תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלטמן וגוטליב
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 18:40 
NARKOTIKA כתב:
כי הם רוצים שחרור בחינם

נחכה נראה מה יקרה אם אחד מהם יישאר פה ב7 לפברואר. לדעתי במשחק הראשון הם כבר בהרכב.

השחרור בחינם הוא כביכול עבור המענקים שהם לא קיבלו?
וזה לא כביל בבית משפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 19:11 
עלק פוצץ... לא היה כלום בשום רגע. בלוף

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 19:17 
NARKOTIKA כתב:
כי הם רוצים שחרור בחינם

נחכה נראה מה יקרה אם אחד מהם יישאר פה ב7 לפברואר. לדעתי במשחק הראשון הם כבר בהרכב.

7? החלון לא נסגר עוד יומיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 20:20 
אוגוסטוס היל כתב:
עלק פוצץ... לא היה כלום בשום רגע. בלוף

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

לא היה כלום כי אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלטמן וגוטליב
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 20:40 
העסקה פוצצה כי אלטמן רצה 150 אלף יורו לעונה ופנאתנאייקוס לא ידעו מי זה אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 20:45 
פרח

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלטמן וגוטליב
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 21:36 
Asafas כתב:
העסקה פוצצה כי אלטמן רצה 150 אלף יורו לעונה ופנאתנאייקוס לא ידעו מי זה אלטמן.

אבל הבנתי ממך שיש לו קצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 21:58 
מעניין אם כשגוטליב יחזור להרכב אז חלק יעשו לו בוז וחלק ימחאו לו כפיים כי הוא שחקן של הפועל שלובש את החולצה האדומה, כמו שעשו לרייכרט כשהיה מושאל.
עוד מעניין לדעת מי מאלה שמחאו כפיים לרייכרט יעשו בוז לגוטליב ואיך הם יסבירו את הדיסוננס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
השלישייה לא השכילה להבין שכללי המשחק השתנו.
קודם כל מי שמנהל את הפועל אלה הניסנובים שלא לוקחים שבויים. הם לא אסקופה נרמסת כמו כל הקודמים (מלבד טביב שידע גם להוציא את המיץ לצד השני). החבר'ה האלה לא פראיירים.

דבר שני ויותר חשוב - השופט אורנשטיין. בזמן הזה בכל שאלה או בעיה ישר הולכים אליו. אבל הוא זורק אותם שילכו לחפש פשרה. בינתיים הזמן עובר והחלון לפני סגירה. כשאין ברירה אז אורנשטיין מקשקש משהו על הלכות חדלות פרעון בישראל ונותן לשחקנים וואחד צינור. נגמרו הימים שהולכים לאיזה בורר מטעם שמוכר שחקן כמו אצילי ב-750 אלף יורו בלי לשאול את ביתר. את אורנשטיין לא עשו באצבע, הוא מעמיד את השחקנים ועוה"ד שלהם והסוכנים כמו פיונים בלוח המשחק. אחרי שאלטמן ציפצף עליו ונסע ליוון הוא שרוף במחוזי. או שיישאר או שיביא הצעה טובה באמת. זו תקופה אחרת וכדאי לשלישייה להפנים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
מעניין אם כשגוטליב יחזור להרכב אז חלק יעשו לו בוז וחלק ימחאו לו כפיים כי הוא שחקן של הפועל שלובש את החולצה האדומה, כמו שעשו לרייכרט כשהיה מושאל.
עוד מעניין לדעת מי מאלה שמחאו כפיים לרייכרט יעשו בוז לגוטליב ואיך הם יסבירו את הדיסוננס.

אני מתנדב לעשות לך את זה פשוט כמו שעשינו ליאיר האדום - כל שחקן שעולה למגרש עם החולצה של הפועל אני בעדו ויקבל מחיאות כפיים על פעולה טובה וקללות יאוש על פעולה רעה.
מה היה דקה לפני שהתחיל המשחק ודקה אחרי שנגמר המשחק לא רלבנטי, לאורך השנים האחרונות היו מעט מאוד שחקנים שאכפת לי מהם לפני שהוא מתחיל ואחרי שהוא נגמר. ידין, דמארי וזהו בגדול.
כל אחד מהשלושה שיעלה למשחק עם חולצה אדומה יקבל את כל הגב שבעולם, כל אחד מהם שיעלה עם חולצה צהובה יקבל את כל הקללות שמגיעות למי שעולה עם הצבע המטונף הזה. קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
מתי הדיון בעניינו של גוטליב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 09:25 
מושקוביץ כתב:

איך זה בדיוק קשור אחד לשני?
אני שרקתי בוז לרייכרט אבל לא אשרוק בוז לגוטליב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי עומד מאחורי הציטוט הבוקר ב-ynet ("אלטמן עשה מעצמו צחוק כשיצא לפנאתינייקוס. אנחנו מקווים מאוד שלפחות הוא נהנה בדיוטי פרי ומהעננים הרבים בטיסה"), אני מהמר על איציק ניסנוב.
בכל מקרה, הדברים גמרו לי לצחוק והיו משעשעים וגם מעידים על כך שבהפועל לא מתרגשים מכל מיני מהלכים של יועצים/עו"ד/סוכנים ולא יתקפלו בפני שחקן כזה או אחר. מי שרוצה ללכת צריך לקבל את אישור הקבוצה לשחרור וכמובן להביא הצעה טובה מקבוצה אחרת. לא יקבל שחרור ולא יביא כסף - יוכל לבחור בין לשחק בהפועל לבין לשבת ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:29 
זה מיותר. במיוחד אם אתם רוצים שהוא ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:30 
לירון האדום כתב:
מושקוביץ כתב:

איך זה בדיוק קשור אחד לשני?
אני שרקתי בוז לרייכרט אבל לא אשרוק בוז לגוטליב

למרות שבאופן אישי לגוטליב מגיע בוז ולרייכרט לא הגיע בכלל. מוזרות הן דרכי האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:39 
לרייכרט "הגיע" בוז (לא באמת הגיע לו, אלא להנהלה שהביאה אותו בהשאלה).
לגוטליב מגיע בוז כי הוא חתיכת חלאה.

אני שמח שסוף סוף יש לנו בעלים רציניים שלא מתקפלים ולא מפחדים מאף אחד.
האמת, לטעמי העקיצה לאלטמן היתה במקום. שימשיך, שלא ימשיך - הוא צריך לדעת את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:48 
עד המ!!ת הפועל כתב:

האמת, לטעמי העקיצה לאלטמן היתה במקום. שימשיך, שלא ימשיך - הוא צריך לדעת את מקומו.

גוטליב לא חלאה, מגיע לו בוז כי הקבוצה על הזין שלו. זה לא אומר שצריך לשרוק לו בוז עכשיו כי בהנחה שכולם מסכימים שזה יפגע בו, אז זה גם יפגע בקבוצה ובמשימה שלה להישאר בליגה והקבוצה יותר גדולה מכל שחקן. נראה לי שהתעלמות ממנו זה הדבר הנכון (סתם הצעה, לא לשיר לו שיר שחקן). שיחזור, יעזור לקבוצה להישאר בליגה ושיילך קיבינימט בסוף העונה.

כתבת מדויק על רייכרט לכן לא הגיע לו בוז. שום דבר שם לא היה אשמתו. אני בטוח שאפשר היה להעביר את חוסר צביעות הרצון מהבאת מושאלים ממכבי בצורה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:56 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה מיותר. במיוחד אם אתם רוצים שהוא ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 12:59 
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

גוטליב לא חלאה, מגיע לו בוז כי הקבוצה על הזין שלו. זה לא אומר שצריך לשרוק לו בוז עכשיו כי בהנחה שכולם מסכימים שזה יפגע בו, אז זה גם יפגע בקבוצה ובמשימה שלה להישאר בליגה והקבוצה יותר גדולה מכל שחקן. נראה לי שהתעלמות ממנו זה הדבר הנכון (סתם הצעה, לא לשיר לו שיר שחקן). שיחזור, יעזור לקבוצה להישאר בליגה ושיילך קיבינימט בסוף העונה.

כתבת מדויק על רייכרט לכן לא הגיע לו בוז. שום דבר שם לא היה אשמתו. אני בטוח שאפשר היה להעביר את חוסר צביעות הרצון מהבאת מושאלים ממכבי בצורה אחרת.

מסכים שבמצב הנוכחי לא צריך לתת לגוטליב תשומת לב מיוחדת. שיעשה את העבודה שלו ויעוף מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 15:10 
Charlie כתב:
לא יודע מי עומד מאחורי הציטוט הבוקר ב-ynet (" אלטמן עשה מעצמו צחוק כשיצא לפנאתינייקוס. אנחנו מקווים מאוד שלפחות הוא נהנה בדיוטי פרי ומהעננים הרבים בטיסה "), אני מהמר על איציק ניסנוב.
בכל מקרה, הדברים גמרו לי לצחוק והיו משעשעים וגם מעידים על כך שבהפועל לא מתרגשים מכל מיני מהלכים של יועצים/עו"ד/סוכנים ולא יתקפלו בפני שחקן כזה או אחר. מי שרוצה ללכת צריך לקבל את אישור הקבוצה לשחרור וכמובן להביא הצעה טובה מקבוצה אחרת. לא יקבל שחרור ולא יביא כסף - יוכל לבחור בין לשחק בהפועל לבין לשבת ביציע.

טוב לדעת שהדובר של הניסנובים נמצא כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 15:26 
Charlie כתב:
לא יודע מי עומד מאחורי הציטוט הבוקר ב-ynet (" אלטמן עשה מעצמו צחוק כשיצא לפנאתינייקוס. אנחנו מקווים מאוד שלפחות הוא נהנה בדיוטי פרי ומהעננים הרבים בטיסה "), אני מהמר על איציק ניסנוב.

הדברים מאד מיותרים. במצבנו, עדיף להוריד פרופיל ולהיות צנועים, גם מול אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: