Eros Ramazzotti כתב:
אני מצטער להיות זה שהורס כאן את החגיגה אבל אני באמת לא מבין על מה ההייפ סביבו.
סבבה, נתן שני שערים יפים בקרית שמונה ואחראי ללא מעט מצבים מסוכנים שלנו בתקופה האחרונה, אבל זה לא מתאים לשאיפות שלנו. אולי כרגע הוא שווה הרכב (למרות כשרייכרט כשיר אני יכול להתווכח על זה) אבל אם הוא נשאר כשחקן הרכב בעונה הבאה זה מגוחך.
הוא קטן מדי, הוא לא יכול לעבור 95٪ מהליגה על מהירות, לא יכול לשים גוף, לא יכול לנגוח, לא יכול לעשות הגנה. כרגע זה כמו לשחק עם ילד מאוד מאוד מוכשר אבל ילד. פה ושם הוא יתן הבלחה אבל באופן כללי יאבד את רוב הכדורים שיקבל ולא יתרום כלום בהגנה.
עכשיו אולי יהיו פה כמה גאונים שיראו לי כמה סרטונים שלו עובר שחקן או נוגח בכדור, אז אני עונה לכם מראש: תנוחו. הוא אולי ראוי כרגע להרכב שלנו, אבל בלונג ראן זו בושה אם רואים בו שחקן מוביל בהפועל תל אביב.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הוא זריז , הוא טכני, יש לו בעיטות והרמות מצויינות והכי חשוב יש לו יותר חוכמת משחק מרוב שחקני ליגת העל.
זאת העסקה הכי טובה שהמועדון הזה עשה ב3 שנים האחרונות ואני כל כך שמח שהוא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה.
לגבי הפיזיות אין לנו מחלוקת, ברשצקי לא גבוה, הוא גם אף פעם לא יהיה גבוה, אבל הוא חזק והוא רוצה יותר מכל רמזי ספורי ושגיב יחזקאל שהם דוגמאות מצויינות לנתונים פיזיים טובים וגישה מחורבנת.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk