תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני אוהב את בן
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 15:03 
נועם שחם כתב:
מאד מעריך את המחוייבות והאכפתיות שלו. לא משנה את העובדה שהוא עדין שחקן בינוני מינוס לצערי.

מה שהזוי בענין הזה זה שכשהגיע ממכבי הוא נראה הרבה יותר טוב. בשתי העונות האחרונות הוא הפך לנגר-על.

זה לא נגרות, פה אתם מתבלבלים. זה קודם כל קבלת החלטות וזה משהו שכל השחקנים בהפועל לוקים בו. אין לי מושג למה. הפועל כקבוצה משחקת את הכדורגל הכי לא אינטליגנטי שראיתי. לא רק השנה אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם הוא ממש לא נגר, רואים את זה גם במשחקים האחרונים.
בהפועל הוא משחק נרבה יותר מאחורה מאשר הוא שיחק כל הקרירה ויש לו משהו בראש שיושב ומפריע לפקודות לעבור. הוא טען שהוא עבד על זה עפ פסיכולוג. מאוד מקווה שנשאר בליגה ונוכל לראות את זה בא לידי ביטוי בעונה הבאה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 22:21 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
מאד מעריך את המחוייבות והאכפתיות שלו. לא משנה את העובדה שהוא עדין שחקן בינוני מינוס לצערי.

מה שהזוי בענין הזה זה שכשהגיע ממכבי הוא נראה הרבה יותר טוב. בשתי העונות האחרונות הוא הפך לנגר-על.

זה לא נגרות, פה אתם מתבלבלים. זה קודם כל קבלת החלטות וזה משהו שכל השחקנים בהפועל לוקים בו. אין לי מושג למה. הפועל כקבוצה משחקת את הכדורגל הכי לא אינטליגנטי שראיתי. לא רק השנה אגב

מה זה למה? אינטליגנציית משחק.
למעט ידין וברשצקי אני לא רואה אף שחקן בהפועל שאני יכול להגדיר כאינטליגנטי.
זה נע בין אינטליגנציה בינונית לבין מזעזעת עם יתרון למזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בהפועל הוא משחק נרבה יותר מאחורה מאשר הוא שיחק כל הקרירה ויש לו משהו בראש שיושב ומפריע לפקודות לעבור. הוא טען שהוא עבד על זה עפ פסיכולוג. מאוד מקווה שנשאר בליגה ונוכל לראות את זה בא לידי ביטוי בעונה הבאה.

נראה לי שבמקרה שלו צריך מישהו עם תעודת חשמלאי ותואר מהנדס אלקטרוניקה בשביל לטפל בחיבורים שם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
שי אבוטבול לעניים.

מה? הדמיון בינהם מתחיל ונגמר בכשרון שלהם להיות הראשונים שמתערבים בכל ויכוח על המגרש.
רייכרט רץ ועושה לחץ במשחק אחד כמו שאבוטבול לא עשה כל הקריירה, גם במשחקים שנגמר לו הכח בדקה ה70 הוא רץ יותר ב20 הדקות האחרונות יותר מאשר אבוטבול כשהיה נכנס ל20 דקות, רייכרט הראה יותר מפעם אחת(נראה לי שכל פעם שהיה לו עם מי) שהוא יכול לשחק בנגיעה כשאבוטבול לא היה מסוגל לגעת בכדור פחות מ4 פעמים לפני שהוא שיחרר אותו, רייכרט מסוגל לעבור שחקנים אבוטבול לא היה מסוגל לעבור שחקן, והלוואי שלרייכרט היתה 10% מהבנת המשחק שיש לאבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה לאבוטבול לא ברורה. עם כל האהבה לבן ועם כל החיבה להיותו הנלחם שיחידי. קבוצה במצבנו, אם היה לנו בועט חופשיות סטייל אבוטבול או טועמה, הייתי מוכן אפילו להתערב פה עם אנשים שאנחנו לא נרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 04:55 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין מאיפה הרעיון להגיד שהם דומים במשהו מעבר למיקום על המגרש ולבלאגן.

בעיטות חופשיות טובות היו עוזרות לנו כי אז היה לפחות גורם אחד שממנו היה אפשר לצפות לגול, אבל אני לא בטוח ששווה לוותר על הקישור בשביל זה(ובלי רייכרט או ידין אין לנו קישור, ורייכרט בכושר דומה להיום היה שדרוג עצום לעומת אבוטבול כשהגיע). במיוחד כשמאז הפציעה, אם ספרתי נכון, יש לאבוטבול 7 שערים בליגה(להשוואה-זה מספר שערי הליגה שיש בהפועל לאלטמן), והקרנות שלו היו קטסטרופה גם בהשוואה למה שהולך היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אני באמת לא מבין מאיפה הרעיון להגיד שהם דומים במשהו מעבר למיקום על המגרש ולבלאגן.

בעיטות חופשיות טובות היו עוזרות לנו כי אז היה לפחות גורם אחד שממנו היה אפשר לצפות לגול, אבל אני לא בטוח ששווה לוותר על הקישור בשביל זה(ובלי רייכרט או ידין אין לנו קישור, ורייכרט בכושר דומה להיום היה שדרוג עצום לעומת אבוטבול כשהגיע). במיוחד כשמאז הפציעה, אם ספרתי נכון, יש לאבוטבול 7 שערים בליגה(להשוואה-זה מספר שערי הליגה שיש בהפועל לאלטמן), והקרנות שלו היו קטסטרופה גם בהשוואה למה שהולך היום.

בלי לבדוק, חצי מהם נגד מכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
השתפר מאוד בחודש האחרון. משחקן שלא היה מצליח להעביר פס הוא אחראי כיום על חלק לא מבוטל מהתקפות שלנו.
חייב ללמוד לעשות הגנה. הטמפרמנט שלו גורם לו לצאת לכל שחקן בכל מקום במגרש כאילו אין מחר ולכן עוברים אותו המון פעמים בקלות או שזה נגמר בצהוב, הוא חייב ללמוד לעשות הגנה עם רגליים יציבות ולדעת מתי לתקוף את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:33 
el dudernio כתב:

"יש לו משהו בראש שיושב ומפריע לפקודות לעבור". בכנות - מעניין את הסבתא (במישור האנושי עצוב לי בשבילו, אבל זה לא רלוונטי לדיון). וכן, נגר אחושרמוטה. 90% המסירות שלו (למעט מסירות רוחב) לא מגיעות לכתבות או לא מדוייקות מספיק, לסכן את השער הוא בקושי מסכן וקבלת ההחלטות בהתקפה גרועה. לא ראיתי שום דבר ממנו מהעונה שעברה, וגם משחק וחצי סבירים לא ישנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:40 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

מה זה למה? אינטליגנציית משחק.
למעט ידין וברשצקי אני לא רואה אף שחקן בהפועל שאני יכול להגדיר כאינטליגנטי.
זה נע בין אינטליגנציה בינונית לבין מזעזעת עם יתרון למזעזעת.

איכשהו אני מרגיש ששחקנים נהיים חסרי אינטליגנציה שהם מגיעים להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:42 
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

"יש לו משהו בראש שיושב ומפריע לפקודות לעבור". בכנות - מעניין את הסבתא (במישור האנושי עצוב לי בשבילו, אבל זה לא רלוונטי לדיון). וכן, נגר אחושרמוטה. 90% המסירות שלו (למעט מסירות רוחב) לא מגיעות לכתבות או לא מדוייקות מספיק, לסכן את השער הוא בקושי מסכן וקבלת ההחלטות בהתקפה גרועה. לא ראיתי שום דבר ממנו מהעונה שעברה, וגם משחק וחצי סבירים לא ישנו את זה.

רב מה שאמרת לא קשור לנגרות (חוץ מהמסירות קדימה). הוא כן יודע לעבור שחקן והוא גם יודע למסור ובודאי שיש לו בעיטה. אני חושב שהמסירות שלא מגיעות ליעדן קשורות לקבלת ההחלטות שלו. הוא פשוט לא יודע למי למסור ומתי. כלומר אפשר להגיד שהכל קשור לנגרות, אבל יכולות אני חושב שיש לו. רק מח והבנת משחק חסרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:43 
זה דווקא קשור להשפעה הכוללת של הקבוצה וליתר המערכים. כשהקבוצה משחקת בצורה לא אינטיליגנטית זה משפיע על כולם.

וזה בעיקר מיעוט של שחקנים עם הבנת משחק טובה (דוגמת שובשיץ' למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:50 
נועם שחם כתב:
זה דווקא קשור להשפעה הכוללת של הקבוצה וליתר המערכים. כשהקבוצה משחקת בצורה לא אינטיליגנטית זה משפיע על כולם.

וזה בעיקר מיעוט של שחקנים עם הבנת משחק טובה (דוגמת שובשיץ' למשל).

אה, בזה אני מסכים לגמרי. דרך אגב, עדיין במצב הנוכחי אני מעדיף לשחק איתו כי הוא עור לשלוט באמצע. הבעיה היא שהוא לא תורם כלום למשחק ההתקפי.
אגב, אביחי ידין, שבאמת משחק מדהים, גם הוא לוקה ביכולות ההתקפיות שלו ובשחרור קדימה. אני מניח שלאורך הקריירה שלו זה מה שמנע ממנו להתקדם עוד קצת. וזה לא שאין לא את הפוטנציאל לזה, הוא פשוט לא מימש אותו. יש כמה דוגמאות מהשנים הטובות שלו בהפועל איך יציאה נכונה שלו קדימה עושה נפלאות להתקפה. חבל שהוא מיעט לעשות את זה לאורך הקריירה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 20:37 
בן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2017, 14:18 
גם נאתכו לא היה להיט בגילו.
בתפקיד קשר מרכזי שחקנים (גם בעולם) מתחילים להשתפר בגילאי 23 מוהלאה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2017, 21:43 
בן מוכשר.
נפגע בגלל סיבות שונות: שערורית חזרתו להפועל, מנדיונדו (שהרס גם בקיאים ומנוסים ממנו) וגם מ"מאמנים" אחרים, המשבר של הפועל, המחיר ששולם עליו ומשחק פראי.
בחודשים האחרונים הוריד פראיות ומשחק טוב יותר.
האם יהיה הכוכב שקיוו שיהיה ? כרגע קשה להצביע על כך שכן. אבל, לא הייתי שולל.
האם מוסיף להפועל ? יותר מכל שחקן מרכז אחר למעט ידין (כשידין כשיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2017, 21:49 
לא מבין מה החלום על ידין שמשחק מרכז שדה דפנסיבי שיצטיין בחלק האופנסיבי.
מה שמצחיק זה שלפעמים הוא או במאמן שלו חולמים על זה. מאיפה הבאתם את זה ?

בגיל של בן, נאתכו שיחק כבר שנה בקאזאן. אבל, ההשוואה לא לענין. נאתכו הוא טרגדיה קורעת לב בפני עצמה (היה יכול וצריך להגיע רחוק בהרבה).
בן צריך להתגבר על מזל רע. אני זוכר אותו גם משחק במקום ורמוט כשאף אחד לא מרגיש את ההבדל הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אני אוהב את בן
הודעהפורסם: 24 מרץ 2017, 23:08 
עם כל האהבה לרייכרט, המשפט האחרון שלך לא קשור למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 08:38 
Asafas כתב:

אבל, זה מה שכתבו וגם הסכימו בפורום.
לא מול ורמוט בכושרו המלא. ורמוט מול כושרו בתקופה לפני שעזב למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 15:12 
גבעתיים כתב:
Asafas כתב:

אבל, זה מה שכתבו וגם הסכימו בפורום.
לא מול ורמוט בכושרו המלא. ורמוט מול כושרו בתקופה לפני שעזב למכבי.

אפילו בצחוק לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 17:58 
לפני שורמוט עבר למכבי, כל הקבוצה התרכזה בלהעביר אליו כדורים. זה לא עבד טוב. אחרי שהלך התחלנו לשחק הרבה יותר קבוצתי וטוב. עם ובלי קשר לרייכרט

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
התקופה שהיריבות היו מפחדות משי אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתה תקופה כזאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2017, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לא הייתה תקופה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2017, 09:29 
בעונת ההשאלה היו לבן מספר מהלכים מענינים ומבטיחים.
אחרת, אך אחד לא היה אפילו חושב על מליון יורו. גם לא על חצי מליון.

בקשר להשוואה עם הפועל של ורמוט היא לא מהשמים. אבל, הועלתה בפורום וזה לא הצחיק אף אחד. גם אני התרשמתי לא ככוכב אבל ככדורגל.
ורמוט היה השחקן שלנו באותה עונה. אבל, ההברקות שלו לא היו עיקביות. לא כמו ההשקעה של בן בכל משחק.

נניח להשוואה עם ורמוט. אם לא היו לו מספר מהלכים מענינים, לא היה כל הבלגן שקרה. גם לא מצידה של מכבי.
מקוה שיהיה כמו מליקסון שדשדש שנים ביחס למה שציפו ממנו. עד לתרומתו בבאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
היה מזעזע,
החילוף עצמו היה טעות וציבויקה היה חייב להישאר,
אבל בן היה בור באמצע וגנבנו את התיקו הזה למרות משחק הלחץ הרע מאוד שלו שמזכיר יותר חתול שרץ אחרי עכבר מאשר מכדורגל.
גרם לאבו זייד וידין (שהיו חלשים בעצמם) להיראות כמו פירלו לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בכמה דקות הראשונות שלו היה רע, אבל אחר כך נכנס לעניינים חילץ כמה כדורים ובעט מסוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 17:19 
כיפה אדומה כתב:
היה מזעזע,
החילוף עצמו היה טעות וציבויקה היה חייב להישאר,
אבל בן היה בור באמצע וגנבנו את התיקו הזה למרות משחק הלחץ הרע מאוד שלו שמזכיר יותר חתול שרץ אחרי עכבר מאשר מכדורגל.
גרם לאבו זייד וידין (שהיו חלשים בעצמם) להיראות כמו פירלו לידו.

קשקוש מקושקש. הפועל התחילה לשחק כדורגל מרגע שנכנס, והיכולת ההתקפית וההגנתית שלו גבוהה מזו של אבו זייד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
רייכרט נותן אנרגיה ושחיפה קדימה במרכז המגרש מה שידין ואבו זייד לא עושים.
בנוסף ציבויקה היה פצוע ככה שזה לא רלונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: