תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 19 - הפועל ת"א נ. נהריה - יום ראשון 19.2.17 - 20:45
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:23 
הוקיץ' כתב:
אכן היה משחק כיף היום. ליונס פשוט אדיר, טאקר נראה היום הרבה יותר טוב וכרגיל האוול ודארל נותנים את שלהם.
מה שממשיך להטריד אותי זה ניהול המשחק של הדר. צוף משום מה שיחק פחות מדקה. יונתן פתח והוחלף אחרי דקות ספורות וחזר למגרש רק בגארבג' טיים. לפי זה אפשר היה לחשוב שבלאט היה במשחק אדיר, אבל בפועל הוא היה חלש מאוד כמו בכל התקופה האחרונה ולא תרם כלום.
באותה מידה גם את ליונס רמי שחק היום עד הסוף. מאמצע הרבע השלישי אנחנו ביתרון של 25 ועדיין ליונס לא ירד מהמגרש עד שתי דקות לסיום. למה לא לתת עוד דקות לבנקס במיוחד כשהוא הזיז את הרגליים בהגנה.
חבל מאוד על קבלת ההחלטות הזאת. לא כל יום ליונס יתן תצוגה כזו ואנחנו חייבים כמה שיותר גארדים כי כרגע הקו האחורי שלנו חלש מאוד.

הוקיץ' עם כל הכבוד לרבי ולצוף לא חושב שאפשר לקרוא לזה ''ניהול משחק לא טוב'' להעדיף את בלאט לפניהם.
ברנדווין כבר לא בקבוצה ורביב עשוי לחזור אוטוטו והבעיה הזו אמורה להיפתר, לא צריך להמציא בעיות בכח.
רמי עשה מספר טעויות בניהול המשחק אבל סה"כ ניהל את המשחק טוב מאוד.

לא שיחקנו נגד קונוסים, שיחקנו נגד קבוצה מעולה ורחבה שכבר עשתה צרות לירושלים ולמכבי השנה ולא פעם אחת, ממש לא מובן לנצח אותה בכזו תודה ובכזה הפרש.
להבדיל מהמשחק נגד קריית גת בבית, כאן ההפרש הגדול נובע יותר מהופעה טובה שלנו מאשר חולשת היריבה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 20 פברואר 2017, 02:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
היה תענוג.
רמי הכין את הקבוצה מצויין. הדאבל אפים על גייטס הרגו אותו ואת משחק ההתקפה שלהם.
מצד שני, כואב לי על דארל. אפקטיבי בכל דקה על המגרש, וכשהוא חם בהתקפה כמו ברבע השלישי, זה פשע לא לתת לו יותר קרדיט. היום רק 12 (!) דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:46 
בוריס כתב:
הוקיץ' כתב:
אכן היה משחק כיף היום. ליונס פשוט אדיר, טאקר נראה היום הרבה יותר טוב וכרגיל האוול ודארל נותנים את שלהם.
מה שממשיך להטריד אותי זה ניהול המשחק של הדר. צוף משום מה שיחק פחות מדקה. יונתן פתח והוחלף אחרי דקות ספורות וחזר למגרש רק בגארבג' טיים. לפי זה אפשר היה לחשוב שבלאט היה במשחק אדיר, אבל בפועל הוא היה חלש מאוד כמו בכל התקופה האחרונה ולא תרם כלום.
באותה מידה גם את ליונס רמי שחק היום עד הסוף. מאמצע הרבע השלישי אנחנו ביתרון של 25 ועדיין ליונס לא ירד מהמגרש עד שתי דקות לסיום. למה לא לתת עוד דקות לבנקס במיוחד כשהוא הזיז את הרגליים בהגנה.
חבל מאוד על קבלת ההחלטות הזאת. לא כל יום ליונס יתן תצוגה כזו ואנחנו חייבים כמה שיותר גארדים כי כרגע הקו האחורי שלנו חלש מאוד.

הוקיץ' עם כל הכבוד לרבי ולצוף לא חושב שאפשר לקרוא לזה ''ניהול משחק לא טוב'' להעדיף את בלאט לפניהם.
ברנדווין כבר לא בקבוצה ורביב עשוי לחזור אוטוטו והבעיה הזו אמורה להיפתר, לא צריך להמציא בעיות בכח.

לא כתבתי שרק בגלל זה ניהול המשחק שלו היה לא טוב, אלא שבאופן כללי ניהול המשחק שלו לא היה טוב וזו אחת הדוגמאות. וכן, בלאט מתחת לכל ביקורת, למה לא לתת לצוף לשחק? גם ההחלטה לפתוח עם רבינוביץ', להוציא אותו בדיוק אחרי שקלע שלשה ואז להעלות אותו שוב שתי דקות לסוף היא די הזויה.
חוץ מזה הוא גם כרגיל (בדומה לשרון אגב) פשוט שורף את דארל. כן הוא שחקן שלא קל לאמן עם קבלת החלטות רעה מאוד הרבה פעמים, אבל אין מצב שהוא לא משחק יותר. זה פשוט ניצול סגל רע במיוחד כשמדובר בבחור די עצבני כמו דארל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:48 
לגבי הדקות הפחות טובות
אני חושב שהפועל צריכה להגביר את האגרסיביות בצבע, כשאנחנו לוחצים ועוברים את התפר הראשון בהגנה אין לנו איזה איום חסימה או עזרות מתוחכמות לגבות על זה.
יותר מדי סלים קלים של נהריה בתחילת המשחק, קלים מדי אפילו.
היום זה עבד כי הפועל שמה את כל הז'יטונים על הקליעה מבחוץ של נהריה מה שהתברר כצעד חכם, אבל זה לא ילך בחולון.

גם בהתקפה עדין רואים בעיות - לא מעט פוזשנים שהפועל משחקת משחק לא יעיל, התקפות שמתחילות מאוחר מדי, וחסימות שהן לא חסימות.
הפועל חייבת להיות יותר חדה ומהירה במשחק העומד שלה.
שחקן התקפה כל כך מוכשר כמו בנקס לא מקבל פעם אחת ב 13 דק משחק מבט פתוח אחד לסל זה אומר, ואנחנו מפסידים אותו פה.
האוול מקבל כדורים רחוק מהסל בצורה לא יעילה ואנחנו לא מרוויחים אותו כשחקן פנים טוב בליגה (קלע היום 10 נקודות ש 6 מהן הגיעו מריבואנד התקפה).

סה"כ הייתה הופעה טובה ויש המון פוטנציאל וצריך רק לעבוד על כל החוסרים האלו כדי להגיע לישורת האחרונה בשיא היכולת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:52 
הוקיץ' כתב:
בוריס כתב:
הוקיץ' כתב:

לא כתבתי שרק בגלל זה ניהול המשחק שלו היה לא טוב, אלא שבאופן כללי ניהול המשחק שלו לא היה טוב וזו אחת הדוגמאות. וכן, בלאט מתחת לכל ביקורת, למה לא לתת לצוף לשחק? גם ההחלטה לפתוח עם רבינוביץ', להוציא אותו בדיוק אחרי שקלע שלשה ואז להעלות אותו שוב שתי דקות לסוף היא די הזויה.
חוץ מזה הוא גם כרגיל (בדומה לשרון אגב) פשוט שורף את דארל. כן הוא שחקן שלא קל לאמן עם קבלת החלטות רעה מאוד הרבה פעמים, אבל אין מצב שהוא לא משחק יותר. זה פשוט ניצול סגל רע במיוחד כשמדובר בבחור די עצבני כמו דארל.

מה זה שורף את דארל?
כל הסוגיה הזו נובעת רק מהעובדה שהוא לא מוכן לשחק עם דארל והאוול יחד, זה לא קרה עוד תחתיו,ואם כן מעט מאוד.
יש שחקן כל כך מוכשר כמו האוול (שרמי גם די מחבב אותו) שצריך לשחק לפחות 25 דק - מה שמשאיר לדארל 15 דק בעמדה 5 - מתמטיקה פשוטה.

אם ההחלטה לא לשחק איתם יחד נכונה? דיון אחר.
אם משתלם להחזיק זר לא זול וכישרוני מאוד בשביל 10-15 דק? דיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 19 - הפועל ת"א נ. נהריה - יום ראשון 19.2.17 - 20:45
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 06:58 
ליונס רוצח שקט. גינת במשחק טוב. יופי של הקרבה. אני לא מבין מה דארל עוד צריך לעשות כדי לשחק. האוול עשה הרבה טעויות, עושה טובה שהוא שומר, דארל נותן שתי גגות בהגנה בקלות, אסיסטים, נקודות, הרבה יותר יעיל מהאוול, ומשחק רק 12 דקות. קיבינימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 07:58 
משחק מאוד כיפי. מאוד נהניתי. לא יודע לאן הקבוצה הזו יכולה להגיע כל עוד רביב לא חוזר, אבל לפחות אתמול היה כיף. וזה משהו חשוב לפחות עבורי בעונת כדורסל. שיהיו כמה משחקים כיפיים.
לגבי בלאט: אני חושב שהדר מנסה לשחק כמה שיותר עם שני מובילי כדור וזה גם מפנה את ליונס לקליעה וזו הסיבה שתמיר משחק הרבה דקות. גם לדעתי, אתמול, המשחק זרם טוב מאוד כשתמיר היה על המגרש, גם אם לא קלע נקודות. הוא מסר יפה, הריץ את הקבוצה יפה. והיה אחלה. בכלל, אני חושב שכשיש 5 זרים שהם סקוררים תמיר יכול לזרוק פחות.
הבעיה שלי היא עם מיעוט הדקות לוויליאמס. נכון, הוא נוטה לעשות שטויות , אבל למעט המשחק בגלבוע, במשחקים האחרונים כשהוא עלה על המגרש רמת האנרגיות עלתה פלאים, ההגנה השתפרה ולהפועל היה גם משחק ריצה (כי להאוול יש נטיה להאט את המשחק. כשהוא לוקח ריבאונד הוא מחזיק את הכדור המון ביד. למשל אתמול התבקש נגד גייטס לקחת ריבאונד ולטוס למתפרצת, אבל האוול פשוט לא עשה את זה). בנוסף, בהתקפה העומדת וויליאמס נע ומשחק פיק אנד רול יפה מאוד. הוא ראוי ליותר דקות, ובהתחשב בזה שלהפועל יש אופציה עליו לעונה הבאה - חובה לא לאבד אותו בגלל מיעוט דקות לדעתי.
אני גם לא מת על ההחלטה הגורפת לא לשחק עם וויליאמס והאוול ביחד (מזכיר קצת את מה שהיה בעונה של מייקל רייט ויניב גרין שלא שיחקו בכלל ביחד), אבל אתמול זו לא הייתה בעיה בכלל. כי הישראלים בעמדה 4 היו טובים. תומר נתן אחלה משחק כולל קליעה מבחוץ ומתן היה טוב מאוד (כולל 2 שלשות) והם הראו כמה זה קריטי שיש 4 שמסוגל לקלוע מבחוץ. לא חושב שהייתה סיבה לשחק עם דארל והאוול יחד. היה כן מקום לדארל לשחק יותר על חשבון האוול. אני גם חושב שהעובדה שיש 5 זרים מקשה על שילוב של האוול וויליאמס יחד. בטח כל עוד רביב לא חוזר (כי אם וויליאמס והאוול משחקים יחד זה משאיר מקום לזר אחד בקו החוץ המדולדל של הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 19 - הפועל ת"א נ. נהריה - יום ראשון 19.2.17 - 20:45
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בסיום המשחק נערכו בדיקות סמים באופן רנדומלי לשני שחקנים מכל קבוצה. (מתוך הסיכום משחק של תום שקד אצל אופירה(.

אחד מהם היה רביב (חחחחחח), ויש לקוות שהשני היה טאקר. ממתי יש פה בדיקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 19 - הפועל ת
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
אגב, בסיום המשחק נערכו בדיקות סמים באופן רנדומלי לשני שחקנים מכל קבוצה. (מתוך הסיכום משחק של תום שקד אצל אופירה(.

ממתי ששימון מזמין אותם (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
מאוד אהבתי את ההתנהלות של אדריאן אתמול, בכלל יש לנו הרבה שחקנים מנוסים בקבוצה וזה עובד טוב עם הצעירים, הדינמיקה על הספסל חיובית מאוד ויש הרבה פרגון, ברור שזה הכי קל לראות את זה במשחק מצויין של הקבוצה אבל עושה רושם שהקבוצה באמת מגובשת, אני מניח שגם העובדה שלא היו שינויים בזרים העונה תורמת לזה.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 19 - הפועל ת
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:06 
JohnnieWalker כתב:

רביב ותמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לזרים, מאוד אהבתי את המשחק של מתן אתמול (חוץ מהעבירה הרביעית המטופשת). בכל פעם שהוא נכנס היתה תחושה שכולם מעלים אינטנסיביות בהגנה וזזים יותר נכון. פלוס קצת התקפה לשם שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:25 
dorz כתב:
מעבר לזרים, מאוד אהבתי את המשחק של מתן אתמול (חוץ מהעבירה הרביעית המטופשת). בכל פעם שהוא נכנס היתה תחושה שכולם מעלים אינטנסיביות בהגנה וזזים יותר נכון. פלוס קצת התקפה לשם שינוי.

גם נגד גלבוע מתן שיחק טוב, עד העבירה החמישית ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:33 
ליונס שבר שיא שלשות למשחק לשחקן בהפועל?
ואם לא מה השיא ושל מי? ואם כן מי החזיק עד עכשיו? מה הסיכוי ששולדבראנד?
אני חייב תשובות לשאלות האלה כדי להמשיך במהלך חיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:37 
אני חושב שמגיעה מילה טובה גם למתן.
אחרי פתיחת עונה מזעזעת, מתן חזר מהפציעה ונותן פחות או יותר את מה שציפיתי שהוא ייתן העונה (שזה לא יותר מדי, למען האמת).
קלע 5,6,8 בשלושת המשחקים האחרונים באחוזים גבוהים ל-3 (1/1, 2/2, 2/3), אבל התרומה שלו היא כמובן משהו שלא רואים בסטטיסטיקה.
חשוב מאוד שיהיה לנו את מתן לפחות ברמה הזאת, כי זה מוסיף לנו אפשרויות ובעיקר משדרג את השחקנים שלידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:58 
hapoel15 כתב:

למיטב זכרוני דאג לי קלע במדי הפועל תשע שלשות נגד מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 13:06 
purvis short כתב:
hapoel15 כתב:

למיטב זכרוני דאג לי קלע במדי הפועל תשע שלשות נגד מכבי חיפה.

צודק. קלע 9-11 בשנת 1990. הפסדנו אגב לחיפה של שטיינהאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:40 
בנוגע לדקות שמקבל דארל ויליאמס (באמת שחקן מעולה)- קיימת דילמה בסיסית בשאלה כמה זמן מחזיקים שחקן ״חם״ על המגרש, ונדמה לי שרמי הדר התייחס לכך באסיפה האחרונה. יש כאלה שיודעים למשוך ולנוח על המגרש ויש כאלה שדי מהר מתחילים לעשות שטויות. חייב לומר שבניגוד למשחקים קודמים, ויליאמס נראה הרבה יותר ״שמח״ אמש, גם כשהוחלף וגם בסיום המשחק (אז הוא נוטה להסתלק די מהר, לא הפעם). ייתכן שזו רק מראית עין, אבל אולי הוא מבין/משלים עם המצב שהוא כינור שני בעמדה 5. באשר לגארדים הישראלים- מסכים עם פרוויס שבלאט תרם הרבה מבחינת שטף המשחק ובהגנה, גם אם זה היה יום מסירות בינוני ויום קליעות חלש שלו. וברור גם שהדר אוהב שני מובילי כדור ״טבעיים״, והקורבן של הסיטואציה הזו הוא צוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: