תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול טניס.
הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 13:51 
שיקאגו כתב:
לא רואה את דימיטרוב מנצח את פדרר בגמר.
מצד אחד זה אולי יעלה את הסיכויים של נדאל לזכות, מצד שני אם פדרר ינצח אותו, נדאל יכול להגיד ביי ביי במרדף להשיג את פדרר בGS.
ממה שראיתי מנדאל ברבע, הפורהנד שלו די השתנה. יש שם הרבה פחות ספין, זה לא כזה מובן מאליו שהוא יפרק את פדרר. גם כשפדרר בן 35.

מה שפדרר עושה בטורניר הזה זה מדהים.
הבחור בן 35, חוזר אחרי חצי שנה בחוץ, מפציעה, ומגיע לגמר אחרי שהוא מנצח שלושה שחקנים בטופ 10 בדרך לגמר. מרשים מאוד.

אם לשחק אם טופ ספין או לא זאת החלטה של נדאל.. מחר אני מאמין שנראה המון המון טופ ספינים לבקהנד של דימיטרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 14:17 
נכון אבל...אני חושב שנדאל משחק עם פחות ספין כי הכדורים שלו מאוד קצרים בפורהנד וזה מוציא את כל העוקץ מהם. זו התאמה שהוא עשה מכורך הנסיבות. ככה אני חושב לפחות, לא ראיתי אותו מספיק הטורניר. המשחק מחר באמת יהיה מקרה בוחן מעניין. מקווה שנדאל ינצח כי לדעתי פדרר יטאטא את דימיטרוב אם וכאשר יפגשו בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 14:19 
גם אני חושב שיש פחות טופ ספין בפורהאנד של נדאל אבל אני מניח שנגד שחקנים ימנים שמכים בקהאנד ביד אחת הוא יחזור לזה יותר. ואני ממש ממש לא בטוח שנדאל העדיף את פדרר בגמר. פדרר נראה מאוד טוב בטורניר הזה, בייחוד בתנועה שלו ואני לא חושב שנדאל חושש יותר מידי מסטאן.
אגב, זה קצת לא פייר שהוא מקבל אקסטרה יום מנוחה לפני הגמר. זאת איוולת מתמשכת של הטורניר הזה.
ולבסוף, אין לטעמי באמת מרדף בין נדאל לפדרר לגבי כמות הGS. היה אבל נגמר. נדאל (כמו גם פדרר) לא באמת מהווים תחרות למארי ונולה ואני לא חושב שהשניים האלו, בהנחה שלא ייפצעו, יתנו לאחרים לקחת תארי מייג'ור בתקופה הקרובה. הטורניר הזה הוא היוצא מן הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 14:33 
זה מזכיר לי את 2014.. הם נפגשו בחצי גמר ופדרר שיחק כל הטורניר מדהים,ואז נדאל בא והעיף אותו ב3 סטים.
שפדרר רואה את נדאל הוא פשוט לא משחק טוב נקודה.. מה שלנדאל קורה בדיוק ההפך

יהיה מעניין מאוד מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 14:44 
גיא האדום כתב:
גם אני חושב שיש פחות טופ ספין בפורהאנד של נדאל אבל אני מניח שנגד שחקנים ימנים שמכים בקהאנד ביד אחת הוא יחזור לזה יותר. ואני ממש ממש לא בטוח שנדאל העדיף את פדרר בגמר. פדרר נראה מאוד טוב בטורניר הזה, בייחוד בתנועה שלו ואני לא חושב שנדאל חושש יותר מידי מסטאן.
אגב, זה קצת לא פייר שהוא מקבל אקסטרה יום מנוחה לפני הגמר. זאת איוולת מתמשכת של הטורניר הזה.
ולבסוף, אין לטעמי באמת מרדף בין נדאל לפדרר לגבי כמות הGS. היה אבל נגמר. נדאל (כמו גם פדרר) לא באמת מהווים תחרות למארי ונולה ואני לא חושב שהשניים האלו, בהנחה שלא ייפצעו, יתנו לאחרים לקחת תארי מייג'ור בתקופה הקרובה. הטורניר הזה הוא היוצא מן הכלל.

האמת אני לא חושב שמארי שיחק שנה שעברה בצורה יוצאת מן הכלל או משהו כזה.
הוא שיחק פחות או יותר את אותה רמה שלו ב2~3 שנים האחרונות,פשוט נובאק זה לא אותו נובאק וחוץ ממנו אין לו כל כך מתחרים בסבב חוץ מדל פוטרו (שכל שני וחמישי נפצע).

הדבר המעניין באמת לראות איך נדאל ופדרר ישחק אחריי אוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2017, 15:04 
גיא האדום כתב:

מי ציפה שמ2011 נולה ישתלט על טורנירי הGS בצורה כה אבסולוטית ויהיה המועמד מספר 1 לסיים את הקריירה עם הכי הרבה GS כשכל זה בדור של נדאל ופדרר?
ב2014, לאחר הזכיה של נדאל בUS, זה היה נראה שהוא בדרך הבטוחה לעבור את פדרר בזכיות, גם אם מגלמים אי אילו פציעות. מאז הוא צנח צניחה חופשית עם 0 תארי GS ויכולת שאפילו לא מדגדגת צל חיוור שלו עצמו. ומי חשב שאחרי הזכייה ברולאן בשנה שעברה נולה יעבור שלושה טורנירי GS בהם הוא מפסיד לשחקני דרג ג' בשלבים מוקדמים ויאבד את המקום הראשון לשחקן שעשה זכיה אחת כל העונה בטורניר GS?
אם נדאל זוכה באוסטרליה הוא במרחק שני תארי GS מפדרר. זה גם אומר שהוא אוטומטית מועמד מספר 2 לזכות בטורניר הקרוב, הרולאן. גם אם הוא ישאר שחקן בינוני, הוא ישאר מועמד אפשרי לזכיה ברולאן בשנים הקרובות.
אם הוא יגיע לגמר מול פדרר זה לא רק משחק על התואר, זה משחק על האופציה לפתוח מחדש את המירוץ להשיג את פדרר. זה אולי המשחק הכי חשוב בקריירה של שניהם.
ומאיפה הביטחון שמארי או נולה לא יתנו לאף אחד להתקרב לתואר בתקופה הקרובה? הכל אפשרי כפי שהומחש בחלק הראשון של ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 10:43 
למביני הטניס -
מה הפוטנציאל של ישי עוליאל?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 15:56 
בכנות אני חושב שדימיטרוב שיחק טניס יותר טוב מפדרר בחצאי הגמר
הרמת מנטליות של נדאל מדהימה אותי כל פעם מחדש,סט חמישי 3:4 דימיטרוב נדאל בפיגור 15:40 ומשם הוא מנצח 3 גיימים רצופים ועולה לגמר.

הוא נראה בכושר פיזי מעולה והוא לדעתי פייבוריט מול פדרר,אבל בטורניר כזה משוגע הכל יכול להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
למביני הטניס -

קשה לקבוע .
מצד אחד התוצאות מדברות בעד עצמן ובנוער הוא מהטופ העולמי ללא ספק .
מצד שני צריך לראות לאיזה גובה יגיע ואיך יסיים את גיל ההתבגרות . וכמובן כמה סבלנות תהיה לו .
יש אלופי נוער שפורצים רק אחרי כמה שנים .
הוא מאד כישרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 16:14 
shaharot כתב:
למביני הטניס -

קשה לדעת. סחטיין הוא משחק טוב בטורניר הנוער, אבל כדאי לזכור ש:
א. הוא בן 17 והוא צריך להתחיל לשחק בבוגרים מידי פעם ואז נדע יותר. אני מניח שזה יגיע בקרוב.
ב. לא מעט מהזוכים בטורנירים הנערים הופכים לשחקנים מובילים בהמשך. אבל לא מעט מהם (לדעתי אפילו יותר), נעלמים לחלוטין כשהם עוברים לבוגרים.

כאמור, קשה לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 16:16 
אני חושב שפדרר מעט פייבוריט מכיוון שלנדאל יש יום פחות לנוח (שזאת שערוריה כשלעצמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 16:36 
5 שנים הפרש לא משחק?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 17:34 
אוגוסטוס היל כתב:
5 שנים הפרש לא משחק?

בטח משחק. אבל המשחק של פדרר פחות פיזי והחצי גמר שלו לקח 3 שעות. הוא צפוי להיות כחדש עד לגמר.
לנדאל של לפני 5-6 שנים לא הייתה ממש בעייה להתאושש ממשחק כזה ביומיים. אבל לנדאל של היום זה יהיה לדעתי מאוד מאוד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2017, 23:35 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
5 שנים הפרש לא משחק?

בטח משחק. אבל המשחק של פדרר פחות פיזי והחצי גמר שלו לקח 3 שעות. הוא צפוי להיות כחדש עד לגמר.
לנדאל של לפני 5-6 שנים לא הייתה ממש בעייה להתאושש ממשחק כזה ביומיים. אבל לנדאל של היום זה יהיה לדעתי מאוד מאוד קשה.

לדעתי נדאל יהיה בכושר יותר טוב בגמר מהמשחק הזה
הוא נראה מעולה אחריי 5 שעות לעומת פדרר שהיה גמור אחריי 4 סטים מול סטאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול טניס.
הודעהפורסם: 28 ינואר 2017, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
הרמת מנטליות של נדאל מדהימה אותי כל פעם מחדש,סט חמישי 3:4 דימיטרוב נדאל בפיגור 15:40 ומשם הוא מנצח 3 גיימים רצופים ועולה לגמר.

הוא נראה בכושר פיזי מעולה והוא לדעתי פייבוריט מול פדרר,אבל בטורניר כזה משוגע הכל יכול להיות

דימיטרוב שיחק פשוט מדהים. פעם ראשונה שאני רואה אותו ופשוט נהניתי ממנו.. ואני מאוהדי נדאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2017, 01:27 
Raul כתב:
Yalla Hapoel כתב:

דימיטרוב שיחק פשוט מדהים. פעם ראשונה שאני רואה אותו ופשוט נהניתי ממנו.. ואני מאוהדי נדאל

מסכים.
זאת הטענה המרכזית שלי,כי דימיטרוב הכה את הפורהנד והבקהנד (במיוחד) יותר טוב ממה שפדרר מכה כל הטורניר,היתרונות היחידים של פדרר שאני יכול לחשוב עליהם בראשון זה שהסרב שלו קצת יותר טוב משל דימיטרוב (וגם זה בספק גדול) ושאולי נדאל יבוא קצת עייף,למרות שגם זה קשה לי להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 10:30 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

מי ציפה שמ2011 נולה ישתלט על טורנירי הGS בצורה כה אבסולוטית ויהיה המועמד מספר 1 לסיים את הקריירה עם הכי הרבה GS כשכל זה בדור של נדאל ופדרר?
ב2014, לאחר הזכיה של נדאל בUS, זה היה נראה שהוא בדרך הבטוחה לעבור את פדרר בזכיות, גם אם מגלמים אי אילו פציעות. מאז הוא צנח צניחה חופשית עם 0 תארי GS ויכולת שאפילו לא מדגדגת צל חיוור שלו עצמו. ומי חשב שאחרי הזכייה ברולאן בשנה שעברה נולה יעבור שלושה טורנירי GS בהם הוא מפסיד לשחקני דרג ג' בשלבים מוקדמים ויאבד את המקום הראשון לשחקן שעשה זכיה אחת כל העונה בטורניר GS?
אם נדאל זוכה באוסטרליה הוא במרחק שני תארי GS מפדרר. זה גם אומר שהוא אוטומטית מועמד מספר 2 לזכות בטורניר הקרוב, הרולאן. גם אם הוא ישאר שחקן בינוני, הוא ישאר מועמד אפשרי לזכיה ברולאן בשנים הקרובות.
אם הוא יגיע לגמר מול פדרר זה לא רק משחק על התואר, זה משחק על האופציה לפתוח מחדש את המירוץ להשיג את פדרר. זה אולי המשחק הכי חשוב בקריירה של שניהם.
ומאיפה הביטחון שמארי או נולה לא יתנו לאף אחד להתקרב לתואר בתקופה הקרובה? הכל אפשרי כפי שהומחש בחלק הראשון של ההודעה.

בראט גילברט מסכים איתך. הוא הציג את דרוג השחקנים הגדולים בהיסטוריה שלו. בדרוג שלו השחקן הטוב בהיסטוריה הוא מי שיינצח היום כשהמפסיד הוא השני הגדול ביותר.
המשחק מתחיל עוד כמה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 10:36 
לינק לשידור לגמר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 10:48 
זה רק נדמה לי או שלפדרר יש קטע כזה עם יחסית הרבה מכות שבורחות לו לקבינימאט? אני צודק? למה זה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
-Maor- כתב:
לינק לשידור לגמר ?

אף אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 10:58 
http://livetv.sx/enx/eventinfo/490423_r ... 9|226|4|en

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
פדרר :(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 11:58 
1-1 במערכות בינתיים. פדרר נראה טיפה, טיפ-טיפה, יותר עייף מנדאל. אבל האמת צריכה להאמר: המשחק הזה לא מזכיר בכלום, ממש בכלום, את המשחקים שלהם כשהם היו בשיאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
פדרר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
1-1 במערכות בינתיים. פדרר נראה טיפה, טיפ-טיפה, יותר עייף מנדאל. אבל האמת צריכה להאמר: המשחק הזה לא מזכיר בכלום, ממש בכלום, את המשחקים שלהם כשהם היו בשיאם.

אני לא חושב שמישהו פוחד להגיד את האמת הזו, או בכלל מצפה למשהו אחר..
ועדיין, יש כמה מכות מדהימות במשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 12:25 
הפרשנים האמריקאים, כדרכם, נמרחים על המשחק הזה כאילו שזה אחד המשחקים הטובים שהם ראו אי פעם. וזה לא. שניהם פחות חזקים, ובעיקר פחות מהירים, ממה שהם היו וממה שזוכי גרנד סלאם אמורים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 14:19 
פיי כל הכבוד לפדרר
חזר משבירה בסט החמישי ושיחק מדהים
נדאל כבר לא יחזור בעתיד אפילו לא ליכולת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 14:20 
פדרר זכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
פדרר לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
לא משחק גדול אבל משחק מרהיב מנטלית ובעיקר מרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: