purvis short כתב:
אם אותו אדריאן בנקס היה מקבל אזרחות ישראלית אז כן הייתם בעד? למרות שבמקרה הזה הדקות שהוא היה מקבל זה על חשבון ישראלים? מה בדיוק הבעיה פה? למה מה שנהריה והרצליה עושות פסול להפועל תל אביב? מה הקשר כרגע ליכולתו של בנקס? יש מצב מורכב שדורש התייחסות קצת יותר מעמיקה. אי אפשר להבין את זה?
אתם מבינים שאם ההנהלה והמאמן בעד אז יש פה מצב מורכב שמצריך תמיכה במהלך? אתם מבינים שלתמוך בישראליותו של בנקס שלמעשה תאפשר להפועל לשחק עם 4 זרים בחמישייה, אבל להתנגד לו כזר חמישי זה מגוחך?
ואני בכלל לא מדבר על גלגול העיניים בנוגע למתאזרחים. עוד בלאומית שיחקו בהפועל מתאזרחים. זוכרים את סת חיימוביץ? וקורי קאר? ווילי וורקמן?
ומה לגבי לבאן מרסר? וקית בנת וג'יימס טרי? וג'ונתן דלזל וקרל נברסון? ואפשר ללכת אפילו יותר לאחור.
הכול שאלה של פרופורציה. זר חמישי הוא לא בעיה בשום צורה. הוא בעיה עבור מי שמחפש להיות יותר צדיק מהאפיפיור במקום לתת לקבוצת כדורסל להתנהל מקצועית ולנסות להצליח. עבור מי שמתעקש לנסות להצליח עם יד אחת קשורה.
אם המהלך הזה לא יעבור זה יהיה מבחינתי שערוריה.
ולא שאני חושב שזר חמישי ייצור פה איזה שינוי מהותי. כי את הבעיה בישראלים הוא לא יפתור. אבל אם ההנהלה בעד והמאמן בעד והאוהדים יכשילו את העניין אז זה באמת בלתי נתפס. רק שמי שמכשיל את זה יציע גם אלטרנטיבה לתמיכה של קולברן. נראה אותו.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אתה תמיד מזלזל בכל מי שחושב אחרת ממך, אני רוצה שהפועל תשחק עם 4 זרים ומתאזרח, היום זה בנקס ומחר זה יהיה סתם זר שייקח את הדקות של צוף באירופה.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk