תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
לא כל המדינה בהלם. מי שרוצה להיות בהלם משחק אותה בהלם.

לא חושב שאפילו משפחתו חשבה שיצא זכאי.

שאלת המפתח היא לא הפסיקה מהיום אלא גזר הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:58 
אם הימין לא היה רוכב על הגב שלו היה מקבל חודש בכלא.
עכשיו יקבל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
המדינה הזו איבדה את עצמה לדעת. ואקום מנהיגותי בשני הצדדים שמצמיח אספסוף אלים וטיפש. אשכרה הולכים לאבטח את השופטים הצבאיים במשפט מחשש שיפגעו בהם,חבורה של כלומניקים קוראים לרמטכל שיזהר כי רבין מחפש חבר. אנחנו טסים במדרון תלול בלי אף אחד שיושב על הברקסים. חנינה עאלק, שישב בכלא כמו גדול, לקח החלטה לא נכונה וצריך לשלם על ההחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 21:10 
זה לא ואקום מנהיגותי, אלו פרפורי הגסיסה של הציונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
המרד של חיילי כפיר מרגש אותי מאוד :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:13 
יש מרד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:22 
מה שהוא אמר. כרגיל
ציטוט:
Barak Cohen
5 hrs ·

אלאור אזריה :
1. מי שלא מתגייס לצבא המשטר לא חשוף לביצוע מעשי הרג. לא מתגייסים לא רוצחים. לא רוצחים לא עומדים לדין על המתה. גם לא חשופים לסנקציה.
2. כן, גם אני מכיר את החארטה הציונית שעם ישראל קיים בזכות צבא המשטר. "אם לא היה צבא לא היית קיים". לא יודע, פשוט העם שלי קיים אלפי שנים. לפי האמונה שלנו, זה מעולם לא היה בזכות כח פיזי.
3. ברור שרבים נהגו בדיוק כמו אלאור אזריה. אזריה פעל בדיוק לפי הפילוסופיה והפרקטיקה שלהן מחנכת ההנהגה. מהיום הראשון בגן ועד לטקסי ההלל בחלקות הקבר הצבאיות.
4. מי שדפקה לכולם את העסק היא לא שופטת ולא תובע. גם לא "השמאלנים האלה". לגברת משביתת השמחות קוראים "מצלמה". אותה "מצלמה" שכל חלאה במדים מנסה להשמיד. יצא להם מזל נאחס והצילום ברח מידי שרתי השלטון. רוב הזמן הם מצליחים לגבור גם על המכשול הזה. שוברים או מעלימים אותה. כמו שהשוטר שלומי דמרי ניסה לעשות לי.
5. כמה מכוערת ובוגדנית יכולה להיות הנהגה שדוחפת אדם לביצוע מעשה, מבלי שהיא עצמה נושאת באחריות. כאילו הם לא קשורים, אלא צופים מהצד. בוגדנים מסריחים. אם חבורת בנט לא הייתה בוגדנית ועלובה, במקום לרוץ לבקשת חנינה מטופשת, היו אומרים : "העמידו גם אותנו לדין". נראה אותם מיישמים על בשרם את "כולנו אלאור אזריה".
6. אבא של אלאור היה שוטר עשרות שנים. מעניין איך הוא מרגיש עכשיו כשטועם קצת ממה שהאכיל הורים רבים במסגרת עבודתו כשוטר בשירות המשטר. היום אבא אזריה לא מקדש את שלטון החוק. פעם כשהיה שוטר על אחרים קידש יותר.
7. אכן, אילו אבא של אזריה לא היה שוטר זוטר, אלא מנכ"ל בנק ; עדיין הבן שלו היה הורג בשירות המשטר. אבל לא פנים מול פנים, אלא באיזו יחידת סייבר לבני מנהלים. כמו דנה עמינוח, הבת של הגנבת.
8. השירות הכי משמעותי של אזריה למען השלטון בסיועו למצג השקר שצבא המשטר יודע "לנקות" מתוכו עשבים שוטים. השופטים הצבאיים כנראה דיכאו פי אלף יותר פלסטינים מאלאור אזריה. אולי אפילו הובילו להרג ומאסרים בהיקפים שאזריה לא חלם עליהם. כמו אותה שופטת שדנה את אוהדי בית"ר על גזענות, ובמקביל מקבלת 30,000 ש"ח בחודש בכדי להפעיל על בסיס יומיומי את חוקי הגזע של השלטון.
9. "מדינת ישראל" מרוסקת. הסכסוך בין יושבי הארץ הולך ומעמיק מרגע לרגע. אזריה סייע בהנכחת הסכסוך בין החלקים. בכך גם סייע לשחיקת הלגיטימציה של "מדינת ישראל" כשלטון הנותן מענה ליושבי הארץ. על כך תודה מטעמנו המתנגדים למשטר.
10. אחת המטרות העיקריות של אישום פלילי אינה בהטלת עונש. אינה בסנקציה. הרבה פעמים הסנקציה חסרת ערך והמטרה היא בגינוי החברתי. בהכתמת האדם ובהוקעתו. בניגוד גמור להכרעת הדין, "החברה הישראלית" ממש לא הכתימה את אלאור. אין כל תו בושה מעל ראשו. החלטת בית המשפט ברובד המוסרי חסרת משמעות. אלאור יסיים לרצות את עונשו ויזכה להערכה ב"חברה הישראלית". זאת עובדה. באופן די דומה להערכה לה זוכים "מחבלים", שאמנם מרצים עונש מאסר בגין המתת בני אדם, אך זוכים להערכה בקרב פלסטינים. בוודאי לא מגונים או מוקעים. זה קורה לרוב בתיקים פוליטיים.
11. אפרופו מאסרים פוליטיים ; על פי החשד באסל גאטס הכניס טלפונים לאסירים. אשכרה סיכן את עצמו, את משרתו כמחוקק ואת הפרנסה שלו, מתוך נכונות לשלם מחיר אישי למען אסירים פוליטיים איתם הוא מזדהה. המחיר האישי הכי משמעותי שמוכן לשלם מי ששלח את אזריה הוא בהתקשרות טלפונית מתוקשרת להוריו. את המחיר האישי הם ישאירו לאחרים. הם עסוקים בקידום אידאולוגיית ניפוח כיס והתבשמות עצמית שלהם מעצמם. מדי פעם המחיר האישי הוא באיזה תיק שוחד קטן. משתלם בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
יש מרד?

12 חתכו הערב הביתה, וחבריהם הצהירו שיברחו מחר.
ארבעה התראיינו לצינור של גיא לרר. היה מגעיל ומעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:42 
kobster כתב:
המדינה הזו איבדה את עצמה לדעת. ואקום מנהיגותי בשני הצדדים שמצמיח אספסוף אלים וטיפש. אשכרה הולכים לאבטח את השופטים הצבאיים במשפט מחשש שיפגעו בהם,חבורה של כלומניקים קוראים לרמטכל שיזהר כי רבין מחפש חבר. אנחנו טסים במדרון תלול בלי אף אחד שיושב על הברקסים. חנינה עאלק, שישב בכלא כמו גדול, לקח החלטה לא נכונה וצריך לשלם על ההחלטה הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
מה שהוא אמר. כרגיל
ציטוט:
Barak Cohen
5 hrs ·

אלאור אזריה :
1. מי שלא מתגייס לצבא המשטר לא חשוף לביצוע מעשי הרג. לא מתגייסים לא רוצחים. לא רוצחים לא עומדים לדין על המתה. גם לא חשופים לסנקציה.
2. כן, גם אני מכיר את החארטה הציונית שעם ישראל קיים בזכות צבא המשטר. "אם לא היה צבא לא היית קיים". לא יודע, פשוט העם שלי קיים אלפי שנים. לפי האמונה שלנו, זה מעולם לא היה בזכות כח פיזי.
3. ברור שרבים נהגו בדיוק כמו אלאור אזריה. אזריה פעל בדיוק לפי הפילוסופיה והפרקטיקה שלהן מחנכת ההנהגה. מהיום הראשון בגן ועד לטקסי ההלל בחלקות הקבר הצבאיות.
4. מי שדפקה לכולם את העסק היא לא שופטת ולא תובע. גם לא "השמאלנים האלה". לגברת משביתת השמחות קוראים "מצלמה". אותה "מצלמה" שכל חלאה במדים מנסה להשמיד. יצא להם מזל נאחס והצילום ברח מידי שרתי השלטון. רוב הזמן הם מצליחים לגבור גם על המכשול הזה. שוברים או מעלימים אותה. כמו שהשוטר שלומי דמרי ניסה לעשות לי.
5. כמה מכוערת ובוגדנית יכולה להיות הנהגה שדוחפת אדם לביצוע מעשה, מבלי שהיא עצמה נושאת באחריות. כאילו הם לא קשורים, אלא צופים מהצד. בוגדנים מסריחים. אם חבורת בנט לא הייתה בוגדנית ועלובה, במקום לרוץ לבקשת חנינה מטופשת, היו אומרים : "העמידו גם אותנו לדין". נראה אותם מיישמים על בשרם את "כולנו אלאור אזריה".
6. אבא של אלאור היה שוטר עשרות שנים. מעניין איך הוא מרגיש עכשיו כשטועם קצת ממה שהאכיל הורים רבים במסגרת עבודתו כשוטר בשירות המשטר. היום אבא אזריה לא מקדש את שלטון החוק. פעם כשהיה שוטר על אחרים קידש יותר.
7. אכן, אילו אבא של אזריה לא היה שוטר זוטר, אלא מנכ"ל בנק ; עדיין הבן שלו היה הורג בשירות המשטר. אבל לא פנים מול פנים, אלא באיזו יחידת סייבר לבני מנהלים. כמו דנה עמינוח, הבת של הגנבת.
8. השירות הכי משמעותי של אזריה למען השלטון בסיועו למצג השקר שצבא המשטר יודע "לנקות" מתוכו עשבים שוטים. השופטים הצבאיים כנראה דיכאו פי אלף יותר פלסטינים מאלאור אזריה. אולי אפילו הובילו להרג ומאסרים בהיקפים שאזריה לא חלם עליהם. כמו אותה שופטת שדנה את אוהדי בית"ר על גזענות, ובמקביל מקבלת 30,000 ש"ח בחודש בכדי להפעיל על בסיס יומיומי את חוקי הגזע של השלטון.
9. "מדינת ישראל" מרוסקת. הסכסוך בין יושבי הארץ הולך ומעמיק מרגע לרגע. אזריה סייע בהנכחת הסכסוך בין החלקים. בכך גם סייע לשחיקת הלגיטימציה של "מדינת ישראל" כשלטון הנותן מענה ליושבי הארץ. על כך תודה מטעמנו המתנגדים למשטר.
10. אחת המטרות העיקריות של אישום פלילי אינה בהטלת עונש. אינה בסנקציה. הרבה פעמים הסנקציה חסרת ערך והמטרה היא בגינוי החברתי. בהכתמת האדם ובהוקעתו. בניגוד גמור להכרעת הדין, "החברה הישראלית" ממש לא הכתימה את אלאור. אין כל תו בושה מעל ראשו. החלטת בית המשפט ברובד המוסרי חסרת משמעות. אלאור יסיים לרצות את עונשו ויזכה להערכה ב"חברה הישראלית". זאת עובדה. באופן די דומה להערכה לה זוכים "מחבלים", שאמנם מרצים עונש מאסר בגין המתת בני אדם, אך זוכים להערכה בקרב פלסטינים. בוודאי לא מגונים או מוקעים. זה קורה לרוב בתיקים פוליטיים.
11. אפרופו מאסרים פוליטיים ; על פי החשד באסל גאטס הכניס טלפונים לאסירים. אשכרה סיכן את עצמו, את משרתו כמחוקק ואת הפרנסה שלו, מתוך נכונות לשלם מחיר אישי למען אסירים פוליטיים איתם הוא מזדהה. המחיר האישי הכי משמעותי שמוכן לשלם מי ששלח את אזריה הוא בהתקשרות טלפונית מתוקשרת להוריו. את המחיר האישי הם ישאירו לאחרים. הם עסוקים בקידום אידאולוגיית ניפוח כיס והתבשמות עצמית שלהם מעצמם. מדי פעם המחיר האישי הוא באיזה תיק שוחד קטן. משתלם בסך הכל.

אפשר להסכים איתו או לא, אבל הוא אדם מבריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:45 
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:
יש מרד?

12 חתכו הערב הביתה, וחבריהם הצהירו שיברחו מחר.
ארבעה התראיינו לצינור של גיא לרר. היה מגעיל ומעולה

נשמע מרגש.
יש לינק?

בעניין ברק כהן, עם כמה שקשה לי לכתוב את המילים האלו - אני כמעט מסכים איתו. משפט או שניים פחות והייתי מפרגן לו לייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
מה שהוא אמר. כרגיל
ציטוט:
Barak Cohen
5 hrs ·

אלאור אזריה :

פשוט מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:19 
איזה משפטים היית מוריד נעם? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

לא של הציונות, של החלק הדמוקרטי שבה. היא קמה כתנועה לאומית דמוקרטית, זה רק היה עניין של זמן עד שהיא תאבד את אחד מהצביונות שלה- הכיביכול לאום "יהודי" או האופי הדמוקרטי.
בוא נגיד אם לא היה סכסוך, או שאם הסכסוך היה עם פינים או דנים, הצביון ה"יהודי" שלה היה נעלם. הסכסוך גורם לצביון הדמוקרטי שלה להיעלם, אלאור אזריה ודוד ביטן ומירי רגב הם המוציאים לפועל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:43 
100%anti beitar כתב:
איזה משפטים היית מוריד נעם? :SMOKE:

בקריאה חוזרת ומעמיקה, לא צריך להוריד כלום.
קריאה ברפרוף של הסעיף על הבת של רקפת עמינח קצת הרגיש לי כאילו הוא שוב דוחף את הפיקציה של המאבק המזרחי לתוך יחידת הסייבר, אבל הוא לא. הוא טוען שסייבר זה יחידה של עשירים, שזה אמנם לא נכון אבל זה לא מעצבן כמו בגרסא שדמיינתי.
הלכתי לעשות לייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:47 
הוא בכלל לא מתעסק במאבק המזרחי (לא שלא צריך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 00:55 
אני מסכים שהוא לא מדבר הרבה, אבל הוא כן מדבר.
הוא גם הזכיר כמה פעמים את המוצא של זמיר דחב"ש וציון ועקנין בהקשר של התפקידים שלהם, שזה דבר קצת דוחה ברמה האישית, אבל שוין. הם לא אנשים כל כך נחמדים בעצמם, וגם אף פעם לא ממש הפריע לי אד הומינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 01:10 
לא יודע, הסעיף השני עשה לי בלוק לעיניים, לא מסוגל להמשיך לקרוא. מקבל טענות נגד ציונות, לא מקבל את זה שבהינתן הציונות הצבא לא הכרחי. מגוחך. ואם כבר שקלתי לדלג על זה, הוא השתמש במונח "העם שלי" וגמר את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 03:45 
Officer Barbrady כתב:
Noam כתב:

לא של הציונות, של החלק הדמוקרטי שבה. היא קמה כתנועה לאומית דמוקרטית, זה רק היה עניין של זמן עד שהיא תאבד את אחד מהצביונות שלה- הכיביכול לאום "יהודי" או האופי הדמוקרטי.
בוא נגיד אם לא היה סכסוך, או שאם הסכסוך היה עם פינים או דנים, הצביון ה"יהודי" שלה היה נעלם. הסכסוך גורם לצביון הדמוקרטי שלה להיעלם, אלאור אזריה ודוד ביטן ומירי רגב הם המוציאים לפועל.

רציתי לנסח לך תשובה במילים שלי, אבל מצאתי משהו יותר טוב.
אני לא מכיר את הכותב, אבל הוא הצליח לתמצת בחצי השני שלו - אחרי שהוא מסיים להתייחס לפרטים הטכניים - כל מיני רעיונות שרצים אצלי בראש כבר שנים.
אם אתה שואל אותי, זה סוף הציונות. אתה יכול לקרוא לזה ציונות לא דמוקרטית, שמעתי אנשים שקוראים לזה ניאו-ציונות, אפשר לקרוא לזה "ציונות נוסח אלאור אזריה", אבל זאת המציאות וזה העתיד. בלי להכנס לדעתי האישית.

ציטוט:
טוב אז אחרי מאה עמודי פסק דין, אמלקתי לכם כמיטב יכולתי, אבל אתם חייבים לקרוא אותו בעצמכם. עד היום העמדה שלי הייתה אמביוולנטית; כי היה לי ברור שלמקרה המזעזע הזה יש אשמים מלבד צעיר בן 18 שנקלע לזירת פיגוע נשלטת פונדמנטליסטים מסיתים; ושהוא במקרה הזה הש.ג.; מבלי להוריד מהפשע שביצע. אבל כשאתה קורא את פסק הדין הזה – הדברים נהיים ברורים לחלוטין – והמסקנה הסופית מזעזעת: כי היא חושפת את מה שבאמת עומד מאחורי ה"מחאה הציבורית" ומלחמת האחים שהמשפט הזה ליבה (פרחים למנהיגים). הוא גם מרתק בכל כך הרבה רמות – מדיון מעמיק על תופעת "לזרוס" (זומבים) ועד פורנזיקה רפואית מד"בית.
מ-סתירות מרתקות, דרך תצהירים שבאופן מפתיע זהים בכל מילה (ספוילר: אחד הצדדים כתב בעצמו את התצהירים שהגישו בשם עדים מומחים) ועד דדוקציה לוגית-בלשית. אבל בעיקר: המון עובדות. סליחה מראש על חוסר העריכה והניסוח. אני מאמלק את זה קצר מאוד ולפי שלושת הטיעונים העיקריים של ההגנה:
טיעון הגנה 1: לא היה רצח כי המחבל מת לפני הירי
בית המשפט:
1. אז למה אליאור ירה בו? (כמו כן נשללה לעומק הטענה שמתים זזים! שווה לקרוא זה מרתק)
2. פתולוגית מומחית מההגנה הראתה שהוא מת מהירי (ההגנה הביאה עד שסתר את עצמו והסתבר שהוא בכלל לא פתולוג, או מומחה)
טיעון הגנה 2: אליאור חשש לחייו מסכין שהמחבל ניסה לתפוס והייתה צמודה ליד שלו והוא ממש נגע בה
בית המשפט:
1. שקר: סרטונים חשפו שהסכין הייתה כשלושה מטרים מהמחבל ותיעדו את עופר אוחנה לוקח את הסכין מהצד השני של הכביש ושותל אותה כמה סנטימטרים ליד המחבל. יש עוד המון שקרים שמחלקן אתה בעצמך חזרת.
2.למה כל העדים שהיו בזירה, כולל החבר הכי טוב שלך ואנשי יש"ע ששיקרו בשבילך בדברים אחרים (בימ"ש קובע כי ניתנו עדויות שקר – ומוכיח זאת בקטע מביך) כולל החבר ועוד סמל שהגנה עצמה הביאה וקיבלה לחלוטין את מהימנותם) אומרים שאמרת שהגיע למחבל למות ולא הזכרת סכין?
טיעון הגנה 3: חשבתי שיש עליו מטען כי הוא לבש מעיל ב30 מעלות
בית המשפט:
1. איך נזכרת פתאום במטען? הרי זו הגרסה החמישית שלך – ארבעה חודשים אחרי הארוע. סתרת את עצמך לחלוטין בכל גרסה.
2. טענת שהחשד שלך התבסס על זה שהוא לבש מעיל ביום שרבי עם מעל 30 מעלות וזה היה חשוד באופן מספק למטען. אבל היו 17 מעלות וכמעט חצי מהאנשים בזירה לבשו מעילים כמו של המחבל.
3. הגעת 11 דקות אחרי הארוע, אתה בכלל חובש, גם ידעת שיש נהלים, שבדקו את הדברים – ושאם יש לך עדיין חשד למטען; הנוהל הוא לפנות את האזור ולעדכן את המפקדים. איך הגעת ללירות? ולמה רק אחרי שסיימת לטפל בפצוע ולדבר עם אנשים, פתאום נזכרת שיש איום?
4. אם חששת ממטען: איך לא אמרת לאף אחד מהאנשים שהיו סביב המחבל ובזירה להתרחק? למה לא הזהרת ממטען אחרי הירי? איך אחרי הירי ראית צוות רפואי ניגש לפנות את גופת המחבל – ולא אמרת להם מילה! אחת מהן העדה מטעם ההגנה ואמרה שלא אמרת לה מילה. פשוט עמדת והסתכלת בהם מתקרבים למטען.
5. אם חששת ממטען: איך לקחת סיכון בלירות במחבל נושא המטען? ועוד בזירה עמוסה אנשים? למה לא אמרת לכולם להתרחק?
6. איך זה שגם עדי ההגנה סותרים את גרסתך וטוענים בתוקף שלא דיברת על מטען? ולמה ההגנה לא חקרה אף עד תביעה או הגנה על זה? (נקודה הזויה לחלוטין אגב שעלולה לגבי הרבה טיעונים בתיק הזה).
7. אמרת שירית בשנייה ששמעת שמישהו צעק "יש עליו מטען". אבל בפועל זה קרה דקות לפני שירית, הנוסח המלא היה "תזהרו, תתרחקו אולי יש כאן מטען" ומשום מה ההגנה לא זימנה את האזרח שצעק זאת להעיד. דקות אחרי ששמעת את הצעקה, ניגשת באיזי לחבר שלך, דיברתם, נתת לו את הקסדה שלך שיחזיק כדי שלא תלך לאיבוד – אתם בעצמך העדת על כל זה; אם היית בסכנת חיים מיידית וברגע של פאניקה – איך לקחת את הזמן כפי שרואים בסרטונים ועוד עשית עוד דברים שמראים ההפך מסכנה מיידית?
8. שורה תחתונה: לא הזכרת מטען בשום חקירה או גרסה ונזכרת בזה רק אחרי שחשפו סרטון שהראה ששיקרת לגבי הסכין. כל העדים כולל הגנה – סותרים את הטענה שלך על המטען. כול את עצמך בגרסאות קודמות. גם לו חשבת שיש מטען – היית צריך להרחיק אנשים ולא לירות במטען כשסביבו אנשים – לכן הטענה הזו פשוט שקרית מכל סיבה שהוזכרה כאן כשלעצמה. עוד עניינים: פסק הדין מלא בסתירות מדהימות של החייל וצוות ההגנה. כולל העובדה שצוות ההגנה לא טרח לחקור אף עד (הגנה או תביעה) בנוגע לשאלות המהותיות, או שהתגלה תוך כדי עדות שחלקים שלמים מהתצהירים שהביאה ההגנה מקצינים במיל' – זהים לחלוטין עד שההגנה הודתה שהיא זו שכתבה את התצהירים (!!!), או שאפילו אם נאמין לכל מה שהחייל אמר: צריך להרשיע אותו. שאינספור עדים, כולל חברים שלו, אנשים שניסו לברוח ממתן עדות או כאלה שההגנה זימנה – איששו את הטענות העיקריות של התביעה: שהוא אמר להם שהוא ירה במחבל כי מגיע לו למות ולא הגיוני שחבר שלו נפצע והמחבל לא ימות ושהוא לא הזכיר שום מטען וגם להם לא זוהתה סכנה כזו.
אבל התחושה הכי ברורה שעולה מפסק הדין, זה שאין שום מצב לחשוב, כפי שאני למשל חשבתי, שמדובר בבחור צעיר, עייף, שטוף לאומיות, בזירה שעדיין מדיפה סכנה ופרנויה – ושברגע של בלבול ואלימות, תחת נהלים לא בורים ופיקוד רופף; הוא פשע. המצב שונה לחלוטין ומצטייר (שוב, גם מעדי ההגנה, גם מששת גרסאותיו הסותרות של החייל עצמו – מעבר לכל החומר הראייתי העצום) שמדובר בבחור קיצוני, שרבע שעה אחרי שהגיע לזירה והרבה אחרי שהארוע התחולל, דקה אחרי הלייקים ללה פמיליה ורגע לפני שחיבק בקוליות את ברוך מרזל; פשוט החליט שיהיה מגניב לדפוק לאיזה ערבי-מחבל כדור בראש. כי במיליה שלו זה הכי לגיטימי בעולם. גם אם לא באמת הייתה סכנה מידית או אחרת. ותוך כדי גם לרסק את הצבא, החברה – והמעט שנשאר מאתנו כאן; בעידודם של מקוששי קולות מכל המחנות (אחד מהם, שמעולם לא הביע תמיכה בשום חנינה, כולל זו של יונתן היילו שהרג את האנס שלו – מכריז ברגע ההכרעה שהוא תומך בחנינה). אבל החלק העצוב הוא, שהמיליה הזה מסתבר; הוא רוב העם. אז בואו לפחות נהיה כנים; אתם לא באמת מאמינים שהוא פחד ממטען לכן ירה לעבר המטען ועשרות האנשים שהיו סביבו (שגם מצטלמים עם המחבל). אתם פשוט חושבים שזה לגיטימי להרוג מחבל שניסה להרוג אותנו. ראיתם מה קרה כשמשחררים אותם. וכן הימין בשלטון אבל עדיין השמאלנים אשמים בתנאים שלהם ובשחרור. אז בואו נעגן בחוק את הקם להורגך > השכם להורגו. במובן הכי רחב שלו. גם כשתפסנו אותם. כדי למנוע מצב שישחררו אותם מהכלא. אבל אם אנחנו כבר כנים; זה גם לא זה. כי אם זה היה רק הצידוק הנ"ל, הייתם תומכים באותו להט בכך ששוטרים ירו למוות בכל אדם שניסה לדקור למוות אדם אחר – במידה והם חושבים שהוא ינסה זאת שוב. לא צריך כלא ולא כלום. כמובן שהיהודים שורפי הערבים יהיו הראשונים שילכו במצב כזה. האמת היא שמאחורי כל הפאתוס של "הילד של כולנו", ה"זעזוע מההנהגה שהפקירה" (אם רוח המפקד משפיעה – איך זה שליברמן שר הביטחון ועדיין החייל הורשע? ובאמת אפשר להתבכיין על אמירה של יעלון, כשכל המערכת הנוכחית התייצבה לצידו בצורה שערוריתית, תחרות מי מהשרים יתייצב נגד המערכת הממלכתית וירסק כל אמון בה, בצבא, תוך ליבוי שנאת אחים – רק כדי לזכות בקולותיכם, כולל רה"מ שמתבטא באופן חסר תקדים למתן חנינה לאותו גיבור ישראל), מאחורי כל זה מסתתרת עמדה אחרת, פשוטה, קמאית, שרו המחזיקים בה מדחיקים אותה הרחק מהתודעה, אך לעיתים היא מוצאת הזדמנות סובלימטיבית לתחפושת לגיטימית, כמו "הילד של כולנו", או "נמאס מהשחרור של המחבלים האלה" – כדי שהיא תפרוץ במלוא עוצמתה וכיעורה. אחרת אין הסבר לזה. אני באמת מאמין שזה הסנטימט האמיתי בתוך כל מי שיקרא את פסק הדין הזה וימשיך עם מנטרות ההגנה העצמית (שלא היה צריך פסק דין, מספיק הגיון ישר שלא מצילים אנשים ממטען בזה שיורים על המטען כשהם סביבו) - מודע או לא. הכמיהה הזו היא "מוות לערבים".

https://www.facebook.com/nimrodn/posts/ ... 0390352908

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:20 
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/554790

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
במידה והוא אכן הבריח טלפונים סלולוארים לרוצח החיילים כפי שיש בתמונה בטמקא, אני באמת שלא אתפלא אם הכל זיון שכל, והוא אכן נפגש עם אח של רוצח החיילים כפי שצויין בכביש 6 להעברה של האמצעים, אז מקווה מאד שהוא יישב, ויישב טוב.
אגב, כפר ראמה, ביתו, נמצא 5 דקות מהבית שלי, שם הבנק שלי, שם אני עושה קניות, שם אני אוכל, שם הטמבוריה שלי, לשם אני לוקח את אחיינים שלי לשחק כשהם באים לבקר וולצערי אנשים מיותרים כמו קובסטר,שם גרים חלק מהמטופלים שלי, שם גרים חלק גדול מהחברים שלי ואנשים שאני עובד איתם,שם אני חוגג את החגים שלהם לא משנה איזה דת, זה בעצם בסיס הבית שלי בגלל המיקום, כל זיון השכל הזה בשביל להגיד שאני מכיר אותו טוב. אנשים שם לא מתים על גוט אס, בטח שלא אחרי הפרשיה האחרונה. לא יודע אם זה בגלל פולטיקה פנימית נוצרים\דרוזים\מוסלמים כי זה קיים חזק מאד שם בענייני ראשות הכפר, או בגלל שהוא פשוט דמגוג בתוך ומחוץ לכפר, גם בכנסת.
יחד עם בן הדוד עזמי בשארה, א פיינע מישפוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
הקטע שהוא בכלל נוצרי. לא מבין מה דחוף לו להבריח טלפונים לאיסלמיסטים שכנראה היו רוצחים אותו בנסיבות אחרות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 21:13 
בני12 כתב:
אם הימין לא היה רוכב על הגב שלו היה מקבל חודש בכלא.
עכשיו יקבל שנה

שנה בכלא על רצח? הוא כבר ככה קיבל הנחה גדולה מאוד בכך שהוא הואשם רק בהריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק לפי הכרעת הדין שגם ברצח הוא היה מורשע אבל אפשר להבין את ההקלה על זה שבכל זאת הוא רצח מחבל ולא ערבי אקראי שעבר במקום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 21:30 
סבבה. שיקבל 15 שנה בכלא על הריגה ולא מאסר עולם.
להשוואה: https://www.theguardian.com/uk-news/201 ... ban-murder

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
כן, ברור.
גזר דין של שנה לפני חנינה יהיה נס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
יקבל בין 3 ל 5. אבל ברור שאם 5 יקוצר לו

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
תוך חצי שנה הוא בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Officer Barbrady כתב:
Noam כתב:

רציתי לנסח לך תשובה במילים שלי, אבל מצאתי משהו יותר טוב.
אני לא מכיר את הכותב, אבל הוא הצליח לתמצת בחצי השני שלו - אחרי שהוא מסיים להתייחס לפרטים הטכניים - כל מיני רעיונות שרצים אצלי בראש כבר שנים.
אם אתה שואל אותי, זה סוף הציונות. אתה יכול לקרוא לזה ציונות לא דמוקרטית, שמעתי אנשים שקוראים לזה ניאו-ציונות, אפשר לקרוא לזה "ציונות נוסח אלאור אזריה", אבל זאת המציאות וזה העתיד. בלי להכנס לדעתי האישית.
https://www.facebook.com/nimrodn/posts/ ... 0390352908

זה לא כל כך חשוב, אבל בשביל הפיקנטריה - הכותב הוא בנה של ג'ודי שלום ניר מוזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 15:00 
הוא כנראה קיבל את רוב הגנים מהאבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: