תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
האוול על גבול הסבוטאז'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 24 - הפועל ת"א נ. קרית-גת יום שני 27.3.17 ב- 21:00
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
LOL, ברגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 24 - הפועל ת"א נ. קרית-גת יום שני 27.3.17 ב- 21:00
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:54 
למה בנקס לא שיחק במחצית השניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שגם ליונס פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
טוב, זה היה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה רמי אומר שהוא הכריח את דרל לשחק פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 22:19 
אני רוצה את אלעד חסין לאמן את הפועל.
לא אכפת לי באיזה ענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מנצחים ב20 הפרש
קולעים 99 נקודות
ואין בי טיפת שמחה אחרי המשחק הזה..
לאן הגענו הפועל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 22:52 
אין שום דבר חיובי לקחת מהמשחק היום. הפועל נראית כבויה לגמרי. פשוט חסרת חשק. לא ראיתי איזה שינוי מהותי לעומת הדרבי. פשוט ממול עמדה יריבה כבויה אפילו יותר. הגנתית מה שהלך ברבע השני זה ביזיון. בכלל, נראה לי שנשבר היום איזה שיא של סל פלוס עבירה. הצבע של הפועל טיילת, שחקנים לא מזיזים את עצמם. לא יורדים להגנה אחרי החטאות.
התקפית: הקבוצה תלויה באופן מוחלט בליונס ובקליעה מבחוץ. האוול, וויליאמס, ואין משחק פנים. האוול במקום לדרוס את קלי זורק לי הוק שוטים מחצי מרחק.
אם הפועל מופיעה ככה למשחק נגד חולון זה יהיה כואב ברמות של הדרבי.
הפועל נראתה היום כמו קבוצה מפורקת. המזל שמולה הייתה קבוצה עוד יותר מפורקת.
רבאק, תאספו את עצמכם. מאמן (שאני לא מבין מה הוא עשה היום לבנקס, כאילו, גם אותו לאבד?), שחקנים, כולם. הקבוצה עם אותו מאזן כמו מכבי חיפה שבמקום השישי, ונראית מבחינת אנרגיות כמו מכבי קריית גת.
זה הפועל תל אביב. אסור להיראות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 24 - הפועל ת
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
למה בנקס לא שיחק במחצית השניה?

רמי הדר הוריד אותו שניה אחרי שהוא נרדם בהגנה וקיבלנו לייאפ קל בגללו.
בצדק הוא לא ראה דקה, מה שהוא עשה בהגנה בחצי הראשון זה ביזיון.

על האוול אנחנו חייבים לעשות טרייד עם מכבי, גם ככה הוא חתום שם, לפחות שנרוויח איזה סימפסון עד סוף העונה במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 23:04 
סומך כתב:
האוול על גבול הסבוטאז'

זה לא על גבול. זה אמאמא של הסבוטאז'.
הסריח את הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 23:24 
שיאפסנו את האוול, הזרקן הזה צריך לקבל בעיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אני לא מבין מה קורה פה.
דרל מזייף פציעה?
דרל באמת פצוע ומכריחים אותו לשחק?

דארל באמת פצוע ומכריחים אותו לשחק.
בכל ירידה לספסל הוא מדווש בשביל לשמור את איזור המפשעה חם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטער
האוול צריך להגיד ביי ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר די גמר את השחקנים ואת הקבוצה.
כל שחקן הוא פצע או הצליח לגמור ולייבש.

דארל עם פציעה שהוא לא מצליח להתאושש ממנה (ועוד יש דיבורים עליו בתוך המועדון שהוא מוכר אותנו. הבנאדם לא מצליח לרוץ או לקפוץ).
ליונס משחק פצוע כבר חודש.
גם תומר ובנקס משחקים עם פציעות.
מתן נפצע לשבועיים איך שרמי הדר הגיע.

וזה הכל פציעות של עומס. קרעים בשריר ודלקות (טאקר כמובן לא נחשב כי זו פציעה של מגע).
לא ייתכן שבקבוצת כדורסל שמשחקת פעם בשבוע, כל הקבוצה סובלת מפציעות של עומס. יש פה רשלנות מקצועית. אני לא מבין איך הוא חושב שהוא יכול לבוא באמצע העונה, לקרוע את השחקנים באימונים ושהם לא ייפצעו. זה גמר לנו את העונה, וזה רק הולך ונהיה גרוע יותר. שחקנים לא מצליחים להתאושש מפציעות ועוד שחקנים ממשיכים להיפצע.

בנוסף יש לו חרא של יחסי אנוש. הוא הצליח להסתכסך עם כל הזרים בערך והם בתגובה גם לא יכולים כבר לראות אותו.
האוול שבתקופת אברהמי עוד נראה שחקן, נראה עכשיו שהוא עושה סבוטאז'. לעתים רחוקות מאוד אני משתמש במילים כאלה על שחקנים אבל הוא באמת מוכר אותנו. אם הוא לא היה הזר היחיד בערך שעדיין כשיר היה צריך לחתוך אותו מזמן. העיקר אמרו על אברהמי שהוא לא סמכותי והשחקנים זורקים עליו זין. אברהמי ידע להתנהל מול שחקנים פי אלף יותר בעייתים כמו נייט וג'ף.
כמה חולה נפש צריך להיות בשביל לייבש את בנקס מחצית שלמה על בק-דור מסכן? כל משחק שחקנים חוטפים בק-דור, בכל הרמות (כולל ב-NBA), לא ראיתי תגובה כל כך חסרת פרופורציות. מילא הטעות הזאת הייתה מייצגת את רמת המאמץ של בנקס אבל הוא רוצה ומנסה ועל טעות אחת אתה גומר אותו. חצי סגל פצוע והוא עסוק בלגמור שחקנים בחודש מרץ. פשוט גומר לעצמו את הקבוצה.
ויש לנו אחלה זרים, גם באופי (חוץ מהאוול). ואיכשהו היחסים בין רמי הדר לבין כל הזרים בלי יוצא מן הכלל כאלה גרועים. אם הוא מצליח להסתכסך עם כולם אז כנראה שהבעיה היא לא באופי של הזרים אלא באופי שלו.

החלפת המאמנים ההזויה הזאת גמרה לנו את העונה לצערי. הקבוצה רצה טוב עם אברהמי, גם בלי רכז זר וגם בלי רביב, ועם התוספת ליונס (שחקן פשוט מדהים. הכי טוב שהיה בהפועל אחרי קרלון) והחזרה של רביב היינו יכולים להיות עכשיו בצמרת. במקום זאת הקבוצה נראית גמורה פיזית ומנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 00:50 
יובל כתב:

דארל עם פציעה שהוא לא מצליח להתאושש ממנה (ועוד יש דיבורים עליו בתוך המועדון שהוא מוכר אותנו. הבנאדם לא מצליח לרוץ או לקפוץ).

וזה הכל פציעות של עומס. קרעים בשריר ודלקות (טאקר כמובן לא נחשב כי זו פציעה של מגע).
לא ייתכן שבקבוצת כדורסל שמשחקת פעם בשבוע, כל הקבוצה סובלת מפציעות של עומס. יש פה רשלנות מקצועית. אני לא מבין איך הוא חושב שהוא יכול לבוא באמצע העונה, לקרוע את השחקנים באימונים ושהם לא ייפצעו. זה גמר לנו את העונה, וזה רק הולך ונהיה גרוע יותר. שחקנים לא מצליחים להתאושש מפציעות ועוד שחקנים ממשיכים להיפצע.

בנוסף יש לו חרא של יחסי אנוש. הוא הצליח להסתכסך עם כל הזרים בערך והם בתגובה גם לא יכולים כבר לראות אותו.
האוול שבתקופת אברהמי עוד נראה שחקן, נראה עכשיו שהוא עושה סבוטאז'. לעתים רחוקות מאוד אני משתמש במילים כאלה על שחקנים אבל הוא באמת מוכר אותנו. אם הוא לא היה הזר היחיד בערך שעדיין כשיר היה צריך לחתוך אותו מזמן. העיקר אמרו על אברהמי שהוא לא סמכותי והשחקנים זורקים עליו זין. אברהמי ידע להתנהל מול שחקנים פי אלף יותר בעייתים כמו נייט וג'ף.
כמה חולה נפש צריך להיות בשביל לייבש את בנקס מחצית שלמה על בק-דור מסכן? כל משחק שחקנים חוטפים בק-דור, בכל הרמות (כולל ב-NBA), לא ראיתי תגובה כל כך חסרת פרופורציות. מילא הטעות הזאת הייתה מייצגת את רמת המאמץ של בנקס אבל הוא רוצה ומנסה ועל טעות אחת אתה גומר אותו. חצי סגל פצוע והוא עסוק בלגמור שחקנים בחודש מרץ. פשוט גומר לעצמו את הקבוצה.
ויש לנו אחלה זרים, גם באופי (חוץ מהאוול). ואיכשהו היחסים בין רמי הדר לבין כל הזרים בלי יוצא מן הכלל כאלה גרועים. אם הוא מצליח להסתכסך עם כולם אז כנראה שהבעיה היא לא באופי של הזרים אלא באופי שלו.

החלפת המאמנים ההזויה הזאת גמרה לנו את העונה לצערי. הקבוצה רצה טוב עם אברהמי, גם בלי רכז זר וגם בלי רביב, ועם התוספת ליונס (שחקן פשוט מדהים. הכי טוב שהיה בהפועל אחרי קרלון) והחזרה של רביב היינו יכולים להיות עכשיו בצמרת. במקום זאת הקבוצה נראית גמורה פיזית ומנטלית.

גם אליספור שלא ממש שייך, נפצע. ואת צוף מחק עד הדרבי ששם כבר היה מוכן לנסות הכל.

היום, גם החזיר את ליונס 3 דקות לסיום, ב-20 הפרש ומשחק גמור, למרות הפציעה ברגל, לא מובן.

שרון מקבל משכורת מהקבוצה, אפשר לבקש סליחה יפה ולהחזיר אותו ללא עלות נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בכלל, נראה לי שנשבר היום איזה שיא של סל פלוס עבירה.

אני מוכן להמר שחצי מהם על מתן.

ובוא נחזיר את קטש!
הוא פאקינג מקום שלישי!!!!!!!!!!!1111111111

אתם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 06:59 
מסכים עם רוח הדברים של יובל.
לא יודע אם הפציעות באמת באשמתו אבל לגבי השאר אין ספק.
בסופו של דבר הפיטורים של אברהמי היו די תמוהים, מבחינת עיתוי ובאופן כללי.
היה צריך לבוא שיפור די גדול כדי להצדיק אותם ובמקום זה רק הלכנו אחורה. מאוד מאוכזב מרמי (כהן) במקרה הזה.
מה שכן, צריך להגיד מילה על ליונס. מאז קרלון אני לא זוכר שחקן עם כל כך הרבה קלאסה. הוא עושה הכל בהילוך איטי ואתה יודע שלהגנה אין מה לעשות. תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 07:21 
ליונס עושה סל מתי שבא לו, באחוזים גבוהים בד"כ, והוא רוצח.
הבעיה היא שהוא לוקח הרבה פוקוס, הרבה זריקות, ומחזיק הרבה בכדור, וזה די גור לשאר השחקנים להיעלם, וזה כולל את טאקר כשהיה בריא. שאר השחקנים בהרבה
מקרים פשוט מסתכלים עליו ומחכים שיעשה סל.
קבוצה שמשתקת אותו כמו שחולון שיתקה אותו במשחק שעבר, די גומרת אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 08:07 
בנקס לא משחק מדהים בלשון המעטה, אבל מאז שרמי הגיע, הוא האחרון שצריך לבוא אליו בטענות על חוסר השקעה ומחויבות, אלא רק להאוול שזורק זין.
חבל. זה לא מגיע לו.

"לשמוע את האוהדים מקללים אותנו היה מעליב. הם צריכים לבוא לאימונים לראות אותי קורע את התחת. אני כבר כמה ימים עם פגיעה בעצבים בצוואר, אסרו עלי לנהוג, רצו שאנוח בבית, ובכל זאת הגעתי לכל הפעילויות של הקבוצה. אני נלחם בשביל האוהדים ופתאום הם מקללים אותי מבלי לדעת חצי אחוז ממה שקורה באמת", אמר בנקס ל-ONE בתגובה לקריאות.

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה מה יקרה
האוול יעשה טובה מעכשיו
הקללות לעברו
זה שהקהל מחא כפיים בטירוף לווילאמס שהוא החליף אותו
וצעק לו בוז בירידה
זה שהוא הוריד חולצה וסימן תקהל תנועת זלזול
הבן אדם סיים בהפועל
אם עד עכשיו לא היה אכפת לו
מעכשיו הוא יחכה לחוזה ממכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 10:15 
יובל כתב:

מייאש. זו גם הייתה התחושה שלי אחרי משחקים קודמים. השאלה היא אם יש למישהו ביצים לשחרר את רמי הדר בשלב הזה (לצערי נראה שלא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 10:18 
הוקיץ' כתב:

מה שכן, צריך להגיד מילה על ליונס. מאז קרלון אני לא זוכר שחקן עם כל כך הרבה קלאסה. הוא עושה הכל בהילוך איטי ואתה יודע שלהגנה אין מה לעשות. תענוג.

הבעיה היא שמול קבוצות רציניות יותר, זה לא יעבוד. ברגע שכל משחק ההתקפה מבוסס על היכולת האישית של ליונס, אנחנו לא יותר מקבוצת מרכז טבלה בינונית מינוס. וככה זה גם נראה מול אשדוד ובדרבי, ברגע שהזריקות של ליונס לא נכנסו, לא היה לנו מענה וזה נגמר בתבוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 10:26 
רמי הדר בן של זונה, וכל האוהדים שהיה להם טוב מדי וחיפשו להתלבש על אברהמי המסכן עוד יותר בני זונות (תודה פרוויס סמרטןט רצפה מזוקק שכמותך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 10:29 
אה, ו-
אדריאן בנקס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 11:00 
קודם כל חבל לי נורא על אדריאן בנקס. הוא כזה בחור מתוק, ובעיני גם שחקן מטורף.
מגיעה לבנקס הרבה יותר אהבה ממה שהוא מקבל מהקהל. מדובר בסמל אפילו.
בחור כל כך רגיש וככ מוכשר שעובר את עונה הכי מזעזעת שהייתה לו בקריירה ובכל זאת לא נשבר.
ממשיך לרצות, נלחם, מנסה להתחבר. הוא מדהים אותי, אישיות ומודל.

ולגבי החולי נפש שהשוו את מארק ליונס לקרלון בראון- יש לכם כנראה זיכרון ממש
קצר או שאתם עיוורים.
מה שקרלון עשה פה (עזבו מספרים מדהימים, בעיקר ברמת מחויבות בשני צדדי המגרש-אחריות-אישיות ושואו)
מארק ליונס לא יעשה בחיים. מארק ליונס מוכשר מאוד וקליעה ואתלט והכל בסדר, אבל אתם משווים את הזיעה על גופיה
של מארק ליונס לזאת של קרלון? קרלון היה עושה עבודה של 4 שחקנים, חוסם, מוסר, עוצר, החלטות... מנהיגות
מטורפת לשחקן בעונה ראשונה במועדון. קרלון הביא לליגה הזאת מהלכים חדשים, היה הלהיט של הליגה שבוע אחרי שבוע.
ליונס מאבד 5 כדורים משחק וכשמפסידים הוא יכול לטמטם יציע שלם בחוסר חשק שלו
להכנס לצבע ולהעיף שלשות אחרי 6 שניות התקפה (מוביל את הליגה גם באיבודים וגם בנקודות).
טוב עזבו ככל שאני ממשיך עם הטיעונים אני מבין כמה אתם חולי נפש שאתם שמים אותו באותו משפט עם קרלון.
ליונס הוא אפילו לא אלנדו טאקר או דוראנד סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר לא בן של זונה כמו שאברהם לא היה בן של זונה, אתה קורא לפרוויס סמרטוט כי הוא היה מגזים אבל אתה עושה בדיוק אותו דבר, רק הרבה פחות מנומק ועם הרבה פחות קלאסה. רמי הדר מאכזב ונראה שהוא לוקח את הקבוצה רק אחורה, אבל מה הקשר בן זונה? האנטי המטורף שהיה כלפי אברהמי נבע בדיוק מאותן הגזמות והדיבור ערסים הזה, כאילו המאמנים הם איזה אויב שבא לדפוק אותנו. אני חושב שנעשית פה קצת גלוריפיקציה לאברהמי, אע"פ שבדיעבד התחושה היא שהיו צריכים לתת לו זמן עם ההגעה הקרבה של ליונס והחזרה הצפויה של רביב. אבל נראינו זוועה גם תחתיו. בכל מקרה הפתרון לפיטורים פזיזים שנבעו מאווירת עליהום כלפי מאמן הוא לא פיטורים פזיזים ואווירת עליהום נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 12:12 
פרימו לוי כתב:
נעשית פה קצת גלוריפיקציה לאברהמי

אנדרסטייטמנט של המאה. מה שהכי עצוב בכישלון של רמי הדר זה שאנשים אשכרה מאמינים לעצמם שאברהמי היה מאמן טוב (הוא לא היה ולא יהיה, אני בספק אם מישהו בליגת העל בכלל יעסיק אותו). אבל כמו שגילינו עם קטש ומגלים עכשיו עם רמי הדר, גם אם באופן נקודתי הם חירבו עונות עם פוטנציאל, הבעיות במועדון הזה הן כבר הרבה מעבר לזהות המאמן. המודל הנוכחי תחת ניהול העמותה מיצה את עצמו והמסקנה שהכי חשוב להפיק היא שהגיע הזמן להתקדם הלאה, למצוא אנשים בעלי ממון ויכולת ניהולית שייקחו את המועדון התקוע הזה כמה צעדים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 12:33 
bergkamp כתב:
פרימו לוי כתב:

אנדרסטייטמנט של המאה. מה שהכי עצוב בכישלון של רמי הדר זה שאנשים אשכרה מאמינים לעצמם שאברהמי היה מאמן טוב (הוא לא היה ולא יהיה, אני בספק אם מישהו בליגת העל בכלל יעסיק אותו). אבל כמו שגילינו עם קטש ומגלים עכשיו עם רמי הדר, גם אם באופן נקודתי הם חירבו עונות עם פוטנציאל, הבעיות במועדון הזה הן כבר הרבה מעבר לזהות המאמן. המודל הנוכחי תחת ניהול העמותה מיצה את עצמו והמסקנה שהכי חשוב להפיק היא שהגיע הזמן להתקדם הלאה, למצוא אנשים בעלי ממון ויכולת ניהולית שייקחו את המועדון התקוע הזה כמה צעדים קדימה.

כן, חוסר היכולת של מאמנים ספציפיים להוציא את המקסימום מתקציב/סגל נתון מראה על כישלון שיטת הניהול שלנו. אה בסדר.
ואין פה מישהו שטוען שאברהמי מאמן גדול (עזוב את זה שתפקיד המאמן כל כך מורכב בכדורסל הישראלי שלרדד אותו לטוב/לא טוב זו בדיחה​), אלא שלא היינו במצב של פיטורי מאמן. אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2017, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
bergkamp כתב:
פרימו לוי כתב:

כן, חוסר היכולת של מאמנים ספציפיים להוציא את המקסימום מתקציב/סגל נתון מראה על כישלון שיטת הניהול שלנו. אה בסדר.
ואין פה מישהו שטוען שאברהמי מאמן גדול (עזוב את זה שתפקיד המאמן כל כך מורכב בכדורסל הישראלי שלרדד אותו לטוב/לא טוב זו בדיחה​), אלא שלא היינו במצב של פיטורי מאמן. אפילו לא קרוב.

ודווקא זה בא למשתמש ברחקאמפ בהפוכה להדגים את הטענה שלו על שיטת הניהול.
עם ניהול נטול בחישות, לחשושים ושאר קולות לחץ של כאלה שרואים את עצמם (ובצדק) בעלים ובעלי זכות ללחוש על אוזני הועד המנהל אין שום סיכוי שאברהמי היה מפוטר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: