chimpfive כתב:
קומוניסים כתב:
האדס כתב:
זה לא תלוי בנו
ציטוט:
"מן הסתם שאפנו להיות עם יותר נקודות ומעל הקו האדום, לא הצלחנו, אבל עכשיו אנחנו צריכים לבוא הכי חדים, אני מאמין שמי שיבוא ככה יוכל להישאר בליגה.
הדברים כבר פחות תלויים בנו, אבל נעשה הכל כדי שזה יהיה אפשרי ונעשה הכל כדי שזה יקרה".
אם זה משנה לך בכלל, בוואיינט הציטוט שלך מיוחס לגוטליב ולא לקורצקי
אוף, עוד פעם התייחסות לציטוטים וכתיבת טיעונים רלוונטיים? אי אפשר פשוט להוציא דברים מהקשרם ולרטון?
"זה המאני טיים", הודה מנחם קורצקי לפני תחילת האימון. "מן הסתם שאפנו להיות עם יותר נקודות ומעל הקו האדום, לא הצלחנו, אבל עכשיו אנחנו צריכים לבוא הכי חדים, אני מאמין שמי שיבוא ככה יוכל להישאר בליגה. הדברים כבר פחות תלויים בנו, אבל נעשה הכל כדי שזה יהיה אפשרי ונעשה הכל כדי שזה יקרה".
זה מONE.
וזה מYNET:
הבלם אדי גוטליב עשוי לפתוח בהרכב במשחק מחרתיים מול קריית-שמונה, לראשונה אחרי מספר שבועות. לקראת המשחק אמר
קורצקי: "זה המאני טיים. ברור ששאפנו להיות עם יותר נקודות ומעל הקו האדום, לא הצלחנו, אבל עכשיו אנחנו צריכים לבוא הכי חדים. אני מאמין שמי שיבוא ככה יוכל להישאר בליגה.
"הדברים כבר פחות תלויים בנו, אבל נעשה הכל כדי שזה יהיה אפשרי ונעשה הכל כדי שזה יקרה. אחרי המשחק בסכנין אנחנו יכולים לקחת נקודות בכל מגרש. אנחנו צריכים לבוא ולנצח, אין משהו אחר. אם נמשיך ביכולת הזאת, ניקח נקודות ונישאר בליגה".