el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
טכנו.
לא קורצקי אשם כי הגעת למצבים לנצח את המשחק. סכנין לעומת זאת לא לכן אני לא יכול להאשים את קורצקי. כמו שכתבתי אם הוא היה מוציא את שיש ומכניס את תמוז יכלנו גם לספוג ולהפסיד ואז זה בהחלט היה עליו...
אם אני מבין נכון, אתה - כמו קורצקי - חושב שתפקיד המאמן הוא לדאוג שהקבוצה לא תפסיד\תספוג.
מי זה האיש שאמור לדאוג שהיא תנצח\תבקיע?
לא אני חושב שתפקיד המאמן הוא לעשות את המייטב שהקבוצה תוציא את התוצאות שהיא צריכה.
נגד בני יהודה הקבוצה הייתה צריכה לנצח - ונכשלנו. לא ענין אותי היינו צריכים לסיים את המחצית ב3:0.
כנ"ל היום (מאחר והפסדנו לבני יהודה).
אני רק אומר שלא בטוח שלאמר על התקפה בכל מחיר (כמו שמשתמע שרצו בפורום) זה בהכרח נדבר הנכון. למשל מישהו כאן כתב באשכול אחר שהוא לא מבין מה רוצים מקשטן, שהוא בטח הימר על התקפה וספג את השני.
השאלה מה עדיף במצבנו (ללא קשר לניצחון של כס כי קורצקי לא ידע את זה) נקודה או הימור על 3 זה דבר שאני לא יודע, ייתכן שמאחר ותאורטית יש עוד סיכוי סביר לא נכון להמר על הכל עכשיו
אלדוד - קורצקי טעה בכך שאחרי החילוף ההגנתי של סכנין הוא לא הכניס שחקן התקפה במקום משומר שנפצע.
הריי במצב העניינים שהיה שקרית שמונה הובילה, סכנין הלכה לאחור במטרה להוציא תיקו, במצב כזה אתה צריך להתחיל לשחק התקפי יותר
במיוחד אחרי שהתחלת הגנתי עם 3 בלמים.
לך להתקפה, תכבוש בטעות ואז בכלל סכנין תתקוף בזעם ותפקיר את ההגנה, במקום זה הסכמת לתיקו ושילמת על ההימור הזה בגדול.
או שתחטוף את הראשון תתקוף בזעם ותחטוף את השני והשלישי ואז לא רק שתפסיד נקודה חשובה במאבק ההישרדות גם תפגע בייתרון היחידי שיש לך על יריבותך לתחתית וזה הפרש השערים.
דווקא במתב שאתה מתאר נקודה משרת אותך כי אתה מצמצם את הפער מכס לנק אחת אין במצב הזה שום הצדקה להמר. אם המצב היה הפוך וכ"ס היו מובילים בהחלט הייתי יכול להבין אותך.
בחיאת אל דוד - מאזן השערים שלך הוא מספיק כדי לא לפחד להפסיד גם 2:0 (לך יש מינוס 8, כפ"ס היתה עם מינוס 18 ואשקלון עם מינוס 24)
לסכנין הספיק תיקו בכל סיטואציה, גם אם היתה מובילה 1:0 היא היתה יורדת להגנה ולא מחפשת את השני.
סכנין לא היתה במצב של לכבוש שער, היא בקושי תקפה ואחרי החילוף של אבידור היא נשארה עם חלוץ אחד שזה מוגרבי.
לא היה צורך ב 3 בלמים!
לקחת הימור היום ללכת על תיקו ושכפ"ס תפסיד, הימור סביר, אבל הפעם הפסדת בהימור שייתכן וגזר עלייך ירידת ליגה.
משבוע הבא אין לך בריירה אלא להמר וללכת על ניצחון בכל הכח, אבל יש מצב טוב שזה מאוחר מידי.
בפליאוף התחתון רוב הקבוצות כבר יכולות ללכת לים וזה יהיה בעוכריך.