהוא כזה גדול והם כאלה קטנים. וכמובן שזה מתפוצץ לו בפנים. שום קטע מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2017, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
יובל לאור השבוע האחרון והאירועים האחרונים ראוי שגם טתה תדבר בקצת פחות " ביטחון" על דברים שאין לך באמת יכולת לדעת.
"הולך נגד הזרים בכוונה כדי להראות להם שהוא כזה גדול..." זה אמירה דוחה ומגעילה כמו כל אמירה אחרת שנכתבה כאן והיכולת להוכיח רותה שואף לאפס.
סתם תהיה האם חלף במוחך שהוא מעיר ומעניש את במקס כדי שהטעויות האלומלא יקרו בפליאוף ובפיינל פור??? הרי שם זה הדבר החשוב באמת.
כן אם לא נגיע לפליאוף זה כישלון, אבל אם נגיע וננצח בסידרה את חולון בלי יתרון ביתייות זה יהיה שווה את הכל, ואם ההתקפה האחרונה של חולון תתקע על זגירת בק דור של בנקס זה יהיה מהלך שכולו רשום על ה"עונש" שאתה יוצא בגנותו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: