תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 12:37 
פחות חשוב לי הסגנון כרגע, אני מאד מקווה שאורנשטיין לא יטרוף לנו את כל הקלפים מחר ויאמר שחייבים לכבד את כל החוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 13:28 
אין סרט כזה

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אורנשטיין מזמן את הצדדים כדי להעמיד אותם במקום ולאפשר לניסנוב לפעול מהר וביעילות כפי שהוא רואה לנכון.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 14:06 
לראות את המשכורות ששילמו כאן לשחקנים ולתלוש את השערות.
בומבה, ניקוליץ׳, סימיץ׳ וגרובסוב קיבלו 30 אלף דולר נטו לחודש בלי כל המענקים מסביב (חתימה/ נקודות/ מיקום). פשוט הזוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
מדי פעם אני שוכח ששחקני כדורגל בישראל אשכרה מקבלים סכומים כאלה. ואני מדבר יותר על הישראלים. אזכור כמה הם מרוויחים בחודש בפעם הבאה שארחם עליהם שמלינים להם את השכר או שמבקשים מהם לקצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 14:18 
פרימו לוי כתב:
מדי פעם אני שוכח ששחקני כדורגל בישראל אשכרה מקבלים סכומים כאלה. ואני מדבר יותר על הישראלים. אזכור כמה הם מרוויחים בחודש בפעם הבאה שארחם עליהם שמלינים להם את השכר או שמבקשים מהם לקצץ.

מה זה קשור כמה הם מרוויחים ? אפשר לחשוב שמישהו הכריח את ההנהלה לתת להם את השכר הזה.
מקווה שלא מלינים לך את השכר בעבודה ושאף אחד לא כותב עליך איפשהו שלא צריך לרחם עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 14:19 
כמה נזק כבירי וגוטמן הצליחו לייצר ביחד זה לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
פרימו לוי כתב:

מה זה קשור כמה הם מרוויחים ? אפשר לחשוב שמישהו הכריח את ההנהלה לתת להם את השכר הזה.
מקווה שלא מלינים לך את השכר בעבודה ושאף אחד לא כותב עליך איפשהו שלא צריך לרחם עליך.

לגמרי קשור. ההנהלה זונה שהיא מלינה שכר, שזה אחד הדברים הכי דוחים שמעסיק יכול לעשות כלפי עובד שלו. אבל אני הרווחתי ברוב העבודות שעבדתי עד היום ביחד את מה שהם מרוויחים בחודש קיץ אחד של כפכפים וביקיני, ולכן אין סימטריה בין הלנת שכר כלפי להלנת שכר כלפיהם, והם לא ראויים לרגש שמתעורר אצל אדם עובד כלפי עובד אחר שמלינים את שכרו. והציפייה שהם יקצצו בשכר היא הדבר הכי לגיטימי בעולם.
ובעיקר זה מעורר הלם כשרואים את המספרים האלה, דודו ביטון מקבל 70 אלף שקל בחודש. זה מטורף לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:00 
כפי שכתבתי מוקדם יותר,
אני מבין את ההנהלה החדשה והכיוון שהם הולכים בו
יחד עם זאת הם צריכים להבין שהם מאבדים את הביחד
והאחדות המטורפת שהיתה עד לא מזמן.
אני חושב שהם עושים טעות בהתנהלות שלהם אחרי הכל מדובר באנשים
וגם אם הם יפסידו מחר בדיון אצל אורנשטיין אנחנו לא נרוויח אותם בחזרה!!
אם אין בעיה לרדת ליגה אז הדרך שלהם נכונה מאד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
כפי שכתבתי מוקדם יותר,

אם המטרה העיקרית שלהם היא לצמצם את החובות מאופ"א ולהגיע למצב כספי יחסית טוב, אז אני מבין אותם.
ביחס למה שעבר על המועדון הזה בשבועות האחרונים, אז זאת בהחלט משימה שצריכה להיות העיקרית.
כנראה שהדרך להגיע לכל זה, צריכה להיות קשוחה ונחושה.
בוא נראה אם "הדמעות" מול הקהל אחרי ההפסד לפ"ת, עומדות מול להוריד לעצמם קצת מהשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:15 
אני לא יודע מה הדרך שלהם ואיך הם מתנהגים עם השחקנים.
בטוח שבאגף התקשורתי הם לא מאוד מנוסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:19 
מה יש לא להבין פה בדיוק? אין לאף אחד כוונה לשלם 12 מיליון ש״ח במינימום על תפעול כושל. למרות הדעה הרווחת כמה שחקני כדורגל מסכנים, יש להם אחריות בכשלון המהדהד של החברה, וכמו כל עובד במשק שנקלע לפשיטת רגל של החברה שלו, עדיף שיתחברו למציאות ויקצצו בשכר שלהם, החגיגות נגמרו. מי שזה לא מתאים לו, משוחרר ללכת לכל מועדון אחר ולקבל את המשכורת שמגיעה לו.

ולגבי הפגיעה ב״ביחד״ איפה השחקנים האלה היו לפני שהם הבינו שהם צריכים להרשים קבוצות כדי שיקבלו אותם? תודה באמת שהם נזכרו לתת מאמץ ולהצדיק את המשכורת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:20 
לניסנוב הייתה טעות טקטית מההתחלה כשלא באו לשחקנים ואמרו להם ישירות שמי שרוצה את החוזה המלא צריך לתבוע אותו מהראל אחזקות, ושהם חותמים רק על חוזים חדשים. אפילו לעודד אותם להגיש תביעה נגד המעסיקים הקודמים שלהם.
הראש בראש הזה ייגמר לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לניסנוב הייתה טעות טקטית מההתחלה כשלא באו לשחקנים ואמרו להם ישירות שמי שרוצה את החוזה המלא צריך לתבוע אותו מהראל אחזקות, ושהם חותמים רק על חוזים חדשים. אפילו לעודד אותם להגיש תביעה נגד המעסיקים הקודמים שלהם.

זה בהחלט עלול לפגוע בנו מקצועית, אך בעיקר לטווח הקצר, עד אשר יסגרו את כל החוזים לכאן או לכאן.
שווה את החיסכון לטעמי ולא רואה דרך אחרת(חוץ ממראש להגיד לכולם ללכת הביתה מבחי לנסות להשאירם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

ֿ
אולי אני טועה, אבל המפרק לא חייב לשלם להם שקל. חברה בפירוק אומרת לעובדים שלה להתראות, והעובדים יכולים לתבוע את ביטוח לאומי (יש כל מיני תנאי שכר וכו) עד שהם מוצאים עבודה חדשה.
הסיפור כאן הוא מאוד פשוט, וככה גם קבוצת ניסנוב מתייחסת אליו :
מי שהם חושבים שאפשר למכור אותו - נתנו לו את אותו החוזה בדיוק.
מי שהם חושבים שהוא שחקן בעל שכר מוגזם - אוטומטית משוחרר.
מי שהם חושבים שלא יוכל להרוויח את הסכום שהוא מרוויח כרגע, בקבוצה אחרת - נכנסים איתו למו״מ, מתוך הבנה שהשחקן נמצא במצב של בחירה מאוד קשה, שאמורה להוביל אותו להישאר בהפועל.

כל הסיפור הזה של נשארים מאוחדים כל כך לא רלוונטי. יש כאן שחקנים שאם לא יסכימו לקצץ, עלולים למצוא את עצמם ללא קבוצה עד סוף העונה, שזה בערך גזר דין מוות לקריירה שלהם.
מצד שני, יש שחקנים שרוצים להבטיח את הכסף והזמן משחק שלהם.
ברגע שבית המשפט נתן את המנדט הזה לניסנוב, זה משחק אבוד לשחקנים וגם קבוצת ניסנוב יודעת את זה.

איך זה ישפיע על הדשא? לדעתי לא לטובה, אבל זה כבר באמת משהו שקשה לנבא.
שוב, עם בעלים אחר, שהיה מוכן לשים 5-6 מיליון שקלים בעונה, היינו במצב מצוין עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
מה שווה כל החרא שאנחנו אוכלים אם בסופו לא ניפטר מכל מיני חוזים והתחייבויות מופרכים.
אין לניסנובים הרבה ברירות. (מלבד אולי התנהלותם בפאן התקשורתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:39 
האדס כתב:
NARKOTIKA כתב:

ֿ
אולי אני טועה, אבל המפרק לא חייב לשלם להם שקל. חברה בפירוק אומרת לעובדים שלה להתראות, והעובדים יכולים לתבוע את ביטוח לאומי (יש כל מיני תנאי שכר וכו) עד שהם מוצאים עבודה חדשה.
הסיפור כאן הוא מאוד פשוט, וככה גם קבוצת ניסנוב מתייחסת אליו :
מי שהם חושבים שאפשר למכור אותו - נתנו לו את אותו החוזה בדיוק.
מי שהם חושבים שהוא שחקן בעל שכר מוגזם - אוטומטית משוחרר.
מי שהם חושבים שלא יוכל להרוויח את הסכום שהוא מרוויח כרגע, בקבוצה אחרת - נכנסים איתו למו״מ, מתוך הבנה שהשחקן נמצא במצב של בחירה מאוד קשה, שאמורה להוביל אותו להישאר בהפועל.

כל הסיפור הזה של נשארים מאוחדים כל כך לא רלוונטי. יש כאן שחקנים שאם לא יסכימו לקצץ, עלולים למצוא את עצמם ללא קבוצה עד סוף העונה, שזה בערך גזר דין מוות לקריירה שלהם.
מצד שני, יש שחקנים שרוצים להבטיח את הכסף והזמן משחק שלהם.
ברגע שבית המשפט נתן את המנדט הזה לניסנוב, זה משחק אבוד לשחקנים וגם קבוצת ניסנוב יודעת את זה.

איך זה ישפיע על הדשא? לדעתי לא לטובה, אבל זה כבר באמת משהו שקשה לנבא.
שוב, עם בעלים אחר, שהיה מוכן לשים 5-6 מיליון שקלים בעונה, היינו במצב מצוין עכשיו.

הם ישימו את הסכום הזה, ותקציב ללא הכנסות אומר דברים מעבר לשכר שחקנים, לא ברור לי מאיפה אתה ממציא שהם לא מכניסים כסף לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:44 
ונכון שזה מו"מ והכל, אבל הדיבור של רועי רוזן (דרך הפה של השחקנים) הוא מאוד מאוד לא מתאים לסיטואציה.
מגיעים רוכשים שמצילים את הקבוצה ומיד ה"שחקנים" יוצאים בהצהרות בכל צהובון שהם לא יקצצו שקל.
די מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:47 
אין מחלוקת לגבי מה הם צריכים לעשות, אלא איך היה אפשר לתת רושם לשחקנים שהם בצד שלהם ולא נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
כשכל צד נמצא בצד של הכסף, אין פה באמת אפשרות לייצר שיח.
השחקנים לא מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:56 
NARKOTIKA כתב:

שוב,תלוי מה המטרה,כרגע לפחות עושה רושם שהמטרה היחידה שעומדת לנגד עיניהם
זה ניהול כלכלי שפוי ומינימליסטי זא פיננסי נטו.
ברמה המקצועית לא יודע כמה הם מבינים בכדורגל ואם הם יודעים מה עושים בכלל מעבר להתנהלות
הכלכלית.
השאלה היא האם גיא לוזון איתם ומנתב את הדברים מאחורי הקלעים(מי הולך מי בא)
אם אני קורא את המפה גיא כרגע לא בעניינים בכלל ולא ברור בכלל אם יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
עו"ד שמייצג את "כל השחקנים" לוקה בניגוד אנטרסים חמור כיוון שהוא משרת אינטרסים של שחקנים שמקבלים יותר מדי ולא רוצים לקצץ על חשבון אלה שלא מקבלים יותר מדי ורוצים לסגור מהר. אז יפה מאד שהשחקנים הקימו איגוד מקצועי בראשות רועי רוזן, אבל בשלב ראשון שיסכימו על שכר שווה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 17:18 
השופט קבע הרי כי הרוכשים ינסו להגיע להסדר עם השחקנים, בין אם להשאיר את החוזה הקיים ובין אם לקצץ, אלה שלא מתאים להם לשנות חוזה או אלו שרוכשים אין עניין בהם , השחקן בכל מקרה יועבר למפרק כנושה כמו רבים וטובים. כל שלדעתי אין לשחקנים שום עילא כרגע נגד הפועל /הרוכשים. מקווה שמחר בבוקר השחקנים יבינו זאת ואלו שאנו רוצים בהם ישארו בחוזה חדש מקוצץ. בכל מקרה גם אם השחקנים יעברו למפרק את השכר הם אמורים כמו כל העובדים לקבל מביטוח לאומי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
bruno conti כתב:
כפי שכתבתי מוקדם יותר,

אם המטרה העיקרית שלהם היא לצמצם את החובות מאופ"א ולהגיע למצב כספי יחסית טוב, אז אני מבין אותם.
ביחס למה שעבר על המועדון הזה בשבועות האחרונים, אז זאת בהחלט משימה שצריכה להיות העיקרית.
בוא נראה אם "הדמעות" מול הקהל אחרי ההפסד לפ"ת, עומדות מול להוריד לעצמם קצת מהשכר .

אם אתה לא מודע הם הורידו לעצמם המון מהשכר, בשביל שהקבוצה הזאת תתקיים, והם בטח לא חייבים להוכיח לך ולא לאף אחד מחוייבות בטח שלא מכבדים את המינימום אצלם, שזה החוזים שחתמו איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 17:33 
tadmored כתב:
השופט קבע הרי כי הרוכשים ינסו להגיע להסדר עם השחקנים, בין אם להשאיר את החוזה הקיים ובין אם לקצץ, אלה שלא מתאים להם לשנות חוזה או אלו שרוכשים אין עניין בהם , השחקן בכל מקרה יועבר למפרק כנושה כמו רבים וטובים. כל שלדעתי אין לשחקנים שום עילא כרגע נגד הפועל /הרוכשים. מקווה שמחר בבוקר השחקנים יבינו זאת ואלו שאנו רוצים בהם ישארו בחוזה חדש מקוצץ. בכל מקרה גם אם השחקנים יעברו למפרק את השכר הם אמורים כמו כל העובדים לקבל מביטוח לאומי.

בסדר הבנו שמשפטית הצדק עם הרוכשים
מה עם להיות גם קצת חכמים ולא רק צודקים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 17:57 
bruno conti כתב:
tadmored כתב:

בסדר הבנו שמשפטית הצדק עם הרוכשים
מה עם להיות גם קצת חכמים ולא רק צודקים?!

מה קשור לחכמים,
הרוכשים רוצים לנהל תקציב שפוי, ולכן הם מנסים מול השחקנים לצמצם עלויות. יש כאן סיכון, אבל מצד שני אין לנו בהרכב כוכבים שמצדיקים שכר מטורף כמו שיש לכמה מהשחקנים, ולכן אין ברירה כעת להתנהל ככה, נמאס כבר הניהול חסר האחריות שהיה עד כה, מקווה שמחר בבוקר הדברים יסתדרו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 18:05 
הסבתא של הפועל כתב:
dino כתב:
bruno conti כתב:
כפי שכתבתי מוקדם יותר,

בוא נראה אם "הדמעות" מול הקהל אחרי ההפסד לפ"ת, עומדות מול להוריד לעצמם קצת מהשכר .

אם אתה לא מודע הם הורידו לעצמם המון מהשכר, בשביל שהקבוצה הזאת תתקיים, והם בטח לא חייבים להוכיח לך ולא לאף אחד מחוייבות בטח שלא מכבדים את המינימום אצלם, שזה החוזים שחתמו איתם.

יש שחקנים שבתחילת השנה שהסכימו לקצץ בין 10 ל20 אחוז מהשכר המפלצתי שלהם.
"המון"
ברוב השחקנים לא נגעו.

ניסנוב לא חתמו וגם לא התחייבו לשלם להם את החוזים האלה, ככה שאין פה שום עניין של ממינימום. זה מעסיק חדש. לא טוב להם הם יכולים לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 18:14 
הסגל
לשחרר----------------להשאיר---------------------נוער---------------------למכור------------------------להביא
חתוכה צליל----------הרוש אריאל---------------אלון דוד----------------אנאס מחמיד-------------אבו אל היג'א מוחמד (להחזיר מהשאלה)
ורטה עופר יום טוב---גוטליב אדי --------------שולמייסטר איציק-------שונפלד אהרן מקסוול---------עידן כהן (להחזיר מהשאלה)
זגורי ישראל----------דגני אוראל---------------הרשקוביץ עדן-----------סימיץ' מרקו-----------------ניר לקס (להחזיר מהשאלה)
שיש גל--------------ידין אביחי----------------בנימין אליאס------------עזרא חן/עומרי אלטמן-------שחר הירש
ניקוליץ' נמניה-------שיימן שמואל--------------טגניה דסליי-------------------------------------------ג'אבר עטאא
שובשיץ דמיר--------רייכרט בן-----------------ספורי אברהים---------------------------------------איסמעיל ריאן
דודו ביטון---------אלטמן עומרי/חן עזרא-------דיין רועי---------------------------------------------שבתאי יובל

### לא יודע מאיפה אבל חלוץ וקשר נוסף למה שרשום למעלה ואפשר להישאר בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 18:16 
בדיוק, לא טוב להם סאלמת, או יותר נכון, שלום ולא להתראות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 19:22 
fankrashkin כתב:
עו"ד שמייצג את "כל השחקנים" לוקה בניגוד אנטרסים חמור כיוון שהוא משרת אינטרסים של שחקנים שמקבלים יותר מדי ולא רוצים לקצץ על חשבון אלה שלא מקבלים יותר מדי ורוצים לסגור מהר. אז יפה מאד שהשחקנים הקימו איגוד מקצועי בראשות רועי רוזן, אבל בשלב ראשון שיסכימו על שכר שווה לכולם.

מצטרף. ניגוד אינטרסים מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: