תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר וכמו שכבר אמרו פה- מי שקיבל את אותו חוזה כמו קודם, מיועד למכירה(מניח שקיבלו עליהם הצעות כבר)
כל מי שקיבל חוזה חדש ונמוך יותר, מיועד להשאר.

המחווה של הרוכשים לשחקנים, להשתחרר ללא תמורה היא הוגנת, אך זה בהחלט מגדיל את הסיכויים של כמה מהם, לקבל הצעות יותר טובות במקום אחר. למשל אליהו טביב מאוד אוהב "שחקנים חופשיים" שלא צריך לשלם עליהם מעבר לחוזה.
מניח שהוא ידלק על אביחי ידין(מקווה שיתאמצו להשאיר אותו כי הוא השחקן הכי חשוב שלנו) ועל שמואל שיימן ואולי עוד כמה. גם אשר אלון מרעננה יכול לתת הצעות לא רעות.
לגבי יואב כץ, אני בספק. אולי אברמוב של בני יהודה. שאר הגדולות(ודרג ב' שבעתיד תהיה גדולה) לא מניח שיקחו שחקן שלנו, חוץ מהמיועדים למכירה, שלא נגעו להם בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
עוד 2 נקודות חשובות מהדיון :
1. ניר ענבר עוזב את המועדון ועובר לעבוד עם המפרקים שאמורים לחקור את ההתנהלות של הפועל בשנים האחרונות ומה הביא אותה למצב של חדלות פרעון. ניר ענבר היה המנכ"ל בשנה וחצי האחרונה ובחצי השנה הראשונה של טביב כבעלים, כלומר הוא הולך לחקור את עצמו. הגיוני סה"כ.
2. נטלי שוסטר תחליף את ניר ענבר כמנכ"ל. אם מצרפים את המינוי הזה לעו"ד ירקוני שייצג את הרוכשים בדיון האחרון אחרי שהיה העו"ד של העמותה בדיון של הקפאת ההליכים , מתקבלת כאן תמונה די ברורה להמשך המעורבות בהפועל של העמותה המיותרת ביקום. כנראה שלעולם לא נתנקה לחלוטין מהציפורניים של כל מי שסובב את המועדון בשנים האחרונות.
שחררו אותנו חלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 10:59 
ירקוני כבר לא בתמונה. קיבל פאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני דווקא שמח על המינוי של נטאלי שוסטר. שמעתי עליה ביקורות טובות מאוד מהאנשים סביב המועדון והיא עובדת חרוצה ונחושה שכבר מכירה את המערכת מצוין.
בנוסף, ההרגשה שלי היא שתפקיד המנכ"ל בהפועל מצטמק חזרה לממדים סבירים של ניהול יום יומי של הקבוצה.

ממש לא מעניין אם בנאדם הגיע למערכת דרך העמותה, דרך בוכמן או דרך סיימון כץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
הוא טעה בדיון הקודם. תאמין לי הייתי שם וראיתי את זה. בלבל את השחקנים שום דבר לא קרה יש משחק היום.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ירקוני כבר לא בתמונה. קיבל פאס.

אחרי התצוגה המרהיבה שלו ברביעי הייתי מכניס אותו לפריזר ביחד עם עלפקה ורד פרייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני דווקא שמח על המינוי של נטאלי שוסטר. שמעתי עליה ביקורות טובות מאוד מהאנשים סביב המועדון והיא עובדת חרוצה ונחושה שכבר מכירה את המערכת מצוין.
בנוסף, ההרגשה שלי היא שתפקיד המנכ"ל בהפועל מצטמק חזרה לממדים סבירים של ניהול יום יומי של הקבוצה.

ממש לא מעניין אם בנאדם הגיע למערכת דרך העמותה, דרך בוכמן או דרך סיימון כץ.

אם מעניין אותך איך המועדון שלך הגיע למצב שהוא הגיע אליו אז זה מאוד מעניין איך כל אחד הגיע לתפקיד שהגיע.
הרי החשש של כולנו (כך נראה לי לפחות) הוא שהאנשים שהרסו את הפועל לא יחזרו אליה בדלת האחורית אחרי הפירוק ולכן כל מי שהיה שותף פעיל לקריסה של הפועל צריך להיענש, לא לקבל מתנות.
אבל זה רק אני, יכול להיות שלך יש היגיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:21 
סליחה אבל ממש לא מסכים. מההודעה נוטפת הדרמה אני מבין שצריך לפטר גם את אלי בואנו, או את הרופא?
נטאלי היתה עובדת ולא קובעת מדיניות. אם היא טובה ומסורה, אין סיבה שלא יתנו לה את תפקיד המנכ"ל בהפועל כשכרגע הוא יותר לכיוון המנהל תפעול.

גם אם היו מחזירים את החשב היית אומר את אותו הדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע על סמך מה אתה קובע את הכיוון של המינוי שהוחלט עליו לפני שניה ורבע אבל שיהיה.
אין דרמה, השאיפה של כולנו צריכה להיות הפועל נקיה ובלי כל מיני גורמים מאחורי הקלעים שעשו או לא עשו את החיבור בין העמותה לניסנובים, לי אישית הרבה יותר מפריע המינוי של ענבר שמנוגד להיגיון.
מרגע שיש רוכש להפועל התפקיד הכי חשוב של המפרק הוא לחקור ולהבין איך הגענו למצב שהגענו אליו ולהעמיד לדין את האחראים במידה ויתגלו ממצאים חמורים, לא רואה איך זה משתלב עם המינוי של ניר ענבר שאמור לחקור את עצמו אבל יכול להיות שיש הגיון שאנחנו לא רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:39 
עושה רושם שחלק מהתגובות פה נגועות במקורוביזם.
לעניות דעתי ״הרוכשים״ מכינים את הקרקע לירידה לליגה הלאומית...
שגם זה בסדר בהתחשב בזה שיכולנו להיקבר בליגה ג
אבל חלאס לזיין את המח על נסיון להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:47 
ברור שלנטאלי אין נסיון במו"מ או בהובלת ארגונים, וברור שהפועל הנוכחית תנוהל מאוד קרוב לבעלים ולא דרך שכירים בכירים. זה נשמע לי כמו מינוי מצוין. לא נשמע לי כמו מינוי שדרכו ה"אנשים שהרסו את הפועל יכולים לחזור בדלת האחורית".

כל עוד זה לא גורם שהתווה מדיניות, לא מבין מה הבעיה. לצורך העניין לא רואה סיבה שיחליפו את הדובר / החשב / מנהל הדיגיטל ולא משנה מי הביא אותם (אני אפילו לא יודע).

ניר ענבר להערכתי הוא חפיפניק כמו החבר שלו, וגם אם הנאמנים יקחו אותו אני לא רואה מצב שהוא יצליח להתחמק מהביקורת, ומקווה שלפחות לדביל הזה סיימנו את הקריירה בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:50 
הביטוח הוסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 11:56 
ניר ענבר הפרזיט מלך גנבי הדעת יחקור את עצמו, ממש נקבל תשובות מתקופת מוני רמון טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:00 
בקיצור סערה בכוס מים של רוזן. לא מבין בשביל מה זה היה נחוץ

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:01 
chimpfive כתב:
ניר ענבר הפרזיט מלך גנבי הדעת יחקור את עצמו, ממש נקבל תשובות מתקופת מוני רמון טביב.

עם ענבר או בלעדיו תמים מי שחושב ש״החקירה״ הזאת תניב משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:05 
אולי תמים, אבל עכשיו אני מבין למה הBFF של דסקל שתק כל כך הרבה זמן, כמה גועל נפש המועדון הזה מייצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אולי תמים, אבל עכשיו אני מבין למה הBFF של דסקל שתק כל כך הרבה זמן, כמה גועל נפש המועדון הזה מייצר.

ניר ענבר לא לקח כסף מלבד המשכורת.
הוא אולי מנהל כושל שהסוואה דברים בשביל הבוסים אבל הוא לא האדם שיכול להכניס לקוטלר לקופה. הוא בהחלט האדם שיודע אם רמון סילק מליונים בקומבינות וטביב בעיסקאות סיבוביות עם קבלני משנה. לכן זה שקוטלר לוקח אותו זה לא בהכרח רע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:15 
הגיעו להסדר די מטופש שגם יפגע בהפועל.
השחקנים יקבלו מהפועל הצעה על X - יסרבו, יבדוק מול כל קבוצות הליגה מי משלם יותר מX, במידה ולא ימצאו, יחזרו ויקבלו מהפועל X.
מי הגאון שחשב על המתווה הגרוע הזה?
להערכתי, כולם מסרבים וכל חודש ינואר בערך נהיה בלי מס' שחקנים לא קטן, שיחפשו לעצמם קבוצה ובנתיים לא יתאמנו ולא ישחקו.
איך אפשר לתכנן סגל בצורה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:17 
ניר ענבר היה שקט מתחילת הבקשה לפרוק,
ומכתחילה שיערתי שהוא יהיה על תקן "עד מדינה"

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:23 
פרוספר כתב:
השחקנים יקבלו מהפועל הצעה על X - יסרבו, יבדוק מול כל קבוצות הליגה מי משלם יותר מX, במידה ולא ימצאו, יחזרו ויקבלו מהפועל X.
להערכתי, כולם מסרבים וכל חודש ינואר בערך נהיה בלי מס' שחקנים לא קטן, שיחפשו לעצמם קבוצה ובנתיים לא יתאמנו ולא ישחקו.

בדיוק,
הבור כאן הוא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:23 
redead כתב:
פרוספר כתב:

בדיוק,
הבור כאן הוא גדול.

חחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, המועדון רשאי להודיע לשחקן שהוא מכבד את החוזה מולו, אם המועדון רוצה ששחקן ישנה את תנאי העסקתו אז השחקן צריך להיות חופשי לחפש חוזה טוב יותר במקום אחר.

הרצון של חלק מהאנשים פה שכל השחקנים ירוויחו שכר מינימום בחוזה לא מובטח וילחמו למען עתיד של מועדון שאין להם שום מחוייבות כלפיו מעבר לחוזה היא הזויה.

הייתי שוקל בחיוב מענק הישארות, זה אינטרס של המועדון יותר משל כל גורם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
פספסתם את הטריק, הפועל לא מחויבת אוטומטית להחתים שחקן שעזב ורוצה לחזור אלא התנאים מוסכמים מראש והפועל לא תוכל להציע הצעה חדשה נמוכה יותר. ההחתמה עדיין צריכה לעמוד במסגרת התקציב ולקבל אישור מגיא לוזון, בכלל לא בטוח שמי שעזב יהיה לו לאן לחזור כי בינתיים יכול להיות שכבר יחתימו שחקנים על העמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פספסתם את הטריק, הפועל לא מחויבת אוטומטית להחתים שחקן שעזב ורוצה לחזור אלא התנאים מוסכמים מראש והפועל לא תוכל להציע הצעה חדשה נמוכה יותר. ההחתמה עדיין צריכה לעמוד במסגרת התקציב ולקבל אישור מגיא לוזון, בכלל לא בטוח שמי שעזב יהיה לו לאן לחזור כי בינתיים יכול להיות שכבר יחתימו שחקנים על העמדה שלו.

במילים אחרות הזדמנות להיפטר משחקנים מיותרים.

חן עזרא ודגני הראשונים בתור לקיצוץ לדעתי, פשוט שודדים באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:35 
אהבתי את הפוש מ-וואן (או ספורט5, לא זוכר): "ניצחון לשחקני הפועל".
כאילו העו"ד אמר להם "יאללה תכתבו שהשחקנים ניצחו כדי שלא יגידו שלקחתי כסף על פארש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:36 
אבל גם השחקנים לא מחויבים להפועל ומי שרוצה יכול ללכת כשחקן חופשי וכך יהיה יותר אטרקטיבי למועדונים להחתים אותם בחוזה משופר מזה שאנחנו מציעים.
חוץ מהשלושה שנשארו עם החוזים הקיימים אנחנו בפוטנציה לאבד את כל הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
kobster כתב:

במילים אחרות הזדמנות להיפטר משחקנים מיותרים.

חן עזרא ודגני הראשונים בתור לקיצוץ לדעתי, פשוט שודדים באדום.

דגני??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
דגני יושב על חוזה של קצת יותר מ 30 אלף שקל לחודש, זה כלום. חן עזרא יושב על קרוב ל 100 אלף שקל, הייתי מתחיל איתו, עם רייכרט (70 אלף) והרוש (90 אלף).
לגבי שוינפלד, אני לא קונה את הרוחות החדשות, אף אחד לא יחזיק שחקן עם משכורת של 160 אלף שקל בחודש, לדעתי הוא הראשון שימכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 12:54 
בדיוק והרצון לשלב אותו שוב במשחקים הוא נטו להגביר את הביקוש והמחיר עליו.
לגיטימי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 13:01 
kobster כתב:

דפקנו אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: