תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מפגש חברים בנושא רישום חמישה זרים
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 13:05 
הנהלת המועדון והוועד המנהל של עמותת הפועל אוסישקין מזמינות את חברי העמותה למפגש, שיתקיים באודיטוריום הכפר הירוק במוצ"ש בשעה 20:00.

במפגש תתאפשר הזדמנות ראשונה להכיר מקרוב את המאמן החדש רמי הדר ולשמוע את ה״אני מאמין״ שלו.

כמו כן תידון במפגש סוגיית רישום חמישה זרים לאור הסיטואציה המיוחדת אליה נקלענו בשל פציעתו של רביב לימונד והעיכוב בקבלת האזרחות של אדריאן בנקס.

במפגש יסבירו יו"ר העמותה רמי כהן והמאמן רמי הדר על השיקולים העומדים מאחורי העלאת הרעיון.

לאחר מכן יתקיים דיון פתוח. בואו להכיר לשמוע להשמיע ולהשפיע. נוכחותכם חשובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מפגש חברים בנושא רישום חמישה זרים
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה בימי חוק רוסי רישום חמישה זרים זה עניין עקרוני שצריך להגיע לאסיפה אבל שיהיה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:29 
משום שזה איבוד הכנסה משמעותי, ועד כמה שאני זוכר אנחנו בגירעון וצריכים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, אני לא מבין בדיני אזרוח, אבל אם מדובר בפרק זמן לא סביר, אני מניח שאפשר לפנות לרשויות לקבלת סעד על סמך עינוי דין או משהו...
לא יכול להיות שאיזה פקיד אוהד מחלה יגרום לנו לנזקים וימעל בתפקידו.
(בהנחה שבאמת גוררים פה רגלים וזה לא המצב הרגיל לעומת מכבי שזוכים במסלול VIP מהיר...)

בנוסף, לא מבין איך זה אמור לעזור, כל עוד יש חוק רוסי, עדיין נצטרך לשחק עם ארבעה זרים על המגרש.

ואחרון חביב, האם חמו הנדיב של בנקס יישא בעלות אבדן המענק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
ההנחה שלי היא שיש מקור כספי שיפצה על אובדן המענק (למשל מישהו שרוצה שהחתן שלו יירשם למשחקים).
מקצועית היתרון הוא ברור גם בחוק רוסי. חמישיה שכוללת את בלאט וברנדויין ביחד תקרה רק אם המאמן יבחר בזה ולא כל פעם שהגארד הזר עומד לאבד הכרה בגלל מחסור בחמצן.
לעניין האזרוח, אתה באמת הצעת לפנות למערכת המשפט בארץ בשביל לזרז הליך ביורוקרטי כלשהו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
ההנחה שלי היא שיש מקור כספי שיפצה על אובדן המענק (למשל מישהו שרוצה שהחתן שלו יירשם למשחקים).
מקצועית היתרון הוא ברור גם בחוק רוסי. חמישיה שכוללת את בלאט וברנדויין ביחד תקרה רק אם המאמן יבחר בזה ולא כל פעם שהגארד הזר עומד לאבד הכרה בגלל מחסור בחמצן.
לעניין האזרוח, אתה באמת הצעת לפנות למערכת המשפט בארץ בשביל לזרז הליך ביורוקרטי כלשהו?

תודה על התשובות
לגבי החלק השלישי, לא בתי משפט, יותר בכיוון של נציב תביעות ציבור או משהו בסגנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה זה דווקא כן המצב הרגיל ומכבי החריגים.
ממה שאני מבין לפחות לפי השתלשלות העניינים בפורום הייתה טעות בהבנת סטטוס האזרחות של האישה.
אם היא לא הייתה ישראלית אז הוא היה מקבל אזרחות מיידית יחד אתה לפי חוק השבות אבל כנראה שהיא כבר הייתה אזרחית ישראלית ולכן המעמד שלו הוא כמו של דריק שארפ שהיה צריך לחיות עם אשתו כמה שנים במגדל העמק (או לעבור למכבי?) לפני שמישהו התיחס אליו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להגיד על סמך איזו עילא מבקש בנקס אזרחות ומתי הבקשה הוגשה?

ומה הצפי עם הבקשה של האוול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

לגבי האוול
דובר על אזרחות רק ביולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 20:55 
אני חושב שכשאומרים משהו, ונלחמים נגד משהו, צריך לעמוד מאחורי זה.
כל הכבוד להנהלה שהעבירו את זה לבחירת חברי העמותה ולא לקחו את ההחלטה על דעת עצמם, אך עם כל הכבוד, אסור לתת להחלטה הזאת לעבור.

כמו שהצבענו נגד עליית ליגה דרך השולחן הירוק, ובתור מי שנלחמים על הורדת כמות הזרים והמתאזרחים, אסור לנו לתת לזה יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
כל הכבוד להנהלה שהעבירו את זה לבחירת חברי העמותה ולא לקחו את ההחלטה על דעת עצמם, אך עם כל הכבוד, אסור לתת להחלטה הזאת לעבור.

כמו שהצבענו נגד עליית ליגה דרך השולחן הירוק, ובתור מי שנלחמים על הורדת כמות הזרים והמתאזרחים, אסור לנו לתת לזה יד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 21:25 
אל באנדי כתב:
אהרל'ה כתב:

:ROSE:

א. לגמרי
ב. גם אם לא לגמרי - בטח לא בשביל בנקס שלא "שובר שיוויון" כמו שצופה ממנו (ואילו היה כזה, לא היינו מביאים בכלל את ליונס)
ג. לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
el dudernio כתב:

לגבי האוול
דובר על אזרחות רק ביולי

האוול נשוי לישראלית.
השאלה היא האם הוגשה בקשה לאזרחות מצידו?

בנקס לא ברור אם נשוי לישראלית או ליהודיה שעושה / עשתה עליה. זה מצב שונה. ומה מצב הבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 22:06 
הגיע הזמן להבין שמעבר לעקרונות יש גם מציאות שצריך להתנהל לפיה. ויש פה קבוצת כדורסל שצריכה להתקיים ולהתנהל. מה גם שלא מדובר פה באיזה שבירת עיקרון, כי אף ישראלי בהפועל לא ייפגע מזה. ואני אסביר בהמשך גם למה.
יש בעיה כרגע עם בנקס. וזו בעיה מורכבת. והגיע הזמן להבין אותה ולא לטמון את הראש בחול. חמו הוא ספונסר, והגיע הזמן שאנשים יבינו שזה יוצר מצב מורכב שצריך להתייחס אליו. בנקס גם שחקן שיושב על משכורת יפה, ולהפועל אין פריבילגיה לשלם עכשיו חצי עונה לשחקן שלא ישחק. וחמו של בנקס גם אמור להיות פה עוד כמה שנים קדימה. לעצום עיניים ולהגיד "יאללה, שילך" זה הכי קל. אבל מי שאומר את זה מוזמן להציע חלופה תקציבית. מעבר לכך שלדעתי כן כדאי לשמור את בנקס בקבוצה אפילו בתקווה שבקיץ הוא יקבל אזרחות. כי בתור ישראלי הוא יהיה שחקן חשוב מאוד גם אם זה יקרה בעונה הבאה.
בנוסף כל המצב הזה של 5 זרים שכל פעם נרשמים ארבעה הוא מאוד בעייתי חברתית. ואני אומר את זה מידיעה. זה מכניס חוסר שקט בקבוצה. וזה גם היה קורה בעונה שעברה, אלא שוויליאמסון נפצע ואז העניין הזה הסתדר.
המצב המורכב הזה מחייב את האוהדים לבחון את הדברים קצת לעומק ולהבין שכרגע צריך לרשום חמישה זרים (כל עוד זה לא מכניס את המועדון לברוך כלכלי, ולמיטב הבנתי יש מתווה כלכלי שמאפשר את זה). ולא להתפס לאיזה עיקרון שהוא באמת שולי ולא רלוונטי. לפעמים צריך להבין שהמציאות מורכבת וצריך לפעול בהיגיון ולא להצמד לכל מיני עקרונות וחוקים שמתאימים לדיוני פגרה, ולא למציאות משתנה.
אף ישראלי בהפועל גם לא ייפגע מההחלטה. בהפועל גם כשרשומים 4 זרים למשחק הם משחקים את כל מכסת הדקות שיש - 120 דקות. כלומר אין העונה מצב שמשחקים 3 ישראלים על הפרקט. אז בנקס ייקח דקות מהזרים ולא מישראלים. זה לא ייפגע בשום עיקרון של שילוב ישראלים.
אני באופן עקרוני בעד 4 זרים וזהו. בכל הכדורסל הישראלי. אבל כרגע המצב הוא אחר. וכרגע יש אילוצים וגם הצוות המקצועי רוצה את זה. אם אוהדי הפועל יכשילו מהלך כזה, שגם ייצור בעיות מול ספונסר חשוב - הם יירו לקבוצה שלהם ברגל. פשוט ידפקו את הקבוצה שלהם.
עם כל הכבוד לאוהדים, ויש כבוד, אני חושב שבמצב כזה אם ההנהלה בעד והצוות המקצועי בעד ויש מתווה כלכלי שמאפשר - חובה לתמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם פרוויס
ואם כבר, אותם אוהדים בעלי עקרונות אמורים בכלל להתנגד לכל עניין האזרוח של בנקס.
הרי חמישה זרים, כפי שהטבת לתאר לא גוזלים דקות מהישראלים ולכן לא הופכים את הקבוצה לפחות ישראלית. בעוד שאזרוח של בנקס כן פוגע בעקרונות הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 23:12 
אני יכול להבין את הרגשת האי-נוחות מהמהלך שהושמעה כאן, אבל מסכים עם רוח הדברים של פרוויס, דהיינו שבנסיבות הלא-שגרתיות שנוצרו (הפציעה של רביב והעיכוב המתמשך באיזרוח של באנקס שטרפו את הקלפים, כמו גם הנזק שייגרם מסיפסול של אחד הזרים) זהו מהלך מושכל ואפילו מתבקש. אני מבחין גם בין ההחלטה החשובה שלא לעלות ליגה בזמנו, שם דחינו נסיון לעקוף את המהלך התקין של הדברים ולתת לנו פריבילגיה שלא ניתנה לאחרים, לבין הסיטואציה הנוכחית, בה אנחנו בוחנים מחדש אופציה (עם מחיר כספי בצידה) שפתוחה לכולם. כדאי גם להגיע לאסיפה ולשמוע מה יש להנהלה לומר בענין- המדיניות של מתאזרח אחד בלבד והגבלות על מספר/רישום הזרים היא הרי ביזמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אם היו אומרים לי שאנחנו עושים את זה בגלל שהזר החמישי תותחפלצת שנתן משחקים גדולים עד עכשיו אולי הייתי שוקל.
הוא נראה גרוע, והוא משחק בגלל שקרוב משפחה שלו שם כסף.
אצביע נגד, לא רואה את עצמי משנה דעתי.
שיהיה לנו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 01:31 
סומך כתב:
אני מסכים עם פרוויס
הרי חמישה זרים, כפי שהטבת לתאר לא גוזלים דקות מהישראלים ולכן לא הופכים את הקבוצה לפחות ישראלית. בעוד שאזרוח של בנקס כן פוגע בעקרונות הללו

על דבריו של פרוויס אני לא מוצא טעם להגיב, אז רק אחזק במעט את הטענות שלי, ואגיב לך, כי במה שאתה אומר יש מן האמת.
אזרוח של בנקס הוא לגיטימי.
הבן אדם נשוי לאישה אשר ע"פ חוק מגיע לה אזרחות במדינת ישראל.
אגב, גם האזרוח של אדון טיילור רוצ'סטי, סילבן "קעקוע צלב" לנדסברג וחבריהם לגיטימי. זה החוק במדינת ישראל.
את העובדה כי חוק השבות רקוב מיסודו, את העובדה ששימון סידר לחברים אזרחות על מטוס וכו', זה כבר דיון אחר.
אין פה שום דבר שקשור לעקרונות המועדון, לשחק עם שחקנים שהתאזרחו (להפלות שחקן שהתאזרח על תוקף נישואין, כמו הוואל&בנקס לעומת אזרח על תוקף שורשיו היהודים כמו וורקמן זה גזענות.) זה דבר לגיטימי, שקרה וימשיך לקרות, ואין דרך לעצור את זה. הבעיה היא לא המתאזרחים אלא החוק.
רמי כהן טעה שאמר שלא ישחקו פה מתאזרחים. נקודה.
אני אשמח לראות את הוואל ובנקס משחקים פה כישראלים.

דיברו כ"כ הרבה נגד החוקים הקיימים, נלחמו כנגד חוקים שניסו להעביר וניסו להעלות חוקים חדשים, אבל מה, פתאום טעות בבניית הסגל, ונשבור את העקרונות שלנו? את כל מה שדיברנו ופעלנו למענו? זה הפועל זה?
מעבר לחמישה זרים יהווה לדעתי משבר זהות של הפועל תל אביב הערכית, העקרונית.

לילה טוב לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 01:32 
האם כיוון שמוגדר מפגש חברים ולא אסיפה, האם המשמעות שהמפגש יתחיל ב-20:00, ללא דחיות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אם היו אומרים לי שאנחנו עושים את זה בגלל שהזר החמישי תותחפלצת שנתן משחקים גדולים עד עכשיו אולי הייתי שוקל.
הוא נראה גרוע, והוא משחק בגלל שקרוב משפחה שלו שם כסף.
אצביע נגד, לא רואה את עצמי משנה דעתי.
שיהיה לנו בהצלחה.

ואם הוא היה מוחלף בנייט רובינסון בתור הזר החמישי אז כן היית משנה את דעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
סומך כתב:
אני מסכים עם פרוויס

על דבריו של פרוויס אני לא מוצא טעם להגיב, אז רק אחזק במעט את הטענות שלי, ואגיב לך, כי במה שאתה אומר יש מן האמת.
אזרוח של בנקס הוא לגיטימי.
הבן אדם נשוי לאישה אשר ע"פ חוק מגיע לה אזרחות במדינת ישראל.
אגב, גם האזרוח של אדון טיילור רוצ'סטי, סילבן "קעקוע צלב" לנדסברג וחבריהם לגיטימי. זה החוק במדינת ישראל.
את העובדה כי חוק השבות רקוב מיסודו, את העובדה ששימון סידר לחברים אזרחות על מטוס וכו', זה כבר דיון אחר.
אין פה שום דבר שקשור לעקרונות המועדון, לשחק עם שחקנים שהתאזרחו (להפלות שחקן שהתאזרח על תוקף נישואין, כמו הוואל&בנקס לעומת אזרח על תוקף שורשיו היהודים כמו וורקמן זה גזענות.) זה דבר לגיטימי, שקרה וימשיך לקרות, ואין דרך לעצור את זה. הבעיה היא לא המתאזרחים אלא החוק.
רמי כהן טעה שאמר שלא ישחקו פה מתאזרחים. נקודה.
אני אשמח לראות את הוואל ובנקס משחקים פה כישראלים.

דיברו כ"כ הרבה נגד החוקים הקיימים, נלחמו כנגד חוקים שניסו להעביר וניסו להעלות חוקים חדשים, אבל מה, פתאום טעות בבניית הסגל, ונשבור את העקרונות שלנו? את כל מה שדיברנו ופעלנו למענו? זה הפועל זה?
מעבר לחמישה זרים יהווה לדעתי משבר זהות של הפועל תל אביב הערכית, העקרונית.

לילה טוב לכם.

אין פה שום עקרון בגלל שהרישום של עוד זר פוגע רק בדקות של הזרים האחרים ולא בדקות של ישראלים (אולי של ישראלי ספציפי, שהוא גם ככה מקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא צריך, אבל לא בדקות הישראליות באופן כללי).
בנוסף הוא לא בא על חשבון אף שחקן ישראלי מקצוען בסגל.
ברגע שלא יהיה חוק רוסי זה יהיה עניין עקרוני. כל עוד יש חוק רוסי זה עניין כלכלי נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 02:43 
אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הגיע הזמן להבין שמעבר לעקרונות יש גם מציאות שצריך להתנהל לפיה. ויש פה קבוצת כדורסל שצריכה להתקיים ולהתנהל. מה גם שלא מדובר פה באיזה שבירת עיקרון, כי אף ישראלי בהפועל לא ייפגע מזה. ואני אסביר בהמשך גם למה.
יש בעיה כרגע עם בנקס. וזו בעיה מורכבת. והגיע הזמן להבין אותה ולא לטמון את הראש בחול. חמו הוא ספונסר, והגיע הזמן שאנשים יבינו שזה יוצר מצב מורכב שצריך להתייחס אליו. בנקס גם שחקן שיושב על משכורת יפה, ולהפועל אין פריבילגיה לשלם עכשיו חצי עונה לשחקן שלא ישחק. וחמו של בנקס גם אמור להיות פה עוד כמה שנים קדימה. לעצום עיניים ולהגיד "יאללה, שילך" זה הכי קל. אבל מי שאומר את זה מוזמן להציע חלופה תקציבית. מעבר לכך שלדעתי כן כדאי לשמור את בנקס בקבוצה אפילו בתקווה שבקיץ הוא יקבל אזרחות. כי בתור ישראלי הוא יהיה שחקן חשוב מאוד גם אם זה יקרה בעונה הבאה.
בנוסף כל המצב הזה של 5 זרים שכל פעם נרשמים ארבעה הוא מאוד בעייתי חברתית. ואני אומר את זה מידיעה. זה מכניס חוסר שקט בקבוצה. וזה גם היה קורה בעונה שעברה, אלא שוויליאמסון נפצע ואז העניין הזה הסתדר.
המצב המורכב הזה מחייב את האוהדים לבחון את הדברים קצת לעומק ולהבין שכרגע צריך לרשום חמישה זרים (כל עוד זה לא מכניס את המועדון לברוך כלכלי, ולמיטב הבנתי יש מתווה כלכלי שמאפשר את זה). ולא להתפס לאיזה עיקרון שהוא באמת שולי ולא רלוונטי. לפעמים צריך להבין שהמציאות מורכבת וצריך לפעול בהיגיון ולא להצמד לכל מיני עקרונות וחוקים שמתאימים לדיוני פגרה, ולא למציאות משתנה.
אף ישראלי בהפועל גם לא ייפגע מההחלטה. בהפועל גם כשרשומים 4 זרים למשחק הם משחקים את כל מכסת הדקות שיש - 120 דקות. כלומר אין העונה מצב שמשחקים 3 ישראלים על הפרקט. אז בנקס ייקח דקות מהזרים ולא מישראלים. זה לא ייפגע בשום עיקרון של שילוב ישראלים.
אני באופן עקרוני בעד 4 זרים וזהו. בכל הכדורסל הישראלי. אבל כרגע המצב הוא אחר. וכרגע יש אילוצים וגם הצוות המקצועי רוצה את זה. אם אוהדי הפועל יכשילו מהלך כזה, שגם ייצור בעיות מול ספונסר חשוב - הם יירו לקבוצה שלהם ברגל. פשוט ידפקו את הקבוצה שלהם.
עם כל הכבוד לאוהדים, ויש כבוד, אני חושב שבמצב כזה אם ההנהלה בעד והצוות המקצועי בעד ויש מתווה כלכלי שמאפשר - חובה לתמוך.

אני מסכים עם פרוויס.
אני גם די מחזיק מבנקס למרות האכזבה מהיכולת שלו עד עכשיו. בנקס הוא קלעי ובטחון הוא חלק גדול ממה שמשפיע על היכולת שלו. העובדה שבא מהתחלה בזכות חמיו והיה על תקן "עוד מעט יקבל אזרחות" הכניסה אותו לנישה של "סרח עודף" שזה הכל חוץ משחקן לגיטימי. לי אין ספק שלדברים האלה היתה השפעה קריטית על היכולת שלו. ברגע שהוא יהיה חלק בלתי נפרד מהקבוצה בדמות זר שנרשם לכל המשחקים אני מצפה שגם יראה שיפור ביכולת (אגב, כבר במשחק הראשון עם ליונס הוא השתפר - כולל אסיסט נצחון בלתי אגואיסטי). השאלה החשובה מבחינתי היא האם מבחינה חוזית/אישית/חברתית/משפחתית יש סיכויים גבוהים שישאר בעונה הבאה.

העובדות מובילות לכך שאני בעד 5 זרים. בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 10:31 
מי שמסכים -ואני מסכים- לארבעה זרים + מתאזרח אחד יכול להסכים בשקט לחמשה זרים. אין כל הבדל עיוני בין ארבעה זרים ומתאזרח לבין חמשה זרים. זה רק עניין של הפסד כסף (250,000 ₪), ועל זה כנראה התגברנו.
אני בעד כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מפגש חברים בנושא רישום חמישה זרים
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 10:35 
״עיקרון שהוא באמת שולי ולא רלוונטי״ ?!?!?

מי קבע את זה ? אתה? מי אתה שתגיד לי מה זה עיקרון שולי ומה לא? את העקרונות שלי תן לי לתעדף בעצמי, תודה.

לעניין, אנחנו שנים טוענים פה שצריך להוריד את מספר הזרים, אפילו ל3.
אז עכשיו כשקצת קשה לנו עם הסגל נשבר ונרשום חמישה?
אם אנחנו עושים את זה אנחנו מאבדים כל לגיטימציה מבחינתי להמשיך להילחם על הורדת מספר הזרים בכדורסל הישראלי.

שזה בסדר, אם אנחנו מחליטים שקבוצה מקצועית ותחרותית זה מעל הכל מבחינתינו, אז זאת המדיניות שלנו מעכשיו.
אל תבואו לי בקיץ ותתמכו בחוקי הגבלת כמות הזרים כי זאת כבר תיהיה צביעות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני מסכים.

לא הבנתי לאיזה הודעה אתה מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 11:05 
מילפורד כתב:
״עיקרון שהוא באמת שולי ולא רלוונטי״ ?!?!?

מי קבע את זה ? אתה? מי אתה שתגיד לי מה זה עיקרון שולי ומה לא? את העקרונות שלי תן לי לתעדף בעצמי, תודה.

לעניין, אנחנו שנים טוענים פה שצריך להוריד את מספר הזרים, אפילו ל3.
אז עכשיו כשקצת קשה לנו עם הסגל נשבר ונרשום חמישה?
אם אנחנו עושים את זה אנחנו מאבדים כל לגיטימציה מבחינתי להמשיך להילחם על הורדת מספר הזרים בכדורסל הישראלי.

שזה בסדר, אם אנחנו מחליטים שקבוצה מקצועית ותחרותית זה מעל הכל מבחינתינו, אז זאת המדיניות שלנו מעכשיו.
אל תבואו לי בקיץ ותתמכו בחוקי הגבלת כמות הזרים כי זאת כבר תיהיה צביעות לשמה.

אני כותב את דעתי. כשאני כותב שזה עיקרון שולי ולא רלוונטי - זו דעתי. דעתך שונה? בסדר גמור.
ואני מסכים עם כל מילה של אבא של קידר. מה ההבדל אם בנקס היה מקבל אזרחות? מה, פתאום הוא היה בעיניכם ישראלי כמו מתן נאור? הוא היה אמריקאי עם אזרחות ישראלית ובתכל'ס כשהוא היה משחק היו משחקים עם 4 זרים בחמישייה.
יש פה מצב מורכב שדורש חשיבה קצת אחרת. זה הכול. ובמצב הנוכחי צריך לרשום חמישה זרים (כל עוד יש מתווה כלכלי שמאפשר את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 11:08 
ואגב, לתמוך בחוקי הגבלת הזרים לא תהיה שום צביעות. להפך. הרי בעבר גם טענו שהפועל צריכה לשחק עם 3 זרים למרות שאפשר לשחק עם יותר.
אתה צריך להבחין בין פעולות שלדעת המועדון טובות לענף (ואני בעד שכל הליגה תרשום 4 זרים בלבד), לבין ניסיון להתחרות הכי טוב לאור הכללים שיש.
אפשר גם לשחק עם 3 זרים כדי להדגיש את הרצון להפחית את מספר הזרים, אבל זה לירות לעצמך ברגל.
שוב, אני באופן עקרוני נגד 5 זרים. אבל כרגע יש מצב מיוחד, שהוא מעבר לעניין מקצועי בלבד - וצריך להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 11:33 
beny כתב:
האם כיוון שמוגדר מפגש חברים ולא אסיפה, האם המשמעות שהמפגש יתחיל ב-20:00, ללא דחיות ?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

חישוב כלכלי גס
המשכורת של בנקס 100k אם ישוחרר עכשיו יקבל כ50k
המענק עומד על 80k. השאלה היא כמה חמו משלם ?יותר מ30?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: