תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
שרון ניסנוב בסגור לי ת'פינה, ראיון מומלץ מאוד בשביל לקבל תמונה של מי הבעלים של הפועל ולאיזה כיוון אנחנו הולכים :
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.3427427

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:11 
kobster כתב:
שרון ניסנוב בסגור לי ת'פינה, ראיון מומלץ מאוד בשביל לקבל תמונה של מי הבעלים של הפועל ולאיזה כיוון אנחנו הולכים :

שמעתי את אחד מהניסנובים פעם אחת ברדיו עם אופירע, גם עכשיו שאני קורא את הראיון, עושה רושם שמדובר באנשים רצינים שמבינים עניין ולא באים לחרטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:15 
לירון האדום כתב:
kobster כתב:

שמעתי את אחד מהניסנובים פעם אחת ברדיו עם אופירע, גם עכשיו שאני קורא את הראיון, עושה רושם שמדובר באנשים רצינים שמבינים עניין ולא באים לחרטט.

אלו גם אנשים שקשה מאוד לערבב ובאים מסביבה די אגרסיבית וחזקה מבחינה עסקית. הם הרבה פחות דומים לאמיר כבירי ויותר בסגנון של עמוס לוזון (לטוב ולרע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:32 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
kobster כתב:

אלו גם אנשים שקשה מאוד לערבב ובאים מסביבה די אגרסיבית וחזקה מבחינה עסקית. הם הרבה פחות דומים לאמיר כבירי ויותר בסגנון של עמוס לוזון (לטוב ולרע).

אני בעיקר רואה את זה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:32 
pogi כתב:
teknoboy כתב:
ברור שאלה שהיו אחריו (וגם לפניו) כבודם במקומם מונח, כל אחד וחלקו בחורבן.
פשוט לא נראה לי לעניין להוציא אותו מהרשימה הזאת, גם אם האחרים הצליחו למרבה התדהמה להאפיל עליו.

אין פה דיון, יש פה עובדות
עובדה 1: טביב מגיע כשהקבוצה היא קבוצת תחתית, כשמוני הראל לא מסוגל כלכלית להחזיק אותה יותר, מביא את מה שמביא מכפ"ס, הקבוצה רצה בצמרת זוכה בתארים ומגיעה לאלופות, בסוף הקדנציה הוא מוכר את הקבוצה לרמון ב-12 מליון כשהמועדון מאוזן למעט התביעות שמוני הראל יצר בגין הברזילאים שלפי מה שמספרים פה טביב התחייב לקחת על עצמו.
עובדה 2: רמון מגיע ואחריו כבירי ושניהם עושים פה חורבן מקצועי וכלכלי.
מסקנה: החורבן המקצועי והכלכלי הוא בגלל כבירי ורמון.

אלה העובדות וזו המסקנה שעולה מהן
מי היה חרא ומי לא היה חרא
מי היה נוכל ומי לא היה נוכל
מי גנב מהקופה ומי לא גנב מהקופה
מי שיחק לו המזל ולמי לא שיחק המזל
מי שם 50 מליון מהכיס ומי לא שם שקל
מי ריגש את האוהדים ומי שם צעיף של בית"ר
מי עשה לגוטמן את המוות ומי נתן לגוטמן יד חופשית גם כשהוא מצא מולו במראה את גיא לוזון שאמר לו שהוא צריך לאמן

כל זה לא מעניין כלב מת
המצב היום הוא רובו ככולו בגלל חיים רמון ואמיר כבירי
כל אמירה אחרת היא עיוות של המציאות
דטס איט

החצי השני של העובדה הראשונה שלך לא נכון ולכן גם המסקנה שלך שנובעת ממנה לא נכונה.
מכאן אתה יכול להמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:53 
בני12 כתב:
pogi כתב:
teknoboy כתב:
פשוט לא נראה לי לעניין להוציא אותו מהרשימה הזאת, גם אם האחרים הצליחו למרבה התדהמה להאפיל עליו.

עובדה 1: טביב מגיע כשהקבוצה היא קבוצת תחתית, כשמוני הראל לא מסוגל כלכלית להחזיק אותה יותר, מביא את מה שמביא מכפ"ס, הקבוצה רצה בצמרת זוכה בתארים ומגיעה לאלופות, בסוף הקדנציה הוא מוכר את הקבוצה לרמון ב-12 מליון כשהמועדון מאוזן למעט התביעות שמוני הראל יצר בגין הברזילאים שלפי מה שמספרים פה טביב התחייב לקחת על עצמו.

מי עשה לגוטמן את המוות ומי נתן לגוטמן יד חופשית גם כשהוא מצא מולו במראה את גיא לוזון שאמר לו שהוא צריך לאמן

כל זה לא מעניין כלב מת
דטס איט

החצי השני של העובדה הראשונה שלך לא נכון ולכן גם המסקנה שלך שנובעת ממנה לא נכונה.
מכאן אתה יכול להמשיך

ציטוט:
הייתם שם מתחילת הדרך בתקופת רמון.
שמע סיפור, באנו לישיבה ראשונה של בעלי המניות עם חיים רמון. אומרים לנו, זו ישיבת עדכון. הפועל היתה באירופה, אומרים 'יש לנו הכנסות של 35 מיליון שקל, עושים תקציב של 50 מיליון שקל'. אני אומר 'רגע, חיים, אני לא מבין. יש הכנסות של 35, תעשה תקציב של 30 מיליון ותשמור את היתר לינואר'. הוא אומר 'לא, אני צריך ללכת לאליפות, תראה את התקציבים של מכבי חיפה ומכבי תל אביב, איך אני אתמודד איתם?'. אני אומר לו 'להם יש בעל בית עשיר שישלם את החור. אתם תשלם עכשיו חור של 15 מיליון שקל?'. אמר לי 'לא, רק ככה יקנו אותנו'. אמרנו 'אוקי, הבנו, שלום ולא להתראות'.

אתה רק מחדד לי את מה שידעתי, שרמון עשה להפועל את הנזק הכי גדול.
ברור, זה מה שהיה והתנתקנו. אחר כך אמרו, 'בואו לבנק דיסקונט, תחתמו על ערבויות'. ומה, נעזור לכם להרוס את הפועל? ככה אמרנו. אמרו לנו 'לא, זה רק אם הפועל תלך לפירוק'. אז אמרתי להם 'הפועל תוך שנה-שנתיים תלך לפירוק, זה רק עניין של זמן'.

לרמון ולויצמן?
כן. ראינו את הנולד, אני אומר את האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
בלומפילד מתעכב מאוד מאוד(one)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
teknoboy כתב:

לגבי "עובדה" מספר 1 - טביב לא הביא איתו כלום. הפועל שילמה על השחקנים שהגיעו מכפ"ס מחיר מלא אם לא יותר.
בנוסף, טביב לא הגיע כשהפועל היתה בתחתית, אלא במרכז הטבלה ומדי פעם אפילו בצמרת (סיימנו את השנים שלפניו במקומות שבין שני לשמיני).
כמו כן שכחת לציין שהוא התנהל בחוסר אחריות משוועת ושרף עשרות מיליונים שהיו בקופה והיו אמורים לבסס את המועדון שנים קדימה.

יש בהחלט מצב שכבירי הצליח להתעלות על טביב ולהזיק יותר ממנו, וכנ"ל לגבי רמון, אבל עם כל הכבוד לשני אלה ואפילו למוני הראל - גם טביב לא היה בדיוק צדיק או מנהל מוצלח במיוחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בלומפילד מתעכב מאוד מאוד(one)

לא יקרה.
נא להפנים:
בלומפילד אאוט. מגדלי נובורישים אין.
הכל תהליך ארוך מובנה וסדור להשתלטות על קרקע במחיר עתק שהיתה אמורה להיות שייכת למועדון הכדורגל הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 16:21 
teknoboy כתב:
pogi כתב:
teknoboy כתב:

לגבי "עובדה" מספר 1 - טביב לא הביא איתו כלום. הפועל שילמה על השחקנים שהגיעו מכפ"ס מחיר מלא אם לא יותר.
בנוסף, טביב לא הגיע כשהפועל היתה בתחתית, אלא במרכז הטבלה ומדי פעם אפילו בצמרת (סיימנו את השנים שלפניו במקומות שבין שני לשמיני).
כמו כן שכחת לציין שהוא התנהל בחוסר אחריות משוועת ושרף עשרות מיליונים שהיו בקופה והיו אמורים לבסס את המועדון שנים קדימה.

יש בהחלט מצב שכבירי הצליח להתעלות על טביב ולהזיק יותר ממנו, וכנ"ל לגבי רמון, אבל עם כל הכבוד לשני אלה ואפילו למוני הראל - גם טביב לא היה בדיוק צדיק או מנהל מוצלח במיוחד.

טביב "הביא איתו" זה עובדה.
"הפועל שילמה" , "מחיר מלא" - זה לא עובדה, ע"פ טענת כפ"ס טביב לא העביר את הכסף שיצא מקופת הפועל והכסף שיצא היה נמוך מסכום העיסקה המקורית. ראה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247959,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 16:37 
אדום אחר כתב:
teknoboy כתב:
pogi כתב:
teknoboy כתב:

טביב "הביא איתו" זה עובדה.
"הפועל שילמה" , "מחיר מלא" - זה לא עובדה, ע"פ טענת כפ"ס טביב לא העביר את הכסף שיצא מקופת הפועל והכסף שיצא היה נמוך מסכום העיסקה המקורית. ראה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247959,00.html

זה לא נכון.
הכסף יצא מקופת הפועל.
כפ"ס טענה שהכסף מגיע לה.
טביב טען שכחלק מהסכם היציאה שלו מכפ"ס הכסף מגיע לו.
כפ"ס הפסידה וטביב קבל את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 16:39 
דרך אגב סכום המכירה לא היה 12 מליון ש"ח.
זה היה 8 מליון ש"ח + 20% ממכירה שלהם לחו"ל והוא קבל כסף מהמכירות של דגלאס ויבואה לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 16:46 
הדיון הזה עוד יותר מיותר מהדיונים של פאביו מול חבורת הbds בוולטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 16:57 
בני12 כתב:
pogi כתב:
teknoboy כתב:

כל זה לא מעניין כלב מת
דטס איט

מכאן אתה יכול להמשיך

הכל נכון אחינו
לא אמרתי שטביב הביא שחקנים בחינם, אלא שטביב הביא אותם.
הקבוצה הייתה קבוצת תחתית שניצלה מירידה ובנוסף קבוצה שמסובכת כלכלית אחרי עונת לוזון הכושלת (שבה הוחתמו גם הברזילאים יחד עם החובות).
עמדנו בפני עונה של קיצוצים ובנינו על שחקנים כמו פאביו גוניור שיישארו בחוזה מקוצץ:
http://www.one.co.il/Article/117185.html
לאחר מכן טביב נכנס לעניינים ועד שהוא עוזב הקבוצה מסיימת עם אליפות, שלושה גביעים, אלופות והצלחה בליגה האירופית.
הוא עוזב כשהקבוצה בגדול מאוזנת (עפי הפרסומים) ובכל מקרה- לא נמצאת במצב גרוע יותר מהמצב ערב הגעת טביב
לאחר מכן ההמשך ידוע..
ושוב, אני לא מדבר כאן על מתן ציונים לטביב ואם ההצלחות באו בזכותו או בגללו, אני מדבר על זה שההתרסקות שהגיעה אחר כך היא בגלל כבירי ורמון
אלה העובדות וזו המסקנה.. וכן, זה מעצבן וכואב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 17:07 
הקבוצה לא סיימה מאוזנת.
היא סיימה עם קופה ריקה (שזה לא אותו דבר).
מכיוון שהוא יצר חובות (ע"י אי תשלום למס הכנסה, ספקים ושחקנים) הרי שבפועל הקבוצה סיימה בחובות גדולים מאד.
השילוב של החובות הללו עם מהמר מטומטם וכושל כרמון שניסה לפתור את ענין החובות ע"י הימור על ריצה לאליפות שיביאו קונה שיסגור את החובות
גרמו לקריסה.
כבירי כבר הוביל לקבורה הסופית ע"י המשך ההימורים כדי להביא מישהו שבסוף יסגור את החובות שהלכו והצטברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 17:38 
לא ראיתי שמישהו התייחס לזה, אבל ההתנהלות התקשורתית של הניסנובים היא אחלה בסה"כ. התגובות ענייניות ובלי אגו ובלי וניסיון להיות שנונים.
שינוי מרענן

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 18:49 
ההלבנה הזו של פוגי לטביב, זה אחד הדברים המבישים שראיתי בפורום הזה בנושאי הספורט
ולא משנה כמה פעמים הוא כותב שהוא לא עושה זאת
טביב לא שם שקל בהפועל, ולא שילם על כלום, כל הכסף שנכנס לא מומש להתעצמות המועדון.
בסופו של יום לאחר הליכתו של טביב התגלו המון תביעות כנגד המועדון כולל מס הכנסה ושחקנים זרים, אחריו באו אנשים שגם הם לא שילמו כלום ולא שמו שקל
למעט כבירי (שגם זה לא עובדה אלא טענה שמצריכה הוכחה)
ההבדל הגדול בין כולם זה שבתקופת טביב הגיעו מליונים על גבי מליונים גם מהישגים ספורטיביים וגם ממכירות שחקנים שלא מומשו לסגירת חובות או חיזוק הקבוצה
אי אפשר לקחת לטביב את ההצלחות המקצועיות בתקופתו אך זה לא אומר שאפשר לא לזקוף לחובתו את תחילת הסוף של הפועל לאחר הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 18:58 
להעלים 100 מיליון זה פחות חמור מאשר להשתמש ב 100 מיליון שאין לך מבחינת הנזק שאתה עושה.
עם זה אי אפשר להתווכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 18:59 
בני12 כתב:
הקבוצה לא סיימה מאוזנת.
היא סיימה עם קופה ריקה (שזה לא אותו דבר).
מכיוון שהוא יצר חובות (ע"י אי תשלום למס הכנסה, ספקים ושחקנים) הרי שבפועל הקבוצה סיימה בחובות גדולים מאד.
השילוב של החובות הללו עם מהמר מטומטם וכושל כרמון שניסה לפתור את ענין החובות ע"י הימור על ריצה לאליפות שיביאו קונה שיסגור את החובות
גרמו לקריסה.
כבירי כבר הוביל לקבורה הסופית ע"י המשך ההימורים כדי להביא מישהו שבסוף יסגור את החובות שהלכו והצטברו.

כשאני אומר מאוזנת אני מדבר על מצב שבו אין התחייבויות שעולות על הנכסים למעט החובות שפורסמו בתקשורת (לברזילאים) ושלפי הדיבורים פה סוכם שישולמו על ידי טביב (רק שמשום מה אף אחד לא ממש תבע אותו על זה ולכן נשאלת השאלה- למה?).
יתר על כן, זכורות לי תביעות אחרות שהוגשו נגדו בגין התקופה שבה שימש בעלים של הפועל, כמו תביעה של רונן קצב על כמה מליונים שנדחתה. ככה שנראה שבגין החובות שנוצרו בתקופתו הוא כן הגיע להתדיינות משפטית לאחר שעזב ולא ״נתקענו עם החובות שלו״.
לגבי הקופה- אין לי מושג מה היה בקופה, לא בדקתי אותה. וגם אם היא הייתה ריקה, זה לא מה שהוביל אותנו למצב של היום, שכן היא לא הייתה מלאה מי יודע מה לפני שהוא הגיע (וכן, הבעלים הראשון שהגיע אחריו היה צריך ישר לקחת מבקר חוקר כדי לבדוק את ההתנהלות שהייתה כאן ואם צריך אז גם לתבוע לו את הצורה, אבל זה לא קרה ובכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון הנוכחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 19:07 
אוגוסטוס היל כתב:
להעלים 100 מיליון זה פחות חמור מאשר להשתמש ב 100 מיליון שאין לך מבחינת הנזק שאתה עושה.
עם זה אי אפשר להתווכח

לא מתווכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 19:08 
סימרוטיץ כתב:
טביב לא שם שקל בהפועל, ולא שילם על כלום, כל הכסף שנכנס לא מומש להתעצמות המועדון.
בסופו של יום לאחר הליכתו של טביב התגלו המון תביעות כנגד המועדון כולל מס הכנסה ושחקנים זרים, אחריו באו אנשים שגם הם לא שילמו כלום ולא שמו שקל
ההבדל הגדול בין כולם זה שבתקופת טביב הגיעו מליונים על גבי מליונים גם מהישגים ספורטיביים וגם ממכירות שחקנים שלא מומשו לסגירת חובות או חיזוק הקבוצה
אי אפשר לקחת לטביב את ההצלחות המקצועיות בתקופתו אך זה לא אומר שאפשר לא לזקוף לחובתו את תחילת הסוף של הפועל לאחר הדאבל.

במקום לזבל את המוח בוא תן רשימה של ה״המון תביעות שהתגלו״: כלפי מי הן, מה הסכומים שלהם ומדוע הוא לא נתבע בגינם.
בוא תתרום קצת לדיון במקום לחזור על המנטרה הקבועה שטביב ״לא שם שקל״ כאילו אתה מחדש פה משהו למישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 19:17 
והערה לגבי הניסנובים,
אני נזהר אחרי הכוויה מכבירי (גם אני קניתי את הבולשיט שלו בהתחלה)
אבל עושה רושם שההתנהלות שלהם ביחס למצב לא רעה
כתבתי כבר מזמן שלפני שאנחנו צריכים כאלה שיפזרו עשרות מליונים אנחנו קודם כל צריכים כאלה שיודעים לנהל את העניינים ונראה שהם בכיוון הנכון
ועדיין, מוקדם לשפוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:00 
מישהו יודע מה עלה בגורל ההסכם עם הסינים? האם התייחסו לזה (הנמאן/השופט) בהליך הפירוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם ניסנוב בהארץ. לפי התיאור נשאל לגבי אצטדיון עם לוזון אבל הכתבה סגורה לרשומים
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.3427427

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:06 
פורסם לינק פתוח בראש העמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:18 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

במקום לזבל את המוח בוא תן רשימה של ה״המון תביעות שהתגלו״: כלפי מי הן, מה הסכומים שלהם ומדוע הוא לא נתבע בגינם.
בוא תתרום קצת לדיון במקום לחזור על המנטרה הקבועה שטביב ״לא שם שקל״ כאילו אתה מחדש פה משהו למישהו

13.7 מיליון – דרישות מס הכנסה בתקופת טביב (2009-2011)
רובסון אבדג'י - חובות לשחקן ששיחק בהפועל ת"א - כ-2,700,000 שקלים
גבריאל דוס סנטוס - חובות לשחקן ששיחק בהפועל ת"א - כ-2,000,000 שקלים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000944563
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4384321,00.html
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 56,00.html
http://one.co.il/Article/12-13/1,667,5,0/217227.html
http://www.mako.co.il/Sports-football-i ... e31004.htm
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%94%D7%95%D ... %A2%D7%94/
http://www.ruling.co.il/%D7%9E%D7%95%D7 ... 7%AA-(2010)-%D7%91%D7%A2%22%D7%9E-%D7%95%D7%90%D7%97'_8c83ee86-0b3c-40ce-9d40-61e9dd353800
http://www.ruling.co.il/%D7%9C%D7%95%D7 ... f68e561a4c
http://www.ruling.co.il/%D7%93%D7%93%D7 ... 57d151e9a8
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 97,00.html
http://www.ruling.co.il/%D7%9E%D7%90%D7 ... f6885866d0
http://www.ruling.co.il/%D7%93%D7%95%D7 ... f687ae8a73
http://www.ruling.co.il/%D7%A7%22%D7%92 ... 6e93948184

הנה כמה תביעות וחובות, מדוע הוא לא נתבע בגינם? אין פרסומים בנושא, ונראה שבחלק מהמקרים הפועל לאחר טביב הגיעו לפשרות על החובות
אני ממתין לדו"ח של ברדייצ'ב שם אני מאמין נקבל תמונה יותר מלאה לגבי ההתנהלות של הפועל בפרק הזמן המדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

עשה מהמראיין בדיחה.
לפי הראיון נראה שהוא בא כאיש שפוי מנותק רגש עיסקי למרות שיש רגש והוא לא ייצא להרפתקאות כמו האחרים שזה כבר טוב לנו לייצב את המועדון, להתנהל בתקציב שפוי ושיבוא הנס בדמות איש עשיר שמתעניין לתת לו את הקבוצה.
שהוא אומר מכירה בסוף עונה אני מקווה שהוא לוקח בחשבון שאם ירדת ליגה ועשית מכירת חיסול יהיה הרבה יותר קשה לחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:39 
ChEGi כתב:
kobster כתב:

עשה מהמראיין בדיחה.
לפי הראיון נראה שהוא בא כאיש שפוי מנותק רגש עיסקי למרות שיש רגש והוא לא ייצא להרפתקאות כמו האחרים שזה כבר טוב לנו לייצב את המועדון, להתנהל בתקציב שפוי ושיבוא הנס בדמות איש עשיר שמתעניין לתת לו את הקבוצה.
שהוא אומר מכירה בסוף עונה אני מקווה שהוא לוקח בחשבון שאם ירדת ליגה ועשית מכירת חיסול יהיה הרבה יותר קשה לחזור

אמר בראיון שהוא לא מעוניין למכור:

ציטוט:
ואתם לא מעוניינים למצוא רוכש שיבוא וייקח את המועדון מכם?
לא. אנחנו ננהל את הפועל תל אביב בצורה הכי מסודרת שיש. בידיים שלנו הפועל תל אביב תהיה כל הזמן עם אפס חובות. כל חוב שיהיה, אנחנו נסגור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שהם הולכים למכור למישהו משהו. הכיוון שלהם זה יותר לוזון סטייל עם קבוצה בתקציב שפוי שתתבסס על מחלקת הנוער ותנסה למצוא כל מיני מציאות בליגה הלאומית ושחקנים שלא הצליחו במקום אחר.
הם הולכים להיות פה עוד הרבה זמן, בטח אם הזכויות על האיצטדיון יעברו להפועל מהחברה של כבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 20:43 
לא נכון:

בשביל להיות עם אפס חובות, קודם כל צריך לסגור את החובות הקיימים.
אז אין בעיה, בוא נגיד תוך שנה הפועל תל אביב תהיה עם אפס חובות ואז היא תהיה כל הזמן עם אפס חובות, היא לא תיכנס למינוס. וכשהיא תהיה באפס חובות, אז מוזמנים הטייקונים לבוא ולקחת את הקבוצה ואנחנו ניתן להם אותה על מגש של כסף. אבל אם יבוא מישהו בינוני אז לא ניתן כי אנחנו נדע לנהל יותר טוב ממנו. אנחנו רוצים שיבוא מישהו ברמה שיכול להצעיד את הפועל תל אביב לצמרת של הכדורגל הישראלי, כי לשם זה רק עם הרבה כסף וזה לא אנחנו עם כל הכבוד. זה יהיה בלי חארטות ובלי שקרים וזיופים, ביום שמישהו שירצה לקנות את הפועל הוא יידע בדיוק מה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: