תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדי גוטליב חלאה
הודעהפורסם: 23 פברואר 2017, 22:46 
ההתנהלות של הפועל נשמעת קצת מוזרה. אני מקווה שבתוך הדיונים הם הציגו טיעונים עניינים והפריכו את כל הקשקושים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2017, 16:46 
וואו כתב:
]הבורר עורך הדין עמיאל תגר אמור לתת בתחילת השבוע הבא את הפסיקה שלו לגבי הדרישה של הבלם, אדי גוטליב, לקבל שחרור מהפועל תל אביב בשל התנהלות המועדון כלפיו. בינתיים, עד החלטת הבורר, ONE חושף פרטים מתוך הבוררות ובין היתר גם העדויות של השחקן עצמו ואנשי הפועל ת"א. במהלך העדות בבוררות שהייתה מלאה אמוציות, טען גוטליב כי ספג איומים מהבעלים שרון ניסנוב וזאב גרינברג. כמו כן, בעדויות של האחים איציק ושרון ניסנוב, נחשפת ההצעה של מכבי תל אביב עבור הבלם. על פי הדברים בבוררות, עולה כי הצהובים הציעו לרכוש את השחקן בסכום שנע סביב כחצי מיליון יורו בחלון ההעברות בינואר ולהשאירו בהפועל ת"א עד לסיום העונה.

בחקירתו של עו"ד עדי פוקס מטעם הפועל ת"א את גוטליב, אמר הבלם כי "קיבלתי משרון איום (הכוונה לשרון ניסנוב, ג.ל)”, ועל הבעלים הנוסף זאב גרינברג אמר גוטליב כי "זאב איים עליי דרך הסוכן, הוא איים עליי, אז על מי הוא איים, על הסוכן? הסוכן משחק כדורגל? הוא כתב לי - ‘מוכן לחזור לפעילות לפני שיהיה מאוחר מדי ונלך לוועדה’, זה לא נקרא לאיים?", עו"ד פוקס ענה לו: "בוודאי שלא".

עוד עולה מהדיון כי בתצהיר שלו, גוטליב מציין כי שחקנים של הפועל ת"א נשלחו לאיים עליו גם כן. עו"ד פוקס שאל את הבלם "איזה שחקנים נשלחו לאיים עליך?", הבלם ענה בתגובה: "לא אגיד את שמם, אני לא רוצה לפגוע בהם". עוד האשים גוטליב במהלך העדות את הפועל ת"א: “לא הגעתי לאימונים כי הם לא העניקו לי טיפול, אתה מבין? הם פשוט שמו לי זריקות". הבעלים איציק ניסנוב העיד בין השאר וטען כי "רק אחרי שאישרנו לו שאנחנו מאשרים את החוזה שלו, אדי ביקש לדבר איתי ואמר שלא טוב לו ושהוא לא רוצה להישאר בקבוצה. רק אחרי שהודעתי לו בעל פה שאני מאשר את החוזה שלו כמו שהוא, הוא פנה אליי".

בתשובה לשאלת עורך הדין שי אליאס המייצג את גוטליב, אמר ניסנוב כי "אנחנו חדשים בכדורגל, גם לא יודעים איך צריך להתנהל, והוא לקח את החוק לידיים, ככה לי זה נראה לפחות, ולא הגיע לאימונים. הוא שלח אישורים מרופא משפחה. אני לא יודע מה בדיוק יש שם, אוקיי? ואנחנו היינו די מופתעים. איך להתנהל ומה להגיד. אתה יודע, אנחנו לא שנים בכדורגל".

עוד טען ניסנוב כלפי גוטליב: "הסוכנים שלו אמרו לי שהוא רוצה לעזוב ושיש שתי קבוצות שרוצות אותו. אמרתי להם שהוא שחקן מאוד חשוב בקבוצה והמאמן בזמנו גיא לוזון אמר לי שהוא הבלם הכי טוב בארץ. אמרתי להם שאני רוצה שהוא יישאר בקבוצה וישאיר אותנו בליגה, ואני לא מבין מה מהות הפגישה. הם (הסוכנים) אומרים לי שמהות הפגישה זה שיש שתי קבוצות שרוצות אותו וכמה אנחנו רוצים בשביל לשחרר אותו. אמרתי להם שזה לא נוהל תקין ונוהל תקין הוא שאם רוצים וכבר יש הצעה מקבוצה, שישלחו לי את ההצעה. ואז הם מנסים לבוא ולנהל איתי מו”מ? מצד אחד הם אומרים לי שהוא רוצה להשתחרר ולא רוצה לשחק בקבוצה, ומצד שני הם אומרים לי שאני צריך לדאוג לו שיבוא ויקבל טיפולים, שבו בזמן אני יודע, ואנחנו לא נאיביים, שהוא לא מגיע בגלל שהוא רוצה להשתחרר לקבוצה אחרת שרוצה לשלם לו יותר כסף".

לגבי מכבי ת"א חשף במהלך העדות ניסנוב כי "הקבוצה מישראל גם פנתה אלינו ונפגשתי עם עו"ד מורן מאירי ממכבי תל אביב והם הציעו סכום לא קטן על אדי". עו"ד שי אליאס שאל את ניסנוב האם הוא יכול להראות הצעה בכתב ממכבי ת"א, ניסנוב השיב כי "אני מוכן ללכת למכונת אמת. הייתה לנו פגישה במלון הילטון, איתי ועם שרון ועו"ד מאירי, ועו"ד מאירי הציע סכום לא קטן על אדי ועו"ד מאירי אמר לי שאדי רוב הסיכויים שלא רוצה לשחק אצלו בגלל שהוא רוצה לשחק ברוסיה. הם הציעו סכום גבוה מאוד ואנחנו אמרנו שאנחנו רוצים שאדי יישאר אצלנו בקבוצה, שיעזור לנו להשאיר אותנו בליגה ולא נכנסנו איתו בכלל למשא ומתן על אדי". עו"ד אליאס שאל את ניסנוב מדוע לא הכניס בתצהיר על כך שמכבי ת"א פנתה על גוטליב והייתה פגישה, ניסנוב השיב כי "לא חשבתי לנכון להכניס את זה בכלל. לא נכנסו איתו בכלל למשא ומתן".

גם אחיו שרון ניסנוב העיד לגבי מכבי ת"א: "מכבי ת"א? שאלו אותנו אם אדי גוטליב למכירה ואמרו לי שהם מוכנים להשאיר אותו עד סוף השנה בהפועל ת"א והם מוכנים לקנות אותו. כן". לשאלה של עו"ד אליאס בכמה מכבי ת"א היו מוכנים לקנות, השיב שרון ניסנוב כי “הם אמרו חצי מיליון יורו. לא דיברתי איתם בכלל, לא התייחסתי. אמרתי, אני לא אשב עם אף אחד לפני שאני אשב עם השחקן. חצי מיליון, 600 אלף יורו, הם דיברו במילה, ככה במילה ראשונה, בכלל לא ישבתי, לא נכנסתי איתם למשא ומתן על אדי".

עוד סיפר שרון ניסנוב לגבי מכבי ת"א: "שוחחתי עם אדי, אמרתי לו אדי, מה הבעיה שלך? בוא לפה, מה אתה רוצה? אתה רוצה לעבור למכבי ת"א, הם רוצים אותך בסוף שנה. אתה רוצה שאשב איתם למשא ומתן? אמרתי לו – ‘אתה רוצה כזה דבר ואתה תישאר עד סוף שנה?’ אמר לי ‘לא, אני לא רוצה לעבור למכבי’". במהלך העדות האשים שרון ניסנוב את עו"ד אליאס: "אל תחפש לעבוד עליי, תדבר ישר".

כמו כן, במהלך הבוררות העיד איציק ניסנוב גם לגבי ארון שוינפלד: "שוינפלד היה מרוויח בהפועל ת"א 250 אלף או 200 אלף שקל בערך בחודש. המשכורת שלו הייתה מאד מכבידה עלינו ומכרנו אותו ב-750, 760 פלוס עוד 100 אלף יורו".

לגבי העתיד של גוטליב בהפועל ת"א אמר ניסנוב כי: "צר לי להגיד את זה, אבל אני חייב להגיד את זה, אני חושב שברגע שלא תהיה לו ברירה הוא יחזור לשחק, יתיישר, יתאים את עצמו ויקבל יחס טוב מאיתנו. הוא יעזור להשאיר את הקבוצה בליגה. לא הבאנו בלם בגלל שידענו שיש לנו אותו, אוקיי? ומונח פה הרבה מאוד מבחינתנו על כף המאזניים, אם נשאר בליגה או לא נשאר בליגה, זה הבדלים מאוד מאוד גדולים של כסף".

על התסכול של גוטליב לשאלת עו"ד אליאס השיב ניסנוב: "לבי לבי איתו, הם (הבעלים הקודמים) עשו חובות של אולי 100 מיליון שקל ואז מן הסתם יש הרבה מאוד אנשים שחייבים להם כסף. לבי איתו. אני חושב שלעובדי המועדון יש עדיפות בכל מה שקשור לקטע של הפירוק, אז אני מאמין שחלק גדול מהכסף הוא כן יקבל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2017, 17:48 
מפעם לפעם נראה שקבוצת ניסנוב פועלת כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2017, 21:18 
טינופת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 11:20 
לירון האדום כתב:
מפעם לפעם נראה שקבוצת ניסנוב פועלת כמו שצריך .

בחרתי בחלק מהציטוט מפני שבעיני, מהרגע שלקחו את הפעול ועד עכשיו, הטעויות שלהם בודדות!
ההתנהלות טובה מאד, מכובדת, ומחזירה אותנו לימים אחרים!

מקווה מאד שהבוררות הזאת תסתיים כפי הם רוצים.

מאחר להם בהצלחה. הצלחם+הצלחתנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:08 
חלאה.
לייבש כמה שיותר ביציע ואז כשיעבור למקום אחר - רק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 21:58 
נו, לא אמרו הכרעה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אממ...עמיאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
הוא עדיין חוכך בדעתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 20:51 
שייקח את הזמן ושיחליט אחרי שהחלון ברוסיה ייסגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שייקח את הזמן ושיחליט אחרי שהחלון ברוסיה ייסגר

נסגר לפני יומיים.
אולי יכול לחתום שם כשחקן חופשי, לא מספיק יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
יש !!
ספורט 5 נדחתה התביעה !

שימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

:LAGUH!: :LAGUH!:

נערך לאחרונה על ידי Meitar בתאריך 28 פברואר 2017, 13:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גוטליב :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:26 
פותח בשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אדי גוטליב חלאה
הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:27 
הייתי שם אותו עם מביאי הכדורים בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
לכיכר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:37 
:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:38 
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יאללה, ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:39 
שי אליאס עשה קופה יפה על שלושת המטומטמים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:41 
Asafas כתב:
הייתי שם אותו עם מביאי הכדורים בשבת

!!!!
וצועק עליו שיחזיר את הכדור יותר מהר.
ובאמת, אני מבין הכל. שהיו עיכובים בשכר, ושהיה קשה, הכל טוב ויפה.
אבל מי אתה אתה יא חתיכת אפס פישר שתפתח בכלל את הפה על מועדון כמו הפועל ת"א. הייתי מחתים אותו לחמש שנים, שם אותו בסגל כל משחק, מחמם אותו מדקה 12 ולא נותן לו לראות דשא. אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:44 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הייתי שמח אם אווירת השמחה לאיד תשתנה ללמצוא נוסחא לשלב אותו בסגל. אין לנו פריבילגיות של לחפש אויבים מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:46 
יאללה ליציע :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:47 
Peace Hope כתב:
הייתי שמח אם אווירת השמחה לאיד תשתנה ללמצוא נוסחא לשלב אותו בסגל. אין לנו פריבילגיות של לחפש אויבים מבפנים.

אז לא לפטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Peace Hope כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Peace Hope כתב:

שמע, כתבתי בעצמי דברים בסגנון הזה, אבל היצור הזה לא נתן אפילו אלפית צ'אנס לניסנוב לסכם איתו. סירב להתאמן ועוד אחרי זה תבע את המועדון שלא שילמו לו שכר, לא זוכר חוצפן כזה בכל ההיסטוריה שלי כאוהד כדורגל. ניסו הרבה יותר מפעם אחת לבוא לקראתו, ואפילו בבוררות לא פתחו עליו מתוך תקווה שלא יגיעו לפסק דין.
לדעתי נגמרו דרכי הפשרה, אלא אם הוא בא מיוזמתו ומתנצל.
אם אני לא טועה יש עליו אופציה בסוף השנה הזאת לעוד 3 שנים ואני מקווה שהיא תמומש, שיביא קבוצה שתשים עליו איזה 300 אלף יורו או שיירקב ביציע, בן של אלף זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:48 
Peace Hope כתב:

הפסק בורר חשוב מאין כמוהו והשמחה מובנת
יחד עם זאת צריך לראות באמת מה עושים איתו עכשיו...
לא ירווה נחת מהקהל זה ברור,לא יודע מה הכושר שלו בכלל כרגע.
בשורה התחתונה הוא לא רוצה לשחק פה.
דילמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אדי גוטליב חלאה
הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 13:49 
מקווה שהוא לא ייפצע מההחלטה.
איך שהוא התנהג לאורך כל הדרך זו פשוט בושה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: