הפורום קצת מת וגם נשארתי ער כמו בן של זונה בשביל לאכול חרא אז אני אבלבל קצת ת'מוח על השלוש שעות שהחליטו לקרוא להם "ערב אולסטאר". זה התחיל בתחרות סקילס שבה פורזינגיס בלט והיה חד מאוד וגבר בגמר על הייורד. שנה שניה רצוף שביג מן לוקח את הסקילס. מכאן והלאה- הכל התדרדר והיה פשוט לא טוב. הכל לא הלך. זה התחיל בתחרות השלשות הגרועה בהסטוריה, איירבולים, תוצאות מביכות, ואיזה אחד קליי תומפסון שלא עבר את הסיבוב הראשון. בלטו בחולשתם- ווסלי מאתיוס וקייל לאורי. בלטו בחסרונם- סטף, קורבר, רדיק (בקיצור- קלעים) לאחר תחרות שלשות מביכה שאותה לקח אריק גורדון אחרי שובר שוויון מול קיירי אירווינג ולא עם תוצאות גבוהות. (25 היה הכי גבוה אתמול של גורדון בסיבוב הראשון) אחרי שנגמרה הבושה הזאת, התחיל טקס לזכרו של קרייג סייגר האגדי, ובסיומו החליטו על עוד דקה של זריקות של קיירי ואריק גורדון כאשר כל זריקה שתכנס שווה 10000$ תרומה לקרן. אל קיירי וגורדון, הצטרף רג'י מילר, ואליהם הצטרפו כל מי שהיה באולם והתחשק לו לזרוק גם בערך (שלשה של DJ חאלד צולמה ותועדה). לאחר ש20 אגדות כדורסל זרקו במשך דקה, קלעו 11 זריקות ואספו 110000 דולר, נקרא למרכז הבמה סטפן קרי בלבוש אזרחי, והתבקש לקלוע מהחצי כדי שהתרומה תהפוך לחצי מליון. ספף ביקש שלושה ניסיונות, וכל האולם חיכה כבר לרגע הזה שהוא ישים את הראשונה. מה היה בפועל- התייאש אחרי הזריקה השמינית ותרמו את הכסף בכל מקרה. עייף תשוש פגוע מאוכזב ועצוב, המשכתי לתחרות ההטבעות. היה לי ברור שאחרי הטירוף של שנה שעברה יהיה קשה לחבר'ה לתת לזה תשובות, במיוחד שאלו השחקנים שנבחרו. ארון גורדון הגיע כפייבוריט ברור ופשוט חירבן במכנסיים. החטיא מלא פעמים, ועף מאוד מהר. לא היו דאנקים שלא ראינו בעבר, ולא היה שואו משהו. בסוף גלן רובינסון3# היה הכי פחות גרוע וזכה. כל מי שלא נשאר ער הרוויח, בשורה התחתונה. והלילה- משחק האולסטאר הלא מעניין אותי אישית בכלל, אולי חוץ מהדינמיקה של דוראנט וראסל ווסטברוק שמתנהגים כמו ילדים בגן.
|