תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה בייעוץ משפטי מול YES
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
לפני מספר חודשים התנתקתי מהחברה.
התקשרו אליי לבשר שעליי להחזיר ציוד והם שולחים שליח לאסוף. במשך משהו כמו 3 או 4 פעמים זה התבטל בגללם. פעם אחת השליח הגיע לכתובת אחרת, פעם שניה הוא איחר בשעות כך שלא הייתי במקום כבר ועוד ועוד.
לכל אורך התקופה הייתי מאוד אדיב ואמרתי שמבחינתי יכולים לבוא לאסוף כל רגע, אין לי בעיה עם זה.

הם כל הזמן קובעים שליחים לעוד שנתיים כי כנראה זה הכח אדם שיש להם. בסוף זה נפל בין הכיסאות, אך הבנתי מרוח השיחות איתם שזה לא לחוץ והם ימשיכו לנסות לתאם איתי. אני פשוט חיכיתי עם הציוד עד לרגע המיוחל.

היום בבוקר קיבלתי טלפון ממשרד עורכי דין שמייצג את יס וטוען כי התיק עבר לטיפולם והולך להליכים משפטיים כי אני סירבתי למסור ציוד.

יש לי 2 אופציות לפי מה שנאמר לי.
1. להגיע למשרד קבלת הקהל הקרוב ביותר אליי ולמסור את הציוד. מה שמשעשע - אני גר באשדוד. הכי קרוב באר שבע.
2. לשלוח בדואר - מה שכמובן יעלה לי לא מעט כסף על משקל וגודל חבילה.

אחרי החפירה - השאלה שלי פשוטה. בגלל שאני כלכך בטוח בצדקתי, לאן ההליכים המשפטים האלה מתפתחים? האם יהיה לי המקום להגן על עצמי או שזה נטו ישאב לי כסף מהכיס ופשוט כדאי לי לאכול את הכובע ולנסות להחזיר בעצמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה בייעוץ משפטי מול YES
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 13:43 
בעקרון הם אמורים להגיש תביעה נגדך, בפועל הסיכוים שזה יקרה קלושים.
אתה יכול לשלוח מכתב למשרד עו"ד בו תציין את מה שפרטת פה ותכתוב שאתה עדיין מחכה לתיאום של יס מולך ושהם רשאים להגיע לביתך לאסוף את הציוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
בנאדם קם בבוקר ומסתבר שהוא גנב ממירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 10:40 
לירון האדום כתב:
בעקרון הם אמורים להגיש תביעה נגדך, בפועל הסיכוים שזה יקרה קלושים.
אתה יכול לשלוח מכתב למשרד עו"ד בו תציין את מה שפרטת פה ותכתוב שאתה עדיין מחכה לתיאום של יס מולך ושהם רשאים להגיע לביתך לאסוף את הציוד.

בעבר לפחות הגישו תביעות. למשל נגדי על סיפור זהה. ברגע שהבינו שיש להם בעיה כל הסיפור התמסמס.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: