תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב והכספים שנעלמו מהקופה
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 03:48 
אתה אמיתי? מדובר פה על עשרות מיליוני שקלים שנעלמו לקבוצה שנמצאת בחובות של עשרות מיליוני שקלים. איך בדיוק אפשר להפריד את זה מהמצב שבו אנחנו נמצאים?
ודרך אגב, הוא התחייב לכסות את החובות שנוצרו טרום רמון, אבל אני מניח שהחובות לאבדג'י ודוס סנטוס זה לא משמעותי כרגע, נכון?
אני זוכר שאתה נהגת לסנגר עליו פה בפורום אבל זה כבר מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 04:44 
כנראה זה לא יוכח לעולם,
אבל כל בר-דעת יודע שטביב העלים לנו עשרות מיליוני שקלים מהקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
כנראה זה לא יוכח לעולם,

בדיוק. זה בדיוק אותו "תפעול שוטף" שמדברים עליו. הרי הוא עושה את זה בדרכים מתוחכמות. זה לא שהבן האדם לוקח את הכסף ישירות לכיסו.
הבאת עומר דמארי לדוגמא, הייתה "תפעול שוטף" אבל די ברור שזו הייתה קומבינה להוצאת כספים מקופת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כנראה זה לא יוכח לעולם,

בדיוק. זה בדיוק אותו "תפעול שוטף" שמדברים עליו. הרי הוא עושה את זה בדרכים מתוחכמות. זה לא שהבן האדם לוקח את הכסף ישירות לכיסו.
הבאת עומר דמארי לדוגמא, הייתה "תפעול שוטף" אבל די ברור שזו הייתה קומבינה להוצאת כספים מקופת המועדון.

וההוא מקרית שמונה שכבר שחכתי איך קוראים לו ומשכורות לבת שלו ולכל מיני אנשים והעברות ישירות...ןחשבונות של עורכי דין וטיסות ומה שאתה רוצה. הוא שאב כמו משאבת ביוב כל מה שיכל, בכפר סבא הוא פירק את המזגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
kruvi1 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כנראה זה לא יוכח לעולם,

וההוא מקרית שמונה שכבר שחכתי איך קוראים לו ומשכורות לבת שלו ולכל מיני אנשים והעברות ישירות...ןחשבונות של עורכי דין וטיסות ומה שאתה רוצה. הוא שאב כמו משאבת ביוב כל מה שיכל, בכפר סבא הוא פירק את המזגנים

אלרואי כהן זאת קומבינה של מוני הראל, אבל כן, הנטייה לעשות גלוריפיקציה לניהול ולטוהר המידות של טביב היא הזויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 11:39 
הוקיץ' כתב:
אתה אמיתי? מדובר פה על עשרות מיליוני שקלים שנעלמו לקבוצה שנמצאת בחובות של עשרות מיליוני שקלים. איך בדיוק אפשר להפריד את זה מהמצב שבו אנחנו נמצאים?
ודרך אגב, הוא התחייב לכסות את החובות שנוצרו טרום רמון, אבל אני מניח שהחובות לאבדג'י ודוס סנטוס זה לא משמעותי כרגע, נכון?
אני זוכר שאתה נהגת לסנגר עליו פה בפורום אבל זה כבר מצחיק.

אין לי מושג על כמה מיליונים מדובר פה ואין לי מושג על מה הוא התחייב או לא
כן היה יכול להיות לי מושג אם בנושאים האלה היו מתבררים בבית משפט, אבל אף אחד לא לקח את זה לשם. לכן הכל כרגע בחזקת הערכות/תאוריות.
בניגוד לזה, ההתחייבויות וכל הבלגן שנוצר זה כתוצאה מהפעולות שנעשו לפני ואחרי טביב. זו עובדה ולא תאוריה ובזה זה מסתכם.
הכי קל לבוא בטענות לאחד כמו טביב ולהאשים אותו במצב שנוצר. מה לעשות שהמציאות שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
החשב הקודם שלנו משולם אמר שכל הסיפורים על גניבה של מיליונים מקופת המועדון ע"י טביב היא שטות. אנשים רק סופרים את ההכנסות של תקופת טביב ושוכחים את ההוצאות. ממה שאני זוכר, ב4 עונות של טביב סך כל התקציבים היה קרוב ל200 מיליון שקל.
להגיד שרכישת שחקן כמו דמארי היתה קומבינה בזמן שכולם פה מאוננים עליו שיחזור כבר שנה ויותר זו בדיחה. זה מחיר גבוה כמסורת של לוזון אבל השחקן תרם המון וגם נמכר בסכום נאה.
אני לא חושב שזו גזענות, פשוט טביב לא בא לכם טוב מלכתחילה אבל האשמים בקריסה הם תאומים ושות', רמון וכבירי וכמובן מני. לא טביב.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 12:49 
Charlie כתב:
החשב הקודם שלנו משולם אמר שכל הסיפורים על גניבה של מיליונים מקופת המועדון ע"י טביב היא שטות. אנשים רק סופרים את ההכנסות של תקופת טביב ושוכחים את ההוצאות. ממה שאני זוכר, ב4 עונות של טביב סך כל התקציבים היה קרוב ל200 מיליון שקל.
להגיד שרכישת שחקן כמו דמארי היתה קומבינה בזמן שכולם פה מאוננים עליו שיחזור כבר שנה ויותר זו בדיחה. זה מחיר גבוה כמסורת של לוזון אבל השחקן תרם המון וגם נמכר בסכום נאה.
אני לא חושב שזו גזענות, פשוט טביב לא בא לכם טוב מלכתחילה אבל האשמים בקריסה הם תאומים ושות', רמון וכבירי וכמובן מני. לא טביב.

למה אתה לא חושב שזו גזענות? טביב הוא תימני ואוהדי הפועל אשכנזים שונאי תימנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים ישמור.
זה שמאוננים על דמארי לא סותר את זה שזו הייתה קומבינה. שילמנו פאקינג 1.5 אירו על חצי מהכרטיס שלו.
סכום שהועבר במכה אחת לזכות מכבי פ"ת בהוראה ישירה של אבי לוזון לחשב של ההתאחדות.
ויופי שמשולם אומר שזה הלך להוצאות שוטפות. ככה מוצאיםי כסף מהקופה, ע"י ניפוח הוצאות שוטפות.
אין ספק שחבורת וייצמן רמון כבירי עשתה נזק עצום לקבוצה, אבל זה לא הופך את טביב לאיזה בעלים זך ונקי. טביב מסמל את כל מה שרע בכדורגל שלנו. שיטת הפעולה שלו היא אותה שיטה, ואני די בטוח שבית"ר תגמור בדיוק כמונו אחרי שהוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 14:42 
היה ברור שטביב הסריח עם עשרות מליונים שלנו.
ואז נולד הסכם טביב-רימון-ויצמן.
מקרין שחילקו את השלל (בעיקר לטביב) ואמרו לרמון לא לדאוג לנושא הכספי כי ויצמן ישלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אלוהים ישמור.
זה שמאוננים על דמארי לא סותר את זה שזו הייתה קומבינה. שילמנו פאקינג 1.5 אירו על חצי מהכרטיס שלו.
סכום שהועבר במכה אחת לזכות מכבי פ"ת בהוראה ישירה של אבי לוזון לחשב של ההתאחדות.
ויופי שמשולם אומר שזה הלך להוצאות שוטפות. ככה מוצאיםי כסף מהקופה, ע"י ניפוח הוצאות שוטפות.
אין ספק שחבורת וייצמן רמון כבירי עשתה נזק עצום לקבוצה, אבל זה לא הופך את טביב לאיזה בעלים זך ונקי. טביב מסמל את כל מה שרע בכדורגל שלנו. שיטת הפעולה שלו היא אותה שיטה, ואני די בטוח שבית"ר תגמור בדיוק כמונו אחרי שהוא יעזוב.

לפני שנה וחצי שילמת בלי קומבינה מיליון יורו על רייכרט. בסכומים שעפו אז והיום על שחקנים בכירים, דמארי היה יקר אבל לא חריג. לוזון יודע לעשות עסקים ועוד לא הזכרתי את עסקת אלרואי כהן שעם האחוזים של מכירת שכטר היתה מעל מיליון יורו.
אז אם שני שחקנים צעירים שלא קרעו נעל שווים לכאורה מיליון יורו, אחד כמו דמארי לא שווה כפול ויותר? די לחפש איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
ודאי ודאי. העיסקה הייתה הגיונית, ואופן הביצוע שלה לא היה מסריח כלל וכלל.
זה פשוט נראה חשוד כי תימני.
טעינו כשגירשנו אותו, כפ"ס גם טעו כשמחו נגדו, וגם בית"ר יטעו.
בכלל, מדובר באיש שיושרו לא מוטל ספק, ואף פעם לא מעורב בשום דבר מפוקפק. כל מה שעשה בהפועל, הוא עשה מתוך דאגה לקבוצת הכדורגל. לא יצא לו מזה שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

משולם איש טוב ואומר הרבה דברים נכונים. גם בענין טביב הוא אמר שהיו שם קומבינות, אבל קטנות בסדרי גודל יחסית לקומבינות של רמון וכבירי.
צריך רק לזכור שהוא היה החשב בתקופה ההיא והודאה בקומבינות נופלת גם על הכתפיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
קומבינות יש בכל מקום שיש בו כסף ואפשר לעשות את הקומבינות ולהרוויח מזה כסף.
אין לי ספק שטביב הצליח בכמה שנים שהיה במועדון למשוך לעצמו באופן חוקי כמה מיליוני שקלים בודדים, לכל היותר.
מכאן ועד לטעון שבקיץ 2011 היו בקופה 100 מיליון שקל וכשרמון נכנס הפועל היתה בגירעון של 50 מיליון וטביב גנב לכיס 150 מיליון שקל, נו, הדרך ארוכה.
בסופו של דבר, הכמה מיליונים בודדים שטביב הצליח להוציא מהקבוצה כפעילות "שוטפת" לא מוטטה מועדון שהיה המוביל בארץ בקיץ 2011, רק לפני 5 שנים (ורמון אמר שקיבל קופה כמעט ריקה ולכן נפטר מידין ומכר את איגבור. הוא לא אמר שיש להפועל חובות של עשרות מיליונים, כי לא היו חובות. זה החל בתקופתו בכלל).
הכמה מיליונים בודדים האלו גם אינם מרתיעים ולא הרתיעו רוכשים לקחת את הפועל - לא מטביב, לא מרמון ולא מכבירי (וגם לא מקוטלר).
מה שמרתיע הוא חוב מטורף של 100 מיליון שקל.
גם אם בפירוק חוב ה-100 המיליון ייעלם, הרי שנשארנו עם "גלולת הרעל" של חובות פיפ"א/אופ"א.
אם לא די בכך שטביב אינו אחראי על חוב של 100 מיליון הוא בטח ובטח שלא אחראי על גלולת הרעל של פיפ"א/אופ"א. מי שדפקו את הפועל היו הראל, רמון וכבירי. האחרונים אשמים בחוב הענק, ושלושתם אשמים בחובות פיפ"א/אופ"א. אבל הכי קל להיטפל לטביב ו"הכספים שנעלמו מהקופה", מאשר להודות ש"מהרסיך ומחריבייך ממך יצאו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:10 
אפרופו טביב והכספים שנעלמו, מסתבר (תודות ליואב בן פורת) שכל התביעות העתידיות
נגד טביב הומחו לקבוצת ניסנוב...
האם קבוצת ניסנוב תחקור ותתבע את טביב?
אני בספק רב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:14 
לירון האדום כתב:
אני בספק רב....

עכשיו אני בטוח שזו קומבינה חדשה
זה לא יאמן הדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:20 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
אני בספק רב....

זה לא יאמן הדבר הזה

אתה אמיתי? הם לקחו על עצמם את התביעות מחו"ל. לא נראה לך הגיוני שיקבלו בתמורה את הזכות לתבוע את מי שצריך לשלם אותם?
מה חשבת, שניסנוב ישלם את התביעות לחו"ל, וקוטלר במקביל יתבע את טביב עליהם וישלם את הכסף שיקבל לנושים בארץ?
התביעות מול טביב זה נכס ששווה הרבה מאוד כסף ואני ממש לא חושב שזה קשור לויצמן (למרות שכבר החלטתם שכל דבר בעולם קשור אליו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:22 
לירון האדום כתב:
אני בספק רב....

אני ממש לא בספק. באמת נראה לך שהם פראיירים וישלמו לאבדגי ודוס סנטוס במקומו?
גם אני במקומם הייתי מתעקש לקבל את הזכות לתבוע את טביב. זה נכס ששווה המון כסף וגם קשור ישירות לחובות שניסנוב ותושב עצמם משלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:25 
נדודה ימים יגידו...
גם לגבי התשלומים לאופא וגם לגבי החובות של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:35 
Oleg Neduda כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
אני בספק רב....

זה לא יאמן הדבר הזה

אתה אמיתי? הם לקחו על עצמם את התביעות מחו"ל. לא נראה לך הגיוני שיקבלו בתמורה את הזכות לתבוע את מי שצריך לשלם אותם?
מה חשבת, שניסנוב ישלם את התביעות לחו"ל, וקוטלר במקביל יתבע את טביב עליהם וישלם את הכסף שיקבל לנושים בארץ?
התביעות מול טביב זה נכס ששווה הרבה מאוד כסף ואני ממש לא חושב שזה קשור לויצמן (למרות שכבר החלטתם שכל דבר בעולם קשור אליו)

תראה, לי זה עושה רושם שויצמן פשוט החליף פרונט
הלוואי ואני טועה אבל ההיסטוריה עושה לי חיים קשים
לא חשבתי על עניין מי מקבל את הכסף, ויכול להיות שיש היגיון בזה, כמו שלירון רשם נחייה ונראה.

נ.ב - כל פעם שיש משהו לשלם את מגלה שמי שערב זה ויצמן, מי אומר שפה זה לא קורה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 19:44 
נדודה תחושת בטן שלי אומרת שהעסקה עם הסינים לא נפלה.
איכשהו הכסף יגיע בקיץ ויכסה את החובות של אופא (לאחר שיגיעו גם להסדר שיקצץ בחובות).
טביב למעט הכסף שמגיע על זהבי לא ישלם או יעביר שקל לניסנוב.
כאשר אם התביעות לא היו מוסבות לניסנוב, הנאמנים היו תובעים והכסף היה מגיע
לקופת הפירוק.
בדיוק כמו החוב של רמון לטביב שלא שולם, בדיוק כמו מחנות האימונים של ביתר
שניתנות להם בחינם, בדיוק כמו המעבר של קליימן אז.
אבל זה סתם מחשבה שלי.
בכל מקרה החובות לאופא לא ישולמו בקרוב ובטח שלא מהכיס של ניסנוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 20:09 
Charlie כתב:
קומבינות יש בכל מקום שיש בו כסף ואפשר לעשות את הקומבינות ולהרוויח מזה כסף.
אין לי ספק שטביב הצליח בכמה שנים שהיה במועדון למשוך לעצמו באופן חוקי כמה מיליוני שקלים בודדים, לכל היותר.
מכאן ועד לטעון שבקיץ 2011 היו בקופה 100 מיליון שקל וכשרמון נכנס הפועל היתה בגירעון של 50 מיליון וטביב גנב לכיס 150 מיליון שקל, נו, הדרך ארוכה.
בסופו של דבר, הכמה מיליונים בודדים שטביב הצליח להוציא מהקבוצה כפעילות "שוטפת" לא מוטטה מועדון שהיה המוביל בארץ בקיץ 2011, רק לפני 5 שנים (ורמון אמר שקיבל קופה כמעט ריקה ולכן נפטר מידין ומכר את איגבור. הוא לא אמר שיש להפועל חובות של עשרות מיליונים, כי לא היו חובות. זה החל בתקופתו בכלל).
הכמה מיליונים בודדים האלו גם אינם מרתיעים ולא הרתיעו רוכשים לקחת את הפועל - לא מטביב, לא מרמון ולא מכבירי (וגם לא מקוטלר).
מה שמרתיע הוא חוב מטורף של 100 מיליון שקל.
גם אם בפירוק חוב ה-100 המיליון ייעלם, הרי שנשארנו עם " גלולת הרעל " של חובות פיפ"א/אופ"א.
אם לא די בכך שטביב אינו אחראי על חוב של 100 מיליון הוא בטח ובטח שלא אחראי על גלולת הרעל של פיפ"א/אופ"א. מי שדפקו את הפועל היו הראל, רמון וכבירי. האחרונים אשמים בחוב הענק, ושלושתם אשמים בחובות פיפ"א/אופ"א. אבל הכי קל להיטפל לטביב ו"הכספים שנעלמו מהקופה", מאשר להודות ש" מהרסיך ומחריבייך ממך יצאו..."

אף אחד לא אמר שהיה 100 מליון ש"ח בקופה בסוף 2011.
היו הכנסות של 110 מליון ש"ח ותקציב שהתחיל ב-55 מליון ש"ח והסתיים ב-70 מליון ש"ח.
כלומר 40 מליון ש"ח עודף. כאמור טביב השאיר את הקופה ריקה.
והאמת שהוא לא השאיר אותה ריקה אלא בהרבה חובות.
אחד החובות האחרונים שהגיעו והריצו את כבירי לפירוק היתה תביעה נוספת של מס הכנסה (חוץ מזו שעל תקופת רמון)
על 12 מליון ש"ח מתקופת טביב.
בנוסף היו הרבה תביעות מספקים ונותני שירות מהתקופה של טביב שרמון וכבירי שילמו (החובות החדשים שהם אמרו שהתגלו כל יום,
מי אתה חושב היה אחראי ליצירת החובות?).
את החוב לאבדג'י ודוס סנטוס טביב היה אמור לשלם. רוצה לתבוע אחר כך את הראל-זכותו, אבל הוא היה חיב לשלם את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שכן יבדקו מה קרה בהפועל ב-7 השנים האחרונות ולו כדי לסגור את עניין טביב סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 21:50 
Charlie כתב:
אני מקווה שכן יבדקו מה קרה בהפועל ב-7 השנים האחרונות ולו כדי לסגור את עניין טביב סופית.

אולי יצליחו לחלץ ממנו את הכספים שהוא אחראי עליהם ולא שילם (כולל אילו שהראל השאיר לו)
אבל את הכסף שהוא הוציא מהקופה לא יצליחו להחזיר.
הוא גנב טוב מדי (לא סתם הראל הביא אותו להפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא גנב טוב. הוא עושה את זה למחייתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Charlie כתב:

אולי יצליחו לחלץ ממנו את הכספים שהוא אחראי עליהם ולא שילם (כולל אילו שהראל השאיר לו)

הראל הביא אותו להפועל כי היה צריך לקחת את הפועל מסגול אחרי 3 שנים כ"בעל זכויות ניהול" ולא היה לו כסף. בסוף סגול ויתר אבל צריך תקציב, רכש, ערבויות ואין כסף. אז הביא את טביב שהביא שחקנים טובים מכפר סבא ועזר כספית.

בסופו של דבר "הגנב" טביב חתום על אליפות, 3 סגנויות, 3 גביעים רצופים, פעמיים שלב הבתים של הליגה האירופית ופעם בצ׳מפיונס ליג.
אם לא הקרע טביב-הראל ב2011 והמחאה הטפשית ב2012 הפועל עם 3 דאבלים רצופים. אבל מי צריך את זה כשאפשר להביא את רמון והעמותה לנהל את הקבוצה, הם לפחות אוהדים ולא כמו טביב, כפר סבאי עם חיבה לביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בני12 כתב:
Charlie כתב:

הראל הביא אותו להפועל כי היה צריך לקחת את הפועל מסגול אחרי 3 שנים כ"בעל זכויות ניהול" ולא היה לו כסף. בסוף סגול ויתר אבל צריך תקציב, רכש, ערבויות ואין כסף. אז הביא את טביב שהביא שחקנים טובים מכפר סבא ועזר כספית.

בסופו של דבר "הגנב" טביב חתום על אליפות, 3 סגנויות, 3 גביעים רצופים, פעמיים שלב הבתים של הליגה האירופית ופעם בצ׳מפיונס ליג.
אם לא הקרע טביב-הראל ב2011 והמחאה הטפשית ב2012 הפועל עם 3 דאבלים רצופים. אבל מי צריך את זה כשאפשר להביא את רמון והעמותה לנהל את הקבוצה, הם לפחות אוהדים ולא כמו טביב, כפר סבאי עם חיבה לביתר.

שלושה דאבלים רצופים? אני כבר מבוגר אבל אני זוכר שהיינו קבוצה בדעיכה כשטביב עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Charlie כתב:
בני12 כתב:
Charlie כתב:

שלושה דאבלים רצופים? אני כבר מבוגר אבל אני זוכר שהיינו קבוצה בדעיכה כשטביב עזב.

אני מתגעגע לדעיכה הזו. אם לא המחאה שפרצה כשאנחנו מובילים את הטבלה ועיתונאים מטעם דאגו לטפטף רעל מדי יום, הפועל עולה לשלב ה-32 של הליגה האירופית, לוקחת אליפות ושומרת על הגביע. זה לא היה רחוק, וזה התפקשש בגלל סיר לחץ מיותר שהיה מי שיצר כדי לדחוק את טביב מהמועדון ולהשתלט עליו מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:32 
טביב לא הביא אגורה.
הביא רק ערובות לתקציב.
הביא שחקנים טובים בהרבה מאוד כסף איתו ניתן היה לרכוש שחקנים ברמתם מקובצה אחרת.

הדאבל לא היה בזכותו אלא למרות שהיה.
ולאחר מכן עשה כמיטב יכולתו להפריע.

כאשר רמון קיבןל קבוצה הוא קיבל קבוצה בלי עשרות המליונים ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 23:45 
chimpfive כתב:
זה דו״ח של פינס? כי זה נשמע מאוד רציני ״סכומים גדולים״

דוח של יהודה ברלב, רוח.
הדברים היו ידועים כשהגיעה ההנהלה ברשות רמון.
הדברים הוצגו בבוררות שנערכה בין טביב לרמון..
והבורר פסק את מה שפסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: