תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפטר את קורצקי
הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
קורצקי
לא היה כלום כי אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
טרייד עם אשקלון על נעים
ואם במקרה הם מפטרים אותו להחתים ומייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
הרג אותי היום כשהחליף את ברשצקי. וזה אחרי שנתן כדור גאוני שרק חדלי האישים ברחבה לא היו מסוגלים לגעת בו ולהבקיע.

מאמן חסר מושג !

לפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:06 
KingAlpaca כתב:
nirog כתב:
אולי לוזון יפוטר הערב... ;)

מדהים שאנשים הורחקו פה לחודשיים על כלום, ואתה עדיין כאן.

מעדיף אלף נירוג-ים בפורום על פני יצור מאוס כמוך שבטוח שהשמש זורחת לו מהתחת.
מייחל ליום שתורחק כבר שוב, בתקווה לצמיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
השעה 07:23,
ובהנהלת הפועל דממה.
אתם תהיו חתומים על הירידה הזו, הרבה יותר מאשר על "הצלת" הפועל, אם לא תפטרו אותו.

טעיתם, נגמר, תעברו הלאה. עוד לא מאוחר לשנות.

לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:46 
האדס כתב:
ובהנהלת הפועל דממה.
אתם תהיו חתומים על הירידה הזו, הרבה יותר מאשר על "הצלת" הפועל, אם לא תפטרו אותו.

לפטר.

השעה 07:45,
ובהנהלת פורום השדים דממה.
להעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:48 
״הצלתם״ כן הצילו, אפס יכולת להסתכל על דברים ללא סיסמאות ריקות מתוכן, ואם נרד ליגה זה בטח לא בגלל הניסנובים

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 26 פברואר 2017, 07:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:48 
״הצלתם״ כן הצילו, אפס יכולת להסתכל על דברים ללא סיסמאות ריקות מתוכן, ואם נרד ליגה זה בטח לא בגלל הניסנובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
ובהנהלת הפועל דממה.

לפטר.

להעיף.

בחיים לא ראיתי כל כך מקורב כמוך, אתה אפילו לא מנסה להסתיר.
:LOL2:

לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
ובהנהלת הפועל דממה.

לפטר.

להעיף.

לפטר.

אם נרד ליגה זה בגללך ובגלל דומיך.
אתם הבאתם עלינו את העמותה ורמון.
אתם הבאת עלינו את איש המסתורין.
אתם הבאתם עלינו פירוק.
ועכשיו שהגיע מאמן שסגר תוך חודש וחצי את המרחק מהקו האדום ב 5 נקודות הביא אותנו לסיכוי ממשי להישארות אתם רוצים להחליף אותו.
אתם שהבאתם אותנו ל תבוסה של 5 0 בדרבי מתגעגעים למאמן של אז כאשר המאמן הנוכחי הפסיד בקושי 1:0 כאשר מכבי 20 דקות אחרונות עושים בונקר לשמור על התוצאה.

אתה האדס ודומיך שבטוחים שהם יודעים הכל יותר חכמים מכולם ורוצים לנהל את המועדון. לקבוע מי המאמן מי השחקנים ומי ההנהלה. אתה אשר הולך ומסתמן כאוהד ביתר ממערכון הגשש. אתה זה שיהיה חתום על ירידת הליגה הזאת יותר מכולם.

אתה אשר במהלך מאבק הישארות עסןד בלכלך ולקלל כל דבר שזז בהפועל ומנסה להשאיר אותה ליגה. אתה ולא אף אחד אחר.

עכשיו אתה צריך לבחור האם אתה אוהד הפועל שמוותר על האגו או סתם עוד אגו שחשוב לו להמשיך במלאת הריסת המועדון, לך הפתרונים אבל הנזק כבר נגרם.

נ.ב ההודעה נכתבה אליך אבל מיועדת לכלל משתמשי האנטי שיש בפורום ובקהל של הפועל. אתה ואלפקה הייתם כאלה מאז ומעולם. רק שעכשיו זה הבון טון בקהל. לא בון טון תומך אלא בון טון מקלל משמיץ והורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 08:40 
ברור שלהשאיר. יש גם דברים טובים ולא רואה מאמן טוב ששוה את זעזוע נוסף.

אבל יועץ במשרה מצומצמת למשחק התקפי. השוער-בלם קורצקי-אנטבי לא בענין תנועה של חלוצים לקבל כדורים מאנטבי-ברשצקי-משומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 09:02 
האדס כתב:
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
ובהנהלת הפועל דממה.

לפטר.

להעיף.

לפטר.

שתה כוס מים, אתה מוציא את עצמך מגוחך הודעה אחר הודעה שלך.
אני לא המשתמש ״יוחאי״, כמעט כולם יודעים מי אני, קל לדעת שאין לי קשר לקורצקי.
לא טענתי גם שהוא מאמן טוב או מצוין או איזה כיף שהוא המאמן שלנו.
אבל כבר הסברתי לך מדוע להחליף מאמן עכשיו זאת טעות וזה לא מחויב במציאות.
הבאתי לך נתונים על קורצקי כמאמן הפועל, אבל כל זה לא מפריע לך להמשיך
עם הסיסמאות באוויר.
זה קל, אז אני אעשה את זה גם
להעיף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לפטר את קורצקי
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 09:36 
לירון,
בכל המשחקים שציינת ניראנו לא טוב.
נגד בית״ר הפסדנו כשהם עם 10 שחקנים ואנחנו מובילים 0-1.
הדבר היחידי שאפשר להגיד לזכותו היא העובדה שההגנה התייצבה (למרות שרוב המשחקים היו נגד ההתקפות החלשות בליגה).
כל שחקן שעושה שתי פעולות טובות בהתקפה (ברשצקי), מוחלף. שחקן שאין לו קשר לענף ולקבוצה (איזיקה) משחק בהרכב ומוחלף על ידי דודו ביטון. זה לא מאמן ללכת איתו למלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
האדס כתב:
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
ובהנהלת הפועל דממה.

לפטר.

להעיף.

לפטר.

אם נרד ליגה זה בגללך ובגלל דומיך.
אתם הבאתם עלינו את העמותה ורמון.
אתם הבאת עלינו את איש המסתורין.
אתם הבאתם עלינו פירוק.
ועכשיו שהגיע מאמן שסגר תוך חודש וחצי את המרחק מהקו האדום ב 5 נקודות הביא אותנו לסיכוי ממשי להישארות אתם רוצים להחליף אותו.
אתם שהבאתם אותנו ל תבוסה של 5 0 בדרבי מתגעגעים למאמן של אז כאשר המאמן הנוכחי הפסיד בקושי 1:0 כאשר מכבי 20 דקות אחרונות עושים בונקר לשמור על התוצאה.

אתה האדס ודומיך שבטוחים שהם יודעים הכל יותר חכמים מכולם ורוצים לנהל את המועדון. לקבוע מי המאמן מי השחקנים ומי ההנהלה. אתה אשר הולך ומסתמן כאוהד ביתר ממערכון הגשש. אתה זה שיהיה חתום על ירידת הליגה הזאת יותר מכולם.

אתה אשר במהלך מאבק הישארות עסןד בלכלך ולקלל כל דבר שזז בהפועל ומנסה להשאיר אותה ליגה. אתה ולא אף אחד אחר.

עכשיו אתה צריך לבחור האם אתה אוהד הפועל שמוותר על האגו או סתם עוד אגו שחשוב לו להמשיך במלאת הריסת המועדון, לך הפתרונים אבל הנזק כבר נגרם.

נ.ב ההודעה נכתבה אליך אבל מיועדת לכלל משתמשי האנטי שיש בפורום ובקהל של הפועל. אתה ואלפקה הייתם כאלה מאז ומעולם. רק שעכשיו זה הבון טון בקהל. לא בון טון תומך אלא בון טון מקלל משמיץ והורס.

להגיד שאני הבאתי את רמון ואת העמותה, זה אשכרה לא לקרוא הודעה אחת שלי בפורום.
אני המשתמש הראשון שקרא פה נגד העמותה וקיבל גידופים מפה ועד החלל.
להגיד שאני הבאתי את הפירוק זה כבר באמת שיא של טמטום שאני לא הולך להגיב אליו.

לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 09:46 
אתה הבאת עלינו את רמון!!
אם רק לא היית מפריע, אל דוד היה קונה אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:21 
KingAlpaca כתב:
nirog כתב:
אולי לוזון יפוטר הערב... ;)

מדהים שאנשים הורחקו פה לחודשיים על כלום, ואתה עדיין כאן.

תגדיר כלום

לנושא, הקריאה לפטר אותו כרגע גורמת נזק ולא מחוברת למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:30 
יש הבדל בין להבין שקורצקי הוא מאמן מאוד בינוני במקרה הטוב לבין לפטר אותו.
לפטר אותו עכשיו זה כנראה יהיה צעד לא נכון. יש עוד 9 משחקים ולהפועל יש סגל שחקנים נתון עד סוף העונה. עם כל הכבוד לברשצקי וגם אני חושב שהחילופים שלו כל פעם לא נכונים מקצועית, זו לא הסיבה שהפועל נראית ככה. ברשצקי שיחק גם אתמול וגם נגד בית"ר 60 דקות או אפילו יותר והפועל נראו פח.
הפועל משחקים את הכדורגל הכי פחות אינטלינטי שראיתי בחיים שלי ורמת הביצוע וקבלת ההחלטות של השחקנים היא מהנמוכות שיש בענף. רמה טכנית זוועתית של רב השחקנים. לא רואה מאמן שיש לו את הזמן לשנות משהו באמת. בטח לא יובל נעים כמו שמישהו פה הציע, הוא מאמן ברמה של קורצקי במקרה הטוב ונוסף לכל הצרות הוא גם בכיין.
לשחקנים שמשחקים בהפועל היום יש אחריות בעיניי הרבה יותר גדולה מקורצקי. לא מסוגלים לאסוף את עצמם ולקחת אחריות על המצב ולהעלות את הרמה שלהם שתתאים לפחות ל-80% מהפוטנציאל שלהם (שהוא פוטנציאל של לדעת לעצור כדור ולשחרר פס נכון בנגיעה, לא ביקשתי יותר מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:48 
נטו שחקנים בלחץ, אלטמן הוא המייצג של כל ההחלטות הכי רעות ששחקנים יכולים לקבל במשחק נתון, וזה שום מאמן לא ישפר, ה״תפטר״ ותביאו את קשטן או את השריף (וואלה, שריף? באמת?) זה פתרון אוהד קלאסי, וזה בסדר, מקווה שההנהלה קצת יותר שקולה במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:48 
איזה פוטנציאל? אבו זייד שחקן תחתית כל הקריירה שלו. החלוץ הזר שלנו שחקן שקבוצת תחתית אחרת שחררה. מגן שמאלי מהנוער, מגן ימני בן 35 שנותן את המקסימום, הירש הגיע אלינו אחרי 6 משחקים בשנה וחצי. זה מה שהקבוצה הזאת שווה.
במיוחד בגלל זה המינימום לעשות זה לתת לשחקנים הטובים לשחק. לא יכול להיות שאיזיקה מסיים 90 דקות, 0 איומים על השער, 0 מסירות קדימה, 0 חילוצי כדור, וברשצקי שיוצר איזה 2 מצבים שלוש במשחק מקבל רק 60 דקות כל פעם. זה הזייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
אלטמן גם מייצג, בין היתר, שחקן אגואיסט. יש פעולות שלחץ משפיע עליהן ויש החלטות שאגואיסטיות משפיעה עליהן.
לא ייתכן שהוא עובר שחקן והפעולה הבאה תהיה להמשיך את הדריבל כשיש שחקן פנוי לידיו.
זה קרה אתמול וקרה בצורה הרבה יותר מעצבנת מול הבבונים במשחק הקודם.
זה גם חלק מתפקידו של קורצקי בהתנהלות מול שחקנים, הוא לא יכול לעשות מה שבא לו במגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 10:55 
גם את זה שמעתי ביציע, בוא תביא לי שם אחד שיחליף את אלטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי להחליף אמרתי לנער. הקבוצה והמטרה שלה חשובה יותר מהאגיאיסטיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לפטר אותו עכשיו זה כנראה יהיה צעד לא נכון. יש עוד 9 משחקים ולהפועל יש סגל שחקנים נתון עד סוף העונה. עם כל הכבוד לברשצקי וגם אני חושב שהחילופים שלו כל פעם לא נכונים מקצועית, זו לא הסיבה שהפועל נראית ככה. ברשצקי שיחק גם אתמול וגם נגד בית"ר 60 דקות או אפילו יותר והפועל נראו פח.
הפועל משחקים את הכדורגל הכי פחות אינטלינטי שראיתי בחיים שלי ורמת הביצוע וקבלת ההחלטות של השחקנים היא מהנמוכות שיש בענף. רמה טכנית זוועתית של רב השחקנים. לא רואה מאמן שיש לו את הזמן לשנות משהו באמת. בטח לא יובל נעים כמו שמישהו פה הציע, הוא מאמן ברמה של קורצקי במקרה הטוב ונוסף לכל הצרות הוא גם בכיין.
לשחקנים שמשחקים בהפועל היום יש אחריות בעיניי הרבה יותר גדולה מקורצקי. לא מסוגלים לאסוף את עצמם ולקחת אחריות על המצב ולהעלות את הרמה שלהם שתתאים לפחות ל-80% מהפוטנציאל שלהם (שהוא פוטנציאל של לדעת לעצור כדור ולשחרר פס נכון בנגיעה, לא ביקשתי יותר מזה).

בטח שלא ?!
להבדיל מקורצקי הבן אדם אשכרה השאיר קבוצות בליגה ולא ביחידות ברבות . אז עם נתונים קשה להתווכח אז אם זה אנחנו מול אשקלון ראש בראש לפחות בפרמטר הם מנצחים
הבכיינות שלו אשכרה עובדת עובדה שהשופטים מזיינים אותנו שבוע אחרי שבוע , מה שהיה היום מבחינת שיפוט זה ביזיון ורק בזכות הקהל הוא לא שרק לעוד פנדל שהגיע בסוף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:07 
NARKOTIKA כתב:
איזה פוטנציאל? אבו זייד שחקן תחתית כל הקריירה שלו. החלוץ הזר שלנו שחקן שקבוצת תחתית אחרת שחררה. מגן שמאלי מהנוער, מגן ימני בן 35 שנותן את המקסימום, הירש הגיע אלינו אחרי 6 משחקים בשנה וחצי. זה מה שהקבוצה הזאת שווה.
במיוחד בגלל זה המינימום לעשות זה לתת לשחקנים הטובים לשחק. לא יכול להיות שאיזיקה מסיים 90 דקות, 0 איומים על השער, 0 מסירות קדימה, 0 חילוצי כדור, וברשצקי שיוצר איזה 2 מצבים שלוש במשחק מקבל רק 60 דקות כל פעם. זה הזייה.

אה, פוטנציאל של של שחקני כדורגל ברמה בינונית בליגת העל. לעצור כדור, פס. כאלה. אני רואה קבוצות בליגת העל, גם החלשות. בהפועל השחקנים הכי מטומטמים בפער ניכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:09 
אבירמוס כתב:
redrony כתב:

בטח שלא ?!
להבדיל מקורצקי הבן אדם אשכרה השאיר קבוצות בליגה ולא ביחידות ברבות . אז עם נתונים קשה להתווכח אז אם זה אנחנו מול אשקלון ראש בראש לפחות בפרמטר הם מנצחים
הבכיינות שלו אשכרה עובדת עובדה שהשופטים מזיינים אותנו שבוע אחרי שבוע , מה שהיה היום מבחינת שיפוט זה ביזיון ורק בזכות הקהל הוא לא שרק לעוד פנדל שהגיע בסוף .

אתה ראית את הקבוצה שלו משחקת כדורגל? אתה רוצה להביא מאמן כי הבכיינות שלו משתלמת? גם שייע השאיר הרבה קבוצות, רוצה להביא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:10 
chimpfive כתב:

אלטמן שחקן טוב. זהו. אובררייטד בטירוף. לפחות כרגע. לא אחד שישדרג אותך התקפית ויביא מספרים. במצב הנוכחי של הפועל אני מעדיף חן עזרא על אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:20 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אלטמן שחקן טוב. זהו. אובררייטד בטירוף. לפחות כרגע. לא אחד שישדרג אותך התקפית ויביא מספרים. במצב הנוכחי של הפועל אני מעדיף חן עזרא על אלטמן.

גם אני כתבתי וממשיך לכתוב שהוא אוברייטד, נו אז מה, עזרא היום בבית״ר, זה מה יש, ושום מאמן לא ישנה אותו ב9 משחקים, מי שיעזור לאלטמן זה שחקנים שיעלו את רמת אינטליגנציה שלהם ב50 אחוז, ואז הוא יהיה פחות ראש בקיר. זה שום קוסם לא יכול לעשות, לא לעבוד, ולא לדרוש, בטח שלא מקבוצה במקום האחרון עם כל הלחץ של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
לפטר, ואז להביא מאמן שירצה עוזר חדש ונפטר גם את יגאל, ואז נשלם ל2 מאמנים ו2 עוזרים, ואז המאמן יהיה כושל ונפטר שוב.
שכחתי שלהפועל יש כסף נזיל בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 11:25 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

גם אני כתבתי וממשיך לכתוב שהוא אוברייטד, נו אז מה, עזרא היום בבית״ר, זה מה יש, ושום מאמן לא ישנה אותו ב9 משחקים, מי שיעזור לאלטמן זה שחקנים שיעלו את רמת אינטליגנציה שלהם ב50 אחוז, ואז הוא יהיה פחות ראש בקיר. זה שום קוסם לא יכול לעשות, לא לעבוד, ולא לדרוש, בטח שלא מקבוצה במקום האחרון עם כל הלחץ של הפועל.

אלטמן בעצמו הוא חלק מבעיית האינטליגנציה. אני גם לא מתווכח איתך. אני חושב שהוא שחקן טוב וזהו. לא יותר ולא פחות.
אני כן חושב שהשילוב של "שחקן טוב" עם מה שאלטמן חושב על עצמו ועם כל ההצעות שעפות ברקע הוא בעייתי. הוא גורם לו להוציא מעצמו הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: