תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 16:19 
סט אחרון היה מאוד מטעה. מהמשחקון השני פדרר היה הרבה יותר טוב והיו לו נקודות שבירה בכל משחקי ההגשה של נדאל.
מאוד הפתיע אותי. הייתי בטוח שזה הולך לנדאל קל

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול טניס.
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
משחק מרגש מאוד.
חוץ משלושת המשחקונים האחרונים של המערכה הרביעית ושלושת הראשונים של החמישית הייתה שליטה מוחלטת של פדרר בכל המשחק.
כשהוא נתן נדאל לקח, כשהוא לא נתן נדאל נראה כמו ילד קטן וחסר אונים.
התגובה שלו לתוצאת הצ'לנג' האחרון היא פרייסלס.

חרה לי שבסוף פדרר לחץ ידיים לכולם, רק לא להונורבל מיסטר צ'ו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
משחק טוב בין ספרד לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2017, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
המערכה השנייה אפילו הייתה די דו צדדית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 21:46 
אז רבעי הגמר באליפות צרפת הפתוחה מחר נפתחים,המשחק המעניין הוא בין ט'ים לג'וקוביץ',כאשר המנצח יפגוש את נדאל או בוסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 14:14 
7 מ8 המדורגים הראשונים עלו לרבע ויש סיכוי לא רע ש4 הראשונים יגיעו לחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 13:26 
דומיניק טים שוחט, ממש שוחט, את נולה.
מה שהולך עם נולה בשנה האחרונה זאת אחת הנפילות הגדולות ביותר של שחקן מקצוען בכל ספורט. בלתי נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 13:39 
גיא האדום כתב:
מה שהולך עם נולה בשנה האחרונה זאת אחת הנפילות הגדולות ביותר של שחקן מקצוען בכל ספורט. בלתי נתפס.

הזוי איך שהוא וויתר על הסטים האחרונים במשחק,מנטלית הוא פשוט לא היה שם.

הגמר האמיתי לדעתי יהיה ביום שישי,ת'ים נגד נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 13:48 
כן, זה הגמר האמיתי. ידענו כל הזמן שזה יהיה הגמר האמיתי רק שלא היה ברור עד עכשיו אם זה יהיה נולה או ת'ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאני נוטה להסכים, אל תזלזלו באחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 15:20 
כאילו גראנד סלאם בלי פדרר זה פחות מעניין

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 16:18 
אין כל כך אחרים,רק סטאן באמת יכול לנצח אותם אבל כל השנה הוא משחק טניס לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 17:28 
מהמר שתים לא לוקח יותר מסט מול נדאל.
היחיד שיכול למנוע מנדאל את הזכיה זה סטאן אבל אנחנו לא ב2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 18:27 
גיא האדום כתב:

לגמרי.
מטניסאי שהיה בדרכו לאיים על שיא הגרנד סלאמים של פדרר ונראה כמו מכונה, מקצועית ומנטלית, נשאר אבק.
בוריס בקר רמז שקורים לו כל מיני דברים מחוץ למגרש אבל זה לא ממש ברור.
חבל. אחד הטניסאים האהובים עלי אי פעם.

נערך לאחרונה על ידי הוקיץ' בתאריך 07 יוני 2017, 18:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 18:28 
מזה הרבה הרבה שנים ועד לאחרונה היה בדיוק שחקן אחד בעולם שהיה לו סיכוי מול נדאל על החימר בצרפת, בהנחה שנדאל ביום סביר או טוב מזה, וזה היה נולה. לסטאן אין באמת סיכוי סביר במצב שכזה. בשישה משחקים מול נדאל על החימר הוא לקח שתי מערכות ונדאל היה אז ביום די מחריד.
בחודשים האחרונים הקבוצה הזאת שכללה עד היום את נולה, השחקן השני בטיבו על חימר בשנים האחרונות, כוללת כיום גם את טים, שהוא בעיני השחקן השני הכי טוב בעולם על חימר השנה. זאת "תקלה" של הדרוג שהמשחק של היום היה ברבע גמר. בכל מקרה, נדאל יצטרך להיות בשיאו כדאי להגיע לגמר. צפוי משחק אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 19:08 
ואגב, אני חושב שהתסריט הכי סביר הוא שנדאל וסטאן יבחנו את התיאוריה הזאת ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 21:27 
הנסיון להעריך מה יהיה על סמך מפגשי העבר בלבד לאורך כל ההיסטוריה הוא פשטני, לא רציני ודי קלוש.
לצורך העניין, עד הניצחון של סטאן על נובאק ב2015, ברולאן, הוא מעולם לא ניצח אותו על חימר (למעט פעם אחת ב2006 כשנובאק פרש) כשגם מול נולה הוא לקח שני סטים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 22:08 
במיוחד בטניס אין יותר מידי על מה להסתכל לעבר.
לא חושב שנדאל צריך להיות בשיאו כדיי לנצח בשישי,הוא צריך לשחק כמו שהוא שיחק עד עכשיו בטורניר הזה.
הבקהאנד יד אחת של תים לא ישרוד בטוב מחמש מערכות נגד נדאל,במיוחד במגרש המרכזי שזה המגרש הביתי של נדאל ששם הוא משחק את הטניס הטוב ביותר שלו,ועוד נקודה מעניינת שתים אף פעם לא שיחק במגרש מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 23:33 
לסטן יש היסטוריה של משחקים צמודים מול נולה שאין לו מול נדאל. הוא נצח את נדאל באוסטרליה כשנדאל היה פצוע, ואחרי זה ב2015 כשנדאל שיחק פח. כשנדאל שיחק סביר לא היה לו מה למכור מולו. זהו. ב15 המשחקים שנדאל ניצח מולו הוא לא לקח מערכה. זה לא רק היסטוריה זאת גם העובדה שהפורהאנד של נדאל על חימר קופץ גבוה ושחקנים עם בקהאנד ביד אחת לא יכולים להתמודד איתו בדר"כ. לסטאן אין את התנועה המאוד מהירה שיש למשל לנולה שמאפשרת לכסות את המגרש ולשנות את המומנטים של נקודות. בסיטואציה שכזאת הוא יתקשה להימנע מהפורהאד של נדאל. אותה בעייה (פחות או יותר) כמו שיש לפדרר מול נדאל. שלא יובן לא נכון, כל שחקן טופ 5 בעולם יכול לנצח כל שחקן טופ 5 אחר בעולם ביום נתון, אבל מול נדאל על החימר בפריז כל שחקן טופ 5, להוציא את נולה, מפסיד ב70-80 אחוזים מהפעמים. אני לא חושב שהסיכויים של וורורוניקה טובים מאלו של מארי (של השנה) למשל.
תים חזק ובעיקר מהיר יותר ולכן הוא יכול לעמוד מול נדאל אפילו עם הבקהאנד יד אחת שלו. בנוסף יש לו טופ ספין בפורהאנד שלא נופל מזה של נדאל, שזה משהו די פסיכי. אני לא יודע מה הרלוונטיות של 5 המערכות. ראיתי די הרבה משחקים של תים, בעיקר השנה, ולא ראיתי בעייה של כושר גופני שם. כמובן, שכל המשחקים האלו היו יחסית קצרים, אבל אני לא חושב שאפשר להניח אוטומטית שלתים תהיה בעייה של כושר מול נדאל. הוא גם משחק יותר טניס (יותר מידי טניס כנראה) מכל אחד אחר בסבב. נראה איך הוא יחזיק במשחק הזה מנטלית, כי נדאל יתקוף אתו לדעתי מהשנייה הראשונה, ואין שום סיכוי שבעולם שהוא יירפה ממנו, כמו נולה היום, עד לסיום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 09:48 
לטעון שהסיכוי של סטאן לא טוב יותר משל מארי מעיד על חוסר הבנה בסיסי והערכת חסר גדולה באשר ליכולות של סטן כשהוא משחק על ״בקרת שיוט״ עם המנטליות המתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 14:14 
שיקאגו כתב:
לטעון שהסיכוי של סטאן לא טוב יותר משל מארי מעיד על חוסר הבנה בסיסי והערכת חסר גדולה באשר ליכולות של סטן כשהוא משחק על ״בקרת שיוט״ עם המנטליות המתאימה.
כן, כי המדורג מס' 1 בעולם הוא שחקן חרא שלא יודע לזכות בטורנירים גדולים ולו אין סיכוי מול נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 14:20 
שיקאגו כתב:

מארי בכל זאת עשה דבר או שניהם בטניס,לשניהם יש סיכוי פחות או יותר שווה לפי רמת הטניס שהם משחקים בטורניר הזה.
שניהם לא בשיא שלהם,אני מסכים איתך שאם וואורינקה תופס יום שיא הוא יכול לנצח כל שחקן על כל משטח,אבל כמו שאמרו פה.. אנחנו לא ב2015.
חוץ מזה,הם נפגשו בדיוק לפניי שנה באותו מעמד ומארי ניצח 3:1 ועלה לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 14:57 
מארי הוא שחקן עם סגנון משחק מאוד פאסיבי. הכלים ההתקפיים שלו לא קטלניים מספיק כדי לאיים על נדאל על החימר.
לכן אני חושב שהסיכוי שלו לנצח את נדאל נמוך מאוד.

סטאן להבדיל הוא שחקן עם קיק סרב בין הטובים בסבב, עם פורהנד עוצמתי ועם הבקהנד דאון דה ליין הכי קטלני בסבב.
זה נכון שעל החימר זו בעיה להיות מול נדאל עם מכת גב יד של יד אחת.
השאלה הגדולה אצל סטאן היא תמיד איך הוא מגיע למשחק מבחינה מנטלית, לכן יש שונות גדולה כל כך בין היכולת שהוא מציג לאורך העונה ובפרט לפער בין היכולת הgsים לבין היכולת במאסטרס.
בשורה התחתונה בגלל הכלים ההתקפיים שיש לו, אני חושב שהסיכוי שלו לנצח את נדאל ברולאן, גבוהים משמועתית משל מארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 15:03 
שיקאגו כתב:
מארי הוא שחקן עם סגנון משחק מאוד פאסיבי. הכלים ההתקפיים שלו לא קטלניים מספיק כדי לאיים על נדאל על החימר.
לכן אני חושב שהסיכוי שלו לנצח את נדאל נמוך מאוד.

סטאן להבדיל הוא שחקן עם קיק סרב בין הטובים בסבב, עם פורהנד עוצמתי ועם הבקהנד דאון דה ליין הכי קטלני בסבב.
זה נכון שעל החימר זו בעיה להיות מול נדאל עם מכת גב יד של יד אחת.
השאלה הגדולה אצל סטאן היא תמיד איך הוא מגיע למשחק מבחינה מנטלית, לכן יש שונות גדולה כל כך בין היכולת שהוא מציג לאורך העונה ובפרט לפער בין היכולת הgsים לבין היכולת במאסטרס.
בשורה התחתונה בגלל הכלים ההתקפיים שיש לו, אני חושב שהסיכוי שלו לנצח את נדאל ברולאן, גבוהים משמועתית משל מארי.

תראה את המשחקים של מארי ושל נדאל במדריד 2015 ו2016 , שאותם דרך אגב מארי ניצח.
אומנם נדאל לא היה בשיאו,אבל מארי שיחק שם מאוד התקפי.. אין ספק שבגדול אני מסכים איתך לסטאן יש סיכוי גדול יותר.. אבל קשה מאוד לשחק התקפי מול נדאל בטוב מ5 סטים,צריך לשמור על רמת שיא לאורך הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 15:03 
1-1 במערכות בין מארי לסטאן.
לא שיניתי את דעתי. אם המנצח יישחק ברמה הזאת, ואם נדאל יגיע לגמר, ואם נדאל ישחק ביכולת הרגילה שלו בגמר, אז לשניים האלו יש פחות או יותר את אותו הסיכוי מולו, והסיכוי הזה לא מאוד גדול.
אגב, בגדול אותם הדברים נכונים לגבי תים. על החימר השנה הוא משחק יותר טוב מהשניים האלו, רק שאם הוא יגיע לגמר הוא יצטרך להתמודד עם לחץ שהוא לא רגיל אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
סטאן משחק יותר טוב אבל מארי פשוט נמצא לו בתוך הראש.
כמות הפעמים שמארי חבט לוב ואז הצליח לגרד את הנקודה אחרי שהוא מנחש את הכיוון של הסמאש היא פסיכית.

קשה לי לראות את מארי מנצח גם ביתרון 2-1, אבל החוזק המנטלי שהוא פיתח ראוי להערצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
המשחק די שקול.
אני חושב שמארי קצת פחות טוב אבל יותר חזק פיזית ומנטלית ודווקא בגלל זה הוא ינצח.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 17:19 
וואו הוא אונס אותו בראלים ארוכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2017, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
היה משחק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: