אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני מעדיף שנרד לליגה ג', מאשר שנלך למתווה של "הפעלה רזה" כמו שמדובר.
למי שלא הבין, "הפעלה רזה" זה שנעלה פחות-או-יותר עם הנוער עד סוף השנה, נקבל 20:0 בדרבי בתוצאה שתיזכר לדיראון עולם, בסוף העונה נרד ליגה, ובסוף העונה הבאה נתפרק ונרד לליגה ג'.
עדיף לרדת לליגה ג' כבר עכשיו, להקים את הפועל בלומפילד ולחזור לליגת העל כמו בכדורסל.
לא משנה כמה הנוער יחטפו בדרבי אם וכאשר, יותר מביך מה-5 זה לא יהיה.
חלאס עם הקשקוש הזה, אין שום בעיה לרדת ליגה עם הנוער ואין שום דבר מביך בזה.
והרומנטיקה הזאת סביב ליגה ג' לא קשורה למציאות. זה לא כדורסל.
לא יודע מה איתך, אני הייתי עשרות פעמים במשחקים בליגה ג'. זאת ליגה הרבה יותר מרגשת מליגת העל.
אין לי שום ספק שאם נעשה את מה שעשינו בכדורסל - תוך כמה שנים אנחנו בחזרה בליגת העל. וכשזה יקרה, זה יהיה הדבר הכי מדהים שקרה בכדורגל הישראלי מאז ומעולם. יותר מכל אליפות, גביע, דאבל, ליגת אלופות או מה שלא יהיה.
לא יודע מה איתך אבל אנחנו הפועל תל אביב.
אני מאמין שלפחות בהתחלה יהיה צפי של 4000 איש בכל משחק בית. זה אומר שאתה צריך אצטדיון? לקטמון נתנו את גבעת רם בדי חינם כי העיריה שם עוזרת לקבוצות, יש לך צפי כמה תקבל מחולדאי? רמז פחות משימוש יחיד במגרש בשכונת התקווה. שבטח יעלה לך את ה 30 אלף למשחק אחרי הנחה.
עכשיו מה עם משטרה ואבטחה שבטוח ידרשו? מה עם כל הדברים מסביב?
אתה מתכוון למכור מנויים וכרטיסים? בקיצור זה לא מעט הוצאות. אם לליגת העל לחצי שנה צריך 5 מליון. אני מאמין שלשנה שלמה נצטרך לפחות 2-3 מליון וזה בליגה ג בלי משכורות ובלי כלום. אז כן אני בטוח שנעלה אבל זה עלויות הרבה הרבה יותר גדולות מהכדורסל.