NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
למה אין דיון מקצועי עם אנשים שחושבים שהקבוצה אבודה? דווקא יש דיון עמוק ורציני.
אני לא מסכים עם רוב דבריו של אל דוד, אבל לפחות הוא (ולירון האדום) מציגים טיעונים ולא מטרילים כמו רוב המשתמשים של הפורום העלוב הזה.
זה לא שאין דיון. זה שאין בסיס לדיון.
מי שחושב ש8-9 משחקים לסוף עם פער של 3 נקודות בסגל הזה ירידת ליגה זה מובן מאליו, אין לי על מה להתווכח איתו, כי העיינים שלי ושלו לא באותו יקום.
נרקוטיקה אסביר את דברי.
האם אני חושב שאנחנו יכולין להישאר? כן.
ניצחון אתמול היה חלק מהנקודות שאמרתי כל התקופה האחרונה שאנחנו חייבים בשביל זה. ועדין אם אתה שןאל אותי שוב אחרי אתמול האם יש סיכוי להישאר התשןבה היא עדין כן.
אבל זה לא הענין. לפני חודשיים היינו מינוס 7 נקודות מהקו האדום עם 11 שחקני נוער בסגל הבוגרת וללא מאמן. זאת נקודה ההתחלה של הקבוצה הנוכחית. במצב הזה אני "משלים" עם הירידה. מי שחושב שמהמצב הזה נצא לרצף של 19 נקודות מ 21 אפשריות (ולפי הפורום זאת הדרישה) לא מציאותי.
כן יש לי לא מעט טענות על אלטמן על אבו זייד ועל קורצקי. אבל חייבים לזכור תמיד מה נקודת ההתחלה שלנו. בהתייחס אליה מצבינו עכשיו טוב, וכן גם כרגע אנחנו צריכים להגיד את האמת יש סיכוי סביר שנרד ליגה. אבל הסיכוי הזה קיים לא בגלל קורצקי, לא באשמתו של אלטמן ואפילו לא בגלל גוטליב. הוא קיים כי מישהו הוביל את הקבוצה לרותה נקודת פתיחה עגומה....
רוצה דיון מקצועי? אלטמן אגואיסט, לא סופר כמעט אף שחקן לידו והולך ראש בקיר. רק שהראש בקיר הזה מביא לנו עברות שבזכותן אנחנו מצליחים קצת להבקיע, ובכלל הוא מאיים על השער בצורה יותר רצינית מכל שחקן אחר אצלינו. לצערינו הרב הזלזול הזה אצלו בשחקנים האחרים מגובה ביכולת של אותם שחקנים ולכן גם הוא יודע שהוא "ברירת מחדל" ואף אחד לא יעשה לו סדרת חינוך כרגע... לכן אנחנו תקועים איתו. לאור זה אני חושב שכבר חודש הוא חייב להיות החלוץ שלנו. כי שם האגואיסטיות שלו תגרום הכי מעט נזק, והנוכחות שלו הכי הרבה תועלת (ראבק הוא השחקן היחידי אצלנו שמצליח להשתלט ולשמור על כדור).
יש לי גם עוד לא מעט טענות ואמירות מקצועיות. אבל הכל צריך להיות קשור למצב הקבוצה. לבקר את המאמן שהוא לא משנה שום דבר וגם לבקר לבקר אותו על הדברים שהוא עושה מבלי להתייחס לאופציות ולאפשרויות שיש לנו ולטעון שזה לא תפקידנו כי אנחנו לא מאמנים זה לא רציני.. זה הוצאת קיטור לצורך הוצאת קיטור. ואין לי בעיה עם זה רק על תציגו את זה כאילו זאת ביקורת מקצועית.