redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
איזה פוטנציאל? אבו זייד שחקן תחתית כל הקריירה שלו. החלוץ הזר שלנו שחקן שקבוצת תחתית אחרת שחררה. מגן שמאלי מהנוער, מגן ימני בן 35 שנותן את המקסימום, הירש הגיע אלינו אחרי 6 משחקים בשנה וחצי. זה מה שהקבוצה הזאת שווה.
במיוחד בגלל זה המינימום לעשות זה לתת לשחקנים הטובים לשחק. לא יכול להיות שאיזיקה מסיים 90 דקות, 0 איומים על השער, 0 מסירות קדימה, 0 חילוצי כדור, וברשצקי שיוצר איזה 2 מצבים שלוש במשחק מקבל רק 60 דקות כל פעם. זה הזייה.
אה, פוטנציאל של של שחקני כדורגל ברמה בינונית בליגת העל. לעצור כדור, פס. כאלה. אני רואה קבוצות בליגת העל, גם החלשות. בהפועל השחקנים הכי מטומטמים בפער ניכר
זה כי זה הפועל אז רועדות להם הביצים אותו כנל לגבי המאמן.
מפתיע אותי שאנשים לא מבינים את מהות המאמן במועדון הפועל תא לאורך השנים.
הבחירה בו מלכתחילה היתה לא נכונה,אני כמובן לא מאשים את הניסנובים בכלום
וגם אם נרד הם האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות,הנקודות שאספנו עם קורצקי
חשובות וסהכ הוא סגר את המינוס 9 אתמול שעל פניו זה לא רע רק שאני על פי מה שאני רואה
במגרש לא זוקף את זה לזכותו,נהנינו מהרבה מאד מזל בנצחונות על אשקלון ואשדוד
והקבוצה לא נראית מאומנת בכלל.
לעבוד על תיאום בהגנה זה הרבה יותר קל וזה ידוע,התקפה ויצירתיות דורשות עבודה
וזמן במיוחד כאשר כמעט כל החלק ההתקפי חדש אבל אחרי כחודשיים בתפקיד ציפיתי
לראות משהו אחר ובטח לא חולשה כזאת.
בגדול אין באמת שיטה והקבוצה לא מתפקדת על המגרש כקבוצה,יש הגנה יש קישור ויש התקפה
אבל אין שום חיבור ביניהם,המרחקים בין השחקנים מאד גדולים ולכן כל שחקן לוקח כדור ורץ איתו
לבד להציל את המולדת.
אני פחות מאשים בזה את השחקנים ויותר את המאמן,הכל סטטי אין תנועה ללא כדור ולכן משחק ההתקפה תקוע
והקבוצה לא מגיעה למצבים.
אני חושב שזה בדיוק הזמן להחליף את קורצקי שניכר עליו שלא מבין בכלל היכן הוא נמצא
אני גם לא מאשים אותו זה פשוט גדול עליו בכמה מספרים.
בשביל להישאר ליגה צריך לנצח משחקים!! כל התיקואים והאפס אפסים שכאילו מעידים משהו
על ההגנה שלנו שכולנו יודעים שרק מזל גדול והרוש אחד הם הסיבה למיעוט הספיגות לא יביאו
להישארות המיוחלת.
מבחינתי המשחק מול ביתר היה קו פרשת המים,דווקא במשחק שבו נראינו הכי טוב יחסית
עד ההרחקה הפסדנו בגלל מאמן שלא ידע להתמודד עם יתרון מספרי!! היה לי ברור שזה יביא לנפילה
מנטלית שזה בעיקר מה שקורצקי הביא איתו,היה לי ברור שלא ננצח את רעננה ודי ברור לי שלא ננצח את בני יהודה
וסיכוי גבוה שנפסיד.
הרי כולם פה סומכים על כפס ואשקלון וזו הסיבה היחידה שלא עושים שינוי כרגע,ובכן זו טעות גדולה בעיניי כי אנחנו
צריכים להסתכל על עצמנו על ההתפתחות שלנו לראות שיש קו שהקבוצה משתפרת וזה לא ממש קורה.
נקווה שגם באשקלון וכפס שה לא יקרה כי כרגע הם הסיכוי היחיד שלנו להישארות.
אם אני קורא נכון את המפה קורצקי לא יסיים את העונה,המשתנה היחיד שלא ברור לי זה הניסנובים
שלא ברור לי איך יפעלו בשל חוסר הנסיון שלהם בענף.
מקווה מאד שמי שיחכה לי בפינה עם ההודעה הזאת יציג אותה בפניי השכם וערב
כאשר קורצקי מוביל אותנו להישארות הירואית בליגה לאחר סדרת משחקים ונצחונות מרשימה
בפלייאוף התחתון.