תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלטמן
הודעהפורסם: 01 אפריל 2017, 23:40 
שני בישולים יפים מאד
הראשון כדור קשה מאד לביצוע
בשני הפתיע אותי מאד שהחליט למסור ולא לבעוט
ברגע שקיבל את הכדור ועל כך שאפו.
חוץ מזה בנוהל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2017, 23:45 
שחקן טוב (להפועל), משחק טוב.
יש פה הזויים שרצו לראות אותו מחוץ להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 08:18 
המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע אלינו. היה אדיר בחצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
הכי פחות רע.
הוא היה דומיננטי, ממש לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:49 
ההשקעה שלו במשחק אתמול הייתה עצומה. הרבה זמן לא ראיתי שחקן לוחץ ורץ ככה בחצי שעה האחרונה ב-10 שחקנים. לא הפסיק להציק לבלמים של בני יהודה וגם ירד אחורה כשהבלמים עלו כמעט כל הזמן. נתן משחק אדיר ואני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם האמירות המיותרות שרק טובתו האישית מעניינת אותו. הלוואי וימצאו את הדרך להשאיר אותו בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלטמן
הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
שני בישולים יפים מאד
הראשון כדור קשה מאד לביצוע
בשני הפתיע אותי מאד שהחליט למסור ולא לבעוט
ברגע שקיבל את הכדור ועל כך שאפו.
חוץ מזה בנוהל...

בדיוק מה שחשבתי, אלטמן של כל משחק אחר בועט את זה (ומחטיא..), אבל אתמול כנראה שעבר עליו משהו טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 15:17 
Oleg Neduda כתב:
ההשקעה שלו במשחק אתמול הייתה עצומה. הרבה זמן לא ראיתי שחקן לוחץ ורץ ככה בחצי שעה האחרונה ב-10 שחקנים. לא הפסיק להציק לבלמים של בני יהודה וגם ירד אחורה כשהבלמים עלו כמעט כל הזמן. נתן משחק אדיר ואני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם האמירות המיותרות שרק טובתו האישית מעניינת אותו. הלוואי וימצאו את הדרך להשאיר אותו בשנה הבאה

דווקא בחצי שעה האחרונה כשהיינו ב-10 שחקנים הוא עשה כאילו לחץ על הבלמים שלהם ולא עזר בשיט למשחק ההגנה.
גם אתמול היו לו כרגיל ה2-3 מקרים שהיה לו רגע לשחרר כדור לשחקן שנמצא במצב הרבה יותר טיוב ממנו אבל הוא העדיף לשמור את הכדורגל אתמול ברגליים (הבעיטה שלו למשקוף למשל, היה חייב למסור לברשצקי).

הכדור רוחב שלו בגול היה אדיר ואני חייב להודות שהייתי בטוח שאין סיכוי בעולם שהוא ישחרר כדור מהר אלא שינסה לעבור שם את המגן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 15:50 
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:

דווקא בחצי שעה האחרונה כשהיינו ב-10 שחקנים הוא עשה כאילו לחץ על הבלמים שלהם ולא עזר בשיט למשחק ההגנה.
גם אתמול היו לו כרגיל ה2-3 מקרים שהיה לו רגע לשחרר כדור לשחקן שנמצא במצב הרבה יותר טיוב ממנו אבל הוא העדיף לשמור את הכדורגל אתמול ברגליים (הבעיטה שלו למשקוף למשל, היה חייב למסור לברשצקי).

הכדור רוחב שלו בגול היה אדיר ואני חייב להודות שהייתי בטוח שאין סיכוי בעולם שהוא ישחרר כדור מהר אלא שינסה לעבור שם את המגן שלהם.

לא מסכים בכלל. מאז האדום הוא השקיע אפילו יותר וכל פעם שאחד הבלמים של בני יהודה יצאו עם הכדור קדימה הוא רדף אחריהם עד ששחררו את הכדור. אני ראיתי שחקן שנתן את כל מה שיש לו ברמת ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 15:52 
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:

וואו אחי.
צריך לראות ממש משחק אחר כדי להוציא משפט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הוא שיחק כרגיל רק ההבדל היה שהוא ירד במינון הכדרורים ומסר קצת יותר. אלטמן של לפני כמה שבועות, לא היה מבשל. היה נתקע בהגנה או בועט להונלולו.

איך שיחק כרגיל? הוא אפילו לא היה באותה עמדה.

ההבדל היחיד הוא שהוא היה בימין.
שם גם יש מגן וקשר שמחפים עליו הגנתית וגם יותר נוח לו למסור ופחות נוח לו לבעוט עם רגל ימין.
אז פתאום גם הוא לא עושה חורים בהגנה כשהוא לא יורד וגם קל לו יותר למסור, וגם זה שיש איתו באגף את משומר ולא את שיש/שולמייסטר עוזר.

שימשיך ככה, במיקום וביכולת, עד סוף העונה בבקשה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אדיר זה מוגזם, אבל המשחק הכי טוב שלו בהפועל.
וגם במשחק הזה אני עדיין אני לא מסוגל לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 16:56 
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא מסכים בכלל. מאז האדום הוא השקיע אפילו יותר וכל פעם שאחד הבלמים של בני יהודה יצאו עם הכדור קדימה הוא רדף אחריהם עד ששחררו את הכדור. אני ראיתי שחקן שנתן את כל מה שיש לו ברמת ההשקעה.

הוא קצת הפריע לבלמים שלהם אבל ברגע שהכדור עבור אותו הוא נשאר במקום והיה הרבה יותר קרוב לקו האמצע מאשר לרחבה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 17:12 
RedFox כתב:
נועם שחם כתב:

אדיר זה מוגזם, אבל המשחק הכי טוב שלו בהפועל.
וגם במשחק הזה אני עדיין אני לא מסוגל לראות אותו.

שמע, מספר הפעמים שהוא לקח על הגב 2 ו-3 שחקני הגנה ועבר אותם עם הפיזיות שלו, היה מרשים מאד. הוא אימלל את ההגנה של בני יהודה. אז לא אדיר, אבל מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
מספר 1 על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 17:26 
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:

הוא קצת הפריע לבלמים שלהם אבל ברגע שהכדור עבור אותו הוא נשאר במקום והיה הרבה יותר קרוב לקו האמצע מאשר לרחבה שלנו.

אתה מודע לזה שהוא שיחק חלוץ בודד באותן דקות (טוטו יצא מייד אחרי האדום) כן? טוב מאוד שהוא לא שיחק לייד הרחבה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 17:49 
מבחינתי במצב שהיינו בו גם אם הוא היה חלוץ בודד הוא היה חייב לתת יותר בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 17:56 
אף אחד לא זילזל בכשרון שלו לרגע אבל הגישה היא הבעייתית אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

כדי להזמין אותם לתקוף עם 10 שחקנים ושוער שאוסף כדורים על החצי עד שהם משווים?
הוא לחץ על הבלמים, לא נתן להם להניע כדור בחופשיות, הפך כמעט כל חטיפה שלנו להתקפה או לפחות ל"התקפה" שמשכה כמה דקות, הכריחה את השחקנים של בני יהודה לחזור אחורה ונתנה להגנה שלנו להתארגן ולנשום.
וזה בדיוק מה שהדה פאקטו שחקן התקפה היחיד על המגרש במצב כזה צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 01:23 
החתול של שרדינגר כתב:
טכנית לארז כתב:

כדי להזמין אותם לתקוף עם 10 שחקנים ושוער שאוסף כדורים על החצי עד שהם משווים?
הוא לחץ על הבלמים, לא נתן להם להניע כדור בחופשיות, הפך כמעט כל חטיפה שלנו להתקפה או לפחות ל"התקפה" שמשכה כמה דקות, הכריחה את השחקנים של בני יהודה לחזור אחורה ונתנה להגנה שלנו להתארגן ולנשום.
וזה בדיוק מה שהדה פאקטו שחקן התקפה היחיד על המגרש במצב כזה צריך לעשות.

הוא ממשלא הפריע לבלמים שלהם (ולא באשמתו), בפס אחד לבלם השני הם השתחררו מהלחץ שלו והתקדמו ל35-40 מטר מהשער שלנו, ובאותו רגע הוא נשאר להסתכל על ההתקפה שלהם.

למתפרצות יצאנו מאיזור הרחבה שלנו ולא בזכות הלחץ של אלטמן.

אין בעיה שישאר יחסית למעלה, אבל ממה שאני ראיתי ממנו יותר מדי הגנה ולחץ הוא לא עשה בחצי שעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
נתן גול נהדר, אבל היה פשוט ביזיון כל החצי השני. לא עשה הגנה, קבלת החלטות עלובה בהתקפה, השיא כמובן בהחמצה מ5 מטר. לעזאזל איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
שנוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר איתו. אי אפשר בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מישהו צריך לספר לו שמותר למסור
שחקן אגואיסט!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:

בול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 18:10 
שחקן טוב ואין לו תחליף בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
חלאס כבר עם השטויות האלו. מתחילת העונה הוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו, אין אף שחקן בסגל שיש לו את הנתונים שלו והיכולת לשחק באותה יעילות בכל ארבעת העמדות בחלק הקדמי. הגישה שלו מעניינת לי תתחת ואני מעדיף שחקן שמביא מספרים על שחקן שעושה תנועות של אטרף לקהל ומאבד כל כדור שמגיע אליו.
בשורה התחתונה, אם בטעות נשאר בליגה זה המון בזכותו, איפה שהוא יהיה בשנה הבאה לא רלבנטי ולא מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 18:26 
kobster כתב:
חלאס כבר עם השטויות האלו. מתחילת העונה הוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו, אין אף שחקן בסגל שיש לו את הנתונים שלו והיכולת לשחק באותה יעילות בכל ארבעת העמדות בחלק הקדמי. הגישה שלו מעניינת לי תתחת ואני מעדיף שחקן שמביא מספרים על שחקן שעושה תנועות של אטרף לקהל ומאבד כל כדור שמגיע אליו.
בשורה התחתונה, אם בטעות נשאר בליגה זה המון בזכותו, איפה שהוא יהיה בשנה הבאה לא רלבנטי ולא מעניין.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

כל מילה

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא טוב מאוד כל הפלייאוף התחתון בינתיים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
דיבאלה כעת עושה אלטמן מול ברסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: