kobster כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
kobster כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
תרחיש גרוע מאוד.
היה עדיף בהרבה להתפרק ולרדת לליגה ג'.
עכשיו יש לנו לפחות עוד שנה וחצי של סבל.
חבל.
אתה מוזמן לקחת את עצמך ושאר הפנטזיונרים ולפתוח קבוצה בליגה ג', הדיון היום לא אמור לשנות את הרצון הזה כי אם הפועל היתה נמחקת כל אחד היה יכול לפתוח קבוצה ולהכריז שהוא הפועל.
אגב, אוהדי הפועל חיפה פתחו קבוצה (רובי שפירא) בזמן שהקבוצה שלהם עדיין בליגת העל, דבר עם פאר שמילוביץ בפייסבוק וקח ממנו טיפים.
שיהיה לכם בהצלחה מכל הלב, תשאירו אותנו לבד עם הפועל תל אביב.
חבל שזאת הגישה שלך כלפי מי שחושב אחרת ממך.
לאט לאט כל המשתמשים בפורום הזה הופכים להיות תואמי-טקנובוי. לא פלא שהפורום גווע.
חס וחלילה, ההפך הוא הנכון. הדיון היום לא אמור לשנות כהוא זה מהרצון המאוד לגיטימי שלך, אני בהחלט יכול להבין את מי שחושב שהפועל הנוכחית הוא גוף חי מת שעובר מיד ליד. הפועל כדורסל היתה קיימת כשהקמנו את הפועל אוסישקין, הפועל ירושלים קיימת במקביל לקטמון, רובי שפירא קיימת במקביל להפועל חיפה. אני אישית חושב שזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לנו והדבר הכי חשוב זה להשאיר את הפועל בחיים, אתה יכול לחשוב אחרת ולהקים הפועל מקבילה בליגה ג'. בהצלחה מכל הלב.
משפטים כמו "אתה מוזמן לקחת את עצמך ושאר הפנטזיונרים" ו-"תשאירו אותנו לבד עם הפועל" לא יקדמו את הקהל שלנו ואת הקבוצה שלנו לשום מקום.
אני לא אקים קבוצה בליגה ג' כי אין לי את הזמן, הידע והאנרגיות לעשות את זה. אבל אם תוקם קבוצה - אני אתרום לה כסף ואני אגיע למשחקים לעודד כדי לעזור לה לעלות.
לפי דעתי זה רק עניין של זמן עד שזה יקרה. כפי שכתבו פה לפניי, מה שקרה אתמול רק דוחה את הקץ. במקום שנתחיל בליגה ג' כבר בעונה הקרובה, אנחנו נושפל ונסבול עכשיו במשך שנה וחצי, ורק אז נתחיל בליגה ג'. שנתיים מבוזבזות ולא ראויות.
לא יודע כמה שנים אתה בפורום, ואיזה זיכרון יש לך, אבל אני תמיד הייתי גדול האופטימיים בפורום הזה. הפעם, אני לא אופטימי. הלוואי ואני טועה.