תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ChEGi כתב:
kobster כתב:
שרון ניסנוב בסגור לי ת'פינה, ראיון מומלץ מאוד בשביל לקבל תמונה של מי הבעלים של הפועל ולאיזה כיוון אנחנו הולכים :
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.3427427

עשה מהמראיין בדיחה.
לפי הראיון נראה שהוא בא כאיש שפוי מנותק רגש עיסקי למרות שיש רגש והוא לא ייצא להרפתקאות כמו האחרים שזה כבר טוב לנו לייצב את המועדון, להתנהל בתקציב שפוי ושיבוא הנס בדמות איש עשיר שמתעניין לתת לו את הקבוצה.
שהוא אומר מכירה בסוף עונה אני מקווה שהוא לוקח בחשבון שאם ירדת ליגה ועשית מכירת חיסול יהיה הרבה יותר קשה לחזור

Sent from my D5803 using Tapatalk

אמר בראיון שהוא לא מעוניין למכור:

ציטוט:
ואתם לא מעוניינים למצוא רוכש שיבוא וייקח את המועדון מכם?
לא. אנחנו ננהל את הפועל תל אביב בצורה הכי מסודרת שיש. בידיים שלנו הפועל תל אביב תהיה כל הזמן עם אפס חובות. כל חוב שיהיה, אנחנו נסגור אותו.

ופסקה אחרי זה הוא אומר שקשהקבוצה תהיה מאוזנת תקציבית הוא ימכור אותה לטייקון עשיר אם יבוא 'על מגש של כסף'.
אני גם חושב שהם לא ימהרו בכלל בכלל למכור, אבל זה לא כזה רע אולי. אני רק מקווה שיבוא הטייקון באמת יביאו לו את הקבוצה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:48 
רמון לא חיפש למכור וכבירי לא חיפש למכור. כולם חושבים שהם משיח בן דוד. נקווה שאלו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:48 
kobster כתב:
לא נראה לי שהם הולכים למכור למישהו משהו. הכיוון שלהם זה יותר לוזון סטייל עם קבוצה בתקציב שפוי שתתבסס על מחלקת הנוער ותנסה למצוא כל מיני מציאות בליגה הלאומית ושחקנים שלא הצליחו במקום אחר.
הם הולכים להיות פה עוד הרבה זמן, בטח אם הזכויות על האיצטדיון יעברו להפועל מהחברה של כבירי.

איזה שטויות, הם חייבים להיות פה במטרה למכור. האמת שבחלק הראשון של התשובה ממש נלחצתי, אבל כשקראתי את התשובה לשאלה הבאה זה כבר התאים לציפיות.
אם הם היו מצהירים שהם לא מוכנים למכור את הקבוצה היינו צריכים להבהיר להם טוב טוב מה אנחנו חושבים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:08 
מסכים עם קבוסטר שנראה שהם פה כדי להישאר ולא כדי למכור ואם הם יתנהלו סבבה, אז לא אכפת לי.

בכל מקרה, אני הייתי נזהר מלהגיע למסקנות על פי ראיון, כבר שבענו מכל מיני הכרזות ומסיבות עיתונאים שכל מה שנאמר בהם רחוק מאוד מהמציאות.

מגיע לניסנובים מאה ימי חסד..מוקדם מאוד מאוד לשפוט במשהו את מה שקורה במועדון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:12 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
לא נראה לי שהם הולכים למכור למישהו משהו. הכיוון שלהם זה יותר לוזון סטייל עם קבוצה בתקציב שפוי שתתבסס על מחלקת הנוער ותנסה למצוא כל מיני מציאות בליגה הלאומית ושחקנים שלא הצליחו במקום אחר.
הם הולכים להיות פה עוד הרבה זמן, בטח אם הזכויות על האיצטדיון יעברו להפועל מהחברה של כבירי.

איזה שטויות, הם חייבים להיות פה במטרה למכור. האמת שבחלק הראשון של התשובה ממש נלחצתי, אבל כשקראתי את התשובה לשאלה הבאה זה כבר התאים לציפיות.
אם הם היו מצהירים שהם לא מוכנים למכור את הקבוצה היינו צריכים להבהיר להם טוב טוב מה אנחנו חושבים על זה.

כל כך נמאס מהאיומים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:14 
כן איזה קהל משוגע אנחנו, דורש מהבעלים שלו להעמיד קבוצה תחרותית. צריך ללמוד מאנגליה וגרמניה, שם אם יבוא איזה בעלים ללא אמצעים שגם לא מוכן למכור לאחת מ4 הגדולות, הם היו סותמים.

אה רגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:19 
אם יבוא מישהו שמוכן להשקיע יותר כסף מניסנוב אני מקווה
שניסנוב ימכרו את המועדון.
לדעתי הם ימכרו ברגע שיהיה קונה וינסו להרוויח כסף באמצעות המכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:32 
מה שהיה הוא מה שיהיה
דלתות מסתובבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 21:57 
NARKOTIKA כתב:
כן איזה קהל משוגע אנחנו, דורש מהבעלים שלו להעמיד קבוצה תחרותית. צריך ללמוד מאנגליה וגרמניה, שם אם יבוא איזה בעלים ללא אמצעים שגם לא מוכן למכור לאחת מ4 הגדולות, הם היו סותמים.

אה רגע...

לא משוגע, רק לא מחובר למציאות. רק לפני שבועיים הם לקחו קבוצה שהיתה צריכה לגמור בליגה ג׳, וכבר מתחילים בקונספירציות ואיומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 22:02 
:cry: מה מעוללים לבלומפילד מה...

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 23 ינואר 2017, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 22:02 
אתה קורא או שסתם מגיב על אוטומט?
אם בעלים מודיע בגלוי שאין לו כוונה למכור, איזה קונספירציה?
ובהינתן שהוא לא אמר את זה, אז איזה איומים?
בקיצור, מה קשורה ההודעה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
בלת"ק: אני הבנתי ממנו ש"הוא לא בא לזמן קצר" כלומר הוא לא בא לסתום חור עד סוף העונה ולנטוש. אחר כך, כמו שכבר כתבו, הוא אמר שהוא ישמח להעביר את הקבוצה לטייקון (הוא גם אמר שהוא חושב שהוא מנהל טוב מהממוצע, ושהוא לא ייתן את הקבוצה למישהו שלא עשיר ממנו בגלל רמת הניהול וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
נראה שהם לא מתכוונים למכור בקרוב, אלא אם תגיע הצעה מאוד מפתה בחינתם.
שיהיה להם ולנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
עם הניסנובים אתה יודע איפה אתה עומד. הפועל תייצר כ-25 מיליון עם ספונסרים, טוטו, מנויים, טלוויזיה וכו' והבעלים יזרימו עוד כמה מיליונים בודדים מהכיס. יהיה לנו תקציב שפוי של 30 מיליון שקל בערך, בלי חובות והלנות שכר וכל הסיפורים. עם מאמן טוב, ניתן לבנות קבוצה של מקומות 4-6. לא פסגת השאיפות אבל זה מה יש, עד שיבוא רוכש עשיר, אם יבוא. עדיף על הפסקת פעילות זה בטוח.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
עם הניסנובים אתה יודע איפה אתה עומד. הפועל תייצר כ-25 מיליון עם ספונסרים, טוטו, מנויים, טלוויזיה וכו' והבעלים יזרימו עוד כמה מיליונים בודדים מהכיס. יהיה לנו תקציב שפוי של 30 מיליון שקל בערך, בלי חובות והלנות שכר וכל הסיפורים. עם מאמן טוב, ניתן לבנות קבוצה של מקומות 4-6. לא פסגת השאיפות אבל זה מה יש, עד שיבוא רוכש עשיר, אם יבוא. עדיף על הפסקת פעילות זה בטוח.

מדוייק.
אגב,מאיר תושב לא איש מאוד עשיר?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 23:34 
NARKOTIKA כתב:
אתה קורא או שסתם מגיב על אוטומט?
אם בעלים מודיע בגלוי שאין לו כוונה למכור, איזה קונספירציה?
ובהינתן שהוא לא אמר את זה, אז איזה איומים?
בקיצור, מה קשורה ההודעה שלך?

אולי תקרא את הראיון קודם, ואז תגיב לאנשים שהם לא קוראים.
איזה איומים? שאם x לא יעשה y נבהיר לו z, בהקשר הנ״ל, כתבתי שנמאס לי מהאיומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
Charlie כתב:

מדוייק.
אגב,מאיר תושב לא איש מאוד עשיר?

יחסית לאדם הממוצע ברחוב הוא איש עשיר.
אבל כדי להחזיק קבוצת כדורגל כמו הפועל בצמרת הגבוהה, אתה צריך תקציב של 50 מיליון שקל לפחות. כלומר להביא מהבית 25 מיליון כל שנה. אין לו את האפשרות הכלכלית הזו. למעשה להוציא את גולדהאר, שחר, ברקת ואיזי - אין עוד בעלים בארץ שמסוגל לזה. גם לא תושב או ניסנוב כמובן.
הם למעשה צריכים לעשות את מה שרמון וכבירי אמורים היו לעשות ולא עשו - למצוא רוכש ובינתיים להחזיק את הפועל בלי חובות, עם מה שיש, ולנסות לבנות קבוצה של שיפולי הצמרת שתהיה חברה קבועה בפליי אוף העליון, אבל לא אחת שתקח תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
די כבר לחשוב שהבעיה של הפועל זה שלא מחפשים למכור.
לא קונים את הפועל, כי אנחנו רעילים. חובות עתק, עתיד לא ברור, עסקנים שמעורבבים. מזה צריך לצאת, ורק אז יהיה אפשר למצוא רוכשים שיהיו טובים לקבוצה.
אני לגמרי מבין את הניסנובים, ומצדיק אותם. אני לא רוצה שיחפשו למכור עכשיו, כי כל אדם שפוי יתרחק מהקבוצה, ויהיה אפשר למצוא רק כאלו שחושבים שהם יכולים לנצל את המצב, וזה נוראי.
קודם כל שינקו את הקבוצה, יאזנו את המצב, יסדרו הכל, רק אז יחפשו למכור. זה נוראי, זה מתסכל, אבל זה המצב שאליו הגענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 00:07 
red in blood כתב:
לא קונים את הפועל, כי אנחנו רעילים. חובות עתק, עתיד לא ברור, עסקנים שמעורבבים. מזה צריך לצאת, ורק אז יהיה אפשר למצוא רוכשים שיהיו טובים לקבוצה.
אני לגמרי מבין את הניסנובים, ומצדיק אותם. אני לא רוצה שיחפשו למכור עכשיו, כי כל אדם שפוי יתרחק מהקבוצה, ויהיה אפשר למצוא רק כאלו שחושבים שהם יכולים לנצל את המצב, וזה נוראי.
קודם כל שינקו את הקבוצה, יאזנו את המצב, יסדרו הכל, רק אז יחפשו למכור. זה נוראי, זה מתסכל, אבל זה המצב שאליו הגענו.

אוסף קלישאות שנכתב בביטחון גמור.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 00:30 
הקוף אומר ביציע שרמת גן מכרה היום שני שחקנים להפועל תא ב150 א יורו....
זא שסיטון גם בפנים ככל הנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 01:04 
החלק המטריד בראיון - המוכנות לקבל עזרה ממר מני וייצמן.
על איזו עזרה מדובר ולמה זה הגיוני לקבל אותה ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
הקוף אומר ביציע שרמת גן מכרה היום שני שחקנים להפועל תא ב150 א יורו....
זא שסיטון גם בפנים ככל הנראה

ר"ג רוצה 200 אלף ש"ח על סיטון - ביחד עם ברשצקי זה 600 אלף ש"ח שזה מה שהדביל התכוון, אבל עדיין אין סיכום.
אם יצליחו להנחית אותו, להחזיר את ניקוליץ' ואולי אפילו טרייד עם חיפה על אלטמן תמורת ריאן וחבשי זה יסגור לנו סגל סביר מאוד. בטח יותר טוב מכפ"ס ואשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 02:32 
אחרי שהעניינים מעט נרגעו, מה בדיוק המצב הכלכלי של הפועל? האם החובות שנותרו אלה השני מיליון אירו לאופ"א בלבד? ואם כן, האם יש איזשהו צפי לסגור אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 07:40 
the worker כתב:

כי הם לא יגידו לא לתרומות שיכולות לעזור למועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 08:00 
the worker כתב:

יתכן שיקח זמן עד שיתברר האם וויצמן ממשיך להריץ בובות. ובכלל מה קרה לאחרונה.

לחובתו, ההסכם האיום עם טביב שהריץ את בובה-רמון.
כייף לו - אף אחד לא זוקף זאת לחובתו ותוהה מה יצא לו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 09:18 
האדום הצורר כתב:
red in blood כתב:

ומה לא נכון במה שהוא כתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדום הצורר כתב:
red in blood כתב:

גם קלישאות הן נכונות ומבטאות אמיתות, אחרת לא היו הופכות לקלישאות
מה שהוא כתב נכון, אבל כללי ולא ממש רלוונטי לדיון שהתפתח כאן
מה שאני טוען, ועוד כמה, שלפי הראיון, המחשבה שהיתה פה לאנשים, שהניסנובים רק באו כדי להציל את הפועל, לייצב אותה וברגע שיגיע מישהו שרוצה לקחת אותה הוא יקבל אותה מהם נקייה ומוכנה להפעלה - לא מדויק.
לפי הריאיון הזה, נראה סביר שהם דווקא מתחילים לאהוב את הפוזציה של "הבעלים של הפועל"
ושלא בטוח שהם יוותרו על זה בקלות. אין עם זה בעיה, אני מאחל לנו עונות טובות ומוצלחות איתם
זה רק שונה ממה שניתן היה לחשוב וממה שעולה מההודעה של אדום בדם בלעז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 09:35 
מה אתה רוצה שיגידו? "איזו שטות עשינו שלקחנו את המועדון אנחנו מתים לברוח"?

אם לא היה אלמנט של הנאה ברכישת מועדון כדורגל אז אף אחד לא היה נכנס לזה. מבין אותם שהם מרגישים טוב עם המהלך שעשו וזה לגיטימי לגמרי שיתבטאו בצורה הזו.

בינתיים, ראינו כבר מה יצא מכל הסיפורים על מליארדרים שעומדים בתור לקנות את המועדון ורק כנופיית תאומים עוצרת בעדם.
העובדות הן שהניסנובים ומאיר תושב היו היחידים שהסכימו לקחת על עצמם את הברוך הזה, ואם הם רוצים להנות מזה, זכותם.

ואחרי שאמרתי את כל זה, אני די בטוח שאם יבוא מישהו ראוי שישלם להם סכום סביר עבור המועדון, הם ימכרו בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 09:44 
נועם שחם כתב:
האדום הצורר כתב:
red in blood כתב:

הפועל לא "רעילה", "חובות העתק" נסגרו בתהליך הפירוק ברובם, והניסנובים נראים כמו אנשים שפויים לחלוטין שמבינים כדורגל (ואת הפועל) הרבה יותר מהמון משיחים פוטנציאליים עם מיליארדים. זו גם הסיבה שהם צריכים להישאר בתפקידם זמן רב ככל האפשר, גם אם אין להם עשרות מיליונים לשים בקבוצה כל שנה. אין שום דבר מתסכל או נוראי בזה.

או לחלופין, אני לא יכול לראות יותר את הקלישאה הזאת על איך "רק משוגעים נכנסים לכדורגל". א. זה לא נכון. ב. אנשים עושים פה ימבה כסף מכדורגל, אם לא שמתם לב, בכל הליגות ובמיוחד בליגת העל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2017, 09:48 
"מבינים בכדוגל יותר..."
אולי נרגע ונחכה קצת עם ההמחמאות? לא מרגיש לך קצת ישראלי לנתח אותם אחרי שבועיים?
לצד דברים טובים הם גם עמדו למנות את שייעלמנהל מקצועי. בוא נראה מה יהיה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: