יובל כתב:
שחקן מוכשר מאוד, היה אפשר לראות את זה עוד במשחק הראשון שלו נגד הפועל חיפה.
הבעיה שהוא מאוד נונשלנטי, ובשילוב עם החלודה שלו הוא מאבד המון כדורים ולא תמיד אפקטיבי.
אתמול הוא היה טוב, הוא בהחלט עדיף על בנבנישתי שלא ישים גול בחיים או נגר כמו הירש.
גבעתיים כתב:
עד למשחק האחרון נראה שהפלא השמיני בעולם הוא מה צ'יבויקה עושה בהרכב שלנו.
במשחק האחרון הבקיע בצורה נקיה ושיחק מעט טוב יותר. יש לו גם את הרקע בפורטוגל.
כרגע מוקדם לדעת האם הוא בקו חזרה לעצמו או שזו הבלחה חד פעמית.
אני אוהב ש-831 מזכיר כל הזמן את הרקע של צ'יבויקה בפורטוגל (
גם פה ), בעיקר על רקע העובדה שהוא מעולם לא שיחק בפורטוגל.
עוד אחת מהעובדות שמתקיימות ביקום מקביל שהוא הדמיון שלו.
עבורי, יובל הוא דמות מענינת כי מסביר לי איך קל לי כל כך בחיים האמיתיים. בגלל תופעת היובליזם, כמובן. התחרות בחיים האמיתיים קלה.
יובל מחבר בין חוסר אינטליגנציה - מה זה משנה האם שיחק בפורטוגל או במקומות אחרים. שיחק והצליח באירופה, זה מה שמשנה. בזכות ריבוי חוסר האינטליגנציה קל לי להצליח.
ובין חוסר אינטליגנציה ריגשית וניהול רגשות - כשנכנס להתמודדות ריגשית של ילדה בת 7 שהעליבו אותה. כמו כינויי גנאי, סוג של ברוגז. המחקרים מעלים שאיכות ההחלטות שלנו בחיים היא גם פונקציה של ניהול רגשות ושל עניניות לעומת רגשנות נחותה.
ובכלל, מי שבחיים האמיתים טורח לזכור פרטים שוליים של שחקן שאין לו הווה ואין לו עתיד בהפועל. מה שחשוב הוא הבנה קולעת של ביצועיו הזמניים קבוצה.
זה העקרון של אבחנה בין חשוב לטפל שבהרבה מקומות כמו ניהול ועסקים הוא קריטי.
יובלי, ועכשיו לפיתרון בית ספר - כשאתה נתקל בטעות קטנונית פשוט תתקן אותה ובאווירה חברית. אחרת, אנשים חשובים יחשבו שאתה אדם נחות.
ואם כבר מתקן, לפחות שייתן ניתוח מקצועי לאישיות של המשתמש ומאיפה זה נובע, כמו שאתה עשית. זה עקרון של נימוק שבהרבה מקומות כמו בבגרות בספרות הוא קריטי.