תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
כן. חזית אותו.
השאלה היא האם אחרי החצי הראשון היום אמרת שאנחנו קבוצה במשבר? תהיה כמה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה 3 פעמים יכולנו לעלות מעל הקו האדום, 3 פעמים! כל כך מתסכל.
אם מחר כ"ס ואשקלון יפסידו עוד נשאר לנו סיכוי קטנטן ולפליאוף צריך לבוא בטירוף. לחבר כמה ניצחונות רצוף והכל ברגליים שלנו.
אבל אם מחר אשקלון/כ"ס איכשהו מנצחות הכל גמור.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עד סוף הסיבוב
הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 22:32 
לא חושב שיש לאשקלון מה להציע מול מכבי.
מפחיד אותי כפ״ס, כמה אפשר לא לנצח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 22:39 
el dudernio כתב:
כן. חזית אותו.
השאלה היא האם אחרי החצי הראשון היום אמרת שאנחנו קבוצה במשבר? תהיה כמה.

אני יכול לומר לך שההתרשמות שלי מהחצי הראשון היתה יותר מהחולשה המטורפת
של בני יהודה מאשר מאיך שנראינו ולא שנראינו מי יודע כמה.
תשמע אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני עברתי עם המועדון הזה הכל
ומכיר אותו ואת האנרגיות סביבו.
זה לא כפס ולא אשקלון,להם במצב הנוכחי יכול להיות אפילו קל יותר להישאר כי זה גם הרבה מנטלי
ולהם אין יותר מדי מה להפסיד,להפועל יש ועוד איך!
זו אימפריה עם היסטוריה מטורפת שיכולה לרדת ליגה בפעם השנייה בתולדותיה
וכל המשקל הזה לא מקל על השחקנים,יש דיסוננס מטורף בין הקהל המדהים הזה
שמלווה את הקבוצה ונותן הרגשה של מועדון ענק לבין מה שקרה השנה למועדון הזה
וכמובן למול הסגל הקיים שהוא בינוני מאד וגם די חדש שהמאמן לא הצליח לגבש אותו.
לכן דמות המאמן בהפועל תא לאורך כל ההיסטוריה שלה היא חשובה מאין כמוה
הפועל בלי מנהיג/איש מקצוע רציני בראש המערכת קשה לה לתפקד,
בטח ובטח בעיתות משבר.
לגבי היום ספציפית העליתי קודם הודעה שכתבתי בתחילת השבוע שהפועל לא תנצח את המשחק
וסיכוי גבוה שתפסיד.
לא אני לא נביא, אני פשוט מכיר את המועדון הזה יותר מדי טוב וקורא את המצב הנוכחי כפי שהוא.
והוא על הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
יופי אני טוען את זה מהרגע שנכנסו לפרוק. אשמת המצב היא הפרוק וני שהוביל אותנו לשם. אין לי יכולת לשפוט את השחקנים והמאמן בסיטואציה העכשווית וזה לא נכון כלפיהם.

כמו שאמרתי היום זה היה משחק שאסור לנו להפסיד אם בצוננו להישאר. הסיפורים למה הפסדנו וחיפוש האשמים לא מענינים ולא רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 23:21 
el dudernio כתב:
יופי אני טוען את זה מהרגע שנכנסו לפרוק. אשמת המצב היא הפרוק וני שהוביל אותנו לשם. אין לי יכולת לשפוט את השחקנים והמאמן בסיטואציה העכשווית וזה לא נכון כלפיהם.

כמו שאמרתי היום זה היה משחק שאסור לנו להפסיד אם בצוננו להישאר. הסיפורים למה הפסדנו וחיפוש האשמים לא מענינים ולא רציניים.

אני לא שופט את השחקנים אלא את המאמן.
גם לא מחפש אשמים הם ברורים לגמרי אלא רק
איך לשפר את המצב יש עוד 8 משחקים שזה המון
ואפשר לעשות את זה אבל דרוש שינוי.
לא הוא לא יבוא מייד השינוי וייתכן שזה ייקח כמה משחקים אבל אם נגיע
לארבעת המשחקים האחרונים עם משהו מגובש זה יכול להספיק בעונה בעונה כזאת
עם קצב צבירת הנקודות של אשקלון וכפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
גם היום וגם אם חלילה אשקלון וכפר סבא מנצחות מחר אנחנו תלויים רק בעצמנו.
כמובן שלהיות תלויים בעצמנו זה רע מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כי יש כאן אנשים שהם בטוחים שהם מאמנים יותר טובים ממוריניו אז חשוב לי לשמוע את דעתם.

אשמח לדעת על בסיס מה שראית היום למה קבעת שקורצקי לא מאמן.

אה, על בסיס מה שראינו היום.
אז בוא אני אזכיר לך מה ראינו רק לפני חודש.

ברשקצי שיחק בגביע נגד מכבי פ"ת וכל אחד שראה את המשחק הבחין שהוא טוב מאוד. זה בלט עוד יותר על רקע העובדה שיש לנו בסגל בערך שניים ורבע קשרים יצירתיים, ואפס שחקנים שיכולים לתת פס. מה עשה המאמן הגאון בשני המשחקים העוקבים, נגד הפועל חיפה וכפר-סבא? לא פתח איתו, למרות שיש לנו בסגל בערך שניים ורבע קשרים התקפיים, ואפס שחקנים שיכולים לתת פס.
ומה הוא עשה כשלא הגענו להזדמנויות? המשיך לייבש אותו על הספסל והכניס בשני המשחקים עוד שני חלוצים שכמובן רק הרעו את המצב.

ומה אל דודרניו כתב אז בתגובה לתמיהות על הייבוש של ברשקצי לנוכח האימפוטנציה ההתקפית שלנו? המשיך לסנגר על אוטומט על קורצקי: הסביר למה בנבנשיתי עדיף על ברשקצי; הרצה בפטרונות מגוחכת על זה שלקורצקי יש יותר מושג מלכותבי הפורום ושיגדלו קצת צניעות. וחגג את תוצאות התיקו נגד שתי קבוצות שאפילו לא ניסו בטעות להבקיע מולנו.

וכמובן שברגע שברשצקי קיבל הזדמנות בהרכב, הוא הראה שהוא פי מיליון יותר טוב מכל אלטרנטיבה אחרת בקישור ההתקפי, ובעצם השחקן היחיד שמסוגל לייצר מצבים (השער הראשון מול אשדוד שהוא בנה, הבישול נגד בית"ר, שני המצבים שהוא סידר לבנבנישתי היום שהיו חייבים להסתיים בלפחות שער אחד). אז האוהדים בעלי שגעון הגדלות שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם הבינו די מהר שאם יש קשר יצירתי בקבוצה הוא צריך לשחק, ובטח לא להתייבש על הספסל 90 דקות, אבל לקורצקי שיש לו מושג יותר מכולם לקח שלושה שבועות להבין את זה (וגם אז הוא הוציא אותו בחילוף לטובת ערימה של חלוצים). אז מסתבר שלקורצקי אין יותר מושג מאשר לאוהד הממוצע אלא פחות.

והיום? מצחיק שאתה שואל את זה בכלל.
רבאק, הצלחנו לאבד 6 נקודות במשחקים אחרי שהובלנו כבר. פעם אחת בבית נגד קבוצה נחותה מאיתנו (מבחינת צבירת נקודות, מבחינת יכולת לאורך העונה, מבחינת יכולת במשחק הנתון), ופעם אחת בבית מול עשרה שחקנים. זה אל"ף-בי"ת של מאמן לסגור משחקים כאלה (אגב, בליגה עם כמות נמוכה להחריד של שערים שכמעט אין בה מהפכים, מה שאמור לעשות את העבודה לעוד יותר קלה). וזה אפילו לא משנה איך: אפשר לשחק ציני ולמרות היתרון האיכותי/מספרי על המגרש לשחק על ה-1:0. אפשר לנצל את היתרון האיכותי/מספרי בשביל להרוג את המשחק. בשני המשחקים הפועל לא עשתה לא את זה ולא את זה, אלא באופן מאוד נראה לעין איבדה כיוון לחלוטין, עברה למצב טייס אוטומטי והפסיקה לשחק. זה בדיוק ולחלוטין הדברים שהם אשמה של המאמן, שעלו לנו ב-6 נקודות.

---

ולנושא, להגיד שנגמר הסיפור זה חתיכת קשקוש. אנחנו עדיין נקודה אחת מאשקלון, קבוצה מחרידה שהוציאה 6 נקודות בסיבוב הזה, ושתי נקודות מכפר-סבא, עוד קבוצה מחרידה שהוציאה 5 נקודות בסיבוב הזה ולא ניצחה כבר 15 משחקים.
אם כבר המצב הוא הפוך - אם לא היינו מאבדים את שני המשחקים נגד בית"ר ובני יהודה היינו קרובים מאוד להבטיח הישארות, וניצחון אחד בלבד כבר היה שם אותנו באיזור בטוח. שני ההפסדים האלה הם מה שמביא אותנו לאיזור הסכנה המוחשית, כשלא נשארו יותר מדי משחקים וניצחון אחד של קבוצה לא נכונה יכול להשאיר אותנו מאחור. מעכשיו באמת כל משחק זה מלחמת עולם.

הבעיה שהקולות בסוף המשחק היום שנגמר הסיפור וירדנו ליגה הם לא רק קשקוש אלא מסוכנים, כי הם משרים דמורליזציה שתקשה עלינו להילחם על ההישארות, וזה משהו שאנחנו ממש לא צריכים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
יובל
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:

ולנושא, להגיד שנגמר הסיפור זה חתיכת קשקוש. אנחנו עדיין נקודה אחת מאשקלון, קבוצה מחרידה שהוציאה 6 נקודות בסיבוב הזה, ושתי נקודות מכפר-סבא, עוד קבוצה מחרידה שהוציאה 5 נקודות בסיבוב הזה ולא ניצחה כבר 15 משחקים.
אם כבר המצב הוא הפוך - אם לא היינו מאבדים את שני המשחקים נגד בית"ר ובני יהודה היינו קרובים מאוד להבטיח הישארות, וניצחון אחד בלבד כבר היה שם אותנו באיזור בטוח. שני ההפסדים האלה הם מה שמביא אותנו לאיזור הסכנה המוחשית, כשלא נשארו יותר מדי משחקים וניצחון אחד של קבוצה לא נכונה יכול להשאיר אותנו מאחור. מעכשיו באמת כל משחק זה מלחמת עולם.

הבעיה שהקולות בסוף המשחק היום שנגמר הסיפור וירדנו ליגה הם לא רק קשקוש אלא מסוכנים, כי הם משרים דמורליזציה שתקשה עלינו להילחם על ההישארות, וזה משהו שאנחנו ממש לא צריכים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 09:47 
ItaiH6 כתב:
גם היום וגם אם חלילה אשקלון וכפר סבא מנצחות מחר אנחנו תלויים רק בעצמנו.
כמובן שלהיות תלויים בעצמנו זה רע מאוד.

אם כפ"ס מנצחים היום אנחנו בצרות. בהתחשב שאנחנו בסכנין שבוע הבא זה מתחיל לברוח לאט לאט ובוא נגיד שהקבוצה הזו לא הוכיחה שהיא יודעת לעמוד בלחץ.
נהיינו גם עם מנטליות של לוזרים. זה פשוט נוראי. גם המשחק אתמול, גם נגד בית"ר. שחקנים ברמה כל כך נמוכה, מנטלית, טכנית, קבלת החלטות, הכל. לא רוצה לקחת מקורצקי את מה "ששייך לו", האחריות שלו עצומה, אבל וואלה, עם השחקנים האלה זה באמת כמעט בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 09:50 
המשחק מול סכנין רק יכול לעשות טוב להפועל, בניגוד למשחקים האחרונים (כולל בית"ר בבית), הפעם אין ציפיות מהפועל לקחת נקודות.
משחק חוץ במגרש לא קל מול קבוצה של פליאוף עליון, אולי שם שאין עליינו לחץ נוכל להפתיע.
אם מכבי חיפה תנצח בטדי לסכנין אסור להפסיד מולך ולכן תיקו יהיה טוב להם וגם לנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 10:12 
ואני הייתי אופטימי אחרי בית״ר שהקבוצת פחים הזאת תוציא 2 מ6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 10:12 
לירון האדום כתב:
המשחק מול סכנין רק יכול לעשות טוב להפועל, בניגוד למשחקים האחרונים (כולל בית"ר בבית), הפעם אין ציפיות מהפועל לקחת נקודות.
משחק חוץ במגרש לא קל מול קבוצה של פליאוף עליון, אולי שם שאין עליינו לחץ נוכל להפתיע.
אם מכבי חיפה תנצח בטדי לסכנין אסור להפסיד מולך ולכן תיקו יהיה טוב להם וגם לנו..

תיקו כבר מתחיל להיות לא טוב לנו. כל התיקואים האלה רק מבססים משהו אחד, שגם במקרה הכי טוב את כפ"ס ואשקלון נהיה חייבים לנצח. לקבוצה כל כך חלשה מנטלית כמו הפועל וכל כך חסרת כשרון זה רק מפעיל לחץ הרבה יותר גדול. וכל זה בהנחה שכפ"ס לא מנצחים היום מה שלא בטוח בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 10:20 
יובל כתב:
el dudernio כתב:
כי יש כאן אנשים שהם בטוחים שהם מאמנים יותר טובים ממוריניו אז חשוב לי לשמוע את דעתם.

אה, על בסיס מה שראינו היום .

ברשקצי שיחק בגביע נגד מכבי פ"ת וכל אחד שראה את המשחק הבחין שהוא טוב מאוד. זה בלט עוד יותר על רקע העובדה שיש לנו בסגל בערך שניים ורבע קשרים יצירתיים, ואפס שחקנים שיכולים לתת פס. מה עשה המאמן הגאון בשני המשחקים העוקבים, נגד הפועל חיפה וכפר-סבא? לא פתח איתו, למרות שיש לנו בסגל בערך שניים ורבע קשרים התקפיים, ואפס שחקנים שיכולים לתת פס.
ומה הוא עשה כשלא הגענו להזדמנויות? המשיך לייבש אותו על הספסל והכניס בשני המשחקים עוד שני חלוצים שכמובן רק הרעו את המצב.

ומה אל דודרניו כתב אז בתגובה לתמיהות על הייבוש של ברשקצי לנוכח האימפוטנציה ההתקפית שלנו? המשיך לסנגר על אוטומט על קורצקי: הסביר למה בנבנשיתי עדיף על ברשקצי ; הרצה בפטרונות מגוחכת על זה שלקורצקי יש יותר מושג מלכותבי הפורום ושיגדלו קצת צניעות. וחגג את תוצאות התיקו נגד שתי קבוצות שאפילו לא ניסו בטעות להבקיע מולנו.

וכמובן שברגע שברשצקי קיבל הזדמנות בהרכב, הוא הראה שהוא פי מיליון יותר טוב מכל אלטרנטיבה אחרת בקישור ההתקפי, ובעצם השחקן היחיד שמסוגל לייצר מצבים (השער הראשון מול אשדוד שהוא בנה, הבישול נגד בית"ר, שני המצבים שהוא סידר לבנבנישתי היום שהיו חייבים להסתיים בלפחות שער אחד). אז האוהדים בעלי שגעון הגדלות שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם הבינו די מהר שאם יש קשר יצירתי בקבוצה הוא צריך לשחק, ובטח לא להתייבש על הספסל 90 דקות, אבל לקורצקי שיש לו מושג יותר מכולם לקח שלושה שבועות להבין את זה (וגם אז הוא הוציא אותו בחילוף לטובת ערימה של חלוצים). אז מסתבר שלקורצקי אין יותר מושג מאשר לאוהד הממוצע אלא פחות.

רבאק, הצלחנו לאבד 6 נקודות במשחקים אחרי שהובלנו כבר. פעם אחת בבית נגד קבוצה נחותה מאיתנו (מבחינת צבירת נקודות, מבחינת יכולת לאורך העונה, מבחינת יכולת במשחק הנתון), ופעם אחת בבית מול עשרה שחקנים. זה אל"ף-בי"ת של מאמן לסגור משחקים כאלה (אגב, בליגה עם כמות נמוכה להחריד של שערים שכמעט אין בה מהפכים, מה שאמור לעשות את העבודה לעוד יותר קלה). וזה אפילו לא משנה איך: אפשר לשחק ציני ולמרות היתרון האיכותי/מספרי על המגרש לשחק על ה-1:0. אפשר לנצל את היתרון האיכותי/מספרי בשביל להרוג את המשחק. בשני המשחקים הפועל לא עשתה לא את זה ולא את זה, אלא באופן מאוד נראה לעין איבדה כיוון לחלוטין, עברה למצב טייס אוטומטי והפסיקה לשחק. זה בדיוק ולחלוטין הדברים שהם אשמה של המאמן, שעלו לנו ב-6 נקודות.

---

תודה שאתה מקדיש זמן לקשקושים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:

אה, על בסיס מה שראינו היום .

ומה אל דודרניו כתב אז בתגובה לתמיהות על הייבוש של ברשקצי לנוכח האימפוטנציה ההתקפית שלנו? המשיך לסנגר על אוטומט על קורצקי: הסביר למה בנבנשיתי עדיף על ברשקצי ; הרצה בפטרונות מגוחכת על זה שלקורצקי יש יותר מושג מלכותבי הפורום ושיגדלו קצת צניעות. וחגג את תוצאות התיקו נגד שתי קבוצות שאפילו לא ניסו בטעות להבקיע מולנו.

---

יובל לדעת חלק גדול מהמשתמשים כאן רייכרט צריך לשבת ביציע ליד דגני. וגם אני וגם אתה טענו לא מעט דברים שהתבררו כלא נכונים בסופו של דבר. אני לא מחפש איפה אתה טעית ואיפה כל אחד אחר טעה אני רק אומר שכולנו טועים.

וכן אם תקרא את הודעותי תראה שגם אני חושב שקורצקי טעה אבל אני עדין לא קורא לפטר אותו או לשלוח כל שחקן שעשה טעות ליציע זה לא דרכי.

אתה אומר שאפשר לשחק בשתי דרכים. אשמח אם תגיד לי מה אתה היית עושה אתמול, מה היית עושה נגד ביתר? עזוב בא תגיד עכשיו מה אתה עושה מול סכנין. אין ספק שקורצקי טועה. טועה כמו שניסן יחזקאל שומי ולא יודע מי עוד בבני יהודה טעה אתמול. טעות שבעזרת יכול הכיבוש הנלפאה של ברשצקי ובנבנישתי לא סגרה את המשחק בדקה ה 30.

ודר"א אפשר לדייק לא הגנתי בפטרונות רק אמרתי שהביקורת אליו היא לא בהכרח מקצועית ונובעת מסימון וקביעת דעה על איכותיו מראש. ולא היללתי שום תיקו. אמרתי שזה לא נורא.
וכן ברור שאפשר לחשוב שהיינו צריכים להוציא עוד 6 נקודות מאז שקורצקי מונה הרי זה הגיוני לבקש מקבוצה שהוציאה ב16 משחקים 16 נקודות להוציא 15 ב 8, וזאת עוד קבוצה אחרי פרוק עם מאמן וסגל שחקנים חדש. זה פשוט לא רציני.

ועוד משהו, לגבי בנבנישתי, איזה קטע טענתי כבר אז שהסיבה היא לא מקצועית בהכרח. רק ציינתי למה יש לזה גם סיבות מקצועיות.
ואיזה קטע. הבקענו אתמול ממצב נייח כמו שטענתי ועוד הזדמנות ( החטאה של ברשצקי) נבעה מחילוץ כדור ודירבל של בנבנישתי על הקו (אם אני זוכר נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 19:15 
המשחקים מול ביתר ובמיוחד מול בני יהודה נתנו איזושהי תחושה של ירדנו ליגה,למרות שאם מסתכלים על הטבלה הכל פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
כפר סבא בדרך לברוח ממך למרחק של שני משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
כפר סבא מובילים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 20:29 
ItaiH6 כתב:
כפר סבא מובילים?

כבר לא.
הובילו 1:0 , עכשיו 3:1 למכבי פת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
עוד מחזור של סטטוס-קוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 22:02 
הקטע הכי מעצבן מתכתב עם משהו שכתבתי בעמוד הקודם על לוח המשחקים הנוח ושהכל היה בידיים שלנו.
להסתכל על התוצאות של קבוצות הפלייאוף התחתון במשחקים מאז שקורצקי הגיע ולא להאמין ששניים שלושה ניצחונות במקום התיקואים המסריחים האלה וכבר היינו מבטיחים הישארות דה יורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
*דה פקטו

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 00:07 
לא יכול להיות דה פקטו כשיש עוד 24 נקודות בקופה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
שני המושגים לא מתאימים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 01:40 
הישארות דה לה שמאטע לדעתי היה יכול להתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא יכול להיות דה פקטו כשיש עוד 24 נקודות בקופה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

דה יורה זה תיאורטית, דה פקטו זה בפועל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 12:30 
אני מבין את המשמעות של הביטויים. איך מה שאתה כתבת נכון ומה שאני כתבתי לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אני מבין את המשמעות של הביטויים. איך מה שאתה כתבת נכון ומה שאני כתבתי לא ?

להישאר ליגה דה יורה = ההפרש מהקו האדום יהיה גדול ממספר הנקודות שעוד בקופה (אין אפשרות תיאורטית לרדת).
להישאר דה פקטו = להיות במצב שבו בפועל לא נרד.
לא התכוונת לשני?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 08:11 
מושקוביץ כתב:
הקטע הכי מעצבן מתכתב עם משהו שכתבתי בעמוד הקודם על לוח המשחקים הנוח ושהכל היה בידיים שלנו.
להסתכל על התוצאות של קבוצות הפלייאוף התחתון במשחקים מאז שקורצקי הגיע ולא להאמין ששניים שלושה ניצחונות במקום התיקואים המסריחים האלה וכבר היינו מבטיחים הישארות דה יורה.

בטח לא דה יורה (סופית).
גם דה פאקטו (רוב הסיכויים) נשמע קלוש אבל לפחות בכיוון.
אני בכלל מעדיף את דה סילבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: