תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 10 ינואר 2017, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה, מכבי.
כשיש את הניהול המקצועי הכי גרוע ושערורייתי בליגה אז מפסידים באילת.
ואפילו לא צריך את אברהמי בתור מאמן בשביל זה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
גם המשיח בדש בורח מהספינה הטובעת":

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 34646.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 15:10 
הבין מהר מאוד את קן הצרעות הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2017, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אילת עושה עבירה+ שלוש טכניות בפלוס 10 ברבע הרביעי. הרצליה קיבלה 6 זריקות (דניס עשה 5 מ 6 + כדור מהצד. באקנר וקולמן בחוץ עם 5 עבירות. השופטים איבדו את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2017, 22:00 
אילת מנצחת 91-84 תוצאה שדי משרתת אותנו בהתחשב שהרצליה נמצאת באזור הקליטה שלנו בטבלה.
מה שהשופטים עשו שם זה ביזיון, גם אם שחקנים מקללים את השופטים אין סיבה לשרוק 4 טכניות (!) ועוד אחרי שנשרקה שריקה לעבירת אובר דה לימיט, זה 6 זריקות וכדור מהצד לקבוצה שמפגרת ב10.
זה פשוט לגמור לקבוצה משחק במלוא מובן הביטוי.

הזרים של הרצליה היו נורא חלשים היום, עשו ביניהם תחרות מי יותר מחרב לקבוצתו (2 זרים עם 0 נק כ''א, 2 זרים עם 7 כ''א וגרין שקלע 25 והיה היחיד שטוב למרות שהוא זה שלקח את שששת זריקות העונשין אז הוא ''זכה באור מן ההפקר'' וניפח את המספרים).
משעור פשוט מחזיק את הקבוצה בטח היום על הגב, למרות דקות חלשות שלו ברבע 3, סיים עם דאבל דאבל של 10 ריבאונדים ולמעלה מ20 נקודות.

משחק נורא מפוזר של הרצליה לעומת משחק התקפי לא רע בכלל של אילת, אילת קבוצה מעולה שנמצאת במגמת שיפור ועם מילבורן, באקנר, הנרי ודניאלס יחד עם הצעירים נאור שרון ורפי מנקו נוצרת קבוצה מאוד אקטיבית ויעילה ומגיע לעודד מחמאות על כך.
מוכיח שבשבוע שעבר לא ניצחנו דחלילים למרות ההובלה הגדולה הם עדיין קבוצה שניצחה בחולון, בארנה ואת מכבי בביתה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2017, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אילת מנצחת 91-84 תוצאה שדי משרתת אותנו בהתחשב שהרצליה נמצאת באזור הקליטה שלנו בטבלה.
מה שהשופטים עשו שם זה ביזיון, גם אם שחקנים מקללים את השופטים אין סיבה לשרוק 4 טכניות (!) ועוד אחרי שנשרקה שריקה לעבירת אובר דה לימיט, זה 6 זריקות וכדור מהצד לקבוצה שמפגרת ב10.
זה פשוט לגמור לקבוצה משחק במלוא מובן הביטוי.

הזרים של הרצליה היו נורא חלשים היום, עשו ביניהם תחרות מי יותר מחרב לקבוצתו (2 זרים עם 0 נק כ''א, 2 זרים עם 7 כ''א וגרין שקלע 25 והיה היחיד שטוב למרות שהוא זה שלקח את שששת זריקות העונשין אז הוא ''זכה באור מן ההפקר'' וניפח את המספרים).
משעור פשוט מחזיק את הקבוצה בטח היום על הגב, למרות דקות חלשות שלו ברבע 3, סיים עם דאבל דאבל של 10 ריבאונדים ולמעלה מ20 נקודות.

משחק נורא מפוזר של הרצליה לעומת משחק התקפי לא רע בכלל של אילת, אילת קבוצה מעולה שנמצאת במגמת שיפור ועם מילבורן, באקנר, הנרי ודניאלס יחד עם הצעירים נאור שרון ורפי מנקו נוצרת קבוצה מאוד אקטיבית ויעילה ומגיע לעודד מחמאות על כך.
מוכיח שבשבוע שעבר לא ניצחנו דחלילים למרות ההובלה הגדולה הם עדיין קבוצה שניצחה בחולון, בארנה ואת מכבי בביתה.

אילת כרגע משחק אחרינו והרצליה משחק לפנינו, ככה שאי אפשר באמת לדעת אם זה טוב לנו.
שבוע הבא משחק חשוב בהרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 01:13 
עמית שמחון עם 7/10 מהשלוש (וסה"כ 28 נקודות). אפשר רק לפנטז מה היה קורה אם היה חותם בקבוצה במקום מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 00:34 
‏סוני ווימס סירב לעבור בדיקת סמים של פיבא. כנראה סובל מ"שפעת'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 05:10 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
‏סוני ווימס סירב לעבור בדיקת סמים של פיבא. כנראה סובל מ"שפעת'.

ערוץ 5 נתפס במערומיו. באתר שלו מסופר ששלושה שחקנים: וימס, ראד ומקל, נתבקשו לעבור בדיקת סמים שגרתית והוא סירב ולא הופיע לאימון. לכן עתידו לא ברור.

באתר one כתוב שהוא נכשל בבדיקת סמים לאחר שמכבי בדקו אותו ואת ראד, כאשר מקל זומן ככיסוי כדי שלא יטענו שזה אישית נגדם. לאחר שנכשל התבקש לא להגיע לאימון ועכשיו יתירו את חוזהו ללא כל פיצוי כספי, לאחר שלאחרונה התבקש להתפשר ולקבל פיצוי ולעזוב אבל הוא סירב. מכבי הרוויחה מיליונים מהמהלך.

האם יש הוכחה יותר חותכת מזה לכתבלבות של ערוץ 5 ולעובדה שהם משמשים בעצם כדוברים של מכבי כשהם מפרסמים רק מה ש"מאושר" להם לפרסם?
מישהו יעשה עם העובדות האלה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 08:52 
מילא הערוץ, המועדון הזה שובר שיאים בתחמנות ובנוכלות.
רצו להיפטר ממנו (בקיץ היה "המשיח"), במקום להגיד לו יפה שלום, אמרו איך נפיל אותו בלי כסף, יאללה נעשה בדיקת סמים. סיכול ממוקד.
עם העו"ד שם, אני מתפלא שלא שמו לו סכין עם שאריות דם על המיטה, נגועה בטביעות אצבעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
גם את ויקטור ראד הם בדקו, כנראה אותו לא הצליחו להפיל. הדיבור הוא שגם את ראד הם מתים להעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 11:45 
זה כאילו נורא ברור מאליו, אבל אני צריך לציין זאת.
כושלאמא של המועדון הדוחה הזה, איזה מועדון מגעיל, פשוט להקיא על הצבע המושתן שלהם,
להגיד תודה כל יום שאנחנו לא בצד ההוא ולקלל עד יומנו או יומם האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
מילא הערוץ, המועדון הזה שובר שיאים בתחמנות ובנוכלות.
רצו להיפטר ממנו (בקיץ היה "המשיח"), במקום להגיד לו יפה שלום, אמרו איך נפיל אותו בלי כסף, יאללה נעשה בדיקת סמים. סיכול ממוקד.
עם העו"ד שם, אני מתפלא שלא שמו לו סכין עם שאריות דם על המיטה, נגועה בטביעות אצבעות שלו.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 14:25 
גרסתו של ווימס (ynet):

ציטוט:
הטלתי את מימיי בכוס שבע פעמים, מילאתי אותה עד הסוף. השומר זרק בכל פעם את הדגימה לפח. זה רק מוכיח שעשיתי את הבדיקה", הוסיף ווימס. "הוא שמר אותי בחדר מבודד במשך שש שעות. אמרתי לו שהילד שלי מגיע לישראל והוא לא מדבר אנגלית (לווימס ילד מאישה ליטאית מהתקופה בה שיחק בז'לגיריס, ב.ח), והוא רק בן שלוש. הוא נחת בתשע בלילה והסברתי לבודק את המצב. הם עדיין לא הסכימו לשחרר אותי. בסוף הלכתי כי לא הייתה לי ברירה. הילד שלי חיכה לבד שלוש שעות בשדה. אני קודם כל אבא, לפני שאני משהו אחר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 14:27 
מדהים איך אני כל פעם מקבל עוד תזכורת כמה אני מתעב את המועדון הזה, למקרה שחס וחלילה אני אשכח.
איזו שפלות, איכס :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 16:24 
שמועה (שהמקור שלה זה כנראה הקפטן גיא פניני) מספרת שלפני ההפסד בבלגרד רביעיית הזרים הגיעה "מחוקה" לתדריך של המאמן ונרדמה לו מול העיניים. הם היו גמורים ברמה שכל הצוות והשחקנים מסביב היו בהלם. כנראה נתנו להם לשחק כי לא היה להם אופציה אחרת ושם הם לקחו החלטה לגמור את הסיפור סופית. לדעתי יש לצפות בשבועות הקרובים לעוד אפטר שוקס בנוגע לראד ואולי אפילו גאודלוק.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
אני כל-כך מאמין לווימס, הם שוב מוכיחים שהם הקבוצה של המדינה, אותה מדינה שביבי ראש ממשלה שלה וישראל היום העיתון הנקרא ביותר בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
Uri misgav
אני כבר לא כותב כאן בקיר על ספורט בכלל ועל אהבת חיי מכבי-אוקלוהומה-תל אביב בפרט. ככה גזרתי על עצמי מתישהו, משלל סיבות. אחת מהן היא כמובן בגרות והתבגרות. מסתפק מליהנות בשקט מההפסד התורן שלהם כל שני וחמישי. אושר מזוקק. אבל אחרי הפרשה החדשה מבית היוצר של מזרחי ופדרמן אני מציע לעקוב בשבע עיניים. היא מבהירה מחדש למה שבתי וטענתי לאורך השנים שמדובר במועדון הארור בתולדות הספורט העולמי. בתמצית: מכבי נתקעה עם האמריקאי המאכזב סוני ווימס שחתום לשנתיים על חוזה של מיליונים. ביקשו ממנו לקצץ או להתנדב להשתחרר מהחוזה. הוא סירב. במוצ"ש זומנו ווימס ואמריקאי יקר ומאכזב נוסף, ויקטור ראד, לבדיקת סמים פתאומית (שיטה ידועה באירופה להיפטר משחקנים אמריקאים, הם מרבים לעשן מריחואנה להנאתם). הכיסוי היה זימונו לבדיקה גם של הישראלי גל מקל - שכבר הסכים העונה לעתור מטעם ההנהלה נגד חוק המחייב לכלול בכל משחק בסגל שני ישראלים צעירים. מכבי מיהרה לפרסם שווימס סירב לעבור את הבדיקה. המשמעות המיידית: הוא מושעה וצפוי להיחתך מהקבוצה ומחוזה המיליונים בלי פיצוי. אבל עכשיו ווימס מספר שדווקא מילא את הכוס שבע פעמים, ובכל פעם השומר זרק את הכוס לפח. לדבריו, לפני הכוס השמינית הוא התחנן לעזוב את החדר כדי לאסוף את בנו הקטן משדה התעופה, אבל סורב עד שהחליט לעזוב כדי לקחת את הילד. פרט מעניין ששמתי לב אליו הוא מי שווימס מספר שנכח בחדר הבדיקה לצד רופא הקבוצה - איש המינהלה עמי ביטון. בידיעה המצורפת, כמה ימים לפני המקרה, מדווח שאותו ביטון נכח משום מה בפגישה בהולה של ההנהלה שבה דנו בצורך לשחרר את ווימס ולחסוך את שכרו המפלצתי. אגב, היו ימים רחוקים שבהם אמריקאי מחוק מסמים בשם אולסי פרי שכב בבית אחרי מנת יתר, ובמכבי תירצו את העדרו ממשחק גביע אירופה חשוב ב"שפעת קשה". משום מה אז דווקא לא הזעיקו בדיקת מעבדה. רציתי להציע לאח סוני לקחת אותם לבית משפט, אבל נזכרתי שחתן פרס ישראל מזרחי מרגיש שם די בנוח כל השנים. אז אסתפק באיחולי הצלחה בהמשך לקבוצה של המדינה. אל ייאוש, תמיד אפשר להחתים עוד מאמן (עברו שם העונה כבר ארבעה) ועוד כמה אמריקאים (מצטער, אבדה היכולת למנות את מספרם). בתגובות למטה: כמה קישורים להרחבת הדעת.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 23:11 
הזמינו את הבדיקה.
קבוצה מתועבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 23:50 
טקסט חשוב של אורי משגב. ממליץ לשתף כדי שיגיע לכמה שיותא אנשים.

מועדון של אנשים מתועבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
או קיי, ראיתי עכשיו את המרפק הדוחה של אלכסנדר.
או, כמו שמירי נבו קראה לזה - התעסקות בשטויות של שחקני מכבי
בכל מקרה, שחקן לא יכול להגיש תלונה על תקיפה? מה זה קשור לכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
או קיי, ראיתי עכשיו את המרפק הדוחה של אלכסנדר.
או, כמו שמירי נבו קראה לזה - התעסקות בשטויות של שחקני מכבי
בכל מקרה, שחקן לא יכול להגיש תלונה על תקיפה? מה זה קשור לכדורסל?

מזעזע.
צריך לעוף לקיבינימאט, והוא עוד מעז להרים את היד ולהתנצל אחרי זה.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 18:09 
טור של אייל גיל מהארץ - http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.3464564

פרק נוסף במורשת האמיתית של שמעון מזרחי
מהאנשים שהביאו לכם את השפעת של אולסי, הפיצה של צ'ורצ'יץ' והבנק של מוני. מכבי תל אביב כבר הוציאה מזמן שם רע לקומבינה. הדרך האפלה בה נקטה על מנת להיפטר מסוני ווימס היא דפוס פעולה ידוע מראש

אתמול (שני) קיבלנו עוד פרק מרתק בסדרת הקאלט "מכבי תל אביב עושה קומבינות". חובבי הז'אנר - מאפיינים: אוהדי הפועל תל אביב או עיתונאים למודי ניסיון - כבר ידעו לחבר את הנקודות גם באישון לילה, עוד לפני שהאמת נחשפה לעיני כולם. סוני ווימס המאכזב, השחקן הכי יקר העונה שחתום על חוזה לשנתיים ללא אפשרות להתרתו, לא סיפק את הסחורה על הפארקט והרעיל את חדר ההלבשה. הוא הוביל לפיטוריו של ארז אדלשטיין על ידי ביקורת קולנית והסתת השחקנים (ובהמשך ההנהלה) כנגדו, לאחר מכן פנה נגד השחקנים עצמם (בוואלה! פורסם כי מאיק צירבס הענק פרץ בבכי לאחר שהזרים האחרים לעגו והציקו לו, עם רמיזה עבה לעבר ווימס) ועל המגרש זה לא נראה יותר טוב.

לאחר התבוסה לגלאטסראי התכנסה ההנהלה לדיון חירום. מאמן אי אפשר להחליף (היו כבר ארבעה כאלה העונה), והשחקנים הבכירים עלו על הכוונת. בפגישה במסעדה נכחו כל הראשים וגם דמות מפתיעה - מנהל הקבוצה, עמי ביטון, שהוא העיניים והאוזניים של ההנהלה בחדר ההלבשה ומכיר את כל הטינופים והלכלוכים. הדרך לחתוך את ווימס ולהישאר עם הכסף בכיס נקבעה. בליגה בה כולם מעשנים סמים קלים ואף אחד לא בודק, החליטה מכבי לזמן לראשונה בתולדותיה בדיקת פתע לאימון. כמו שהחתימו את צירבס וקווינסי מילר מאחורי הגב של הכוכב האדום, כך גם קימבנו את שחרורו של ווימס. אפס קלאסה, מקסימום נוכלות.

זה ייזכר כאחד מפרקי המופת בסדרה. מהאנשים שהביאו לכם את השפעת של אולסי, הפיצה של צ'ורצ'יץ' והבנק של מוני, קבלו את השאכטה של סוני. כדי לחסוך מיליוני שקלים ולהשתחרר מהחוזה המעיק ונוכחותו המזיקה של ווימס, מכבי תל אביב שוב פעלה בצורה שרק היא יודעת ומכירה. זו הרי כבר מסורת של שנים, כמעט כמו חמישי בהיכל.

אם רק היו יודעים לתעל את האפלוליות והנכלוליות לסקאוטינג מבריק, ניהול חכם ותכנון קדימה, אולי היה יוצא להם מזה גם קבוצת כדורסל טובה. היום כל מה שנותר ממכבי תל אביב זו רק הקומבינה. המורשת האמיתית של עו"ד שמעון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 18:20 
השאכטה של סוני זה נהדר.
התגלגלתי מצחוק כשקראתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 18:56 
אפילו אוריאל דסקל המכביסט כתב פוסט שנכנס במכבי
"פעם למכבי ת"א היו מנהלים שהגנו על השחקנים המסוממים שלה בשביל הניצחון הבא. היום יש לה מנהלים שמפלילים אותם בשימוש בסמים בשביל כסף. זה השוני"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2017, 22:33 
חולון עם כדורסל פשוט מצויין הערב, גם ללא וויאט שנפצע בברך (כנראה מתיחה ולא קרע רציני).
קלאסי הפועל לפגוש אותם בפלייאוף ללא ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2017, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
קצת לא נעים לי לראות את אלישי כדיר העונה.
הוא אף פעם לא היה מוכשר יותר מידי, אבל היה לו מה למכור. לא היה פה אחד שלא היה קונה הגעה שלו במקום רותבארט בזמנו.

מה שהוא עושה העונה גורם למתן נאור להראות כמו סקורר.
איבד כל יכולת ליצור משהו חיובי בהתקפה. כשהוא נוגע בכדור אתה יודע שמשהו רע הולך לקרות.
אחד מהשחקנים הכי גרועים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
חולון עם כדורסל פשוט מצויין הערב, גם ללא וויאט שנפצע בברך (כנראה מתיחה ולא קרע רציני).
קלאסי הפועל לפגוש אותם בפלייאוף ללא ביתיות.

קרע את הרצועה, סיים את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 09:14 
אז האליפות של בנק יהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 09:26 
מכה קשה מאוד לחולון, קאליף השנה תרם הרבה מעבר ממה שדן שמיר חשב שהוא יתרום כשהוא החתים אותו- לא רק מבחינת מספרים אלא מבחינת יעילות ולנצח משחקים.
הם עדיין קבוצה מוכשרת ומאומנת בלעדיו אבל הוא יהיה חסר להם המון.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: