Charlie כתב:
כי אתה בטח זוכר את המצב החרא שהיה אז. פחות קהל, מצב כלכלי חרא ומצב מקצועי קשה. ואז הגיע תאומים.
יש לי המון ביקורת על האיש, בטן מלאה. אבל אני זוכר לו גם את השנים היפות, איך ממצב חרבנה ב97 הביא אותנו לגביע ראשון אחרי 16 שנה, דאבל ורבע גמר באופ"א.
לא יודע לגבי הסיפור של בלומפילד, נעשו טעויות ללא ספק. אולי זו הטרגדיה הכי גדולה של המועדון הזה - שאלה שפגעו בו בדיעבד, גם אם היה להם רצון טוב, היו אוהדיו ( תאומים, מוני, רמון וכבירי).
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
לא היה אדם שהערצתי יותר מתאומים, אני והחברים שלי היינו קוראים לו "אבא" ומתכוונים לזה.
זה היה כמו חלום ששנים אפילו לא העזתי לחלום שיתגשם, בטח בעקבות מה שהגיע עם הגעתם, השיא היה המסע הקסום.
אני לא מפקפק בהיות כל אחד מהארבעה הנ"ל אוהדי הפועל, יחד עם זאת, לגבי רמון ותאומים, אני משוכנע שלא באו כשטובת הפועל במקום הראשון, זה לא סותר שהם עשו הכל כדי שהיא תצליח מקצועית, כל עוד זה לא הפריע למטרות הראשוניות שלהם, רמון פוליטיקאי ותאומים איש פרסום, שקרים ספינים והטעיות הוא לחם חוקם, הם גם היחידים שתמיד בחשו בקבוצה מאז הגעתם ועד היום("מטומטם מי שמתנגד לטביב"), המפעלות זה עוד משהו שחייב להיעלם מנוף המועדון(הידעת שאורנשטיין הקטן מחזיק באחוזים על שגיב יחזקאל? מתנדב עאלק) יש עוד מלא דברים והרוב בכלל לא ידוע, אבל רק מקצה הקרחון שבולט מבינים שעוד הרבה מסתתר מתחת לפני הים.
שלא יובן מכך שכבירי מוני והשאר יוצאים נקיים.