dino כתב:
pogi כתב:
L. Suarez כתב:
לפי מה שאני מבין עומרי אלטמן בסה"כ דורש כסף שלדעתו מגיע לו...וואלה לגיטימי.
גוטליב הבן זונה הראשי שמבקש גם כסף וגם שחרור - משחק על הפציעה שלו ואת האיחולים נשאיר לאח"כ.....
שוינפלד חזר ושיחק, לא יכול לכעוס על זר שמגיע ולא משלמים לו..היה צריך לעזוב מזמן ולהראות לכולם שאם לא היה אזרח היו מעיפים אותו עם פלט לטורקיה
אף אחד לא בן זונה
כולם כאן נפלו קורבן לנוכל ועכשיו נדפקו כספית
אין לי ספק שכולכם מוותרים ככה סתם ביום יום על כמויות של כסף אבל תתפלאו שיש גם כאלה שרוצים לקבל את מה שמגיע להם או מקסימום ללכת למקום אחר שיעמוד במה שהוא מבטיח
הבעיה שלהם זה פחות הכסף שחייבים להם, אלא שהם רוצים לעבור קבוצה בקלות מבלי שמישהו יצטרך לתת עליהם פיצוי להפועל. המענקים והבונוסים למינהם זה הילה לנסות לעוף מפה.
זה לא נכון לגבי אלטמן. הוא כן ישב לחוזה והוא כן רוצה להמשיך.
אני הכי לא בסטייל של להגן על שחקנים, כי אני חושב שבאופן כללי הם מרוויחים שכר לא פרופורציונלי, אבל המקרה שלו באמת קיצוני.
תחשבו שחברה מוכרת במשק חותמת איתכם חוזה ל5 שנים בשכר מאוד נמוך אבל מבטיחים לכם מיליון דולר כמענק. מישהו לא היה חותם? אני הייתי חותם. אחרי חודש היא מתפרקת, ולא רק שהפסדתם את הכסף, בית משפט קובע שאתם מחוייבים לתת לחברה הזאת עכשיו 5 שנים בשכר מינימום כי ככה חתמתם ואתם לא יכולים לעבור למקום אחר. הייתם יושבים בשקט 5 שנים?
אני הייתי עושה צעדים מאוד קיצוניים. ההקצנה הזאת לא באמת מכמתת את מה שקרה לו, אבל אם כן אני אפילו הייתי פורש מכדורגל. זה אבסורד מטורף.