bruno conti כתב:
NARKOTIKA כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
עוד לא מאוחר, ביל שאנקלי פנוי.
הו הציניות, מפלטם של חסרי האמירה.
תגיד מה אתה אמיתי?
אתה רוצה תשובה רצינית? מה קשור קשטן? מתי קשטן הדריך קבוצת תחתית? לפני 35 שנה?
מתי הוא העמיד קבוצת כדורגל נורמלית? לפני 25?
אולי נביא את שוויצר?
גם כשהוא היה קשור למקצוע, הוא המאמן האחרון שמתאים לקבוצת תחתית במצב שלנו. זה מביך מכל כך הרבה כיוונים שאי אפשר להתייחס לזה ברצינות. קיוויתי שהאשכול הזה ישקע כי מי שחושב על שייע זה עוד בטעות יכול לעלות לו כל מיני רעיונות.
קודם כל כן אני מאד רציני.
דבר שני ולא שזה משנה יותר מדי קשטן עצמו כבר השאיר אותך פעם בליגה במצב די דומה
ואם אני יורד אני מעדיף לרדת ולדעת שמישהו רציני ניסה ולא הצליח מאשר הזילות הזאת שאנו עוברים עכשיו
בעמדת המאמן.
כבר אמרתי שאשפר לערוך את הכותרת וזה לא חייב להיות קשטן ספציפית
אבל חובה להביא פיגורה רצינית,המועדון הזה לא מתאים ל״כאילו מאמנים״.
רק בארץ מתייחסים בכזה זלזול למאמנים עטורי נסיון,ופה בפורום בפרט תמיד זלזלו
בתפקיד המאמן כאילו זה לא מה שהכי חשוב בקבוצת כדורגל.
כל מיני כאלה שלא ״קונים את זה שהקבוצה לא מאומנת״ ובכן זה נובע מחוסר הבנה בסיסי
מצד אחד ו שיגעון גדלות בצד השני.
שוב,לא חובה קשטן ואל תתמקד בזה בתשובה הבאה שלך,קשטן הוא דוגמה מבחינת ידע ונסיון
למה שהמועדון הזה צריך וההיסטוריה מוכיחה זאת.
אלוהים ישמור, כל כך קשה להבין מה כתוב? אף אחד לא כתב שהוא לא קונה את זה שהקבוצה לא מאומנת. מה שכתבתי שזה שאני לא קונה את זה כתירוץ לשחקנים שנראים כמו זרים לענף. זהו? סגרנו את הפינה?
ומי שחושב שמאמן זה רחוק מלהיות הדבר הכי חשוב זה לא הפורום אלא העולם, כי אני לא מכיר מועדון אחד בעולם שמשקיע במאמן כמו שהוא משקיע בשחקנים.
ואם אתה רוצה תשובה קצת יותר מפורטת, אז יש מעט מאוד מאמנים בכדורגל הישראלי שמסוגלים להשפיע בצורה ניכרת על קבוצה וגם הם צריכים שחקנים שמתאימים לסגנון המשחק שהם רוצים להנחיל. כשלוקחים בחשבון את התקופה בעונה שבה אנחנו נמצאים, הזמן שיש למאמן לעבוד עם הקבוצה ושוק המאמנים באופן כללי, אתה מבין שהיכולת להביא מאמן שיעשה שינוי רציני בקבוצה היא נמוכה מאוד.
למה אני בכל זאת בעד להביא מאמן? כי אפילו לא לעשות נזק, שזו בערך הדרישה היחידה שלי ממאמן כרגע, זה מעבר למה שהוא מסוגל. כל מה שאני רוצה זה מאמן שיעמיד הרכבים שיאפשרו לנו להישאר בליגה ויכניס בשחקנים קצת מוטיבציה. זהו.