kobster כתב:
לי זה עדיין נראה שמביאים מכל הבא ליד. גם אם נניח ששוינפלד יעזוב (וזה ממש לא נראה כך נכון לעכשיו), רשימת החלוצים שלנו כוללת את טוטו,הירש,ביטון, צ'יבויקה וסיטון שאמור גם הוא להצטרף. מנגד, בקישור ההתקפי יש שחקני ליגה לאומית והם אלו שאמורים לספק את הכדורים לחלוצים כי עושה רושם שקורצקי הולך לשחק עם 3 קשרים הגנתיים באמצע.
אם זה התכנון, זה לא יעבוד. לא יודע איך הלאנדרו הזה והזר שקרכלשהו השני שכבר נבחן אבל זה הימור גדול מאוד ועדיף להשקיע את המאמץ להנחית שחקן כמו כליבאת או ריאן שאתה כבר יודע מי הוא ומה הוא שווה.
גם בהגנה חסר לפחות שחקן אחד, אנחנו כרגע עם שני בלמים שאחד מהם מאוד צעיר וחסר ניסיון, ועם מגן ימני לא הכי איכותי בלשון המעטה.
אם יש סיכוי להביא את אבו עביד וריאן מחיפה בטרייד על אחד או שניים מטריפל המחרימים זו יכולה להיות עיסקה מצוינת מבחינתנו.
ממה שנראה צ'יבויקה לא חלוץ אלא יותר שחקן אגף, סיטון עוד לא חתם (לפי הפרסומים כבר היה אמור לחתום, כך שאני בכלל לא בטוח שזה יקרה) ודודו ביטון לא שחקן ופה בשביל היופי. בפועל כרגע יש לך שני חלוצים (טוטו והירש). גם אם סיטון יחתום בסוף, אני לא בטוח ששלישייה קידמית של סיטון, טוטו וצ'יבויקה לא תעבוד (זה יותר תלוי באיכות ובסגנון שלהם ופחות בתפקוד). בק"ש למשל זה עובד יופי עם מאוריציו, עאבד ושלומי אזולאי החלוץ. בכל מקרה, ברור שחייבים עוד שחקן קישור קדמי ואני מאמין שיביאו בסוף (די משוכנע שזה יהיה ריאן, כי כרגע האלטרנטיבה של מכבי פ"ת ירדה מהפרק וחיפה מאוד רוצה את אלטמן).